Most beszéltem Maccsal, mennek be Mirkához. Nagyon erős, a hangja olyan bíztatóan csengett!
most az a helyzet, hogy ma kapnak egy kardiológiai zárójelentést, amivel tudnak esetleg továbblépni.
Közben pár fronton elindultunk Zsancival, Pocakkal, Kisünnel segítséget keresni - mármint orvosit
hiszen az országban sok fantasztikus, világszínvonalban is kiváló orvosi team működik, Pécsett, Szegeden, Debrecenben is.
Pécsett sajnos nem foglalkoznak babákkal. Szegedről jött az infó, hogy az Országos Kardiológiai Intézetben van egy doki, dr. Hartyánszky István, aki végzett már olyan műtétet, ami esetleg segíthetne Mirkának. rajta kívül még 2 ilyen magyar orvos van, de ők mind külföldön dolgoznak, és az idő meg sürget...
Közben én beszéltem a dr. Kökény Mihállyal (ex-EÜ miniszter, kardiológus, kardiológusok társaságának elnökségi tagja), aki megígérte, hogy segít, és a szívén viseli Mirka sorsát, csak sajnos most épp külföldön van, holnap jön haza, de addig is azzal segít, hogy továbbközvetít a Kardiológiai Intézet főigazgatójához, akin keresztül el tudjuk érni Hartyánszkyt, vagy talán kérhetünk újabb konzíliumot a poz. változásokra való tekintettel, de legalábbis lesz jó nagy hátszelünk, bármibe is fogjunk.
eddig ennyire jutottunk, Debrecen még fekete folt, azért is írom le mindezt, hátha van ott vkinek ismerőse, kapcsolata...
Mozgassunk meg minden követ, aki tud segíteni, szóljon!
Kicsi Mirka nagyon akar élni, KELL hogy legyen remény!!!