A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

ja és természetesen kimaradt, hogy a köztes időszakokban alszik is legalább 1-2-3 órát ... ez változó reggelente inkább kevesebbet, du. inkább többet szunyál

Andrea
Kép
kindernay

Köszi Bori, még próbálkozom!
Lynia Maja most mekkora?Remélem nálunk innentől szerényebb lesz a növekedés és nem lesz óriásbébi! :lol:
Pillangó!Tőlem kérdezted vagy a másik Anditól?Nálunk kb 6 hetes korától működik ez, addigra állt be: kelés reggel 7 szopi kb 10-15 perc böfi peluscsere nyűglődés vagy jókedv majd alvás 10-ig újra kaja stb alvás 1-ig kaja stb,délután játék alvás séta csavargás közben kaja. Fürdés fél 9-kor kajcsi aztán általában kis nyűglődés, pocifájás.10 felé alvás kb fél1-ig aztán alvás fél2-től 7-ig. Két napja nálunk is borult minden, napközben nem akar nagyon aludni, még rajtam is csak felületesen alszik, lehet hogy front van,így a lakás romokban hever, viszont rajtam a gyerekkel van időm ülni a gép előtt!
:lol: Egyébként én hagytam hogy mindent akkor csináljon amikor akar-evés-alvás igény szerint (folyton azt hallgattam a látogatóktól, hogy a gyereknek 3 óránként kell ennie- de ez engem nem érdekelt- Zsuzska óránként evett, ha kért-magától is beállt 3 órára,de ehhez kellett 6 hét! )Az egyedül alvás a kiságyban is a 6. héten oldódott meg, miután meguntam, hogy rajtam alszik és amint lerakom ordít!Egyszerűen beraktam az ágyába az esti evés és kis dajkálás után,zenélő bekapcs kis simi, 3 perc nyüszörgés újabb simi két perc múlva alvás!És ez általában működik nálunk azóta is!(Persze vannak nyűgösebb pocifájósabb napok,akkor több a simi és a dajkálás)Ja ha sűrűbben kér enni, azóta is kap!Lehet hogy innen a két kiló gyarapodás :lol:

Kép
m.andrea

Hű, most látom,hogy működik a vonalzóm!Még egyszer köszi Bori

Kép
m.andrea

Haho!

Most jöttünk meg a liget sétából.
Kettesben vagyunk, apa lelépett egy megbeszélésre + haverozni.

A délelőttünk picit nyügi volt, Samesz alig aludt..fél- egy órákat..viszont egy óta alszik, mint a bunda.

Zsu!
Ugyanolyan kis csukló játékunk van, van hozzá zokni is, tök ari :lol:
Egyszer már feltettük, 2 hete de nem érdekelte még.

Nekem pár napja tök puha a cicim...ha megnyomizom jön a tejci, spriccel..de néha olyan, mintha Samu nem lakna jól..vagy passz.
Ma ivott egy pici babamosoly teát is.

Kinderke!
Nálatok nagyon beállt a napirend, nálunk ennyire még nem tuti de haladunk.
Samu sokkal de sokkal nyugodtabb hétfő óta, amióta nincs maratoni szopi..nyüszög de semmi komoly sírás (űvöltés)
Pocakja sem fáj.

Az infacolt meddig lehet adni???
torolve_20131003125716

Aludtam egyet Egonnal. Azt hiszem megint lázas vagyok és sajog a mellem...hát, nagyon remélem, hogy helyrejövök.

Emi! Csak sürgööségi esetben látnak el... :cry: de, ha így folytatom, az lesz..

Andi! Majd elküldöm, de akkor te is a tied...

Egon 2550 grammal született, 2500-szal hagytuk el a kórházat és már több, mint 5000... :lol: Èn örülök neki.

