A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Klarissza! Ja, de dinnye vagyok! Te nem pösti vagy!

Robcsicsalád! Tessék babanetezni!

Kép
zölddisznó

[quote="babaimado"][ írta:babaimadosize=100]Gaby! Amit Kis-csillagnak mondtál, az rád is vonatkozik ám [/size](terhesség)!

no te miért vagy ebben annyira biztos? :roll: tán csak nem médium vagy? :lol:

Kép
gaby25

Gaby:-)))az semmiképp... :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Boni!!Miért vagy így eltűnve?

Figyelem! Osztály, vigyázz!!!Névsorolvasás!
Boni??
Snufi?
Klara?
Szezsokám??
Sonjus??
Gaby és Coca tudom van.
Lili??
Pandácska??
Bettike, Te is ritkán vagy!
Ceni?
SZilcsi neked most nem kell feltenni a kezed a rosszullét miatt igazolás kiadva :wink:
Szirom??Anyud jobban van?
Csikken?? Nemsokára jön a Bébi:-)
Liza?
Athiz?

babaimádó
Kép
babaimado

Tontica?
Purc+Robcsi! Igazolt távolléten:-)
Kata?
Kispiskóta?
Katica?
Áfi???
Ancsa??
Macspacs eltűnve...

MINDENKI VILÁGGÁ MENT???

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

lili jelen! :lol:

Gaby!
A 88. cn-en vagyok. Pé még nem volt. :shock: azt hiszem már nem is lesz, mert kérek bogyót ami meghozza pirit. Volt türelmem, de már elszállt, és szerintem már tényleg itt az ideje hogy bogyónak. :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Kedves évfolyamtársaim! :D ...hiszen én csak berepülök időnként az ablakon mint az őszi légy :lol: Tegnap elég hasonlóan is éreztem magam...ilyen mensim még nem volt. Csak a kétnapos bazi nagy görcs és mára meg az egész úgy ahogy van elmúlt :shock: Se mensi, se görcs. De voltam ám fogorvosnál, nehogy túl jól érezzem magam :?

Szilcsi azonnal gyógyulj meg! Kitartás, ez csak dátha..

Talisok! Hát mostmár még tízszer annyira sajnálom, de ez van :(
tapedli

Gaby!
Vannak babás jelek??? Így 30 cn-nél nem tesztelsz?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szilcsi!
Nyugi nem lesz semmi baj. :wink: Ha idegeskedsz az tutira nem tesz jót. Pihenj sokat!!!Gyógyulj meg minél hamarabb!!!!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Én is jelen! Egyébként csak azért nem írok, mert úgy érzem, hogy már túl sok belőlem! :roll: :oops:

Lili! Hihetetlen türelmed van! Én meg 57 cn-nél nyavajogtam! 8)

Szilcsi! Gyorsan meggyógyulsz és manód észre sem veszi! :wink:

Gaby! Holnapi gruppen tesztre benevezhetnél Kata és Kiscsillag mellé!

Ja! És úgy tudom, hogy Snufi még nyaral, így ő is igazoltan hiányzik! Jaj és Katica is!

Kép
bettike
Eger

Gaby, az legalábbis gyanús, hogy csak Te voltál éhes a talin :D
tapedli

Ja! Lili! Nem gondolkodtál, hogy kipróbálod az Aviva tornát, hátha meghozza pirit? Csak mert most olvastam a "ma megint megjött"-ben, hogy az egyik csaj tegnap csinálta, ma megjött neki! Hátha, sohasem lehet tudni! Mégis csak jobb lenne, mint a bogyó! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike!

Nem igazán értem én se magam, talán a második pozitív teszt miatt volt ez a nagy türelem, mert egy kicsit féltem, hogy harmadszor is úgy járok. :oops: Na azért most is van bennem félsz, csak "jó" volt ez a három hónap pihenő. Nem voltam annyira kiélezve a pé-re. Na de most már tényleg jöhetne piri!!!!!!!! :twisted: Te jól vagy? úgy terveztük, hogy együtt babásodunk, vagy rosszul emlékszem? :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bettike!
Én még soha nem próbáltam. Mi ez igazából? És hogy jutok hozzá? Tényleg jobb lenne mint a bogyó.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Babim
akkor tán gyakorló boszi vagy? :lol:

