A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vica,
igen, elvileg ezzel a bankkal össze fog jönni nekik a hitel.

na, L...
fibi

Sziasztoooooooooooook!

Milyen hirre jovok!!De joooooo!!

Tiszta szivbol gratulalok Macseknak,nagyon ugyesek es gyorsak voltak!
Szegeny Mirka,remelem gyorsan rendbejon!!!Sokat gondolok pici Mirkara!!!!!!!!

Hat Nalunk alakulnak a dolgok :lol:
Kepzeljetek bejott a 3 orankenti etetes,elmult a hasfajas!!!!
Meg siros,de egyre jobban erzem,hoyg mikor mi kell neki..pl mar latom,ha almos es azert hisztizik..
Es ahoyg irtatok,el kell nagyon kapni a megfelelo pillanatot,mert ha tulporgeti magat...ember legyen,aki elaltatja :roll:
Es mar 3-4 napja alszik nappal is!!!2-2 orakat!!!Nagyon ugyi!
Ugy tunik talan lassan beall,es megszokja o is ezt a kinti vilagot..lehet ez volt az oka a nyugtalansaganak,mega sehogy sem jo szituknak....nem tudom....

Megprobaltam visszaolvasgatni,jo kis eszmecsereket folytattok!
Ugy belefolynek en is,de meg nincs ra idom...
Most alszik,ugyhoyg reggeli,meg nekiugrom a hazimunkanak....muszaj... :roll:
De gondolom egyre tobbet fogok tudni jonni..remelem :wink:

Valaki meg korabban kerdezett egy csecsemos utan,vmilyen Csilla.En egy Csillat lattam a csecsemosoknel,gondolom o lehet. :wink: Velem nagyon kedves volt,o mutatta meg a furdetest,koldokapolast,egyutt mertuk le kaja elott-utan,es jot beszelgettunk,kedves volt,pedig ezren vartak a furcsire...
Ugyhogy nekem jo a tapasztalatom.De mint mondtam,nekem ugy osszessegeben jo a tapasztalatom a csecsemosokrol!

Es nalam is Kecskemeti Vera a favorit szuleszoben.
Ugyan sokakkal talakoztam NSTken,es sztem is mindenki aranyos,kedves,de tapsztalatom szulesnel csak vele van :wink:
Nekem iszonyuan bejott!Annyira pont olyan volt,mint amire vagytam...ram nagyon erositoen,biztatoan hatott a lenye!!!

Puszi Mindenkinek!

Boldog szulinapot akik mostanaban tartjak!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Az egyéves kis Hölgyeménynek Boldog Születésnapot!
Kép
zsugyu

Az illető hölgyemény már kétéves :wink:

indianyo

Kérjük a jó híreket Mirkáról!!!

Mondjátok, homeós tudorok, a Viburcol (remélem, így híjják) a fogzáson kívül mire jó? Jó a pukimanók ellen is? Ma éjjel óránként keltünk megint és már a puttonyom tele van. :x Se a gyerek, se én nem ettünk semmi olyasmit, ami indokolná, hogy miért mocorog éjjel Tünci pocija. Tök nem értem. :roll:

Kép
Kép
tinu

Tinu :) Viburcol a fogzás okozta nyugtalanságra van.

Pukimanókra a Colocynthis és a Chamomilla leggyakrabban használtak. Nekünk az első két szer bejött, de persze vannak még egyéb használatos szerek is.

indianyo

Mirka Isten hozott és sok sok +++++++++++++++++, h minden rendben legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lencsi,
Boldog 2. szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Adri,
irok neked hamarost.
igen, adhat edát, és igen, vele szülnék. 8)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Macs nagyon köszöni a drukkokat és sms-eket, és nézzétek el Neki, hogy nem válaszol!
Most épp a dokival próbálja megbeszélni, hogy engedje át Őt is a Jánosba. Mirkáról annyi hír van, hogy egyenlőre kap egy infúziót (vérhgítót), aminek pár órán belül kiderül a hatása, és ha az sem jön be, akkor vmi plazmát, ami segít!
pocakpacni

MACSESZ! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és persze :lol: :lol: :lol: HURRÁ itt van MIRKA!!
Fa@a csaj Mirka is, úgy mint Füli, úgyhogy simán rendben lesz minden!!! Én TUDOM ;)

LENCSINEK MEG BÓDÓGAT!!!!!!!!!!!
És fotókat AKAROK a kis-nagylányról!!! Hallod Ancsi???!!

