A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szisztok Lányok!

Csak gyors bekukk,mert pakolok ezerre, este indulunk Horvátországba. :D
Jelentem még mindig nem jött piri. Igen igen....... 90. napnál járok. :shock: :twisted: Már nagyon várom, hogy a doki mit mond. :?

Gaby!
:cry: :cry: pedig teljesen meg voltam győződve, hogy most baba van a dologban.

Katica!
Szép képek!! Hajrá teszt!! Drukkolok +++++++++++++++

Kata!
Nem kell rögtön a legrosszabra gondolni. az én esetem nem követendő!!! Lehet, hogy én is majd Clostyt kapok, de nézd meg Bettikének, is milyen szép (fél :lol: )görbét produkált. Amúgy én is azt hittem, hogy teljesen rendben van minden nálam a hormonokkal. :shock: Nyugi a Closty majd rendben tesz mindent és jöhet a babó!!!

Snufi!
Én még nem voltam a gyulai várban, de nagyon szép lehet! az esküvős kép is nagyon jó. Aranyosak vagytok!!

Coca!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :twisted: :twisted: :twisted:

Csikken!
Nagyon jók lettek a képek!! Nagyon aranyos!

Boni!
Nekem is volt már ilyen. akkor azt hiszem gyulladáscsökkentőt kaptam. Konkrétan nem tudták megmondani, hogy felfáztam, vagy (a doki úgy fogalmazott) vesepor. :shock: :? Nagyon rossz volt az biztos. Gyógyulj meg minél hamarabb!!!

Bettike!
Szép nyaklánc!!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Kis*!
akkor most már lehet gratulálni!!! Jövő héten kiderül, hány babó van a pocidban!! Vigyázz magadra!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

lili :shock:

érezzétek jól magatokat! pussz

ja és ha kell az Aviva Cd csak szólj!

pussz
Vendég

Köszi Boni!!! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

boni: Én a pcos topicba szoktam írni, de néha benézek ide is. Nekem kedden volt olyan erős vesegörcsöm, hogy ügyeletet kellett hívni. Azt mondta, hogy menjek az urológiára, nem kell beutaló. Én a Vörösvári úti rendelőintézetbe tartozom. Odamentem, mondom az asszisztensnőnek, hogy mit mondott az orvos, mondja ha nem vagyok terhes, akkor előtte menjek be röntgenre. Megcsinálták a röntgent, kb. 10 perccel később megkaptam. Aztán ültettek vagy 1 órát és mikor már látta, hogy elég szarul vagyok, név szerint behívtak soron kívül. A doki meguh-zott és elküldött pislantani. Utána ő maga vizsgálta meg. Nekem is vér volt a vizeletemben. Nekem a jobb oldali vesémben van egy 3-4 mm-es kövecske (látszott a röntgenen), de szabályosan kivégzett. Nem kaptam levegőt. Én is Rovatinexet szedek, a görcsökre meg 4*2 Boscophant (azt hiszem így kell leírni). Most már kezd jobb lenni, de még mindig érzem.

tapedli: Pontosan meddig kellene szedni a rovatinexet? Mit csinál ez? Ettől felszívódik a kő?
vicky79
Budapest III. kerület

csillag: gratulálok :D

lili: dokihoz mikor fogsz menni?

kata, snufi: volt már késői pém, akkor 35-36 napos lett. (akkor szedtem az e-vitamint). a leghosszabb 47 napos volt, de akkor volt egy + tesztem, aztán megjött. nem lehet, hogy mégis a bromo kevert meg vmit?
:roll:

kati
katica30

vicky, köszönöm!

remélem már jobban vagy!

eddig nekem a vesém nem fájt, nem görcsölt(itt lekopogtam)

a hasam fáj, a derekam, és a petefészkeim sajognak be néha. a tegnap esti pici rózsaszin óta eddig semmi(ismét lekopp),ezt egyébként elmondtam dokinak is)remélem keddig nem lesz semmi, akkor megpróbálkozom máshol!

addig szedem amit doki felírt.

pussz
Vendég

én egyébként állandó lakcím szerint elég messze, zala megyén belül tartozom. itt Budapesten nincs állandóm, se ideiglenesem. azé meg nem tudok hazautazni szülőkhöz. :shock:
Vendég

Kis*: GRATU!!!!! Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Kati: nem hiszem, de nem kizárt,.... :roll:

snufi

ja és történt velem jó is, vettem magamnak cuki rucit esküvőre!
nyakbakötős felső, kis fekete bolero, kis táska, és nadrág. a cipő a menyasszonyi

Kép
Vendég

Tesókám: nagyon csini leszel, majd kérünk fotót!!! :D

snufi

Cső csajok. Eddig apával furikáztam a városban. Egyszerűen undorító, ami ott van! Brrrrrr!