Hemej! Köszi az infokat is. Még nem mentünk dokihoz, mert akiket javasoltak szabadságon vannak :twisted: De mostmár bárkihez elmennénk. Lassan itt az óltásidöö. Itt is van két hónapos óltás?
Mo-on a kalliumot adták a csontokra, nem ? Na, majd megkérdezem ezt a vitamint is.
molkata

sziasztok!

kölök a karomon csüng nincs nagybetűm :D
ma kint voltam szerbiába zalán papirjait intézni, persze reggel mentem és csak délbe jött meg útlevele ezért tesóm vigyázott rá amíg megjártam az utat :D

brigi hol vetted ezt a szupi pihenőszéket és mennyi annyi????? nekünk se volt a nagyokkal, de most szeretnék én is a picinek, bár nemtom hova tesszük, az már rohadtul nem férne el a lakásba sehova... :roll:

kata
egonnak nem semmi a súlygyarapodása :D nem felejtettem ám el a választ a privire, csak vagy hulla vagyok, vagy nem érek rá..de pótolni fogom :wink:

mennem kell zaklat a pasim :lol: 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

kata gyógyulást++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

hú, de jót aludtam délután! Több, mint 2 órát! Kicsikém végigalussza a napot, na azt hiszem lesz nemulass éjszaka...
Zalán napi 30-40g hízásra állt be az utóbbi időben. 2920-szal hoztuk haza, tegnap 3700 volt.

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Kata!
Jobbulást! A múlt hétvégén engem is megkörnyékezett a tejláz,de még az elején sikerült elkapnom. Sok folyadékot ittam, rengeteget szinte egész éjjel. És persze a mellemben lévő csomókat masszíroztam, ami nem volt kellemes. Jött is olyan sárgás tej a mellemből amikor fejtem, hogy megijedtem. Reggelre már nem fájt annyira a mellem. És aznap már nem is éreztem magam nagyon fáradtnak.
Én is megnéztem még a múltkor Egonkát. Nagyon jól sikerült képek. Bár nekem az utolsó kép tetszett a legjobban. Azzal a hatalmas cumival ádám-kosztümben. :lol:
És ahogy olvasom, súlyproblémátok nektek sincs. :D

Ma egy ismerős anyukával találkoztunk. Siettünk így csak rövid ideig beszélgettünk. Téma mi más, mint a BABA. Sajnos ő mindössze 1 hónapig tudott szoptatni de tápszert már akkor is adnia kellett. Elmesélte a kálváriájukat, hogy mennyi tápszert kipróbáltak, mire végre rátaláltak arra, amelyiket a babájuk elfogadott. Néhány hét múlva kezdődött előlről. És persze mennyi pénzükbe került!
Én még nem is gondoltam bele, nem számolgattam (tapasztalat híján), hogy mondjuk az első évben mennyit spórolunk meg azzal, hogy anyatejet iszik a kisbabám. Tényleg, mennyi lehet (sacc/kb) ez az összeg?

Bori!
Szürke eminancia? :lol:
Mit sikerült tegnap alkotni?

img]http://babafalva.hu/tickers/f02.png[/img][/url]
mtücsi

kata: bocs... tök elfelejtettem hogy vega vagy.. :oops:

az én császáros heggem már 3nap után rendben volt...fájdalom szempontjából.. na jóóó nekem ugye ez már a 3. volt... :lol: :lol:
viszont amit megtanultam az első 2ből: eröltetni kell a mozgást :idea: ha görnyedsz, kíméled... annál rosszabb, sokkal lassabban regenerálódik a hasfal..

KépKépKép
mütyürke

jahh... és érzéketlen has: nos, nálam marad mind2 szülés után olyan pont a hegg környékén, ami tök érzéketlen. eleinte szinte az egész az, ill. a felette levő has rész... de idővel elmúlik.

"lépcsőzetes" has. ha szépen visszafogysz és a bőröd is vissza simul, akkor nem marad lépcső, de ha picit is lógni fog a hasad ill. a bőröd, akkor ott marad egy horpadás a heggnél... :?

KépKépKép
mütyürke

Mütyürke akkor mit javasolsz? Hasizomgyakorlat, hogy ne legyen lépcsőzetes? Lehet már ilyenkor?

Andrea
Kép
kindernay

M Andi:Majó 3650el született, 200at fogyott, de haza már 3550el jöttünk, aztán 1 hét alatt 250et hízott itthon, összesen hazajöveteltől ami 18 napja volt pár g híján 1 kilót!
Szóval mi is gyarapszunk ezerrel!