Zsugyu: IGEN!= hétköznapok és tervek, na annyira de annyira erről van szó, csak én túl bonyin fogalmaztam :oops:

Rídonli: normaflore végig mehet az antibigyesz mellett!!! NAgoyn fontos, hogy védje a bélflórát amennyire csak lehet az antibigyóval szemben! Én spec amikor fostizott a csajszi akkor is adtam neki és a dokinénink is megerősített ebben, sőt emelte az adagot napi 2 ampullára! Szal Normacucc jóóó!
és hun az a tatonka hátipuk???? Nem találoooooommm dobj egy linekt hozzá PLÍZ! :roll:

Indi: kupon káár :( és sajnálom, mert odaigértem és akkor most mégse tudod felhasználni...

Curse: óóó én azt hittem, hogy Apjukod már rég dolgozik :(
ez a melókeresés :x nem is értem,,,"azé mert ő a legjobb??" ez szerintem csak vmi fal szöveg és kellett a hely a másiknak :x :?
Drukk, hogy Apjuk találjon már jó melóhelyet!! +++

Enyém csajt kiütötte a tegnapi oltás :? sikerült ma belázasodni, szal már egy fél órája durmol...remélem ez a nap szól a lázról aztán slusz!

Minden betegeskedőnek ++++++++++++++++++++

Monisa: én még a banális szövegeidet is bírom, szal nyugiba írjál mindenfélét ;)

Vica: Tyű Máté jól belehúzott a fogakba!! :o bár már mi is ott tartanánk!! (az azt jelentené, hogy megúsztuk a foggal járulékosan jövő egyéb bacikat :? )

Eszci helyes a medansziéban ;)

Rylie
rylie

Pocak,
köszönjük a helyzetjenetést, és ezerrel szurkolunk a kislánynak!

A mai nap elég kakául indul (folytatódik): összetörték a kocsit, amin tanulok, és szerdától dolgozom, ez már a végleges. :?
neet
neet

(ja, nem én ültem benne, hála...)
neet
neet

Sziasztok!

Szeretnék újként csatlakozni a társalgásotokhoz. Szrékuc (Székely Réka) invitált az oldalra, és azt mondta, hogy nagyon jó társaság vagytok. Én jelenleg a 7. hónapban lévő kismama vagyok. Ahogyan elnéztem a legtöbben gyakorló anyukák vagytok. Remélem fordulhatok hozzátok majd tanácsokért.
Üdv Mindenkinek
Fürti
(Balassa Timi)
fürti

Vica: 15 évvel ezelőtt már épp nagykorú lettem. :wink: Ja, nem gáz, hogy nem érted, sajna, már nem tudok normálisan fogalmazni sokszor, mert nem érzem, mi a szakszöveg és mi nem az. Meg itt nem is akartam annyira fejtegetni, ha nem muszáj. De ha valami érdekel és nem értetted, akkor írj csak pü-t és szívesen leírom normál emberi nyelven is. :D

Macsnak és Mirkának továbbra is drukk!!! Remélem, Macs átmehet a JÁnosba. :roll: Olyan rossz lehet Mirka nélkül...

Fürti: üdv! :) Én már komoly 7 hónapja gyakorló anyuka vagyok, de a többiek biztos tudnak segíteni mindenfélében.

Kép
Kép
tinu

Fürti,
Isten hozott!!! :lol: :lol:
bármilyen kérdésed van, itt vagyunk, és segitünk!
Neet,
akkor jövő kedden berúgunk???? 8) :lol: 8) (furi nem, h visszamész????)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Neet: áá bakker ez a meló nem jó hír...

és üdv Fürti! és eddig nem is tudtam Szrek nevét (kivéve az utónevet, persze), de mostmár mindenki tudja! :mrgreen:

RECCA: Apa hajlik az Ergora, ámde csak úgy hajlandó beadni a derekát ha felpróbálhatja :? és a happ-babynek meg nincs boltja sehol :roll: nem is értem, mert Johi meg azt mondta, hogy hivatalosan minden netes boltnak kell lennie egy "élő" boltjának is :? na de nem is ez a lényeg...kérdés: össze tudunk koccani Börsön egy próbára pl pénteken??? :roll: persze csak ha nem baj... 8)

és Rídonli: seholse találom ezt a tatonkát amit mondtál :cry: :cry: hol a rákba van a babaszobán eldugva???? Muszáj muszáj megtalálnom!! HELP me! :P

R
rylie

Sziasztok Lányok!

