A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Itt egy újonc, nagy izgalommal.
Grillázs, felkerülhetnék a listára?

34, Bp, 1. lombik előtt, leletbeszerzés folyik, novemberben kezdünk. Legalábbis nagyon remélem! :)
moszatka

Sziasztok!

Nemrég értünk haza Bpestről....

Elejéről: Reggel telcsiztem, hogy szombaton megjött és zeretnék egy időpontot kérni. Így letettem a telefont, hajat msotam stb, és belecsaptam a lóerőkbe. Irány apáért, aki cirka 50km-re dolgozik, aztán kormány neki és Pest. Fél háromra mentünk. Jó sokat kellett várni, de kit érdekel. Lényeg, hogy holnaptól closty és puregon, pénteken Uh.
Vass doki nagyon jó fej. Megegyeztünk az aug. 20-i közös programban is! Az is Uh! És ha minden jól megy, akkor jövő hét végén leszívás! El sem hiszem, hogy már itt tartunk.
A szondázás nem fájt. Utána kicsit feszített a pocim, de igazából nem volt kellemetlenebb egy rákszűrésnél.

Ha esetleg volt ott közületek valaki, a férjemmel a sarokban ültünk, mint a rosszak, :lol: , rajta kék póló és rövidgatyó, rajtam fehér felső, szürke naci volt, meg egy bazi nagy napraforgós mappát szorongattam.

Tatu! Jól van, látod, minden rendben volt.

Puszóka!

Kép
Kép
Kép
zel

Tatu, hatalmas gratula a párodnak! Ügyes volt és szép eredményt produkált!!!! Megérdemli a sütit!!! :D

Zel, akkor ki lehet bírni a szondát? Mert én attól eléggé félek! :oops: Hajrá a petusoknak!!!! Növesztgesd őket szépen és egyél sok-sok husit!

Moszatka, üdv köztünk. Mesélsz magadról valamit?

Bea
beus77

Szia moszatka! Üdvm köztünk! Azt lehet tudni, hogy mi a probléma veletek??

zel nem hiszem el, hogy már itt tartotok!!

Én meg utánnagondoltam, ha hamarabb jön meg, mint szombat, akkor marad a szeptember teljesen.
Ági28

Sziasztok!
Tatu!El sem hiszed mennyire örülök!Nagyon nagy gratula apának,nem lehetett egszerű ezt végig csinálni,azon stresszelve,hogy mi van ,ha most sem sikerül.Na de ennyi volt,jöhet a folytatás!!!
hanyatka

Sziasztok!

Ági! Én is csak kapkodom a fejem. Múlt hónapban azt hittem, sosem lesz augusztus, most meg megyek a szurimat összerakni.

Beus! Én is féltem a szondától. Csak mondták, lazítsak. Köszike, könnyű mondani, ha az ember senekébe még a zabszem sem menne be. De sikerült. Tényleg nem fájt. Nem kellemes, de a rákszűrés, az inszem, vagy egy sima vizsgálat sem az.
Növesztgetem a kis klónalapokat. Minden erőmmel azon vagyok.
Már most kell a sok husikát enni? Nem baj, nincs vele gondom, amíg nem főzelék a köret! :lol:

Lányok! a szurin a tűt ki szoktátok cserélni? Mert anno azt mondta nekem a dokim asszisztense hogy nem érdemes, mert annyira kis adagokat adunk be magunknak, hogy abból ami a tűben marad, meg ami légtelenítéskor kimegy, már számít.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel, jó ha már most elkezded a husit, és a sok folyadékot! :-)

Én minden alkalommal új fecsit használtam.
Ági28

Ági!
Köszi! Megyek is keresek valami husikát a fagyóban.

Kép
Kép
Kép
zel

Szív! Ha tudok segítek!
Ági28

Sziasztok!

moszatka üdvözöllek irj bövebben magadról.

Zel micsoda fordulatszám ez igen, én is szoktam tüt cserélni.

Ez a szonda engem is megrémit mert nekem eddig ilyen nem volt.
zsembi

Nem kell félni, nem fog fájni a szonda! :-)
Ági28

zel de jó, hogy ezt írtad, hogy elviselhető a szonda :)
Akkor most szorítok nagyon, hogy minden rendben menjen!! :)

szia moszatka! :)

semmi kedvem dolgozni.. :(
yamita

Yamita nyugi nekem sincs! :-(
Ági28

Ó,csajok,el vagyok havazva!!!
hanyatka

mikor talizunk???
hanyatka

Sziasztok!

