A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

hú, ez kicsit sok kép lett. ígérem, többet már nem rakok fel. :lol:

kati
katica30

Szépek nagyon!

Kép
zölddisznó

Szép képek. Én is jártam ott, gyönyörű.

((((((((((((((Kata)))))))))))))))), nézzük meg holnap azt a tesztet, hátha....lehet, hogy pont ott a baba!!

Katica, nálad mensijelek?Babajelek? mi a helyzet?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Itt vagyok ám!ha esetleg hiányoztam, csak sok a munka! :lol:

13 kerületi csajok ha nincs itt állandó bejelentett lakcímem, és a háziorvosom a 8.kerületben tanyázik, de én nem tok elmenni mzóunkahelyről, hol van ügyelet, ahol megvizsgálnak, és a vizeletvizsgálatot is megejtik újból? mert embertelen módon fáj a hasam, derekam, és már aggódok nagyon4 bármit szedek, nem múlik el(antibogyót nem) urogin, csalántea, csipkebogyó, graoefruitmag csepp, rengeteg tea,) Kép
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vok, csak egész nap csavarogtam,... :wink:

Gaby: :cry:

Kata: :( , de hátha mégis,...

Bettike: gyönyörű a nyaklánc, de én az új hajadról kérek képet!

Coca: jó pihenést!

Tesókám: passz. :roll:

Mindjárt én is teszek képeket fel. :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

baba: nem is tudom. vannak mindenféle tünetek, de azok lehetnek mensis tünetek is. a doki szerint spontánra szinte nulla esélyünk van, így szerintem csak késik. majd meglátjuk.

boni: menj el orvoshoz! gyógyulást kívánok!

snufi: merre csavarogtál? :wink:

kati
katica30

asszem lefexem, pussz
Vendég

Kép Gyulai vár (a zöld pólós vok én)

Vmiért nem enged már (több képet) szerkeszteni, ... nem értem.... :roll:

snufi

Ogre! Nem látszol! :cry:

Csajok! 22.20-kor M2-n Gólyamese c. film. A nyílt örökbefogadásról szól - akit érdekel. Nagyon megható, és szépséges dokumentumfilm.

Snufi! Jöhet egyenként is ám.

Boni! Jobbulást!

Kép
zölddisznó

Miért vok ogre?

snufi

Kép Esküvőn voltunk:

snufi

Mert az is zöld!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Fényképek:

KAtoica valami gyönyörűek a képeitek, ha tehetném az összesből kérnék egy példányt :wink: ezeket is lementettem:o)

Tesókám! illen a gyulai cvár belülről? mié kellett ennyire modern tetőket beletenni :shock:

ti viszont továbbra is dönörűek vagytok4

Kiscsillag vérvételhez drukk+++

CSikken nagyon jók képek, édes a pici babód!

űRólam: miután tegnap este zöldivel msn eztem, elhatároztam, hoyg elkéretőzök munkából és megyek urológiára. utána elmentem pisilni, és véres volt a vizeletem. így nem megyek dolgozni, lesz...m , én vagyok a fontosabb! ngyon megijedtem

:shock: :cry:
Vendég

Boni
jaj szegény, ez nagyon nem jó :cry: lehet vesekő? és most kijött és attól vérzett?? :roll: fájt is a pisilésnél?

Sufi
csinik vagytok :)

Kata na mizú???

Kép
gaby25

szia GAby!

nem fájt apisilésnél. csak és egy csepp volt este, meg ma reggel is.(inkáb rózsaszines, és nem hüvelyből jött, megnéztem remélem ellátnak istt, cde csak 8kor nyit. utána megyek ndokihoz is. :oops:
Vendég

Jó reggelt!

Gaby, negatív!!

Boni nagyon vigyázz magadra, és gyors léptekben a dokihoz!! Véres vizelet nem játék!

Katica, gyönyörűek a képek! Mi is voltunk már ezeken a helyeken! Egyszer itt biciklitúráztunk! napi 80km-t tekertünk, de a látványért megérte!

Nálam a helyzet változatlan vagyis nem jött meg, de a melleim lassan görögdinnyék lesznek és úgy fel vagyok puffadva! :shock: Most már nagyon várom h megjöjjön!! Ja és ez életem eddigi leghosszabb ciklusa!
kata05

kata (((((((((((()))))))))))))))) akko most mié drukkoljak?hogy jöjjön, ha jönnie kell, illetve ne jöjön, ha nem kell jönnie?

tudom, amint hazaértem dokitól jelentkezem
Vendég

Kata! :(
Kép
szilbee

Boni, drukkolj h megjöjjön, baba úgy sincs!

