Eszter, köszönöm az érdeklődést, visszaértem Pestre sikeresen. Képzeld, tegnap nem tudom mi történt, de nem voltam rosszul. Reggel ittam egy B6 ampullát, azt hittem amiatt, de sajna ma megdőlt az elméletem....egész délelőtt hánytam. Aztán lefeküdtem Milánnal aludni és most keltünk fel
Szakadék: gratulálok! De jó neked, már várom én is a keddet, hogy halljam a szívhangot.
Én ma eldöntöttem, több gyereket nem szülök. Én is mindig 3-at szerettem volna, mert nekem csak egy nővérem van, úgy szerettem volna egy öcsit. Viszont elgondolkodtam rajta, hogy még 2 gyereknek talán meg tudunk mindent adni, 3-nak már tuti nem. Mondjuk a kanadai mamám azt mondta legalább 3 gyereket kell szülni, mert abból legalább egy normális lesz
kacika: teljesen megértelek, én pont úgy vagyok mint te. És ma elkeseredtem, felhívtam egy barinőm, aki 1 hó múlva szül és azt mondta, a 16. hétig hányt! 3szor volt kórházban
beuska: szépek vagytok, a gyerekek is nagyon édesek.
pumperka: én megmondom őszintén, szorítottam neked, hogy legyen két babucid és sajnálom, hogy nem jött össze. Viszont egynek is örülni kell, hiszen az a természetes végülis