Bettike
nem nevezek be gruppen tesztre :lol: csak páran eldöntötték hogy terhes vagyok, mert zabálhatnékom van :lol:

Tapedli
hát szeretek enni :P :lol:

Lili
azta, 88 cn? :shock: nincs semmi különös tünet :lol: csak a szokásos, ezek is csak akkor jöttek elő, mikor belémbeszélték a gyereket a talin :lol:

Kép
gaby25

Gaby!
:lol: :lol: :lol: Hááááááááááát......... holnap teszt??? :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Ha péntekig nem jön meg, akkor pénteken tesztelek, no megegyeztünk? ne tessenek engem sürgetni :lol: különben is ha igaza lenne a többieknek, akkor késői pé volt, és korai lenne a teszt :wink:

Kép
gaby25

Szilcsi, jobbulást, semmi baja nem lesz babónak!

Gaby, megy a drukk péntekre!!

Lilli, azért nem lennék a helyedbe, 88.cn. :shock:

Baba, én vagyok csak egy kellemes elfoglaltságom van egész nap! :wink:

Kép
kata05

Lili! Hát sajna passz, én sem tudom, hogy eszik-e vagy isszák, de abban a topicban biztos tudnak segíteni! :D
És igen! Együtt babásodást terveztünk és még Szezso is, mint mérleg, hogy védjük meg becsületünket! De elég nehezen megy! :?

Egyébként egész jól vagyok! Vagyis a mai napig, elment a nyaralással, meg a készülődéssel és aztán a hazaérkezéssel és elpakolással! Mára már kezdek sajna visszakattani! :(
Ma sajnos már túl sokszor jutott eszembe, hogy nekünk miért nem?
Ja bocsi, nem akarok szomorú hangulatot teremteni! :oops:

Kép
bettike
Eger

TAnárnő kérem jelentem Boniko itt van, távolléténk oka oktatás és takarítás

:lol:

Lili drága, kitartó vagy!Nekem van egy Aviva tornás CD-m, illetve ha felhívod a líviát(Aviva honlap)ő segít.

http://www.avivamodszer.hu/

Szilcsi gyógypuszik mennek!

GAby gyanús vagy te nekem! :wink:

Bettike én is együtt voltam veletek mint tiszteletbeli mérleg!
Vendég

Bettike!
Vannak napok amikor én is kiakadok, és szerintem itt már mindenki átélte. Jó ha beszélsz róla. tudod azért vagyunk!!! :lol:

Boni!
Köszönöm szépen! Te csinálod ezt a tornát? Észre vettél valami változást? :?:

Gaby!
Rendben! Pénteken teszt. de tesztelj kérlek mert szomban hajnal két órakor indulunk Trogírba!!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

szombatban = szombaton :oops:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

lili
azért ha holnap vagy csütörtökön megjön azért nem tsztelek pénteken, nem baj? :lol:

Boni
mi már annyiszor voltunk gyanúsak :lol:

Kép
gaby25

Gaby! :lol: :lol: :lol: :lol: na jó akkor felmentést kapsz, de olyan nem lesz!!!! :lol: :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Boni!
elolvastam ezt az avivát. Ha csak a fele igaz amit ott írnak, akkor ez egy csoda. :shock: Könyvből is meg lehet tanulni? CD-t Líviánál lehet rendelni? Jaj de sokat kérdezek! :oops:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili! Te merre laksz?

Kép
zölddisznó

Coca!
Abony. :?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Pesttől kb.: 80 km. A legjobb tanfolyam helyszín Szolnok vagy Cegléd lenne.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szerintem nem kell tanfolyam, nem nehezek a gyakorlatok. Ha CD-t tudsz szerezni, az ugyanaz, mint a könyv. Meg lehet belőle tanulni.

Kép
zölddisznó

Coca!
Köszi szépen! Akkor megpróbálok szerezni CD-t. A mozgás jót tesz. :lol:

Most már elteszem magam holnapra! Jó éjszakát!!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

újra itthon. valaki összefoglalná, hogy mi történt mostanában?

kati
katica30

Sziasztok! Szép jó reggelt!

