A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Van egy ismerősöm, aki szívsebész Amerikában: dr. Vajtai Péter. Remélem, hogy még él ez az email címe: szova@aol.com

Ha gondoljátok, írjatok neki, vagy írjátok le, hogy mit kérdezzek tőle. Hátha segít, vagy tud valamit mondani....

Mirka Kiasszony! Kitartás

Egy koraszülött mamája :-)

KépKép
KépKép
bunny75

Szia Bunny! :D

örülök, hogy visszajött a babanet, éjszakára sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++ Mirka babának, bár, ha jól emlékszem, az egész budaörsi ikeás éjszakai műszak ezzel foglalkozik, ugye Nuk? ;) :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Jó reggelt!

A babanet tényleg ilyen gyakran kiakad? Vagy csak amikor én akarok írni, illetve megőszülök hogy nem látom mi új hír van? Tegnap is fél napig ki voltam csukva... No mindegy.

Fantasztikusak vagytok ahogy így dolgoztok Mirka gyógyulásáért, ki ahogyan tud! Büszke vagyok, hogy itt lehetek köztetek!
További +++++++++++ok Mirkának és Macséknak!
Macs, az a kép Mirkáról... GYÖNYÖRŰ!

Köszönöm nagyon mindenkinek a +++okat és a kedves szavakat, nagyon jól esett. Ahogy írtátok, kiírtam magamból, és meg is könnyebbültem. Olyan jó érzés ilyen támogató csapatban lenni!
Macs, tőled a legkevésbé számítottam bármiféle reakcióra, annyira jól esett.

Tinu, alapvetően mi is a férjemmel mindig azt a bizonyos Szt Imrés előadást emlegetjük, valamelyik Bálint doki volt aki mondta, hogy ne parázzunk annyit, mert minek, valóban annyi minden elromolhat egy terhességben, de miért azzal foglalkozunk?
UH ügyben meg asszem visszatért a korábbi álláspontom kb, hogy a mozi része nem érdekel, és inkább bízok továbbra is a dokinénimben, ha ő azt mondta minden OK, akkor amit UHn lehet látni az OK is. És még így is annyi baj lehet, ami sosem derül ki, de minek paráztassam magam tovább. Azt a tizenezer forintot meg inkább elköltjük valami babacuccra.
Szóval most már helyreállt a lelki békém, köszi még1x mindenkinek!

Barbi: köszi amiket Kondor Katáról írtál, eddig csak hasonlókat meséltek róla. Nagyon örülök, hogy el tudott vállalni.

A biztatast cukorügyben szintén köszönöm mindenkinek.
mikatta, Márti, ha elakadod, kérdezek majd, OK?

Egyelőre másik fórumon elláttak soksoksoksok tök jó tanáccsal és infoval, meg kedden megyek a diabetológiára hivatalos útmutatásért.
Amióta megtudtam az eredményt azóta no cukor, és tartom a napirendet, egy 180 grammos diéta kb beosztásával. Hát néhol macerás, de abszolút menedzselhető, és a számolgatást egyelőre még élvezem is. És csak 3 hónap... mármint remélem tényleg csak annyi.

Ja, és a babáitok, gyerkőceitek egytől egyig imádnivalóak. Szórakoztok itt a terhes hormonjaimmal ilyen képek tömeges felpakolásával, elszorult a torkom ahogy nézegettem őket. :) :)
kattix

Ruzi Votiv Vica Pocak stb.. stb.. stb...!
Sorolhatnám a neveteket, de inkább gyors leírom, köszi csajok, nagyok vagytok, remélem lesz jó hír a keddi összeröffenés után!
Én nem tudok se dokit, se kórházat, csak küldöm az energiát, ha lehet a pzitívat és nagyon szorítok!

Mirka baba kitírtás, mi nem adjuk fel és erőnket te adod nekünk!
Sok-sok puszi Orsi és Gábor!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

szép reggelt, jó híreket! :)

mindenki pumpáljon!!!! Mirka élni akar, és mi mindent megteszünk!

Barbi, Kisherczeg, én nem vagyok profi, egy szívet képzelek magam elé, és gondolatban erősítem, tökéletesítem - ez így jó?

