Sziasztok!
Azért nem voltam eddig mert rettenetes dolog történt velünk.
Sajnos 23 hetesen meghalt a babám.
Az hogy mi történhetett még nem tudni....
Hétfőn UH-n még minden rendben volt,tudjátok írtam,hogy látszanak az ujjpercek! Aztán kedden-szerdán nem éreztem,hogy rugdosna. Csütrötökön reggel lementem ide az SZTK-ba nézzenek meg UH-n,mi van? És ott közölték ezt a szörnyű hírt, hogy: igen anyuka, sajnos a magzat elhalt. Csak így.-egyszerűen.
Azt hittem én is ott halok meg...
Ezek után hívtam Tóth dokit,hogy mi történt, ő mondta,hogy sajnos a Kútvölgyibe ezzel nem mehetek, mert ott ugye nincs terhespatológia. Szóval irány a 2.sz. Klinika. Hát lányok! Soha többet nem szeretnék oda kerülni, ami ott van....
SZóval csütrötök délután felvettek, este már nem ehettem-ihattam semmit, péntek reggel megkaptam az első infuziót,hogy elinditsák a szülést. A második üveg után indult el... Hozzáteszem ez bent a kórteremben történt ahol 6-an voltunk.(ebből 3-an gyerekágyasak voltak- a patológián!) szóltam a nővérkének,hoyg fáj, induljunk a szülőszobára... mondta feküdjek vissza az ágyba! Utána elment a magzatvíz is, akkor megint szóltam,hogy mostmár akkor indulni kéne, közben meg el is kezdett kifelé csúszni a baba, úgyhogy végül is ott a szobában szültem meg a halott babámat!
Miután a baba kint volt, (mondták inkább ne nézzem meg) vittek fel a műtőbe ,ahol elaltattak-és kikapartak.
Az ágyban tértem magamhoz! Szóval én senkinek nem kívánom ezt, amit ott átéltem. De ez csak az én esetem a sok közül.
Mert több ilyen meg ennél borzasztóbb eset is volt, ezalatt a 4 nap alatt amíg én is ott feküdtem.
A szövettam 2-3 hét múlva lesz meg, de akkor sem biztos,hogy megtudjuk mi okozhatta a bajt? mivel minden leletem jó, fertőzés is kizárva, azt mondják valószínű a köldökzsinór lehetett túl rövid, vagy csomót kötött rá... vagy a méhlepénnyel történt valami.
De nem biztos hogy kiderül.... mindenesetre úgysem vigasztalna semmi sem...
Most csak az a fontos hogy itt van Enci, ,mert ha nem lenne - tuti hogy valami butaságot csinálnék...
Vigyázzatok magatokra! puszi Gabi