A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Gigi!

Nem mindeggy,0 RH Negatív vagy 0 RH Pozitív vagy?????
Alice

Alice
- RH-s vagyok, A vércsop.

Szép hétvégét, Gigi
Gigi1

Gigi!

Az jó a 0-ás vércsoport a gázos,abból is a Negatív.
Pusz
Alice

Mindenkinek kellemes Hétvégét Kívánok

Aztán nehagyátok a papát aludni úgy mint énKépKépKép
Alice

Doris!!!!
Most olvasom a jó hirtKépKépKép
Hurrá, két babuka van!!KépKépKép
Gondolom azért Te is örülsz, habár voltak kétségeid az ikreket illetöen. De látod, a természet mindig tartogat meglepetést! Azért ha kicsit nehezebb is lesz (gondolom én), a végeredmény dupla öröm lesz!!!

Vica, megigérem irok hamarosan, de kissé le vagyok strapálódva torokilag, majd irok ha Okés leszek.
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

SziasztokKép

DorisKép
Ezek szerint mégis két baba? Le vagyok maradva. Nagy gratula!!!!!! Mikor költöztök?

VicaKép
Nyugi, írj, amikor lesz idõd. Mi volt a CT-n? Úgy aggódom!!!!

BogárKép
Milyen érzés pocisnak lenni? Ugye, milyen klassz? Mit láttatok az UH-n? Integetett már a mamijának a Kismaszat?
Mikorra vagy kiírva?

Köszönöm kérdésed, méregtelenítés halad, Zsé belehúzott, én lassabban. De én nem is szeretnék babás lenni aug.-szept. elõtt. A teakoktélt alig bírom meginni. Mindig felhigítom málnaszörpivel, de így is van egy faramuci mellékíze. Brrr.
De P. egy angyal. Szeretek nála lenni.

Pussz:
Krissi
krissi

Nikie! Köszi, küldd el email-ben. Mindjárt megirom a cimet.

Gigi! remélem megnyugodtál már, még nem tudtam megnézni irtál-e.

Na ma beszéltem a Kaális dokival. Van elöny, hátrány is ha átjárhatóvé teszik. Elöny ha sikeres és terhes leszek. Hátrány, hogy a mötét ugy meg, hogy megkeresik az elzárodott részt, kivágják majd összevarják a jó petevezetö szakaszt. Itt idövel hegesedés indul(hat) meg, ezért vannak, akik ezek után méhen kivüliek lesznek. Hosszas mérlegelés után nem kockáztatok, ha a 2 lombik se sikerül ráérek ezt akkor is kérni.
A másik. Képzeljétek ma megkaptam az alapitványtól a pénzt, szerintem nagyon számitásba vették hogy már 3. sikertelen is volt, 30e kaptunk! Nem is hittünk ennyit, igy ezt el is teszem gyorsan a köv-re. Januárban akarok majd menni.

A doki jul.-ra mondta hogy menjek vissza, megnézi az endot, lehet hogy ha nem is kell mütét, kéri majd hogy adjanak megint 3 havi GnRh-t. Van olyan program itt, hogy aki már kapott, kaphat újra. Én igy értettem.
Ja és a lényeg. Mivel jól fertilizálható vagyok (3 tüszöben volt 2x is 2 petesejt) igy legközelebb egy drasztikusabb stimulálás lesz, hogy még több tüszö legyen, akkor igen nagy az esélyem, hogy lesz sok petesejtem. Talán még fagyasztásra is marad.

Hát igy ennyi a mai nap. Bocs, kicsi hosszú lettem.

Cat! teszt??

Alice! Azt hittem, hogy minden Rh- kell kapnia szülés után szurit, nehogy a köv. terhességnél ellenanyag termelödjön. Mindegy milyen vércsoport. Neked mondták hogy csak a 0-nak kell?

Karmen
karmen

BarbiKép
Most pihenj es gyogyulj az fontosabb barminelKép Majd ha jobban vagy azert jelentkezzelKép

KrissiKép
Megvagyok, mail ment.
CT megvolt, eredmeny a holdbaKép Majd ket het mulva talan tobbet fogok tudni, akkor megyek vissza a dokihoz.

KarmenKép
Sajnalom, hogy vannak hatranyai is a mutetnekKép. Megertem, ha nem vallalkozol most ra. Viszont szupi hir, hogy tobb penzt kaptatokKép
Figyeld meg legkozelebb tuti sikerulKép Latod az orvos is ezen doglozikKép Juliusig meg pihend ki magad, lelkileg is keszulj fel a babara, a szervezeted meg hozd a legjobb formaba. Egyel sok vitamint, gyumit, zoldseget es hipp-hopp sikerulni fog, en szoritok hozzaKép
Talaltam egy jo kerdes-valaszt az rh osszeferhetetlensegrol, feltettem a hasznos linkekhez. Sajnos a hosszu ekezetek miatt kicsit megzavarodott, elnezest erte, remelem olvashato azert.
En mindig elfelejtem kerni, hogy vervetelkor nezzek meg a vercsoportom, mert hat eleg ciki, de nem tudomKép majd legkozelebb megkerdezemKép

Cat nagyon eltunt, nem szokott ilyet csinalniKép Szerintem szoritsunk neki kozosen, hatha.....