Csillag! Gratu!!!

Kata! Apa nélkülem megy, mert ő ott (is) lakik, és dolgozik. Holnap mindenképpen ott kell lennie, mert jönnek a telephelyére betont szétverni. Én legszívesebben beszállnék, csak nem a betont verném szét...! :twisted:

Boni! A vesekő is fájhat ám a derékban. Nekem is ott szokott. Patikában is lehet kapni vizelettesztet, ami vért és gyulladást kimutat. Nagy bajod nem lesz az antibiotikumoktól, csak lehet, hogy feleslegesen szeded.
Gyógyulj!

Kép
zölddisznó

Boni! Nem ér mégegyszer férjhez menni!

Baba! Egy lájtos biciklizés holnap? Meg aki még akar!

Egy hajókázós Szentendrében vagy Vácban is benne lennék, ha valakinek van kedve a 3 nap közül valamelyiken.

Kép
zölddisznó

Hahó!

Csillag! Én is gratulálok nektek! :wink:

Boni! Gyógyulj meg gyorsan! Mivel most anyu az urológián van, én is tudom, hogy nem kell beutaló (Szekszárdon, de gondolom, máshol se). És ha nagyon vackul vagy, szerintem menj az ügyeletre!

Kata, Katica és ha még valaki ilyen helyzetben van, nagyon drukkolok! :wink:

Lili! Jó pihit!

Valaki kérdezte: anyukám javulgat, de lassan, szövettan még nincs. Kicsit hullámvasúthoz hasonlít az egész, nagyon sokszor változik az állapota. Van cső, amit kivettek, de közben kellett egy vesekatéter, szóval nem nyugodtunk meg. Sokat beszélünk telcsi, de holnap személyesen is megnézem megint végre.

Pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

áááh, kimegyek a Duna-partra olvasni! Tököm tele!

Kép
zölddisznó

szirom, zöldi és mindneki akkor engem jól átvertek :evil:

mindennestere ha nem javul, megyek ügyeletre vag yvalahová!

szirom Anyunak pussz

zöldi én holnap dolgozom, 12 órában! :cry: többi nap még kérdéses!

megyek visszafexem!

ja és mé ne meghetnék ismét férjhez? párom azt mondta, a tíz éves H.É újból elvesz :oops:
Vendég

Lili: érezzétek jól Magatokat Horvátországban, jó pihenést! :D

snufi

tesó meked nincs több képed, amin mindketten rajta vagytok?
Vendég

Boni: miért? :shock:

snufi

Boni: gyulai? van még, pl. ez: Kép

snufi

me olyan szépek vagytok! :mrgreen:
Vendég

öröm nézni benneteket!
Vendég

Tesókám: imádlak! Édes vagy! :lol:

snufi

jé! ma van az ovulációm napja!
uppsz, ez most asszem enm fog menni! :lol:
Vendég

Tesó köszi! :oops:
Vendég

Na, megyek pakolászni,.... este MEGYEK DANCE-IZNI A CSAJOKKAL. :D Páá!

snufi

Bettike! Köszi, hogy gondolsz rám, de nekem most nincs mit írnom magamról.
Purcról van infótok, hogy jól van-e? Picipurci?

babaimádó
Kép
babaimado

Bonikám. Elküldtem a doki elérhetőségeit.
Jobbulást kívánok! Coci, most nem jó.

babaimádó
Kép
babaimado

Szép estét!

Boni! Hát én csak azt tudom, hogy, amikor fájt a fülem és kértem időpontot 1 hétre rá kaptam! Erre bementem az ügyeletre, ahol azonnal megnézték és meg is gyógyították! :lol:
Ezért elhatároztam, ha bármikor is bármi fáj én az ügyelettel kezdtek! :wink:
És szupi csini a ruhád!

Snufi! Igaz, tényleg jó nézni titeket! A képpel tudom még adós vagyok, de rendezni fogom ígérem!
Én is akarok party-niiii!

Zöldi!
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
És ha még is mennél mi lenne? :roll:

Lili! Hátha új hely meghozza pirit!

Katica! Ne csigázzzz!

Kis*!!! Hát gratulálok tiszta szívből! Táblailag is áthelyeztelek!

