Uxi: fáj a cicim, de igazából nem érdekel,mert olyan jól esik, úgy csinálom, mint Szivvi a karom alá teszem, vagy egy párna.. még a nyálam is kifolyt, olyan jó, ha csak pár órára is...
Nálunk inkább azért van hiszti, hogy kézben legyen, amit nem is tagadunk meg tőle, de azért néha sok... a kiságyban meg csak este alszik el, úgy hogy becsempészem... miután elaludt cici közben. Ilyenkor szabad...
Gurgi: ne add fel, tök jó lesz minden, tök jól csináltok mindent!
Pusszantás nektek, meg cicis Samunak is! Egyébként a büfit én is elfelejtettem mondani minden étkezés után csinálom, sőt van, hogy kajcsi közben is vállra teszem és erőteljesen simizem a hátát és jön büfi, ahogy Lidikóka írja a levegő miatt. Én csak az esti lefekvésnél nem büfiztetek. Látjátok, hogy hasznos a rendszer, mit ugatok az eleje óta?
Gyerekek a fiam olyan szinten emeli a fejét egy hetes kora óta, hogy a védőnéni kiakadt, hogy ezt még nem kéne... szabályosan meg is tartja nézelődik, aztán ha már nem bírja bebambizik.
Zsuzsikám: örülök nektek! Nem könnyű mi bakket?! Sebed?
Bellis Perenis CH 30 napi 3x3 3 napig, 1 hét után ism. nagyon jó, a medence gyógyírja... engem helyrerakott,
Dorka: nálunk is ez a helyzet, én séta helyett most ülve ringatom, és énekelek neki, de rövidebb ideig, mint amikor sétáltunk, szóval kiváltom a sétát és rövidebb ideig nyomom a nótát. Egyébként nem hagyom sírni, mert csak rosszabb lesz, én ha sír kiveszem megnyugtatom, és visszateszem a kiságyba ezt kb. egy nap 250x kell megcsinálni, de a második nap már csak 150x, aztán így tovább kb. 3-4 nap és jobb a helyzet. Kitartás! Most még csak 4 kg , de mi lesz később??? Egyébként én is "ültetem" ilyenkor, pihenőszék, vagy babakocsi... és elé teszek valami nagyon színeset...