Vica
vica72

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Alice, Gigi!
Mindegy, melyik csoportba tartozol, a lényeg, ha te vagy negatív, akkor az számít! Olvasságok el Erazmusz hozzászólását, van errõl egyébként egy külön topic! Sajnos, én saját tapasztalatból tudok írni errõl. Nekem a vetélést követõ mûtét után pár órával beadták a szurit, mivel ha a baba pozitív lett volna, akkor ellenanyagot kezdett volna termelni a szervezetem ellene. Így már nincs gondom, de a következõ terhesség során sokkal többször fogják nézni vérvétel alapján az ellenanyagszintet!!! A szuri után 3 hónappal kontroll vérvételre kell menni, akkor nézik meg, használt-e.

Kármen!
Szuper, ebbõl már a következõ lombiknak majdnem megvan a fele, harmada! Kép Drukk, hogy az már sikerüljön! Elég drasztikusnak hangzik ez a mûtét. Remélem, arra már nem lesz szükség! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!

Nekem nem kellett kontrolra mennem Kép akkor most mit csináljak annak már 4 éve.Istenem de rég volt már
Alice

Szia Bogár!

A gyulladásomat már kezelik, Gynevacot kapok és ecsetelésre járok. A férjem spermái rendbe voltak. Nem szeretném,ha ellenanyag lenne a szervezetemben, nagyon félek az inszem-tõl. És ha úgysem sikerül? Hát meghalok. Neked hogy sikerült babásnak lenned?

Fanni
Névtelen

Sziasztok, jó volt Titeket újra olvasni!
ANDI,NIKIE:köszönöm a kedves szavakat!Kép Igen, õsszel a lovak közé csapunk - most tudtam meg Cat-tõl hogy a dokink májustól a BMC-ben félállásban lombikot is csinál!!!
BOGI:gratulálok, nagyon megérdemeltétek már!
DORIS:annnyira örülök! Biztos vagyok benne, hogy belehúz a mini babácska!
GITTA:én a helyedben nem gondolkodnék! Ennyi idõ után mi az a szenvedés, ami ne érné meg egy babuciért?? Ez különben is egy könnyû mûtét, pillanatok alatt gyógyuló sebekkel. Nekem már háromszor volt laparom és meg sem kottyant! Szóval vágj bele!
KRISZTI:a ciszták csak ritkán okoznak problémát, általában maguktól felszívódnak vagy kipukkadnak. Nekem már 3 is volt.
Ne aggódj, minden rendbejön!
RITA:köszönjük a bíztatást, majd igyekszünk utánad! Számolj be az eredményekrõl és ne idegeskedj!Minden rendben lesz!
VICA:jobb híján mi is élvezzük a függetlenségünket és próbáljuk a pozitív oldaláról nézni. A férjem biztos benne, hogy lesz majd baba, és nem sietteti a dolgokat. Tényleg nem kell pánikolni a korunk miatt, mert nem lényeges!!
BOGÁR:én a helyedben kiíratnám magam betegállományba ilyen bunkó fõnökkel. Hogy álltok a konyhával és a nappalival?
Mi még mindig nem költöztünk be, talán 2 hét múlva. Úgy látszik nekünk minden ilyen lassan jön össze...Jó munkához idõ kell!
CILI:le a kalappal elõtted, hogy hármat bevállaltál és persze nagy gratula hozzájuk! Nem õrültél meg amikor egyszerre csak ott követelõztek hárman? Tudtál szoptatni? És mikor aludtál? Biztosan volt állandó segítséged, már 2 babát is húzós ellátni nemhogy hármat!
Puszi,
Virág
Üdv az újaknak, ne maradjatok sokáig!
virág

VicaKép,KarmenKép, LányokKép

Itt vagyok, ne aggódjatok, csak mostanában sok a melóm, és a kolléganõm is mindig kukkol bent, hogy mit olvasgatok, ha véletlen ide sunnyogok, és belenézek a topikba. Mert nem bírom ám ki, hogy ne olvassalak Benneteket ám !

Nekem ma reggelre megjött, a 30. cn-en, így indul az új ciklus. Tegnap már görcsölgettem, és leesett a hõm 36,7-re, így szaladtam a gyógyszertárban megvenni a szurikat és a Bromot. Hétfõn kezdõdik a stimulálás. Képzeljétek el elfelejtettem fecskendõket és tûket venni, és bementem este egy másik helyre. Pfú de csúnyán néztek rám, mint egy drogosra, aki az aranylövés elõtt áll. Amikor elmondtam, hogy mire kell, teljesen megenyhültek.

KarmenKép
Gratulálok a kapott támogatáshoz. Meglesz a helye. Nagyon jó fej a dokid, hogy mindent felhajt, és megpróbál. Látszik, hogy szívén viseli a sorsodat.