Kata! Még azért is drukkolok!
Egyébként a closty az tök jó dolog! Szerintem! Ugye nem hormon (ez fontos) és kafa tüsző(k) lesznek! Nálatok még nagyobb az esély az ikrekre így! És uh-val meg mindig tudod, hol tartsz! Nagy biztonságot ad, hogy most mi is történik benned! :lol:

Csajok!!! Önző módon szorítanátok nekem, hogy most mindenképp sikerüljön??
(Voltam bent dolgozni ma, aztán érdekes dolgokat tudtam meg!) Lehet, hogy átszervezések leszenk. Igaz az állásom így sincs veszélyben sőt! Megkapnám pluszba még 1-2 ember munkáját!
:twisted: De annyit nem bírok már dolgozni! És még azt sem tudni mikortól! :twisted: És a sok stressz egyáltalán nem tenne jót a próbálkozásnak! Így most sikerülnie kell!!!!

Kép
bettike
Eger

Nem baj Baba, én máskor is ráérek! :wink:
Tegnap láttalak a metrón! Kéken. 2 és 3 között valamikor. Csak másik kocsiban ültél. És bambultál. Fehér naci és felső volt rajtad. Figyellek ám!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Emlékeztek még rám? :wink: :D

Szóval bocsi, hogy ennyire el vagyok tűnve… :oops: persze lélekben veletek vagyok ám!

Moni, Judithappy, Kispiskóta, Cenikő, Purc és Robcsi!!!!
HATALMAS GRATULA a babáitokhoz így kicsit megkésve is. Minden jót kívánok, sok egészséget és sok-sok örömet!!!

A próbálkozóknak továbbra is mennek a drukkjaim. ++++++++

Boni: tetszik az idézeted: „Hiába sietünk, ha a Teremtőnek nagyon is ráérős!” :D

Nálunk minden oké. Balázs baba már nagyfiú ám! Lassan 6 kg és már a 68 cm közelében jár. Átalussza az éjszakát egy ideje, ez annyira jó. :D Sokat mosolyog, gügyög, a kezét tömködi a szájába és cuppog hozzá jó nagyokat, egy zabálnivaló!!! :D

Holnap rakok fel pár képet.

Hol van a többi kismami? Babancs? Melcsi? Elizabeth? Régen olvastam rólatok!!!

Pussszancs mindenkinek!
szerika

Bettike! Hát akkor én duplán szurkolok, jó?

Az anyós-téma bonyolult! És hosszú. És megoldhatatlan. Max. cián! :twisted:

Kép
zölddisznó

Csak én főzök éjjel lecsót, vagy más is perverz?

Kép
zölddisznó

Hahó!

Megjöttem a partyról, nagggyon jó volt, végig táncoltunk!!!!! :D Uram még nem ért haza (dolgozik), én meg még nem vok álmos. (bnőm holnap korán kel, ezért kellett már hazajönnünk).

További szép álmokat:

snufi

Jó reggelt Mindenkinek!

Hurrá megkezdődött a hosszú hétvége és erre apuka ma dolgozik :twisted: :twisted:

Bettike: küldök Neked sok-sok ++++ energiát, drukkolok nagyon hogy sikerüljön!! És azért gyorsan mellékelek babaragit is hozzá!! Nekem is segítettek :wink: :wink:
Az tényleg nem jó, hogy több ember munkáját kell csinálni.
Nálunk is bolondokháza van, de jobb is hogy nem dolgozok, tegnap mesélt a kolléganőm, micsoda áldatlan állapotok uralkodnak az osztályon :?
Azért sajnálom őket, és hiányoznak, de jobb, hogy nem vagyok ott :roll:

Majd még leszek, puszi Nektek!!

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt!

Csillag, párom nekem is dolgozik, sőt minden szombaton dolgozik! :( De így leszünk dús gazdagok! :lol: Émelygés még nem talált meg?

Snufi, akkor ma délutánig alszol majd! Tök ari az avatarod!

Boni, hogy lészen??

Coca, én tudok neked ciánt szerezni, ha gondolod. :wink: :lol:

Szeri, persze h emlékszünk rád!! Kérünk képet a nagy legényről!

Bettike, én eddig is nagyon drukkoltam, de akkor most meg duplázom a drukkomat feléd!!

Nálam semmi mensi terén.Viszont reggel futottam a wc-re, nem felül jött hanem alul, bár nem mondom h nem émelyegtem az éhségtől!
kata05

Szép jó reggelt!

Akkor csatlakozom, én párom is dolgozik! :?

Köszönöm mindenkinek, nagyon jól esik, hogy így drukkoltok!

Kata! És ennek ellenére nem csináltál tesztet? Biztos , hogy reggel az éhségtől émelyegtél? Korán evő vagy? :roll:

Szerika! Én is emlékszem ám rád! :lol: Várom a képeket!

Na akkor délutánig tényleg nem látjuk Snufit! :lol:

Boni??? Bementél dolgozni????