DRÁGA KÉTÉVES HENRIETTA!!!BOLDOGOT NEKED!!!! :)

Macsek család!
Gratulálok az család legífjabb tagjához! Már nagyon vártuk :) És sok +++++++ Neked Macsek! Én is TUDOM, hogy Mirka egy-kettő rendbejön ;)

Rólunk röviden:
sajnos valami takonykórt bekaptunk :? Már kezdünk kilábalni belőle.....
Levust múlt héten mértük: 5100gr :)
Hétvégén voltunk esküvőn, ahol a gyerekek tök jól érezték magukat ;)
Ja és a lényeg! Jövő hétvégén megkereszteljük a gyerekeket :)

Ennyire futotta :(
Azért olvasgatlak benneteket, csak írtó kevés időm van.... Házimunka ugyan nem szalad el, de senki nem csinálja meg helyettem :?

Puszilok mindenki és jövök, ahogy tudok :)

Pocak, köszi az infókat Mecsékról és vvárom a további híreket is.

Mása
szmagdi

Csajok! Ha valaki fel tud rakni telcsiről képet, akkor annak átküldöm MMS-ben, amit Mirkáról kaptam még reggel!
pocakpacni

Zsan,
kedden 9kor ülj a gép elé egy (pár) sörrel és hajrá. :lol:

Rájli,
nem olyan baj, ha csak arra gondolok, hányan nem találnak vissza a melóhelyükre szülés után... inkább örüljek, h van állásom. :)
De persze értem, amit írsz, 3 év után, amiből az első és az utolsó fele tényleg herevere volt (mikor még nem volt és mióta nincs már egyetem) mindenképpen furcsa lesz, de azért várom is. És mire belerázódom, majd jön az őszi szünet! :D

Szia Mása! :)

Szia Fürti! :)
Neveket azért nem szoktunk kiírni, mert félünk a maffiától és sokan olvassák ezt a topikot, nem csak a bennfentesek. ;) Most má mindegy... :lol:
neet
neet

pocak, jöhet!
neet
neet

Pocak :) Küldd, azonnal nyomom fel!

Drága kicsi Mirka! itt sokan gondolunk rátok, szurkolunk nektek, te csak gyógyulj gyorsan, semmi mással ne törődj!

Pocak :) Drága tündér vagy, hogy így vigyázol a Macskacsaládra és bennünket tájékoztatsz közben.

Szia Fürti! Gyere, mesélj, szólj hozzá, oktass ki, vitatkozz, rakj fel képeket :)

Neet :) Munka? Ó, akkor gyerekeink már nem fognak együtt pancsizni ebben a pancsiszezonban :( De tudsz majd vezetni munka mellett?

Rylie :) Hát nem tudhattuk, hgoy elszórom a pénzt kórházra meg gyógyszerekre, ugyi...

indianyo

Neet,
mire belerázódsz, jön a ketteske ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol:

Szia Fürti :)

Pocak,
nemsokára a Te kicsi fiadat fgjuk köszönteni...... úúúúúúúgy megy az időőőőő.............

Gyerek a vállamon durmol...
szmagdi

Új infók: mondjuk egyenlőre még nem sok, majd 2 körül lesz pontosabb.
Két dolog lehetséges, vagy valóban besűrűsödött a vére (mint kiderült a hétfőn 1-2-nek nézett lepény már igencsak öregedni kezdett és ezért) vagy pedig nehezebben áll át a kinti létre Mirka baba és ez szív problémákat okoz...
2 körül biztos fog hívni Macs, amint megtud vmit és akkor én is jelentkezek :)
Most Füles alszik, így próbálok én is szundizni, mert az éjszaka nekem is izgis volt és nem tudtam valami sokat pihenni (bár ugye Füli tündérke volt!!!)
pocakpacni

Macsnak hatalmas gratula, Mirka Isten hozott. (jaj nincs felkiálltójelem). És persze drukkok mennek ezerrel. +++++++++ és még több.