GittaKép
Én csatlakozom Virághoz, hogy a lapart csináltasd meg. Jelentéktelen fájdalommal jár, de teljesebb képet tudnak az állapotodról kapni. Így megúszol egy HSG-t is, plussz a PCO-dat is tudják kezelni. Annyi éve küszködtök Ti is ezzel, hogy ez már semmiség ahhoz képest, amin keresztülmentetek.

AliceKép
Én is RH- vagyok. Azt mondta az aszisztensnõ, ha babaás leszek akkor minden hónapban csinálnak majd vérbõl ellenanyag vizsgálatot, nehogy baj legyen. De ha ellenanyagot termel a szervezet, és észreveszik azt is tudják kezelni.
Mondjuk nekem a párom is RH-, nem értek hozzá, de akkor szerintem a baba is RH- kell legyen. Nem ?

BogárKép
A fõnököd bekaphatja... Én azonal kiíratnám magam, és fõjön a saját levében, hogy ilyen tappintatlan bunkó volt. Van gyereke ?
Úgyis jön a nyár, legalább szépítgeted a lakást, és pihengetsz.

CatEye

Cat
Kép
cateye

sziasztok csajszikKép

KrissiKép
P-hez én is mindig szívesen mentem. Annyi sok ++++ energiát ad. Te nem ezt érzed? Meg mindig olyan jól eldumcsiztunkKép
Pocival nagyon jó. Már vannak kezecskéi, lábacskáiKép. Annyira gyorsan mozgott jobbra balra, hogy alig volt követhetõ az uh-valKép Mikor már nagyobb lesz és kitölti a pocómat, szerintem szétbokszolja majd a hasfalamatKép
Ha aug. szeptig nem is szeretnél, akkor a szervezeted védekezni fog, de ugye nem eközött van a kedvezõ hónapod?!Kép Utána viszont majd nagyon szeressél bébikét, mert már vár rád, ott csücsül az egyik felhõnKép

KarmenKép
Csupa jó hírKép Éljen kaptatok pénzt isKép de jó, legalább egy kisebb rész már megvan. Igen és ahogy a mûtétrõl gondolkozol, azzal is is egyetértek, szerintem én is ezt tenném a helyedben. Nagyon drukkolok!!! Most sikerülnie kell és FOGKép!!!

VirágKép
Örülök, hogy benéztélKép Nekem is mesélte Cat. ez nagyon tuti, nem?Kép Õ már ismer, nem idegenhez mész, nem fog rajtad kísérletezgetni, nem kell megismernie a szervezetedet, hogy mire hogyan reagál. Szerencsés egybeesésKép
Most már csak (csak?) néhány helyen a tapéta kijavítása hiányzik és a festés, ablakok mázolása. Képzeld ma jön az új gáztûzhelyem, azt a profit -tudod, amelyikbe a gõzölös funkció is be volt építve- sajnos nélkülöznünk kellKép
2 hét?!, az már nem hosszú. Nekünk még több idõ kell, mert a kispapi fog szegény egyedül festegetni és ezért a fajta kreatív munkáért igazán odavanKép
Fõnök?! Ezt a szót inkább ne is említsd. A szõr feláll a hátamon az örökös okoskodásaitól.

puszi
Bogár
Jaj már alig várom a munkaidõ végét.......

Bogár
Kép
Kép
bogár

FanniKép
Az inszemtõl egyáltalán nem kell félni. Nem fáj, csak viszel egy gyertyát, meggyújtod, odarakod az orvosi ágy mellett lévõ szekrénykére és odarakod mellé a férjed fényképétKép Na jó, nem leszek morbid.
Tényleg nem kell félni, itt mi a lányokkal minidg úgy beszélünk róla, hogy ez egy gyönyörû gyertyafényes együttlétKép
Másrész meg milyen zagyvaságokról is beszész???? Meg meghalsz. Atya úr Isten, nahát ezt a hozzáállást azonnal és gyorsan kitörölni a fejecskédbõl. Negatívan állsz hozzá, ezen változtatni kell!!! Igenis sikerül, mint ahogy itt mindenkinek!!!Most lehet, hogy egy kicsit túlzásba vittem az utasítgatást, de ilyenek eszedbe ne jussanak még egyszer. Mi is több, mint egy évet vártunk a bébikénkre, de azért mindig ott volt bennem -még ha nem is most- hogy egyszer úgyis lesz!!!
Igenis SIKERÜL!

CatKép
Jaj, de jó Te is itt vagyKép Van, de elvált és ami mindent megmagyaráz, hogy a gyerekérõl úgy beszél, hogy a gyerek (minden érzelem nélkül).
A kolléganõnek meg jól nézz a szemébe és kérdezd meg tõle, hogy szeretnél esetleg vmit kérdezni. Igen ezt az új rucit tegnap vettem. Na erre biztosan meglepõdik és soha nem mer többet feléd se nézniKép

puszza
Bogár
Most már nagyon lefáradtam, haza akarok menni!!!!!!

Bogár
Kép
Kép
bogár

CAT:most, hogy bejelentkeztél, megúsztad, hogy felhívjalak. Már azt hittem le akarsz cuppanni a topicról! Szerintem ne is jusson eszedbe, mert innen nagyon tudsz hiányozni!
Virág
virág

Alice!
Kérdezz rá a nõgyogyidnál, hogy biztos lehess benne!