Gurgi, Infacolt nem lehet túladagolni. Szóval bármeddig, vki írta is, hogy már a 2. adagot nyomatják, talán Emi25!?

Kati ez igen! Akkor Egon is gömbölyödik ezerrel!

Mütyür, köszi a has infókat! Nekem bőröm nem lóg és „feszes” szóval nálam szerencsére csak a felesleg a probléma szerintem.

Andi én azt olvastam több helyen is, hogy hasizom gyakorlatokat 6. hétig nem lehet, utána fokozatosan, de kérdezd meg a dokid szerintem! Meg gondolom a 6 hetes kontroll eredményétől is függ a dolog!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

linea negra:
nekem nem nagyon jött ki nagyon halványan látszik csak

lynia-

andi: ...egyelőre ne. a hasizomgyakorlattal várj még egy picit :wink:
én pl. sosem csináltam higy-t(hasizomgy-t :lol: :lol: ) lusta vagyok az ilyen tip. mozgáshoz..
viszont jártam massziroztatni magam és az is tök szépen levitte a hasam, persze izmos nem lett, nekem mindig maradt egy kis gödör a vágásnál.. :?

lynia: akkor neked csudi jó bőröd van.. :wink:

nekem szerencsém van csíkok-repedések szempontjából, egy petty sincs a bőrömön, viszont kissé meg van ereszkedve... :roll:
hát nem lehet mindig jól járni :wink: :lol: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Gurgi! Az infacolt bármeddig lehet adni, én most kezdtem újra mert Lillának nagyon fáj a hasa napok óta, nem lehet túladagolni, már a 3. üvegnél járunk, de muszáj.
Emi

Kép Kép
emi_25

Üdv!

Császárosok: köszi az infókat! Az én sebem most kicsit pirosabb, szélessége kb mint a hímző gyöngyfonalé. Nekem is van felfelé egy kis "lépcső". Most olyan bugyit hordok, ami fentebb van, mint a seb. Sztem azért pirosabb, mert most jön le a var a sebről. Még a kapcsok helyén is van, ahol ott a seb. Igazából nekem is már csak barna folyásszerű van (bocs).

Dorka:
én is tudom, h az eleje oltja a szomjat, ezért hezitálok is. Viszont a gyerekdoki mondta, h ha nagyon kemény a cici, akkor a baba nehezen tudja a bimbót bevenni a szájába. Így legyek okos :?

Mütyürke a hasad masszíroztattad????? :shock: Az jóóó lenneee! Mert akkor én is futok, mármint hívok valakit...
Én is utálnám a hasizom gyakorlatokat. :oops: de valamit valamiért.
Na jó éjt nektek.

Andrea
Kép
kindernay

Jó reggelt!:)

Kipattant a szemem, nem tudok aludni. :( Pedig Tömzsi tök jól szundit. :D Már végigszundizza az éjszakákat. Nincs vele gond. Csak el ne kiabáljam! :roll: :D :D
Vendég

Sziasztok Lányok!
Ma már végre sokkal jobban vagyok. Tegnap még sz@rul voltam, este már mindenem fájt, de reggelre sokkal jobb lett. Még kicsit fáj a mellem, de az sem vészes már.
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, a bíztatásokat! Annyira jó, hogy vagyunk egymásnak!

Mi az infacolt kb 3 hetes kora óta adjuk Egonnak. Nem lehet túladagolni. Most espumisant kap, mert elfogyott az infacol.
A kicsi drágám, már több, mint egy napja nem kakilt. Annyit nyögdécsel és erölködik. Már a lázmérööt is bevetettem, de hiába... Az elööbb kapott egy masszázst és attól teljesen bealudt, még massz´zs közben :D

Gödör nekem is van a hasamnál, de az érzéketlenséget csak akkor vettem észre, mikor írtátok, addig nem is figyeltem :oops:

Dorka! Barna csík nekem is van, jó eröösen, de már kezd halványulni. Hoppá, ezt is csak most vettem észre. Pár hónap alatt eltüüník.