és olvastam egy szívsebész proffal egy interjút, amiben a csodás eseteiről mesélt, és több olyan is volt, ahol nem hitték el, hogy valaki ilyen rissz-rossz szívvel élhetett és mégis!!! az akarat tényleg csodákra képes, néha még a természetet is legyőzi.
hiszek benne, hogy mi rengeteget tehetünk!!!
hatalmas erőnk van együtt, ne legyünk kishitűek!

következő kis célunk a KEDD, és a konzílium, amit a drága Ofner Péter doktor megígért. Hartyánszky doktorral Macsek este még beszélt, erről még nem tudok, de nem akartam már zavarni.

mindenki drukkoljon, pumpáljon, küldje a szeretetet Mirkának!

votiv 8)
votiv

Csajok!

Le a kalappal elöttetek!
Még tegnap akartam írni,de sajnos közben jött egy borzalmas telefon:meghalt az imádott Nagypapám :cry: :cry: :cry:

Próbálom annyira összeszedni magam,hogy megírjam:van egy nagyon jóhírű gyerek kardiologus főorvos a Madarászban,Dorkával voltunk nála párszor szív uh-n.Ráadásul nagyon"karitatív"doki,évente több hónapot tölt Afrikában,hogy ott gyógyítson.Az a baj,hogy nincs mobilszámom,csak kórházi.De leírom,mert ki tudja:Dr.Nemes János 450-37-37

Továbbra is nagyon szorítunk kicsi Mirkáért és sok sok erőt küldünk a családnak++++++++++++++++++++++++++
petergabi

Tegnap jól beégettük a szervert :) rég nem volt ilyen, legalábbis a Nagy Renoválás óta ritkán...
nekünk működtek az üzenőcsatornáink, köremail (aki véletlen nem kapott, Indinél jelentkezen fel a listára), és a babanet.extra.hu oldalon Ancsi jóvoltából szintén van egy üzenőfal, sokan odataláltak. Szóval ha netán újra bedöglene a babanet, itt keressétek az infókat. És drukkoljatok, MINDEN PERCBEN! :)

votiv 8)
votiv

Gabi:
Részvétünk a papád miatt, sok +++++ küldünk nektek is! És vigyázz magadra!!!!!!

nukada

Drága Gabi, nagyon sajnálom :( sokat gondolok rád is +++++++++++

votiv 8)
votiv

Drágáim,

nem tudtam visszaolvasni egyenlőre, ha a babanet este beenged, opótlom és bővebb is leszek.
Dióhéjban:

Először is Ezer köszönet Votívnak, akinek a segedelmével tegnap személyesen beszéltem Dr. Hartyánszkyval, az egyetlen dokival, aki bármit tetehett volna Mirka ügyében-orvosilag..
Hosszú órákig tartó konzílium eredménye, hogy Mirka, sok ok miatt, teljesen műthetetlen, de ha halovány eséllyel meg is lehetne próbálni, majdnem biztos, hogy maradandó, súlyos károsodás érné és fizikailag is sokat kéne szenvednie, a műtét következményeitől.
Sajnálom, hogy nem tudok jobb híreket mondani.

Most megyünk be Mirkámhoz, remélem, este bővebben tudok írni mindenről, amiről szeretnék...

Mindenkienk: régi topiclakóknak, újaknak, azoknak is akik "csak" gondolnak ránk és energiahegyeket küldenek, nagyon hálás vagyok és szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire meghat, hogy ez az én csepp lányom, ennyi szeretetet szabadított fel, mennyien drukkoltok, akik nem is ismertek minket....
ígérem, amint összeszedem az erőmet, amit most mind Mirkára, Fülesemre és Gáboromra tartogatok, megfogalmazom szebben, amit érzek... addig is ezerszer, százezerszer KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!!
macskanyu

Jóreg!

Szervusz Mirkababa! Neked, és a többieknek is el szeretnék mondani egy nagy hírt. Egy babatársad, Lorcika tegnap megtette élete első önálló lépéseit. Borzasztóan élvezte, a végén már elfáradt, annyiszor futott apa-anya-mama háromszöget. Még néha eldől, de nagyon ügyes. Akárcsak te. Sokat gondolunk rád, küldjük szeretetünket, és a ++++++++++++t. Képzeld, a 9 éves kisfiam tegnap talált egy szempillát, és kívánt valamit velem. Én nyertem, és ő elkámpicsorodott, mert a te gyógyulásodat kívánta. Semmi gond, mert én is. :) És kérni szokta, hogy megnézhesse a képedet, mert szerinte is nagyon csinos lányka vagy. ("olyan aranyos!") Puszilunk. És Macs, titeket is.

Mi most L 3 napra, és akkor Indi, téged hívlak :) .