Virág, Cat!
Tudom, de mégis... Laparral nekem az epekövemet mûtötték. Még alszom rá. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

SziasztokKép

Bocsi, hogy betolakodok, csak BogárnakKép és a hasonlóktól aggódóknak küldök egy linket, itt utána lehet nézni a jogszabályoknak:
[url=http://ingyom.interware.hu/cikk.php?id=61&cid=7876/" TARGET="_top]http://ingyom.interware.hu/cikk.php?id=61&cid=7876/[/url]
Ez a Kismama honlapján van, ott több jogi dolog is fent van.

Az a lényeg, hogy, ha terhes vagy, nem rúghatnak ki!

Bocsi még1*, és drukk mindenkinek, hogy gyorsan átkerüljetek a friss mamikhozKép

Manócs
manócska

Sziasztok Lányok!

Nem tudom, emlékszik-e még rám valaki, még szept-nov környékén jártam felétek. Bár azóta szinte minden nap megnéztem a hozzászólásokat, soha nem írtam, mert nálunk még ugye szünetel a babaproject. A férjemnek már befejezõdött a kemoterápiája és hál' Istennek, minden eddigi eredménye negatív lett. DE. A kezelõorvosa korábban azt mondta, hogy a kemo után 3 hónap pihenõt tartsunk és utána indulhat a próbálkozás. Most azonban azt javasolta, hogy 1,5 évet várjunk. Hát eléggé paff voltam, mert ugye a 3 hónap meg a másfél év között azért elég nagy különbség van. De mostmár kicsit lecsillapodtam, megbeszéltük Csabival is, és végülis tényleg igy lesz a legjobb. Addig befejezem a sulit, lesz állásom (remélem), veszünk házat (remélem) és így a legbiztosabb, mert azt azért nem merném bevállalni, hogy a babának legyen bármi baja a vegyszerek miatt.
No, hát ennyi történt velünk.
Olvastam ám a jó híreket és a rosszakat is. Nagyon szurkolok mindenkinek, és most nagyon optimista hangulatomban azt kell mondjam, egyszer mindenki babás lesz!!! Kép
Olvastam, hogy Beráéknak is sikerült a baba. Nem tudjátok mi van vele (szeptemberben a férjeink egy kórteremben feküdtek a Margitban)
Na, puszi mindenkinek: minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Szevasztok !

Még mindig nem jött meg ! Csütörtökön volt esedékes, de még mindig semmi ! Utánanéztem Gitta táblázatában és nem számoltam el magam. Õszintén szólva be vagyok tojva. Nem merek reménykedni, mert mi van ha ... Légyszi Valaki egy kis lelki támaszra van szükségem ! Please !

Egcsi
egcsi

EGCSI:hogy áll a hõd? Lassacskán egy tesztet is megérne a dolog! Reménykedni pedig nemcsak hogy mindig szabad, hanem egyenesen KELL!Bele ne lovalld magad, de reménykedj!!
Virág
virág

Egcsi!Kép

Teljesen megértem a helyzeted, az elõzõ ciklusban én is így voltam, de sajnos rosszul sült el. (De nálad nem így lesz!)
Ne éld bele magad, de legyél optimista és mondogasd, hogy ha jönni akar úgyis jön, ha már ott van kérd, hogy maradjon!Kép
És próbálj türelmesen várni, bár nem látom most itt az oldalon a tablicskut, de egyet értek Virággal, holnap már érdemes lenne egy tesztet csinálni. Ne feledd, a negatív teszt nem jelent biztos eredményt, de akkor készülj fel lelkileg!
Szurkolok!!!!!!

Leone

KépKép
leone

Virág, Leone

Kösz a biztatást. Ha hétfõig nem jön meg akkor tesztelek. A hõmet nem mértem, mert a múlt hónapom nagyon zûrös volt, nem tudtam volna rendesen mérni. Reménykedem egy kicsit, de nagyon nem merem beleélni magam. Mióta abbahagytam a fogogátlót mindig 28 napra jött meg, ennek már több mint fél éve. Már arra is gondoltam, hogy pszichés alapon nem jön meg. Szörnyû vagyok tudom.

Egcsi
egcsi

Egcsi!
Drukk megy!
Zebrát szeretnénk látni hétfõn! Hát még te! Kép
Próbálj meg kicsit türelmes lenni! Bár pont ez a legnehezebb!
Üdv:
Gitta
gitta

VirágKép,BogárKép
Itt zsizsegek én, dehogy léptem le, csak akadályoztatva vagyok néha.
BogárKép Azt a szupi tûzhelyedet én megszavaznám VirágnakKép aki olyan profin kezelte, és kihozta a maximumot belõle. Hõlégkeverés és gõz egyben, mi kell még más ?

EgcsiKép
Igen-igen tesztet várunk!!!!!! Nagyon drukkolok, hogy baba miatt késsen. Otthon van a párod ?