Ancsi: Lencsének Boldogságos második születésnapot.

Pocak: egy hős vagy... Fülinek remek helye van nálad. Szuper vagy és köszönjük a tájékoztatást is.

Fibi: mi volt végül tegnap este?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Okéoké! Az egy év félreírás volt. Pedig tudom ám, csak Mirka születése, meg Lorci egyéve keveredett bennem. Nem ragozom, hülye vagyok, na. Bocsi. (A kislányt pedig Lencsi korához igazítottam) :oops:
zsugyu

Rájli: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=224066
-ha jól látom, pont most írta vki,h nem kell neki, ha rástartolsz tiéd lehet!

Macs, Mirka és az egész család! Nagynagy gratula, és soksok drukk,h minden rendben legyen a lehető leghamarabb!!!!!!!!!!!!

Most L, nagyon sok dógom van.
rídonli#

Zsanci: Mi holnap megyünk TI-hez 16,30ra. Elvigyünk titket? Nagyon szivesen értetek megyek és viszlek. Csak kérlek irj sms-t nekem vagy valamit, hogy vigyünk-e. De tényleg szivesen viszlek. Mondjuk csak egy gyerkőc és Te fértek be, mert kicsi a Morzsám(Corsa)... :lol:

Macs: remélem mehetsz a Jánosba, ezer drukk és minden nektek.

Neet: Eszti szépséges és mekkora nagylány már. :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Szia Mása! :)
Zuziékkal mi van? Költöznek?
Ancsi, ISten éltesse Lencsit! Mit kap? :)
rídonli#

És szia Fürti! :)

Mostmár télleg L...
rídonli#

Szmagdi Ha tudsz valami infót írj már Vastagné Éva szülésznőről. Köszi.

Kép
hajagosné szabó éva

Pocak :D , annyira gyönyörű, ahogy vigyázol Fülire, és így persze Macsra is, mert ő TUDJA, hogy kincse a legjobb helyen van. És Macsékra sokat gondolunk, és nagyon szorítunk a Picurkának, hogy azért szívproblémákról még csak szó se essék. Segítsen az a vérhigító aztán uzsgyi haza, amint lehet!+++

Neet, ez a visszamék dógozni annyira ismerős. Én is összetehettem a kezem, hogy vártak, és viszonylag normális helyem is volt, na de a kötöttséget nehéz újra a nyakába vennie az embernek. De ugyibár elég sokan így élnek, sőt mit nem adnának egy ilyen "kötöttségért" úgyhogy mindig elszégyeltem magam a nyávogásom miatt. De NAGYON ÉRTELEK.
És autóösszetörés :cry: még jó, hogy nem ültél benne. Belém tavasszal jött egy figyelmetlen alak (oldalról, Lorci lába mellett 10 centivel :(), és bár 15 éve vezetek, utána sokáig alig mertem a volán mögé ülni. Neked, friss sofőrnek ez a trauma nem hiányzik. (bár senkinek sem)

Rylie, értem, hogy érted, amit értek. :lol:

Fibi :) , végülis ma lesz az este egyedül? Biztosan teljesen jól organizálod a dolgokat. Majd mesélj!

Tinu :) , nem vagy lila. És most már gyere a közelünkbe, mert igencsak szívesen megismernélek személyesen is. (szept-től pedig annyira szabad leszek, hogy a legkisebbel én is meglátogathatlak titeket Úrhidán. 3 kőccel azért nem mennék apósék nyakára :lol: )

Arwen :) , tök jó, hogy alakulnak a dolgok, és hogy kezdesz belejönni. Adhatunk mi mindenféle okos tanácsot, a te babád nyelvén te fogsz leginkább eligazodni :wink: .
zsugyu

Szia Fürti, mesélj magatokról! :lol:
zsugyu

KÖSZI A KÖSZÖNTÉSEKET, LENCSÉM NEVÉBEN!
fotó: majd később teszek fel, most inkább nem offolok, amíg Mirka lázban égünk :(

Macsnak sok szeretettel gratulálok és nagyon szorítok, hogy minden de minden a leghamarabb rendbe jöjjön.

