Lacika újabb nemalvási rekord felállításán fáradozik, úgyhogy megint olyan vagyok, mint a mese. Egész éjjel cirkuszol, csak az ölemben hajlandó aludni, ott viszont azonnal édes álomba zuhan, amint elfészkelte magát. De csak próbáljam meg letenni! 10 percen belül az egész ház értesül az árulásról!
Edit! Nem vagyok
a szopi abbahagyása miatt, terveztem már, hogy elválasztom Lacikát. Én nem akartam soha 3-4 éves koráig szoptatni, bár minden tiszteletem és nagyrabecsülésem azoké, akik ezt megteszik. Igazából megkönnyebbültem, hogy ilyen simán ment. Remélem már jobban vagy, és teljesen megszabadultál azóta attól a buta takonykórtól!
Lacika is mindig mindenbõl kunyerál, amit elõtte eszünk.
Én mostanában azt csinálom, hogy együtt eszünk, kap pár falatot a miénkbõl darabosan, és utána kap még babakaját is, mert amit a darabosból elrágcsál, az édeskevés az õ étvágyához képest.
Dzsili! Nem semmi munka, amit leírtál! Mégis irígy vagyok egy csöppet.
Olyan jó lehet az otthonteremtésért dolgozni! Abban teljesen egyetértek veled, amit a vidéken lakásról írtál. Ez a 11 nap Anyáéknál nagyon felébresztette a honvágyamat, bár még itt, a fõvárosban is ki lehet alakítani bizonyos ismeretséget, ha mindig ugyanoda jár vásárolni az ember, de azt a hangulatot soha nem találtam meg, amit egyszerûen OTTHONnak nevezhetnék.
Hiába, reménytelenül vidéki lány vagyok.
Lacika a 15 hónapos szuri után kb. egy héttel lázas volt egy fél napig.
De nem biztos, hogy a szuritól, mert elõtte való napon én hánytam, ment a hasam, és lázas is voltam, szóval lehet, hogy agyanazt elkapta, csak olcsóbban megúszta, mint én. Kiütése egy se lett, a láz se volt túl magas, és hamar el is múlt. Mondjuk én adtam neki a homeobogyókat, amirõl írtam. Zsuzsi! Hú, Dorka se alszik valami sokat! Lacika este kb. 9 órától reggel 6-ig hajlandó éjszakának tekinteni a napszakot, bármit csinálok is vele. De õ legalább nappal rápótol egy jó nagyot, legalább 3 órát szunyál délután.
Laura! Óvatosan a lisztezéssel, én eletem elsõ meggyes piskótáját teljesen tönkre tettem vele. Persze lehet, hogy másnak természetes, és csak én voltam olyan butuska, hogy jó alaposan megforgassam lisztben szegény meggyecskéket.
Szila! Gratula Hangának az új fogacskához! Nagyon megszenvedtetek vele?
Én ráfáztam a multkori "kicsapongásra". Lacika olyan jól bekajált Hangával, hogy utána hazafelé útközben már nem akart enni, csak cumizni és cumizni. A gyalogátkelõig üvöltött, hogy ki akar szállni a babakocsiból, és gyalog akar jönni (menni
), utána átmenet nélkül elaludt. Itthon meg amikor beléptem a házba, a liftajtóból nagy boldogan ránkkiabált a Szomszéd Bácsi, hogy "Jöjjenek Mártika, fogom a liftet addig!".
Naná, hogy Lacika úgy kapta fel a fejét, mint a huszárló a trombitára.
Utána hiába próbáltam visszaaltatni, estig talpon volt, mint egy kis zizzent keljfeljancsi.
Márti! Édes lehet Ármin, ahogy eteti a virágokat!
Lacika bezzeg inkább megenni szeretné õket! 

BMárti

Mikor a második falatot lenyeltem, már ott hisztizett, hogy õ is enni akar.