MinyuKép
Nagyon örülök, hogy a párod teljesen meggyógyult!!!!! Persze, hogy emlékszünk Rád. Mostmár gyere gyakrabban közénk, hiszen hamarosan aktív próbálkozó leszel. Addig is szerintem szedegessél vitaminokat.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép

Hajrá EgcsiKép
Nagyon szorítok Neked!

VirágKép
De jó, hogy néha jössz!

CatKép
Sajnálom, hogy megjött. Ez most már azutolsó inszem lesz, aztán "nyári szünet"? Forró nyári éjszakák meghozzák gyümölcsüket, meglásd!!!!KépKépKépKép

BogárKép
Az a bizonyos hónap november, sajnos, de ez még változhat, remélem, minimum egy szeptemberre. Nálatok is elõbb jött, ezért reménykedemKép

Azért azt a szuper sütõt nehogy kidobd!Kép

Lányok, szeptembertõl nincs munkám. Ma tudtam meg, számítottam rá, valahol nem is bánom, annyira nem tetszett a hely, de emiatt nem lehetek szeptemberig babás. Csak ha már lesz munkahelyem. Ez van. Bízom benne, hogy találok hamar valamit. Bármit, úgyis jövõ nyáron már babázni szeretnék.

Krissi
krissi

BogárKép
Nem tudsz friss UH-s képet feltenni a profilodba, vagy az oldalunkra? Úgy meglesném ezt a ki izgõ-mozgót!

Krissi
krissi

Gitta! A fele sajna nincs meg, mert a köv. kb. 150e lesz. Ezért is várok most többet, januárig, mert ha az sem sikerül, akkor legyen pénz a köv.-re is. Most sajna már a család is kimerült anyagilag. A helyedben én se sokat gondolkodnék a laparon, nekem is 3x volt már, nem jár nagy fájdalommal.

Cat! Sajnálom, bár te erre számitottál én reménykedtem. Igen, ha a férjed is RH- akkor nincs gond.

Bogár! Igen, én is remélem, mert annyira bizok ebben a dokiban. Csak nem könnyü várni, de most minden amellett szól. Talán az Aviva majd nekem is segit.

Minyu! Örülök hogy jobban van a párod. Nekem is most várnom kell, megértem milyen nehéz. Nekem már 2x kellett endo után is várni, azzal is elment 1 év. De én mindig arra gondoltam, hogy majd utána milyen szerencsés leszek, majdcsak jön már a baba. Erre ahogy telik az idöm, egyre nagyobb esélyt érzek.

Engem ez a mai munka nagyon megviselt. Korán kellett kelni, igaz nem dolgoztam keményen, de szörnyü volt.
Majd elalszok már. Megyek is az ágyba.

Puszi: Karmen
karmen

Krissi,Cateye,GittaKép

Kösz a drukkot. A párom nincs itthon, nem is szólok neki, minek izgassam. Majd ha biztosat tudok. Szerintetek melyik a jó teszt? Csak gyógyszertárban lehet kapni vagy máshol is ? Tudom tájékozatlan vagyok, de nem néztem ilyen dolgoknak még utána.

Egcsi
egcsi

EgcsiKép
Drukkolok, hogy + teszttel jelentkezzel hetfonKép

KrissiKép
Sajnalom, hogy nem lesz tovabb munkahelyed, de majd csak lesz valahogy, ne aggodjKép

Lanyok, ma megprobaltam felrakni a kepeket a galeriaba, de nem lehet, mert tele van. Igy inkabb a profilomba beirtam a web-oldalunk cimet, aki kivancsi rank nyugodtan kutakodhatKép Ugysem tudtam valasztani a kepek kozul, mindet meg nem lehet felrakniKép

Vica
vica72

VicaKép

Jók a képek. Ki fényképezett? ha majd egyszer nekem is lesz otthon netem akkor én is felteszek egy párat Las Vegasról. Néha nagyon honvágyam van. Fõleg ilyen borongós napon.
Hétfõn csak délután tudok "eredményt" hirdetni, akkor jutok gépközelbe. Egyébként kösz a drukkot.

egcsi
egcsi

Sziasztok Lányok!

Már egy ideje olvasom ezt a topicot, de eddig nem írtam. Elõször kipróbálom, hogy mûködik, utána pedig szeretnék résztvevõ lenni itt.
kitty123

Szia Kitty123Kép

Szeretettel várunk, a lányok nagyon aranyosak és segítõkészek. Majd meglátod milyen okos tanácsokkal szolgálnak. Hétvégén kicsit pangás van, hétközben sokan vagyunk.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kitty Kép
üdv a topicban, ne maradj sokáig!
Névtelen

Szia Kitty,
Isten hozott!

Egcsi,
Állítólag a gyógyszertári tesztek pontosabbak, inkább azzal próbálkozz. Valahol azt olvastam a RapiPreg tévedett már.