Pocak!
nem tudtam, hogy bevállaltál egy 4. gyereket is :). olyan jó fej vagy, mindig tudtam! én nem zavarom Macsot sms-sel, engem ilyenkor még az is izgatott, ha csippant a telóm , úgyhogy így a távolból drukkolok , de azt nagyon!!!

Mása!
jól látom, hogy fiad, Levente született? csak a becenévből ítélve...:) tök jó, mi is Levit akarunk :). ha akarod, beírom a táblába, de ehhez a mamapoc@freemail.hu címre írjál meg minden adatot.

ancsipancsi

Macsnak gratulálok én is, és nagy drukkok mennek Mirkának.

Fürti, én is új vagyok itt a topicon, egészen tegnap óta. És én is kb 7. hónap, de hónapban sose tudom, csak hétben, az meg a 27. :D

Mindenkinek köszi az üdvözlést, meg a válaszokat a kérdéseimre, megnyugtattatok homeo ügyben.

Monisa, asszem magamraismertem a leírásodban, én is ilyen szerencsétlen anyu leszek, azt hiszem. :wink: De a férjem meg még inkább, tutira nem hagy majd homeoval szórakozni amint megjelenik egy csepp takonykór és lenne rá gyogyi a dokitól. Na majd meglátjuk a gyakorlat mit hoz, mindenesetre elkezdem okítani magam és megpróbálom megtudakolni a leendő gyerekdokink hogy áll a dolgokhoz. Állítólag nem egy antibiomániás, elég laza, úgyhogy reménykedem.

Indianyu, majd ha odajutok, én vevő leszek a hordozós témára nagyon! Mindenképpen szeretnék kendőt, a férjem viszont valami kengurufélét akar, úgyhogy majd kiokosíthattok. Nekem így látatlanba, zöldfülűként a babaerszény típus jön be...

Valaki írt a csecsemősökről, és felmerült bennem a kérdés: a fürdetés (a legelső szülőszobain kívül) hogy megy? Bejön a szobánkba a csecsemős és ott együtt fürdetjük, ő mutogat, magyaráz? Vagy mindez a csecsemősöknél? Ezen eddig el se gondolkodtam.
kattix

Pocak,
én is csatlakozom a Téged dicsérö csapathoz :D Tündér vagy, hogy ennyit segitesz Macséknak, és mindenkinek :D :D :D és köszönjük az infokat is :)

Mirkának ezer meg millio ++++++++++

Johi,
aranyos vagy, ma este lesz a vizválaszto :lol:

Zsu,
köszi, hogy gondolsz rám :) egyelöre jol mennek a dolgok, de. sikerült bótba is elmennünk hármacskán, most meg elég hamar elaludtak egyszerre a köcök 8)

Zsan,
nem válaszoltál: hova jelentkeztél suliba?

Neet,
kedd este én is iszok az egészségedre, ha a barna sörömmel jo vagyok :P :lol:

Ridonli,
Zuziék most 7végén költöznek, azt irta nekem, beköszön elötte ide is :)
fibi

Kattix :) Részletes tájákoztatást kaphatsz hordozóügyben bármikor :) Most csak annyit: babaerszény leginkább az autósoknak jó, amikor még nem jár a baba de már egyedül ül és autóból ki és lakásba be állapot között vannak. Féloldalasan cipelni nagyon megterhelő a gerincnek. A többit majd máskor :)

Szeptemberben az Európai Mobilitási Hét és Critical Mass alatt szervezünk hordozós sétát is mindenféle hordozóval. Gyertek, legyetek velünk, kérdezzetek!

indianyo

Indi, neked már rég szeretném megköszönni Szirkát, Adélt, és a két waldorfos családot. (csakazértis, kisember) Annyira szeretm őket olvasni. És csak hogy ne legyen olyan könnyű a választás, ismerkednék waldorf ügyben. Te mit javasolsz, hol kezdjem? És mit tudsz, Fehérváron van ilyen suli, ovi? Ez most OFF, vagy nem? Ha igen, akkor püben informálj, kérlek! :oops:
zsugyu

Zsugyu: hát nem tudom, mostanában nem terveztem Úrhidát. Kicsit kezdenek idegesíteni a nagyszülők. :? Inkább csak röviden mennénk le, egy napra. Kár, hogy a múltkor úgy elbénáztam :roll:

Kattix: nekem van egy egyáltalán nem használt babaerszényem. Nekem kicsi lett, de már nem akartam kicseréltetni, mert egyszer már cseréltem (igaz, akkor nem az én hibámból lett kicsi). Sajna nem tudom használni és kevés esélye van, hogy a köv. gyereknél kisebb leszek. :? Ha úgy döntesz, hogy neked olyan kell és a méret is megfelelő (jó sok ha :) ), akkor odaadom mondjuk féláron. :wink: Sajnálom, hogy csak áll a szekrényben.