Nos, megcsináltam a tesztet, nem volt könnyű, de rászántam magam, miután Apuka elment dolgozóba :lol: :lol:

Ezt sikerült ma reggel produkálnom? :lol: :lol:
Mi a véleményetek? :wink: :wink: :roll:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

csillag
én látok egy nagyon halovány második csíkot :P drukk hogy erősödjön és a vérvétel egyértelmű legyen +++++++++++

Katica
gyre majd mesélj, pár oldalla ezelőtt reklamáltam, hogy nem találtál internetkávézót :lol:
Összefoglaló: én lemondtam az inszemet, mert átszervezés van nálunk, és meg a karom várni az új munkaszerződést az új fizetéssel :P viszont belémbeszélik most a gyereket :lol:
Szilcsit elkapta a nyavaja, influenza asszem
Coca már kezdi a lombik előtti fogigátlót
Babimnak két hét múlva esküvő, és szeptemberben inszem, ha jobb oldalt érik a tüsző
Kata ma tesztel :)
Boni nem jött talira és ide is ritkábban jön mostanában :evil:
Robcsi megszült, 2-kor még írt, 3-ra már kibújt :lol:
Purc is megszült, neki hosszabb volt, van szülteés sztorija
Ceni és Kispiskóta el vannak foglalva újdonsült kistökössel, és ritkán jönnek
ha valakit kihagytam bocsika

Kép
gaby25

Gaby: igen, valóban halovány, és valami hihetetlen dolgot érzek magamban, csak nem merem még, hogy az érzelmeim magukkal ragadjanak :oops: :oops: !
Ez egy 25ös érzékenységű volt :roll:
Nem merek még nagyon örülni :roll: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

Csillag, én látom a halovány csíkot!!! De CSÍK!

Katica, hogy érzetétek magatokat?? Írj egy pár sort a nyaralásról!

Negatív lett a tesztem, de vhogy most nem tudom feladni! Kicsit furcsa érzésem van hátha sikerült, pedig én az első nega után feladom! Legközelebb csütörtökön ismétlek ha addig semmi!
kata05

Kiccsillag! Szerintem ez + :lol:

Kata: Kis*-nak is furcsa érzése van :wink:

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Már azt hittem sosem lesz jó a bnet! Mert már akkora lyuk lett az oldalamon! :D :D

Kis-csillag! (Ma reggel éreztem! Az volt az első gondolatom, hogy ha bejelentkezek írok neked egy sor mosolyt!) Hát tudtam, azaz megéreztem!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kata! De jó, hogy most ilyen pozitív vagy! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sőt: ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Katica! Majd délután beszélünk jó?

Lili! Köszönöm! Csak tegnap már magam sem értettem, hogy miért voltam olyan hihetetlen magam alatt! :roll:
De ma reggel már ismét ezerrel bízok! Hisz mi mindent megtettünk!

Kép

Kép
bettike
Eger

Kata
hanyadik napon vagy ma? :roll:

csillag
mi az a hihetetlen dolog? :P

szezso
veled mizú? magadról sosem írsz :evil:

hát piri még nem kopogtatott egyelőre :roll: fura, most biztos voltam benne, hogy nem jöhetett össze és vártam pirit oszt nem gyün :lol: májusban volt hogy 32. nap jött meg, szóval...

Kép
gaby25

Bettike
hát nem lazsáltatok :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

lili Nekem megvan a CD!

KAta ez az ne add fel!

Kiscsillga halk grat. drukk++++

KAtica üdv újra itthon! :lol:

Annyit dolgozom!

CSajok! rájöttem mitől fájhat hasam derekam: ebben a hónapban méhpempőkapszulát szedek. lehet attól. hétvégén nem volt nálam, nem tudtam bevenni , akkor nem is fájt! :shock:
Vendég

Úgy találtam most:
Szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy teljesen természetes alapanyagokból készülő táplálékiegészítő terméket, mely pár hónap alatt rendbe teszi a változó korban a hormonális rendszer okozta problémákat.

Ez a termék a méh pempőből készült lágyzselé kapszula. A méh pempőről azt kell tudni, hogy ezt eszi az anyakirálynő a kaptárban, hogy olyan termékeny legyen hogy többszáz dolgos utódot tudjon a világra hozni.
Természetes ösztrögént tartalmaz, így rendezi a hormonális rendszert, növeli a terhelhetőséget is, mert vitaminok, ásványianyagok, nyomelemek, aminosavak és enzimek tárházát tartalmazz a temészetes formában.

