Nyunyi!
Itt is.....
Nos, nekem a mai nap bőven betette az ajtót!Elég korán odaértem, és hamar be is kerültem .Levették a vért,felmentem a W rendelőjéhez, amikor is megkérdeztem az Évikét, mikor lesz eredmény....kb 1 óra, mondta.Ültem nyugisan, eltelt 2 óra!

Ismét bekopogtam, mert aki eredményhírdetésre jött, és persze utánam, már tudta az eredményt.
Akkor ismét eltelt 1 óra (már 3 órája ültem ott), bekopogtam, de már nem sok türelmem volt(amúgy is tudtam, hogy negatív), és megkérdeztem, mikor is lesz???Évike nagyon aranyosan tüneményesen elkezdte keresni a kartonom, nem találta.Lementünk, és teljesen félre volt téve....... Pedig W dokihoz volt betéve először.Valaki kivette.

MIért?Nem tudom.Szerencsére volt olyan aranyos, ahogy kijött Kanyó dr nő, azonnal szólt neki.
Kritikán aluli viselkedése viszont megbotránkoztatott egy ott dolgozónak.Arcán az érdektelenség, a válasza mindenre a nem tudom...:Akkor minek van ott???Úgy fölbosszantott!

MIndegy, nem is idegesítem magam tovább, csak felmegy a pumpám a bunkó emberek láttán.......
A lényeg, az eredményem nem tudom, de 2 hét múlva újabb vérvétel.

Miért is? Ne kérdezzétek, mert olyan mérges voltam a "kedves" ott dolgozóra, hogy még azt is elfelejtettem megkérdezni, mi van......
(Bár vki megsúgta, ezzel az eredménnyel nem mehetek dolgozni.....De megyek!

)Tuti nincs baba, vagy ha van is, nem jó helyen.Remélem 2 hét múlva helyreáll a rend "bennem"!
Köszi hogy meghallgattatok, és bocsi, ha bunkó voltam!
Drukkjaim továbbra is mennem akinek kell...Majd kaptok egy táblát is a nap folyamán.....