Szomorú vagyok.
Hiába a 11 mm-es petezsákocska, tegnap véreztem egy kicsit.
Azóta fekszem, de egre szomorúbban.
Érthetetlen, pedig még tegnap reggel is eros hányingerem volt.
Bella2
Névtelen

Egcsi

Köszi a szíves fogadást.Néhány szót magamról.Kb. fél éve kezdtük meg a baba projectet, és meglepetésemre egyenlõre sikertelenül. Ez azért lepett meg mert már egy 9 és egy 6 éves kislány anyukája vagyok, és mindkét alkalmmal az elhatározás utáni hónapban már babát vártam.(Pedig akkor nem figyeltem a hõmérsékletet, nem tudtam a hormonszintekrõl,stb)Persze azért néhny évvel fiatalabb is voltam...
A doki több hónapos vizsgálat (vérvétel,UH )felírt egy Serophene nevû gyógyszert a peteérés elõsegítésére. A 3.naptól 5 szemet szedtem, most hagytam abba, és kedden megyek UH-ra. Aztán majd meglátjuk.Nagyon bízom ebben, hátha segít, csak az aggaszt, hogy másoknak Clostit írnak fel, és egyáltalán nem írt senki aki ezt kapta volna.Valahol azt olvastam, hogy ez ugyanazt az összetevõt tartalmazza,de bizonytalan vagyok.Tud valaki errõl valamit?
Amúgy a fogamzásgatló után fél évig pont 30 napra mindig megjött, októbertõl pedig 44,45 napra sõt még hosszabbra is. Kétszer Norculut-tal hozta meg a doki.Amúgy rendszeresen mérem az ébredési hõmérsékletemet, és az elmúlt 2 ciklusban biztosan volt peteérésem, kb. 37-re felment és kb. 14 napig fenn is volt a hõm. Csak azt nem tudom, hogy az, hogy a 28. napon volt ovulációm, ez nem túl késõ-e.

Egyenlõre ennyi. És egyenlõre ismeretlenül is gratula a már babásoknak.

Kitty
kitty123

Kitty Kép
A 28. napon a peteérés azért elég késõn van, és ez meg is magyarázza, hogy miért olyan hosszúak a ciklusaid. A Serophene tudtommal ugyanaz mint a Closti, csak tisztább (talán drágább is). Nekem még nem volt hozzá szerencsém, remélem nem is lesz. Azt írtad, hogy mérted a hõdet. Ha bedobnád az adatokat, lehet, hogy mi is tudnánk valami okosat mondani. Az mindenképpen pozitív, hogy a dokid ilyen haram elkezdte rendbetenni a ciklusod. A két kis lánykádhoz pedig gratulálok.

Lányok Kép
Kicsit bekukkantottam, mert azért nem olyan jó az élet babanet nélkül.
Rólunk: 17. nap, tegnap 36,2 hõvel, ma 36,45-tel. Akciódús hétvége Kép Remélem sikeres is lesz Kép

Bella Kép
Feküdj sokat és holnap mindenképpen menj orvoshoz, hogy valami hormonpótlást adjon! Akkor biztosan semmi baja nem lesz a babónak! Nagyon drukkolok.

Egcsi Kép
bíztató jelek! Hõmérõztél? (nem olvastam vissza az egész hetet, csak ezt az oldalt) Szerintem a görbéd is sokatmondõ lehet.

Vica Kép
Jók a képek, megnéztem Kép Nagyon nagy kirándulók vagytok Kép

Karmen Kép
szerintem jó döntést hoztál. Kell a testi.lelki regeneráció, így biztosan siekrülni fog januárban a lombik Kép Addig erõsítsd magad lelkileg, és a szervezetedet hagyd megnyugodni egy kicsit. Nem gondoltál valami tisztítókúrára?

Minyu Kép
Örülök, hogy a párod rendben van. Nem kellene egy másik orvos véleményét is kikérni a várakozási idõvel kapcsolatban? Megértem, hogy sokallod a másfél évet. Nekem ez a három hónap is sok volt.

Krissi Kép
Drukkolok, hogy mihamarabb találj munkát. Addig pedig készítsd a szervezeted a babóra Kép Mennyire vészes a tisztitókúra, amit csináltok?

Fanni Kép
fel a fejjel! A kríziseket már mindannyian átéltük, és tudjuk, hogy mindenkinek lesz babája, csak az a kérdés, hogy mikor, de lesz!!! és ez a lényeg, ezért van most az összes megpróbáltatás. Ne aggódj. A gyulladást meg szépen kezeltesd ki, és légy egy kicsit türelmesebb. Tudom nehéz, de megéri.

Bogár Kép
A fõnököd tényleg nem semmi Kép De ne foglalkozz vele, foglalkozz a kis pocaklakóddal, és a többi meg nem érdekes!

Virág Kép
Örülök, hogy elhatároztad a lombikot Kép Jó idõpont az õsz, akkor nyári babód lesz Kép Drukkolok majd Kép A beköltözésig epdig már nem sok idõ van, és akkor végr egyedül lehettek a pároddal Kép El tudom képzelni, hogy mennyire várod Kép

Andi Kép
olyan jó kis pocid lehet már Kép Képed nincs? Vagy a babóról újabb? Kép

Kellemes rövidke hetet mindenkinek, majd bekukkantok azért valamikor!

puszi: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi

Az elmúlt ciklusban a hõm a 26. napig 36,5 és 36,7 között volt,aztán a 27.napon 36,5 , 28.-on 36,7, 29.-en 36,9, és innen 36,9 és 37,0 váltakozva egészen a 38. napig, 39.nap 36,8 utána 36,6 és meg is jött.
Ez jónak tûnik? (Azon kívül, hogy szerintem is túl hosszú.)