Kép
Kép
tinu

Fibi: pedig én tegnap gondoltam rád, hogy na vajon mit alakítasz. de akkor majd ma is. :lol: :lol:

Zsanci: ha nem tudod a számomat, inkább leírom, de kicsi kódolva... pannonos négyharmincnégy negyvennyolc és mégegyszer ez az utolsó szám. Várom jelentkezésedet, hogy vigyelek-e holnap.

Kép
Kép
johanna1975

Szia Fürti :)
Kikkel fogsz szülni? és fiad vagy lányod lesz? :wink:

Mása,
hu, Levi sem kispályás dijbirkozo a sulya alapján :lol:

Arwen,
tök jo hogy jol mennek a dolgok Attilával :D

Ancsi,
majd én is küldöm Ábelröl az adatokat, ha nem bánod :wink:
és Lencsiröl tényleg rakjál fotot, az sosem off!
és láttuk kivülröl a lakásotokat, nézelödtünk arrafelé is. és még fogunk is, ha pénteken tényleg aláirjuk az adásvételit, ahogy a vevöink igérték.
fibi

Sziasztok!

Hatalmas gratula Macséknak :D , és szorítok én is, hogy minden rendben legyen, nagyon nehéz lehet most Nekik :( Pocak! Igazi barát vagy!

És Lencsinek nagyon sok boldog második szülinapot! Isten éltessen kicsi lány, és az anyukádat is. Péntektől szomszédok vagyunk :lol:

Az utóbbi hetekben nem tudtam jönni, péntektől meg ugye nem lesz net, de azért bízom benne, hogy egyszer még tudok csatlakozni Hozzátok! Talán rendeződnek körülöttünk a dolgok, és nem leszek ennyire feszült, mert most épp semmivel nem tudok kikapcsolódni, biztos az elhúzódó költözés miatt, meg ugye a vevőnk sem fizetett még, kezd felőrölni a dolog, de egyszer csak a végére érünk, és akkor minden szép lesz.

Ha szerveznétek játszóteres talit, lehet, hogy mennénk, gyerkőcökat minden nap kell vinnem úgyis.

Mirkáért nagyon izgulok, még mindenképpen benézek, van-e róluk valami újság!

puszi

Kép
Kép
zuzmo1

Indi, mindenképp konzultáljunk CM alatt szervezendő hordozós felvonulás ügyében! Én is nyüzsögtem korábban CM szervezésben (akkor még a zöld civilek szférájában dolgoztam), áprilisban egyrészt pocak miatt, másrészt meg térdem miatt (elütött egy autó a zebra közepén a 7. héten, jó mi?) nem mehettem már bringával, és úgy láttam a babakocsis szekcióra nem mentek valami sokan. Akkor mondtam a férjemnek, hogy szeptemberben akarok már én is! Szívesen beszállok szervezni, már amennyire energiám engedi még! (Egyelőre igen :D )

Tinu, köszi a felajánlást, lehet hogy elfogadom majd, ha a sok ha mind stimmel... :D Felírtam, hogy ne felejtsem!
kattix

Johi,
köszi, rendi vagy :lol: :lol: :lol: Energyman-t üdvözlöm, ha mész hozzá (igaza lett a szülésemmel kapcs.) :D
fibi

Szia Zuzi :D
sok ++++++ a költözéshez majd!!! :)

Kattix,
uristen, a 7. héten? és korházba nem kerültél? :?
fibi

Kattix,
a babát a csecsemöosztályra viszik be fürdetni, minden nap (nálam délelöttönként jöttek érte), és mehetsz Te is nézni :) (bár nekem a csap alá lógatom és dzsonzonnal jol megmosom-tol a hajam égnek állt.....) elmagyarázzák a köldökápolást is, ha kérdezed.
fibi