Mellékhatása nincs, mivel nem gyógyszerről, hanem természetes készítményről van szó. S így nem kell mesterséges hormonpótlást alkalmazni, amelynek azért - valljuk be - vannak ill. lehetnek kockázatai, mellékhatásai.
Vendég

Vendég

Gaby: nem igazán van mit írnom, 3 hét múlva lapar, összvissz ennyi, de ezt úgyis tudjátok… :-)

Azért a háttérből figyelek, és ezt vegyétek fenyegetésnek :-D a drukkokat telepatikusan küldöm, remélem célbaér mind :-D

Bettike: ez a görbe/vonal hú!!! :-D (majd átteszel a sárgákhoz a táblában? Ma 3.dpo :-)

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby, 29 cn 12-13.dpo.

Bettike, Szezso drukk!

Csillag tünetek?
kata05

Kata
akkor lehet tényleg korai volt a teszt :wink: drukk ++++++++

Kép
gaby25

sziasztok..

kis* gratulalok.)

robcsi,gratulalok a babadhoz.nagyon varom a szulesstoryt.

Kép
monyo83

Ez egy kicsit jobb felvétel róla :oops: :oops: :roll: :roll: :lol: :lol:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

jo lesz egy kis* :lol: csak no para.tudom ez hulye szoveg en bizti nagyon beparazok ha + lesz a tesztem.

26 napon vagyok? :shock: mult honapban ekkor jott meg. :roll:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Még elég bizonytalan vagyok mindennel kapcsolatban.. :roll:
Pénteken jobban merek nyilatkozni.. :roll:

Köszönöm a drukkokat előre is, elraktározom magamban :wink:
Apuka hoz ma egy 20as tesztet, úgy döntöttem, holnap azt ellövöm, és meglátom..

Kata: enyhe mensis-jellegű fájások, mellfesz., időnkénti szúrkálódások eddig bal oldalon méhnek megfelelően, most már jobb oldalon is néha.. igazából ennyi + a korai jóétvágy már akár fél6kor :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

gaby: köszi az összefoglalót. :lol:

robcsi, purc: gratulálok :lol: :lol: :lol:

csillag: gratulálok :D drukkolok tovább+++++

nyaralás: nyaralás előtt való nap kezdtem el enni a bromot, a nyaralás nagy részén nem voltam valami jól tőle, lassabban bírtam gyalogolni.
először is voltunk áfiéknál, enikővel jót játszottam, áfi főzött ebédet nekünk. a következő nap híd néző nap volt (apa imádja a hidakat): megnéztük az új dunaújvárosi hídat, majd felmentünk a kőröshegyi völgyhídra. aznap volt nyílt nap, így végig is tudtunk rajta sétálni, visszafelé már kocsival jöttünk át rajta.
onnan átkompoztunk tihanyba, majd barátokhoz mentünk tovább mór mellé. néhány napot ott töltöttünk, felszaladtunk a csóka-kői várba, körülnéztünk móron, székesfehérváron. utána mentünk keszthelyre, ami az igazi nyaralás volt. keszthelyen megnéztük a festetics-kastélyt, nagyon szép. egy nap áthajóztunk badacsonyba, és a badacsony hegyet alaposan bejártuk. aznap jópár kilométert gyalogoltunk. voltunk sümegen a várban, és tapolcán. sajnos a tavasbarlangba nem sikerült bejutni, mert amikor sorba álltunk kiderült, hogy sokkal rövidebb ideig vannak nyitva, mint ami a saját honlapjunkon szerepel. de megnéztük a tapolcai-tavat, és voltunk néhány múzeumban is. keszthelyen jókat sétáltunk a mólón, de nem fürödtem a balatonban. mire rászántam magam, hogy pancsoljak, akkora elromlott az idő. keszthelyről pesten keresztül mentünk a szüleimhez néhány napra. bpen felszaladtunk az erzsébet-kilátóba. szüleimtől elmentünk lilafüredre, megnéztük a szent-istván és az anna barlangot. sétáltuk a hámori-tó körül. voltunk még egy 5 és fél órás hosszú túrán aggteleken, a barlangban bő 6,5 km-t lehet gyalogolni, a nagy része nincs kiépítve, lámpával kell világítani. aggtelekről jósvafőre visz át a túra.
tegnap éjszaka értünk haza, most töltöm fel a gépemre a rengeteg képeket. majd ide is rakok fel néhányat.
bocsi, ez hosszú lett :oops:

kati
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?