Jaj, lehet hogy megjön a mensim. Görcsölget a hasam és már picikét vérzek...
molkata

Kata
Örülök, hogy jobban vagy :)
A nagy szerelmi történetet a férjeddel végül nem írtad le? Úgy szeretek ilyen romantikus happy end-es sztorit hallgatni :)

Nekünk ma éjszaka a lehető legjobb variáció volt: fél10-től 5 ig alvás :) És végre beállt a kis drágám: 100akat eszik, nem egyszer 130-at, egyszer 70-et. Délelőttönként még tudok egy mellből etetni, aztán délután általában kell a másik is.
Ha az embernek 6 hét után megjön akkor mi van a 6 hetes kontrollal? Nekem is már be kellene jelentkeznem, csak még nem szántam rá magam. A nőgyogyim elég messze van, nem tudom, hogy csináljam: vigyem Zalánt, vagy hagyjam itthon apával. De talán jobb ha ott van, ha megéhezne közel legyen a tejcsárda :)

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Ma megyünk vásárolni az Árkádba. Kell már egy-két ruci nekem is. :D

És ma képzeljétek Marci 140-et evett BAL ciciből. Annyira örültem és a poén, hogy őszibaracklevet iszok orrba-szájba (kb1,5-2 liter), tehát nálam bevált a tejtermelő hatása. :wink:

Nekem a mensi nagyon nem hiányzik, nem is a vérzés, hanem a görcsök. Bár vaélaki azt mondta, hogy szülés után megszünnek... :roll: Hát nagyon kiváncsi leszek (bár aki egy szülést átélt már...).

kispiskóta

Mütyür, azért nem annyira feszes mint előtte, de nem lóg! még húzódnia kell kicsit és inden okés lesz

na én elszóltam magam vérzés ügyileg, 3 nap kihagyás után tegnap estére ismét van pici, de ez meg teljesen más mint eddig, de inkább nem részletezem!

Ági, én többször is vagyok így a mellemmel (csak a jobbal) hogy annyira megtelik, hogy szopi elején csak cuppog rajta és kiköpi-kicsúszik, mert szinte eltűnik a bimbóm annyira teli van!

Kérdés: ti mikor mentetek a gyerekkel "nagyobb" útra? mondjuk nem sétálni hanem valéahová el?

lynia-

Vásárolni? Vagy vidékre?

Vásárolni két hetes korában, Pestről még nem mentünk el. Majd szeptemberben megyünk a nagyijához.

kispiskóta

Sziasztok!

Picit eltüntem, Bogim mostanában nem valami jó alvó, és a tetejébe olyan 4-5órakkor délután rákezd az üvöltésre és este 10kor hagyja abba, persze nem egyfolytában, mert közben eszegetünk is meg fürcsi stb, de nagyon érzékeny ebben az időszakban, néha már egy cuppanós puszikától elkezd úgy ordítani mint akit nyúznak.
Szal nem értem mi lehet vele, talán ez a nyűgis napszakja, mert egyébként meg a éjszaka tündér, 3-4között kel pici szopi majd csak reggel kel fel, és már nem sír mikor felkel enni, hanem magyaráz nézelődik és mikor jön az eh-eh... na akkor kell szopizni, mert ha nem akkor sírás van.
Szal napközben olyan kis tündér, vigyorog össze vissza, vettem neki zenélő forgót, hát azt imádja, úgy tud neki magyarázni meg vigyorogni, olyan kis édipofa, de ez az 5óra utáni időszak nem értem miért van.
Most ujjabban lecsökkentettük ezt az időt azzal, hogy babakocsizunk egy jó nagyot, és csak a következö kajcsira és utána fürcsire jövünk haza, de még így is tök rossz.
De végülis más gond nincs, egyre okosabb.
A zenélő forgón van egy narancssárga kislovacska, na az a kedvenc, úgy követi a szemével körbe, hogy csak lestem, hogy már így lát.
Vendég

Emi: 1 hónaposan. A Balcsihoz. Nincs messze, csak 160 km. :D
Vendég

nem vásárolni, hanem valakihez elmenni meg ilyenek...