Szilbee, köszi! DE gyere sűrűbben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kata05

Sziasztok!

Jaj Boni! ((((Boni))))
Remélem azért rendben leszel!+++++++++++++++++++++++

Kata! Akkor most már feladtad? :(

Snufi! Jaj de csini vagy! :lol: :lol: :lol:
Tényleg kép! Rendben ma lesz!

Katica?????????????????????????? Tegnap egész nap szarakszott a skyp! :twisted:
Egyébként annyira szépek a képek!

Babaimi! Magadról is írj már!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyönyörűséges görbémet mutogatom jó? :oops: :D

Kép

Kép
bettike
Eger

Kata!
Nem ígérhetek semmit... titeket akkor is nehéz lenne követni, ha nem lenne már gyerekem és egész nap gép előtt lennék. :lol: Annyira sokat tudtok termelni... :shock: :lol:
szilbee

Sziasztok!
Snufi!
Nagyon örülök, h ilyen szép helyen voltatok!!!!! - imádom ezt a várost.... a szülővárosom :lol: :lol:

babszika

Jó reggelt!

Bonika! Én is vesekőre tippelek, vagy gyulladásra. Gyere gyorsan doki után!

Én mégsem megyek a Balatonra, mert anyósra már megint rájött a dühroham, amikor meghallotta, hogy megyek. Csak azt érteném meg végre, hogy miért tűrik ezt a terrort! Tököm tele!

Kép
zölddisznó

NA itt vagyok!

vizeletvizsgálat nem volt részletesen

REggel 1/2 8ra odamentem a Szegedi utcába, kérdeztem a vizeletvizsgálatot, csak beutalóval.jó, akkor megyek a nőgyógyászatra. felmegyek, , várok kb 2 órát, bár Én voltam a harmadik, de sokkal több volt a protekciós :cry:

bejutok, doki kedves, aranyos, krdezte mé ide jöttem,

Ez van a tartozkodási helyemhez legközelebb.

Nőgyógyásza?

mondom a KAáliba járok, 2 éve próbáálkozunk blablabla.

mé nem oda ment?

:shock:

Doki szabadságon van

Értem, jü, most az egyszer írok fel Önnek gyógyszert, de legközelebb csak ha itt avn a kerületben az állandó lakcím, vagy az ideiglenes, egyébként menjen a Kaáliba.

bekukkantpott, mregnyomogatott és utána felírta az alábbi gyógyszereket

MONURAL +g granulátum 2 daram, ez vizelettisztító por

és Zanocin-t antibiotikum( bele van írva, hoyg gondolkodjon el a gyógyszer elkezdésén ha.... terhes, vagy tervezi a terhességet....

én kiváltottam, be is szedjem? gondolom, ha elmondtam, hogy folyamatosan próbálkozunk, akkor nem írta cvolna fel...

ja egy nega tesztet reggel elnyomtam a biztonság kedvéért!

és a háziorvosom MA nem rendel!

OFF

legközelebb csak ha itt avn a kerületben az ála
Vendég

zöldi ((((((((((((((())))))))))))))))))))) húúú anyós monnyon le!
Vendég

Boni, és mit mondott a doki mi a bajod?????? És mire írta fel a gyógyszert?
kata05

Helló!

Tesókám: vizeletvizsg. nélkül írt fel bogyókat, jajajjajjj. :shock:

(((((((((((Kata))))))))))))) Eredmények mikor lesznek?

Babszi: tényleg!!!!!

Coca: Anyósod Kép

snufi

felfázásra! :shock:
Vendég

Snufi, milyen eredmények?
kata05

Kép Kép

snufi

Kata: vérvétel. :shock: :oops: :shock:

snufi

Boni drága,
hát érdekes hogy vizsgálat nélkül írkál fel bogyót :? nekem anno a csepeli sztk-ban volt urológusnál ilyen esetem, bementem, és mondtam hogy volt már vesemedencegyulladásom régen és felfázós vagyok, kérdezi mit szedtem előtte, és ezzel felírta a doxiciclint :twisted: vizsgálat nuku :twisted: zuglóban az urológus mindig megnézte a vizeletemet maga, és ha gyulladás van azt labor nélkül is látja, zavaros a vizelet meg mit tudom én mi :roll: Mellesleg én is voltam már itt a Visegrádi utcában urológián, megmondtam itt a munkahelyem és fogadnak :wink:

Coca
ezt az anyósodnak Kép

Kép
gaby25

Snufi, meg van az eredmény, tegnap írtam róla, bizti elkerülte figyelmed. Szar lett! Clostis hónap következik Uh-val!