Hajagosné Éva,

Az lányomnál az Éva volt az ügyeletes (csak a dokim volt fogadott) és ügyeletesként is nagyon emberséges és szimpatikus volt. Ketteskénél őt választottam. Bár sok más szülésznőt is ajánlottak, nekem ő volt a favorit :D Nagyon szép szülésem volt. Éva nagyon profi :) Mindent elmagyaráz, mi miért történik és ha kell - ott van Veled, ha úgy látja a pároddal akarsz lenni, akkor szépen félre vonúl :) Homeo-bogyózásban is "otthon" van. Talán a homeónak IS köszönhetem, hogy gyakorlatilag két óra alatt megszűltem, mert este 8-kor még a Burger Kingből sétáltunk vissza H-ba, este 10után meg meglett Leventénk :) Én csak ajánlani tudom Évát :)
Ja, és ha jól emlékszem kb. 32-34 hetesen kértem fel.... Addig gondolkodtunk (az anyagiak miatt) hogy fogadjak bábát, vagy se. De nagyon örülök, hogy fogadtam :) Sikerűlt a gátvédelem is :) csak egy pirinyó horzsolásom volt ;). De varrni nem kellett :D
Ha érdekel az elérhetősége, szólj! Vagy ő lesz fogadottad? Bocsi, egyszer olvastam, hogy szülésznőt keresel, de nem emlékszem végűl mi lett..... Akartam már akkor írni Neked, de mindíg lemaradt :oops: :oops: :oops: Most behoztam ;)

Mása
szmagdi

Ancsi,
igen, Leventénk van :) június 28-án született :) Pont a névnapján...... De nem szúrunk ki a gyerekkel és nem leszünk zsugori spórolós család, ezért nem akkor fogjuk tartani a névnapját! Két ajándék jár Neki ;) Majd kűldöm az adatokat..... De még az Orsiéval is lógok :oops: :oops: :oops: De egyszerre megírom, jó ;)
Ja és képzeld, SZOPIZIK!!!! CICIBŐL!!!! :) :) :) Neked nem kell mondani, mekkora élmény ez, hiszen Lencsénél fejtél, mint én az Orsinál.... :roll:
Nálatok ketteske????? És mi van a sulival? Azt írtad, ha majd beavatsz minket hogy hová jelentkeztél.... Felvettek? Remélem igen.
Mégegyszer boldogot a nagylánynak és millió puszi :)

Mása
szmagdi

Zuzi,
kitartáááás és ++++++++ !

Már elmúlt kettő........ mi újság Macséknál? úgy izgulok....

Mása
szmagdi

Szia Mirka!!!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Fibi, köszi az infot fürdetésügyileg.

Baleset: mentem át a zebrán, jött az állat autós keresztül a kereszteződésen, és nekemjött. Aszonta nem látott. :shock: :shock: Előttem átment még vagy 4 ember, plusz rikítórózsaszín sál volt rajtam. Na mindegy.
Szerencsére utolsó pillanatban észrevettem és léptem még 1-2 nagyot, még így is elérte a bal térdem, de nem estem nagyot, csak inkább eldőltem. Ez volt a mázlim, egzyrészt ha eltalál telibe ki tudja mi lett volna, másrészt az esés... brrrrrrr.

Mentő, kórházba be, 4 nap traumatológia, mert lábra állni nem tudtam, csak 3. nap, persze röntgenezni nem tudtak, úgyhogy azt majd meglátjuk, hogy gyógyul. Végül 1,5 hónap térdrögzítőben bicegés és 2,5 hónap gyógytorna után most már helyreállt szerencsére mondjuk 98%-ra. *kopp kopp kopp* Valószínűleg térdszalaghúzódás volt.

Egyébként soha életemben nem volt még balesetem, még csak egy bokaficamom se, mikor kezdjem ha nem friss terhesen. :evil: Leendő nagyszülőknek a kórházi ágyamon kellett bejelenteni a nagy hírt, mert persze mindenki azt kérdezte a röntgenen mit látnak. :D Mondtam hogy semmit, de az ultrahangon egy kis mogyorót csak nem a térdemnél. :D
kattix

Ancsi,
elírtam..... :oops: :oops: :oops:
nem HA majd beavatsz, hanem HOGY majd beavatsz....
tiszta zizi vagyok.... 8)

Mása
szmagdi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?