Mindannyiótoknak csókolat.
zsugyu

Egy tegnapi Mirka-mosoly, ezt mindőtöknek küldi..:

Kép
macskanyu

Bunny, ha gondolod, azt írd meg az ismerősödnek, hogy Mirkának hypopláziás bal szívfél szindrómája van, az első konzílium szerint inoperábilis, de annyira akar élni, hogy szonda nélkül, önállóan lélegzik, és ma négy napos :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Szia Macs,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
remélem, ma is lesz ölelés simi együtt töltött hosszú boldog percek :)

Gabi,
neked is nagyon sok +++++++++++++++

Zsuzs,
gratula! :D

és ugye tudjátok csajok, hogy TÚL VAGYUNK azon a bizonyos 4×24 ÓRÁN?! :) csak így tovább :)

Kép

Kép

szrekuc

Macs, ez a baba.... most akkor milyen jelzőket írjak? Még sok ilyen pillanatot kívánok nektek, amennyit csak lehetséges. És mi (én) továbbra is küldjük ugyanazt amit eddig.+++++++

Gabi, neked sok erőt!+++++++
zsugyu

Mirka: mi hiszünk benned és csodák tényleg vannak, úgyhogy továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++. Pumpál, pumpál, pumpál.

Gabi: részvétem nagypapád miatt. Sok++++++++Nektek is és nagyon vigyázz magatokra.

Zsugyu: Lorci ügyes. Gratula.

Macs: bámulatos vagy... köszönjük az infókat. És ne velünk foglalkozz. Mi annyi szeretetet és erőt kapunk igy is tőletek, hogy csak na. Sok erőt és kitartást neked. Mi pedig nagyon szeretünk Titeket. Továbbra is hisszük a csodát. +++++++++++

Kép
Kép
johanna1975

Istenem, de gyönyörű! :D :D :D :D :D
Drága Mirka!!!! Nagyon szeretünk és ölelünk!
Macs család, csókolom a szíveteket
votiv

Drága Mirka! Egy sok nehézségen átment fiúcska itt ül az ölemben és mosolyog rád és simogatja az arcod. És ő nagyon tud mosolyogni, a simogatása pedig minden fájdalmat elmulaszt, ezt tapasztalatból tudom. Csak haladj az úton így tovább, mi támogatunk!

Lányok, merjünk nagyot álmodni! KELL!!!!

indianyo

Mirka Te egy gyönyörűség vagy. Köszönjük a mosolyodat. Mi pedig továbbra is küldjük neked a millió +++++++++++. Kis szíved pedig pumpál, pumpál. Micsoda pofika, nem tudok vele betelni.

Kép
Kép
johanna1975

Lányok, az orvosi csodára még várnunk kell, de mi egy másfajta csodán dolgozunk!
tessék pumpálni és sokszorozni a szeretetet! Mirkának és otthon is!
Kép

votiv 8)
votiv

Milyen kis szép! :D
ezt Mirkának, sok szeretettel:

Kép

Kép

Kép

szrekuc

Mirka,
:D :D :D :D :D :D :D

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gabi,
részvétem.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nemes doki tényleg jó!! Iwiwen is rajta van, mi is hozzá járunk. pill megnézem az email címét:

20-9114599 ez a mobil száma, email: nemjan@mail.datanet.hu

hátha ő is tud segíteni

KépKép
KépKép
bunny75

Mirka,
++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
mikatta

Drága gyönyörűséges Mirka!!

Nem érdekel mit mondanak a dokik, mi hiszünk benned! És köszönjük a mosolyt, igazán kedves tőled! :) Millió puszi és ++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :( :(

ruz
ruzicsky

draga gyonyoru Mirka!!!!
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++

en is leporoltam regesreg hasznalt agykontrollos tudomanyom :oops: :D

"es csodak marpedig vannak..."

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Bízzatok az Úrban a ti Istentekben, és megerősíttettek; bízzatok az ő prófétáiban, és szerencsések lesztek!

Mirka baba olyan édi a képen! Mi is nagyon drukkolunk, küldjük az energiát, bízunk a csodákban, kedden azért is minden jól fog menni! +++++++++++++++++++++++++++++++^10

Gabika!
őszinte részvétem, sok erőt kívánok a kitartáshoz, de tudjuk, hogy ezt a sebet csak az idő gyógyíthatja be. :( annyit gondoltam mostanában rátok, erre tessék, téged is bajok érnek. :(

Deni!
a fiad már ekkora, vagy csak ilyen ügyes? :) gratula a forgáshoz!
ancsipancsi

tegnap eszembe jutott, hogy Füli születése napján Macs a szülésbe rajzolta magát. annyira jó volt! :)
ancsipancsi

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam megnyitni az oldalt :(
Csak imadkoztam es imadkoztam....
Es mik tortentek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
En hiszem,hoyg CSODA fog tortenni,mert Mirka elni akar!
KOncentralok a pici szivere es a KEDDre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIllio ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Mirkanak es az egesz Macs csaladnak!
Fantazstikusan szep ez a kislany!!!!!!!!!!ES eros!!!!!!!!
Minden percben Ratok gondolunk!