kösziii, végül is azért kérdem, mert ma este szomszéd faluban bográcsos összeröffenés lenne, és mi is mennénk, de nem merek, mert ugye nálunk még nincs rendszer, vagy merjek? nemtom
segítség lenne, mert megy Szili és anyósék is és én nem akarok itthon maradni! oké hogy kimegyünk sétálni, de már kicsit többre is vágyok!

lynia-

csak még kicsit félelmetes, meg nem anyóséknál lesz, és ha szopi kell hova? jajjj de nehéz ez így!

lynia-

http://velvet.hu/poronty/2007/08/17/apa ... gyta_magat

jajj, ezt láttátok? halálra röhögöm magam rajta! :lol: :lol: :lol:

Henchy nálunk is van ilyen, de mi a nyügit 3-7-8ig kapjuk ezerrel! :shock:

lynia-

ja és persze nem a délutánra gondolok!

lynia-

És akkor egy kép, ahogy Bogi most bealudt a kedvenc zenélő forgóra...
Kép
Vendég

Emi!

Én mikor hosszabb útra megyek, akkor viszek cumisüvegbe tejcsit vagy tápit, attól függ, hogy birok e annyi tejcsit összekaparni... :lol:

Akkor nem csak nálunk van nyűgi időszak?!
Olyan rossz, én már néha totál kész vok, még az aszerencse, hogy Robi épp akkor ér haza, és eszik picit és utána jön a séta vagy a repülőzés, bár a multkor maszekolt picit, és én voltam a repülő ő meg a pilóta, hááát, volt utána izomláz a kaormban de rendesen.

Ja szerdán mérték Bogit, 4390gramm, most nem hízott sokat, de azért még mindíg nem vagyun sovik. :lol:
Vendég

Ja, most látom Emi hogy nem a délután,
Na akkor én ne szóljak semmit, nálunk az éjszaka már az elejétől tuti jó, sőt, már volt pár átaludt éjszakánk is, szal egy szavam sem lehet, de mégis úgy bánt ez a nyűglödés, eddig nem volt, kb egy hete van, de szőrnyű...
Vendég

Mennyivel született Bogi? mi csütörtökön voltunk 4420g :roll:

na sajna én szopin kívül nem tudok tejcsit összekaparni, tápi meg nincs és nem kell szerencsére, na majd megoldom ha rászánom magunkat,

köszönöm a tanácsot!

lynia-

Sziasztok!

Emi!
Mi vagy jövő hétvégén megyünk Balcsira (nagyihoz+nyaralóba) de ez még nem biztos de 2 hét múlva utazunk Dunaújvárosba a szülőkhöz.

Nálunk a délelőttök nem alvósak..csak pici alvás van..1/2 óra, max. 1 óra..most is nyügi van picit..de mindjárt jön a kajcsika meg sztem kakilni is kéne már.

Az éjszakák viszonylag jók. Végülis ma is tudtam aludni..Este 8 után bealudt és 1 után ébredt..aztán meg 5 után és 1/2 9-ig aludt.

Nekem most nincs sok tejcsim, annyi van amennyi kell neki..de nálunk Samu nem eszik sztem max 100-at, a héten 200-at hízott.

Hi Hencsi!
Változó időszakok vannak, biztosan azért nyügős Bogid.
Nálunk most a délelőtti nem alvás időszak van.
torolve_20131003125716

Nincs mit Emi, én sem tudok mindíg tejcsit vinni, így marad a tápi sajna.
Bogi 3340g-al született és 3260g-al jöttünk ki a kórházból.
Szal hízik a lelkem, de mostanában azt vettem észre, hogy nem olyan sokat eszik mint eddig, nem olyan kis torkos, inkább többször keveset.
És iszonyat hosszú lett, van egy brendonos 62 rugi, azt már nem tudom ráadni, totál végigéri, nem tudja kinyújtani a lábát, úgyhogy jönnek a 68 cuccok...
Azt sajna nem tudom hány centi, mert itt nálunk nem mérik, pedig olyan kiváncsi volnék rá mekkora, de lassan a babakocsi mózeskosarát végigéri, pedig azt én még télen használni szerettem volna... :shock: :lol:
A fürdőkádat az ikeásat ha kinyújtja a lábát totál végigéri, azt hiszem majd mostmár bevetjük a fürdetődézsát, azt úgyis sokkal jobban ajánlják.
Vendég