Egcsi

Szerintem 2-3 nappal az elmaradt mensi után már minden tesztnek ki kell, hogy mutassa a terhességet.A MEDI-PREG nevûrõl azt írják, hogy 8-10 napos terhességet kimutat.Az pedig még a mensi elõtt van. Úgy, hogy vegyél tesztet!!
Nem tudom, hogy érzel-e bármi szokatlant, de nem feltétlenül kell. Én sem éreztem, még egy kis mellfeszülést, fáradságot sem egyik gyereknél sem. Rosszul is csak néha esténként voltam, de csak minimálisan.
Szurkolok Neked.

Kitty
kitty123

EgcsiKép
A Gabriel is jó teszt, már tuti kell mutassa a kimaradt mensi után. Ez már nem is lehet másKépKépKép

KittyKép
Üdv közöttünk, és gratula a két rosszcsonthoz. Szerintem is a korunkkal van a baj. 20 évesen simán teherbe estünk volna, ezt bizonyítja a Te 2 gyeremeked rögtön fogantatása. Jovinak is itt a topikon van már 2 lánya, de a 3. baba nem akar összejönni.
A Serophene ugyanaz a hatóanyag mint a Closty, de drágább. Én sem szeretem, de rendbeteszi legalább a "never-ending" ciklusodat.

VicaKép
Hát nem semmi helyeken jártatok. Látszik, hogy szerettek kirándulni, mert sokat "csavarogtok". Ez szuper dolog ! Babával már úgysem lehet majd.

KrissiKép
Sajnálom, hogy megszûnik az állásod! Addig nem lehetsz babás ? Akkor nem tudnak kitenni!

NikieKép
Mikor lesz a HSG-d ?

LányokKép
Mi van Marcsival ? Tud valaki róla ? Mikor kell drukkolni Neki ? Meg lassan HurkiKép is kezdi a lombikot.

Lányok ! Sajnos a pbase ahol a képeink vannak fizetõs lett, ezért nem tudunk több képet feltenni, mert csak 10 Mgb tárhely van ingyenKépKép Ha valaki tud jobb helyet akkor szóljon, és átrakunk mindent.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Vica! Megnéztem a képeket, jó sok kép van fent. Tetszettek, gyönyörü helyen laktok. És jól olvastam, már 9 éve házasok vagytok? Gratulálok. (amugy az email cim 2 helyen is az swi-re mutat, ami tudom megszünt, mert nekem is ott volt, helyette lett a fw.hu- csak jelzem) Kép

Orsi! Köszi, de a tisztitórában nem igazán hiszek. Annyival élek egészségesen hogy hetente 3-4x tornázok 1 órát, a
többi napon meg úszni akarok. SZerintem ez egészségesebb.

Cat! Az extra-n 20 Mb tárhely ingyenes.

Nem tudom nektek milyen volt a hétvége, én cseppet sem tudtam pihenni, ez az 1 nap semmire se elég. Az ünnep alatt meg festeni fogunk Kép

Puszi: Karmen
karmen

Egcsi!Kép
A drogériákban is lehet kapni általában tesztet. A dokim a ClearBlue-ra esküszik (remélem jól emlékszem a nevére), én a GraviHCG-t szeretem, azt itthon gyártják és elég érzékeny.

Kitty!Kép
Üdv közöttünk, mielõbbi babásodást! Én 3 cikluson keresztül szedtem Serophene-t, és jó volt, szép tüszõim lettek tõle! Csak azért adják a Clostit jobban, mert olcsóbb (nagyobb a támogatás rajta) és az is elég jó, csak a Serophene tisztább. Ne aggódj! Ha rákeresel itt a babaneten a Serophene-re, sok találatot fogsz kapni, Erazmusz is írt róla többször a topicjában.

CatEye!Kép
Lehetne esetleg a ugyanott - a pbase-en - másik felhasználói nevet is regisztrálni. Vagy az extra.hu-n lehet ingyenes tárhelyet igényelni, de az igaziból weblapoknak van, nem ilyen elõre elkészített galéria.

Leone

KépKép
leone

Látom KarmenKép már megelõzött az extrával.Kép
Leone

KépKép
leone

Sziasztok Lánykák !

Köszi a teszt-tippeket, holnap reggel veszek egyet. Nagyon izgulok ! Már arra is felkészültem, hogy nem mutat semmit, ugyanis, lehet, hogy csak 19-e körül volt a "nagy találkozás". Akkor meg még túl korai lenne. Középidõben nem volt itthon az apajelölt.Szerintetek várjak még egy-két napot ? Semmi különös tünetem nincs, talán több a gyomorsavam és többet járok pisilni, de ez lehet attól is, hogy kicsit meg vagyok fázva.

KittyKép

Gratula a lányaidhoz, meglásd hamarosan jön a harmadik lurkó is. A gyógyszerekhez nem tudok hozzászólni. ugyanis én semmit nem szedek, a többiek többet tudnak.