Kép
bettike
Eger

Bettike, nem szoktam reggelizni! Tudom ez a legrosszabb életmód! Holnap reggel csinálok csak, ha semmi! Bár már kezdek ideges lenni, ettől a bizonytalanságtól!
kata05

Kata! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Akkor tuti nem az éhségtől volt! :wink:
Egyébként én sem reggelizem! Csak igen ritkán!
És most éhes voltál reggel?

Kis-csillag? Neked is így kezdődött nem? :roll:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Bettike: igen - ez volt számomra a meglepő, hogy sosem szoktam reggelizni :shock: :oops:
És múlt szombat óta mindennap amint felébredtem, morgott a gyomrom, és ez ma is így volt, így túl vagyok egy hatalmas adag paprikáscsirkéstésztán :lol: :lol: :lol:

Kata: még nem talált meg, leszámítva, hogy tegnap délután olyan "furcsa" volt a gyomrom :lol: de egyenlőre semmi egyéb, de várom rókakomát, nyugodtan jöhet :lol: :lol: :lol:
Hatalmas nagy drukkok Neked! ++++ Kívánom, hogy bezebrásodj Te is, és akkor tényleg zebraeső lesz aug.-ban :lol: :lol:

Pussz

Kép
kis-csillag
Tököl

Az ígért képek:

Kép
szerika

Kép
szerika

Kép
szerika

Kata
húúúha, hát lőjjél el egy tesztet holnap, hátha... :P
én sem nagyon szoktam reggelizni, utóbbi pár napban ettem.

Csillag
hurrrááááááááááááááááááá :D már várom az uh-t hogy megtudjk hány pocaklakó van :wink:

coca
én ebédre főzök majd lecsót :P :wink:

Snufi
de jó neked, én is akarok máááá táncizni :P

Szerika
szia, jól eltűntél. örülök hogy jól vagytok

Kép
gaby25

Bettike és Kata +++++++++++++++++++++++++++++++ :D
szerika

Szeri, gyönyörű ez a gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bettike, nem ettem végül, megittam a kávét azt elmúlt minden!
kata05

Erika: kedves druszám, én is Erika vagyok!
Bali baba zabálnivaló :roll: olyan kis husi, jujj de meg tudnám kicsinyt dögönyözni, nagyon aranyos, kis édes :wink: :wink:
És a mosolya, egyszerűen csodás! :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Szaizstok!

Szeri köszike, számomra ez most a legtalálóbb idézet!BAlázs annyira de annyira édes..... :lol: Örülök, hoyg jól vagytok!

Köszönöm a dicséretetet a ruhát illetően. ja és kiegészítőnek HOrváto.ban kaptam páromtól korallnyakláncot karkötővel.

jelentem az Én párom is dolgozik, de Én is, így Milliomosok leszünk

Egyébként az antibogyó valószinűleg hat, mert elvágták a fájást, már csak ici picit érzem :lol: (lekopogtam)

AZért jöttem be dolgozni, mert hétvégi ügyeletben 4 en vagyunk, 3 ember nem elég, és egy nappal előtte nem nagyon tudnak mást szerezni . de kibírom!

kiscsillag, Kata Szezso, Tesókám, Katica extramegadrukkok!

mindenkienk ölelés
Vendég

Sziasztok!

Az sem biztos, hogy jó topic-ban vagyok, de beleolvastam a beszélgetésekbe, és bízom benne, tud nekem valaki segíteni. Lassan 4 éve próbálkozunk összehozni a mi kis babónkat, egyenlőre sikertelenül. Túl vagyunk mindketten a létező összes vizsgálaton, inszeminációkon, két sikertelen lombik kísérleten. Most október elejéig adtunk magunknak egy kis pihenőidőt a folytatás előtt. A lombikok során kiderült, hogy magas a prolaktinom, és petesejt érési problémáim vannak. Én azomban töretlenül hiszem, hogy a mi kis babánk egyszer csak megérkezik közénk.
Ennyi megpróbáltatást túlélve, minden hónapot új esélynek fogunk fel, bízva, mégis nem túl beleélve magunkat, hogy kisebb legyen a koppanás.
Rendszeres 26-28 napos ciklusaim vannak, hőmérővel ellenőrzöm magam, viszont egy ideje már nem írom fel, megy fejből is a tájékozódás. Ma a 19. napon tartok, és 3 napja picit barnázom, amitől megilyedtem, mert soha nem volt még ilyen. A pé. után kezdődött közvetlenül. Mensinek túl korai, meg a hőm is szépen fent van. Szerintetek mi okozhatja?

Előre is köszönöm, aki tud, és hozzászól.

Lujza
lujza 75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?