Gurgi!
Hát, nem tudom, de tök rossz, amúgymeg olyan aranyos, imádom mikor beszélget nevetgél, úgy várom hogy elmuljon ez a nyűgi.
Az igen, akkor Samud szépen hízik, Bogim hetente mostanában csak 150 g-ot hízik, de azt modják ez a normál, söt még a heti 100 is jó.
Vendég

Ezt még el kell hogy meséljem, aztán lépek.
Csütörtökön voltam a 6 hetes controllon, nagy élmény volt, másfél órát vártam pedig időponntra voltam beírva, a cicim majd szét durrant mire hazaértem, Robi volt otthon Bogival, természetesen mire hazaértem Bogi evett tápit, szal volt délután fél kettö mire felkelt, ja és 9:40-re mentem a dokihoz...
Szal Bogi felkel, mondom egy gyors peluscsere kajkcsi előtt, mert Robi jelezte, hogy leányom totál összekakilta magát, térhajlatig kakis volt... :lol: :lol: :lol: ...feladta apának a melót.
Szal kicsomagolom, azt hittem megpukkadok a nevetéstől, Bogi néz rám nagy szemekkel hogy mi van, hát fordítva volt rajta a pelus... :lol: :lol: :lol:
A hátulját adta előre, de fogalmam nincs hogy csinálta, de a pelenka olyan csipőpelus volt már rajta, totál tele pisivel, és egy csepp sem ment mellé...
Aztán felhívtam Robit, hogy ugyan mesélje már el nekem, hogy hogyan tudta hátra tépőzárazni a pelust...
Azt mondja, hogy mindkét oldalára fordította mikor tépőzárazta, azt mondja olyan fura is volt neki, mert mintha én nem fogattam volna össze vissza... :lol: :lol: :lol:

Szal kész voltam csajok...
Na, Bogi kajás léptem,

Szép hétvégét Nektek!
Vendég

Hencsi!
Ez aranyos, Robi de drága, egyem meg nem tudta hogyan kell..forgatta :lol:

No. Apa most hozza a More Milk-et..kevés a tejcsi tegnap óta :( Most fejek de alig jön valami. Basszus éreztem én, hogy nincs annyi, mint amennyi kéne.

Aztán ebédelünk és elmegyünk vmerre.

Tsók
torolve_20131003125716

Emi, szerintem menj el nyugodtan. Ott isleht szoptatni, nem?

Én tegnap a Dunap Plazában szoptattam Benit, meg kétszer szoptattam már játszótéren is. Nincs abban semmi, kisplédet a hátamra terítettem, s gyerek a cicire, nem látszik semmi belőle.

nkább, mint üvöltsön...

KépKépKépKépKép
uxi

NeKem rengeteg tejem lett az éjjel IGAZ EZERSZER SZOPIK NAPPAL ÉS ÉJJEL IS KÉTÓRÁNKÉNT? SZÓVAL ÉRI INGER RENDESEN basszus nicnsnenk írásjelek és a caps lock is beragadt kipusztul a billentyűzet_

KépKépKépKépKép
uxi

életjel 1 felvonás!

végre megint nálunk van a gép így tudok gyakrabban jönni.
Nyunyi 4360 gr és 57 cm lassan annyi lesz amennyit a kórházban mértek.
éjjel 3/4 4ig aludt pedig trotyi is meg pisi is volt rendesen.

kedden megyünk szemészhez.30.-a pedig csípő szűrés.
kicsit vissza olvasok!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Kata!
Örülök, hogy jobban vagy. Egyébként ez tipikus. Nálunk is mindig olyankor történtek a kellemetlenebb dolgok (pl. betegség), amikor apa külföldre utazott, vagy az országot járta. Ilyenkor csak a szomszédokra számíthatam. Ők vásároltak nekünk ennivalót, gyógyszert és mentek el rendszerint a nagyobb gyerekért az óvodába. Azóta is csak nagy hálával tudok rájuk gondolni.

Mensi: (Nem akartam az ördögöt a falra festeni!) Terhesvitamint szedtem ezeken a napokon, hogy ne merüljenek ki a tartalékaim. Szopi alatt görcsölgettem, de nem volt nagyon durva.