Egcsi
egcsi

Bella2Kép

Kitartás ! Nagyon szorítok, hogy minden OK legyen. Beszéltél már a dokiddal ? A pihenésen kívül többet nem nagyon tehetsz, reméljük semmi komoly.Azóta is vérezgetsz vagy megszûnt ?

Egcsi
egcsi

Bella2!Kép
Teljesen átérzem a helyzeted és nagyon szorítok neked!

Leone

KépKép
leone

Jó reggelt Lányok!

Nem voltam péntektõl, így sokat kellene visszaolvasnom. Remélem mindenki jól van!

Én tegnap voltam dokinál. 2 órát voltam, annyian voltak. Sajnos a nagy felbontású UH gép nem volt jó, de a másikon is látta az embriót, és a szívmûködést. Mindent rendben talált, de azért szeretne késõbb megnézni a jobb géppel is. A 4 napos ünnep után kell felhívnom idõpontért.
4 mm-es kis babóca van bennem.

Doris már utazott tegnap Svájcba, amikor SMS-t küldtem neki. Jól van, csak a hányingerrel küszködött.

Nelli
nelli2

Hahó MindenkiKép

VicaKép
Ezek a képek!!!!! Neeeeem semmi. Ámulok bámulok. Fantasztikus élményekben lehetett részetek. Elhiszem, hogy ott akartatok maradni!Kép

EgcsiKép
Megadrukk beindítva!

Bella2Kép
Amíg még úgymond tudatosan nincs alapja, nincs semmi okod a szomorúságra! Gondolkozni lehet, de inkább ne nagyon sokat. Ugye kaptál utrót?! Az már nagyon sok babás lánynak segített!!! És tényleg csak szigorúan feküdni, feküdni!!!

CatKép VirágKép
Off: Rajtam nem múlik. Én szívesen átadom a gépet Virágnak. Milyen jó lesz majd az új házukba. Látod Virág most már nem kell tûzhelyt vennedKép Felszerellek a profi konyha profi alapfelszereléseivel.

KrissiKép
Sajnálom a munkahelyed. Igen nekünk is elõbb sikerült. A májust mondta, de állítólag annyira jól tisztítottunk, hogy még õ sem számított rá, hát még akkor miKép Mennyire csinálod, az rajtad múlik. P. viszont tudod mit mond mindig: elõbb amit úgy érzed, hogy el kell rendezned azt el kell rendezned, akár a fejecskédbenKép és ha Te a szeptembert szeretnéd, még sikerülhet is!
Képet pedig tuti teszek fel, csak nem a mi fényképezõgépünket használtuk és tudod ilyenkor másnak ez nem olyan sürgõs, mint pl nekem lenne.

LeoneKép
Megkaptam a levélkét. A mai nap vagy holnap ígérem válaszolokKép

KittyKép
Üdv a csapatban. Ez a hõ szerintem nem olyan rossz, csak túl hosszú a ciklusod! Mit mondott a hormonokra? A Serphenrõl én is uazt tudom amit Orsi írt. Talán addig is próbálkozz meg a cickafark teával (lerövidíti a ciklust és egyben tisztít is). Nagyon sok lány itta már itt és soknak használt is. Az adagokban a lányok biztosan segíteni fognak. Ja és gratula a gyermekeidhezKép

puszi
Bogár
és elnézést a szófosásért

Bogár
Kép
Kép
bogár

NelliKép
szívbõl gratulálok a hatalmas babucihozKép Ugye, hogy nem volt semmi gond és nem is lesz!!!!!!!!!!

Bogár
Kép
Kép
bogár

Bogár! Köszönöm a gratulációt! Nagyon bízom abban, hogy nem lesz semmi baj most már!

Kitty! Én is serophent szedtem két hónapig igen kis adagban (5*1 szem), és már a második hónapban babás lettem. Lehet, hogy nekem nem volt nagy probléma, de azért jó gyógyszer.

Nelli
nelli2

Sziasztok, LÁnykák!

Köszi szépen mindenkinek a biztatást, ma eldõl minden, du. kell mennünk a genetikai intézetbe az eredményért. Kicsit ideges vagyok, de azért nem nagyon, mert az nem jó se nekem, se a babónak.

NELLIKép
gratula! Vigyázz magatokra!

KARMENKép
majd küldök SMS-t az eredményrõl.

Most mennem kell, csak beugrottam, legyetek jók és babásak mielõbb!

Puszi,

KnéRita
knérita

Bogár
A vérvételi eredményeimre azt mondta a doki, hogy minden OK,(bár én azt hittem, hogy majd többet mond róla, de sajna még az eredményeket sem láttam, minden Nála van, közvetlenül megkapta, és úgylátszik nem tartotta fontosnak, hogy megossza velem.Azért majd elkérem)
Cickafark és palástfû teát iszogatok már kb. 1 hónapja.Azért, ha valaki tud az adagokról légyszi segítsen!!

Egcsi
Teszteltél már? Drukkolok NEKED

Nelli
Én is gratulálok a pici babóhoz

Kitty
kitty123

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?