Moszatka: üdv. itt, miért kell lombikra mennetek?

Zel: , innentől felgyorsulnak az események...egész a visszaültetésig.
egyél naponta (többször is) hús + sok folyadék....a fehérje szállítja a hormonokat.

A puregon az penes, ugye? Nekem Gonal volt, az is penes.....a tűt sztem a higiénia miatt kell cserélni. Meg olyan vékony, h elhajolhat.
A Merionalt nekem kellett kevergetnem ott mindig új fecskendő + tűket használtam.

Ha mi is belevághatunk, akkor valszeg együtt fogunk menni a leszívásra, majd bátorítalak :P Örülök, h a szonda nem volt rossz élmény.

Ági: Vass dokival semmiképpen nem akarsz kezdeni? Nekem is szimpi volt

Anikó
tatulány

Tudom, az egyik inszememet is ő csinálta, de én inkább Dévaizok, meg akkor nem szeptre esne a leszívás, ami gáz, mert a szeptemberi listán vagyok.
Ági28

Köszönöm mindenkinek a megnyugatást a szondáról. Aranyosak vagytok!!!
A tűt és a fecskendőt én is mindig cseréltem.

Hogy tudnám 2 nappal eltolni a mensimet? Mert ha sikerülne, akkor 27-én mikor megyünk apánkhoz, akkor el tudnánk kezdeni a lombikot és nem kéne várni még egy hónapot. Ha nem sikerül, akkor 27-én ha megyünk akkor vagy az 5. vagy 6. napon leszek, amikor már nem tudjuk elkezdeni. Mert ugye 5. nap reggelén kell a szurit elkezdeni, de mi csak du. megyünk. Ezért lenne jó, ha el tudnám tolni 2 nappal.

Ami azt illeti, nekem sincs kedvem dolgozni, de itt áll halomban az irat az asztalomon. :o

Zel, hajrá a hússal, egyél sokat, és igyál sok folyadékot.

Tényleg lányok, közületek valakit rémísztgetett Apánk, hogy mi történik, ha nem eszünk húst az utasításai szerint? Mert engem igen.

Bea
beus77

beus próbáld meg te is a citromkúrát, reggel este egy citrom leve! Bár Kagylónak nem jött be sajnos, de Cyprus azt mondja, neki és a tesójának mindíg bejön. Én is ezt csinálom most.
Ági28

Ági, köszönöm a tippet, kipróbálom! Hátha beválik nekem is. :D

Bea
beus77

Ági, magába iszod meg a citrom levét, vagy ízesíted cukorral? Esetleg hígítod?

Bea
beus77

Beus kifacsarom, és lehajtom! Aztán kiöblítem a szám egy korty vízzel.
Ági28

Köszönöm! :)

Bea
beus77

BRRR,kiráz a hideg Ági!!!Kemény vagy :)
hanyatka

Szerintetek nagy szídást kapok apánktól,hogy a héten nem mentem el a Vass dokihoz menszi utánni kontrollra???
Nem nagy gond,hogy jövő hétre hagyom???
Hétfőn lesz már apánk???Tudja valaki?
hanyatka

Muszály, csak akkor leszek mérges, ha nekem nem használ, mert már lassan két hete sanyargatom magam! :-)
Ági28

Nem tudom, ez engem is érdekelne, hogy hétfőn már lesz e. Azt meg hogy nem voltál kontrollon, nem hiszem, hogy baj.
Ági28

Úgytudom apánk 20-a után lesz, Beus mi lenne ha felhívnád telefonon és kérnél 2-3 nappal korábbi időpontot.

Mi történik ha nem eszünk elég húst???? :P :D

Nekem sincs kedvem dolgozni, el is megyek 3 nap szabira holnaptól.

Anikó
tatulány

Holnap pontosan megtudom írni, hogy lesz-e hétfőn?

Anikó
tatulány

Szerintem nem lesz még hétfőn, csak keddtől. De pontosan szerintem az intézetben tudják megmondani.

Tatu, megpróbálhatok időpontot kérni, de az a baj, hogy amikor utoljára voltam nála és adta az időpontot (júniusban), már akkor aug. 27-re tudott adni. Nem hiszem, hogy ha felhívom jövő héten, akkor fog tudni korábbit adni.

Hanyatka, ha nem akartatok stimut elkezdeni, akkor szerintem nem gond, hogy nem mentél.

