Sziasztok,
Tegnap este nekiláttam írni nektek, és nagyban gépeltem, amikor áramszünet lett

Még szerencse, hogy még az elején és nem a végén jártam, szerintem sokkot kaptam volna
Nagyon borzalmas ez a hét… Kb. 1,5 órája értünk haza

Nagyon sok a munka, és a nyaralás előtti készülődésre nincs is nagyon időnk… Annyira gáz. Ráadásul hétvége óta csörög-zörög a kocsi alja, felhívtam ma egy szerelőt, aki a tünetek alapján azt mondta, hogy valószínűleg a katalizátorral van gond, ami 29 ezer

Úgyhogy ma délután elvittük megnézetni, nehogy a horvát út alatt legyen vele gond, de szerencsére „csak” a kipufogó van elrepedve. Holnap viszem megjavíttatni, és szerencsére úgy tűnik max. 4 ezer Ft-ből meghegesztik!
Ja, és persze hétfőn jutott eszembe, hogy mivel külföldre megyünk nem ártana a biztosítótól is kérni a nemzetközi zöldkártyát. Ma adták postára, de ha nem ér ki péntek reggel, akkor a férjecském mehet be érte személyesen…

Még jó, hogy Ő ki tud venni péntekre egy nap szabit, és így tud helyettem is intézni, pakolni, stb. mert ugye péntek éjszaka (hajnali 2 körül) már indulás van, úgyhogy nekem munka után pár órát mindenképpen aludnom kell, mielőtt levezetek 800 km-t… Bocsi az off-ért…:oops:
Timso drága,
Ne hariiiii!!!

Annyira ciki volt, de nem volt más lehetőségem a kocsi miatt

:( Puszillak!
Kriszti,
Sajnálom a tegnapi napodat!
Manda,
Szépen alakulnak ezek a petikék!

:D Mennek azért a növesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Madrin,
Boldog házassági évfordulót!

:D
Rebe,
Sajnálom, hogy csúsztok, de talán a költözés miatt jobb is így… a babó már az új helyre érkezzen az első pillanattól kezdve
Kata,
Millió drukk holnapra!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Várunk nagyon!
Nika,
Üdv a csapatban! És mielőbbi babásodást!
Puszi, jó éjt mindenkinek!