Boni, majdnem 100% biztos vagyok benne h nem felfázásod van! Nekem már volt egy párszor de annak nem ilyen a tünete! Egyfolytában pisilni járnál, csípne fájna, rosszul lennél, de nekem a derekam sose fájt, igaz véres lehet a vizelet de akkor már brutál szarul lennél! Szerintem neked a vesédnél nem stimmel vmi! Az fáj derékba és sugárzik hasba.
kata05

nekem mikor vesemedencegyulladásom volt, görnyedten járkáltam egy ideig :?

Kép
gaby25

gaby akkor nekem mért mondták!nem én találtam ki!

mindegy, ez van! majd ha nem múlik el ettől, akkor kedden ismét.
Vendég

csipni,nem csíp, de egyfolytában pisilni járok
Vendég

Sziasztok lányok!

Boni,
én sajnos nagy vesekő gyártó vagyok...tapasztalatom van bőven :? A rózsaszín pipilés az bizony lehet egy kövecske miatt. Nekem a 8 mm-es kövem viszont nem okozott más panaszt, csak állandó hőemelkedést. Egy korábbitól a petefészkem környéke fájt állandóan. UH vizsgálat sem volt? Azt valahogy ki kellene harcolnod, bár vesekő esetében gyakran a röntgent választják, mert azzal látszik a tuti. Ha valamikor is kiderülne, hogy mégis kő, akkor a Rovatinex bogyókat nagyon ajánlom, mert az a húgyutakat belülről nagyon szépen rendbeteszi. Kisebb hámsérüléseket. Fertőtlenítő hatása is van.
Gyógyult meg mielőbb! :(
tapedli

tapedli, köszönöm. várok keddig. . tud valaki egy jó háziorvost ajánlani Nekem,akihez áthozhatnám a kartonomat? mert a régi elég gázos néni.
Vendég

Kata: ezt olvastam, de mely értékeid lettek rosszak???

snufi

Boni az enyém a 14 kerben van az Örs vezér terén dolgozik, és naggyon jó!

kispiskóta

Szval Piskóta az én voltam csak az ő bejelentkezése maradt bent! :lol:

Snufi, nem tom, csak telefonon értekeztünk.
kata05

Kata: ezt is olvastam és ezért kérdeztem most, hogy mikor tudod meg az eredményeket!!!!!!!

snufi

Sziasztok!

boni: gyógyulást kívánok! majd ha felrakok vhova a netre több képet, akkor küldök majd meghívót, jó?

snufi: aranyosak vagytok együtt! tetszenek a képek.

kata: én még drukkolok++++

bettike: szépen alakul a görbéd.

coca: érdekes az anyósod :evil:

rólam: napok óta vacakol a netünk. nem tudom, hogy mi a baja. :(
mensi még mindig sehol :roll:

kati
katica30

Katica, teszt?

Snufi, ezer bocs, én értettem félre, sztem a jövőhéten futunk össze a dokival, sőt biztos,mert meg kell kapnom a receptet!

Coca, és ilyenkor párod nélküled megy le?
kata05

Kata: :D

Katica: tesztelj már!!!!! A kedvünkért? :wink:

snufi

snufi, kata: még várok néhány napot. ha hétfőig nem jön meg, akkor tesztelek egyet :wink:

kati
katica30

Kati: volt már ilyen? Hogy ennyit késett??? :shock:

snufi

Sziasztok! Megjöttünk Tapolcáról!

Örömmel tudatom mindannyiótokkal, hogy 112es lett a HCG-m, és gratulált a dr. hogy sikerült és terhes vagyok :roll: :wink:
Szokatlan érzés, bár sejtettem a két halvány teszt után..
De nem mertem örülni.
Jövő pénteken kell visszamenni, akkor talán már valamit látunk is az UH-on :roll: :wink:

Pusy mindenkinek!

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis* akkor most már nagyon nagy gratula! Vigyázz magatokra!

Kati, tényleg hány napos volt a leghosszabb ciklusod?
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?