Enikő!
Lehet, hogy felületesen futottam át a hsz.-kat, sőt valószínű. Miért kellett éppen Szerbiába utaznod?

Gurgi!
És miből gondolod, hogy kevés? A heti 200 gr szerintem szuper teljesítmény.

Henchy!
Ez tényleg aranyos story. :lol:

Megpróbálok Gabóról néhány fotót feltenni.

Üdv: Tücsi
mtücsi

pihenőszéket pont tegnap vettem én is .még szokja Nyunyi de szerintem szeretni fogja,aludt is benne már 2szer.

az uh nekünk már a kórházban megcsinálták mivel Nyunyinak "maki formájú" volt a feje ezért röntgen is volt.

itt az autónk fehérváron 27.-i héten mehetünk érte!

Bridzsi

Kép
esztora

Gurgi mi is jövő hétvégén megyünk a Balcsira.Jó olvasni,hogy mások is mennek,voltak hosszabb távolságokon kisbabával.Néha kicsit lelkiismeretfurdalásom van mikor hozzuk-visszük szegény csöppséget.De ilyenkor megnyugszom.
pillangó7

mármint azért nyugszom meg mert látom más is utazik kisbabával.
pillangó7

Hu de kihalt a topik most!

Vettünk chicco cumisüveg fertőtlenítőt, ki használt már ilyent?
Milyen gyakran használja?

Kicsit idegenkedem tőle, de annyira utálom folyton főzögetni, pláne ebben a dög melegben, és az a baj, hogy csak naponta egyszer van időm rá, és picit idegesített, hogy nem tudom fertőtleníteni, nem tudom majd ez beválik e, én most kipróbáltam, olyan kis citromos illata lett a cuccnak, remélem Bogi nem fog foglalkozni vele.

Ja, igen ez a Robi pelus csere story aranyos, olyan jót nevettem rajta, rég nevettem ilyen jót, folytak a könnyeim, Bogi meg csak nézett rám a hatalmas szemeivel, hogy most akkor mi van...
Pedig már pelusozott egyszer Robi, csak akkor ott voltam mellette, és mondtam mi merre hogyan...

Na, fekszem aludni, még birok aludni picit, Bogi 3-kor kb ébred kajcsizni...
Jó éjt ha van még éjjelibagoly itt...
Vendég

Jó regelt!

Henchy!
Vszínű, hogy Pillangó7 hsz-a után nem működött a babanet. Én legalábbis sokszori próbálkozás után estére feladtam.
Lehetséges, hogy a férjek keze van a dologban? Megelégelték, hogy életük párja nem velük foglalkozik, hanem babanet-barátnőzik és léptek.... :lol: Vagy még egy lehetséges ok: szintén a csalágtagok kérésére a netfüggőség elkerülése, leépítése végett szüneteltették pár órácskára a babanetet. :lol:

Ettől függetlenül szép napunk volt! :D
mtücsi

jó reggelt!

Úgy látom tegnap a babanetnek is rossz napja volt, mint az én kislányomnak egész nap üvöltött és nem jöttem rá mi a baja igazán. Anyukámra hagytam egy órára amíg bemegyek barátnőmet meglátogatni, mert most szült, előtte megetettem és amíg nem voltam itthon folyamatosan üvöltött, szegény anyukám azt se tudta mit csináljon, de azután hazajöttem és nekem is üvöltött tovább.

Kérdés: Akinek hasonló korú a babája: nektek hányszor kakil egy nap, nekem most újra elkezdte hogy majdnem minden etetés után v. előtt kakil, a védőnő azt mondta ilyenkor már 1 szer kellene egy nap :roll:

mindenkinek szép napot!
Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Emi, nekünk napi 3 kakis pelus biztos van. Szerintem ez gyerekfüggő, hogy mondhatja a védőnő, hogy egynek kell lennie?! :roll:

Tegnap én is próbálkoztam jönni, de bnet beadta az unalmast. Voltunk vásárolni, én a kocsiban szoptattam meg. Vettünk neki egy csomó mindent, de főleg már télre.

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?