Bea
beus77

tatu megköszönjük, ha megírod az infót! És mit fogsz csinálni a szabi alatt?
Ági28

tatu a sok husi meg a folyadék a túlstimulálás elkerülése miatt kell. Meg a tüszők növekedését segíti avval, hogy a hormonok munkáját megtámogatja.
Ági28

Tatu,az nagyon jó lenne ha megkérdeznéd nekünk.
Előre is köszi.

Nem akarunk most stimut elkezdeni,mert apa elutazik csüt.ön ,így majd szept.közepe lesz a folytatás.
hanyatka

Szabi: még kicsit homályos, az UH-tól függ, mindenesetre csüt-hétfőig megyünk ide: www.jonathermal.hu....ez Kiskunmajsán van.
Ha nem tudunk indulni (lombikügyileg) akkor én is megyek, ha igen akkor az UH-któl függően megyek .

Azt tudom, h a túlstimu miatt van a husi + víz, de érdekes, nekem a bal pf-ben értek a tüszők, a jobban nem sok, Vass doki szerint nem volt jó a vérellátása (?), nem hatott oda a hús??? :x

Beus: ha megjön a mensi, vagyis az induló UH-ra én késő este mentem, időpont nélkül, de bosszantó 2-3 nap miatt csúszni.
Nincs lejáró leleted?

Mi ha csúsznánk újra kell kenet + páromnak hiv, hepa stb....

Anikó
tatulány

Beböktem 10 körül a szurit. Már 4 hónapja szúrtam magam utoljára, bizony megremegett a kezem. De naon simán ment, cseppet sem fájt. Tűt eldobtam, és lecsós szeletet csinálok kajcsinak. Köztes időben egy 9 hetes bullterrier kislányt próbálok nevelni. De még nem hiszi el, hogy úgyis nekem van igazam. :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Zel jó ideig nem fogja elhinni, hogy neked van igazad! :-)

Ja én meg eldöntöttem, hogy ha a héten jön meg, és nem a hétvégén, akkor a rákszűrést megcsináltatom apámnkkal, nehogy e miatt csússzak majd megint. Bár azt mondta, hogy folyamatában megcdinálja.
Ági28

Jaj Tatu! Igen, olyasmi toll, mint a gonal. Csak a "patront" te teszed bele... Nagyon dizájnos doboza van. :lol:

Ági! Muszáj lesz elhinnie, mert azért ő egy terrier. Nem engedhetek neki. Másnak sem engednék. Mindig bordeauxi dogunk volt, azokkal sem könnyű. Csak ez a kis szaros átjött albérletbe és a tulaj úgy döntött, jobb helye van itt, majd kölyökvisszaadással megegyezünk... Látta srác, mennyire összejöttünk a kutyival. Másfél hétig vigyáztam rá amíg ő nyaralt, mert a kutya állítólag beteg volt. Szerintem meg nem, megvontam a gyógyszert és láss csodát a kutya rögtön jobban lett. Azóta utolérte magát, kinyílt a csipája és makk egészséges. (amikor idekerült, támolygott, azt hittem meghal és majd nekem kell a végén kifizetni...)

Kép
Kép
Kép
zel

Nekem is egy terrierem van, de nekem Yorkshire!! :-)
Ági28

zel nem teszel fel képet róla? :)
ha van!

mennyi időnként járnak le a leletek? :shock:
yamita

elvileg egy évig érvényesek a leletek. Kiv a hormonok.
Ági28

Oh, az jó, köszi! :)
yamita

Zel: nagyon ügyike vagy a szúrással, a Gonal is olyan dizájnos,h sztem többe került a pen mint a hatóanyag-:))

Tesztek fel a kutyusokról képet?????
Nekünk macskuszunk van. Apa úgy dajkálja mint egy bébikét.

ja és a kenet sem lehet túl régi

Anikó
tatulány

igen, de azt apánk megcsinálja, az Uh-nál lopni szokott a gépről mintát!
Ági28

Kép
Kép
Ági28

ági : kutyákat meg kell zabálni :D :D
yamita

köszönöm szépen a nevükben! :-)
Ági28

Ági: nagyon édesek, az első milyen fajta?

Anikó
tatulány

elvileg pincsi, de nekem van egy gyanum, hogy egy kis tacsi is van benne, de állítólag nincs.
Ági28

Ő a kutya... Egérnek volt csúfolva, és rajt maradt névnek.

Kép

Kép
Kép
Kép
zel

Hadd mutassak még valakit. A kistestvérem. 14 éves lesz. A hétvégén játszottunk kicsit a fényképezőgéppel. Szerintem nagyon szép.. Kép

Kép
Kép
Kép
zel

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?