Kép

Kép
arwen07

Ügyfélszolgálat: Igen, miben segíthetek?
Felhasználó: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végig vezetne kérem a folyamaton?
Ügyfélszolgálat: Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra?
Felhasználó: Hát, nem vagyok egy műszaki zseni, de azt hiszem készenállok. Mit kell először tennem?
Ügyfélszolgálat: Első lépésként nyissa meg a Szívét. Megtalálta a Szívét?
Felhasználó: Igen, de egy csomó más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni a Szeretetet, miközben ezek futnak?
Ügyfélszolgálat: Milyen más programok futnak?
Felhasználó: Lássuk csak, van Múltbéli Megbántódás, Alacsony Önértékelés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.
Ügyfélszolgálat: Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli Megbántódást a jelenleg működő rendszeréből. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat, de már nem fog megzavarni más programokat.
Végül a Szeretet felül fogja írni az Alacsony Önértékelést a saját moduljával, amit Egészséges Önértékelésnek hívnak.
Viszont a Haragot és a Neheztelést teljesen ki kell kapcsolnia.
Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelő installálását. Ki tudja kapcsolni ezeket?
Felhasználó: Nem tudom, hogyan kell kikapcsolni őket. Meg tudja mondani?
Ügyfélszolgálat: Örömmel. Menjen a startmenübe és indítsa el a Megbocsátást. Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlődnek.
Felhasználó: Rendben, kész! A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?
Ügyfélszolgálat: Igen, de ne feledje, önnek csak az alap program van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen a frissítésekhez.
Felhasználó: Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja: "Hiba - A program nem fut külső egységeken." Most mit tegyek?
Ügyfélszolgálat: Ne aggódjon. Ez azt jelenti, hogy a Szeretet program Belső Szíveken való futásra lett tervezve, de az ön Szívén még nem futott.
Kevésbé technikai nyelven ez csak annyit jelent, hogy önnek először saját magát kell Szeretnie, mielőtt másokat Szerethetne.
Felhasználó: Tehát most mit tegyek?
Ügyfélszolgálat: Gördítse le az Önelfogadás menüt; majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak 2.0, Felfedezem az Értékeimet 1.5, Tudomásul Veszem a Korlátaimat 3.0.
Felhasználó: Rendben, kész.
Ügyfélszolgálat: Most másolja őket az "Én Szívem" könyvtárba.
A rendszer felül fog írni minden zavaró programot és kijavítja a hibás programozást.
Ezen kívül törölnie kell a Terjengős Önkritikát az összes könyvtárból és kiürítenie a Kukát, hogy biztosan eltávolítsa teljesen, és soha ne jöhessen újra elő.
Felhasználó: Megcsináltam. Hé! A Szívem új fájlokkal telik meg.
Mosoly jelent meg a képernyőmön és a Béke meg az Elégedettség bemásolja magát minden felé a Szívembe. Valamint az egész rendszerem melegedni kezdett. Ez normális?
Ügyfélszolgálat: Sok esetben. Másoknak eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelő időben. A rendszer melegedése normális, és javítja a Szív működését, ne aggódjon. Egyébként jó érzés nem?
Felhasználó: De, csak szokatlan.
Ügyfélszolgálat: Szóval, a Szeretet telepítve és rendesen fut.
Még egy dolog mielőtt letennénk. A Szeretet Ingyenes Program.
Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt és a különféle változatait mindenkinek, akivel kapcsolatba kerül. Ők is megosztják majd másokkal és visszajuttatnak viszonzásul önhöz is új és izgalmas változatokat.
Felhasználó: Köszönöm….

votiv 8)
votiv

lanyok, nagyok vagytok (a tegnapi szervezkedest illetoen) :D
rossz, h ez az (orvosi) ut nem jarhato, de a kuzdelem folytatodik, mi nem adjuk fel... nem igaz? :D

Gabi, sajnalom
recca

sziasztok!!

kincsimano írt abba a topicba ahova énis szoktam.

már tegnap is olvastam mi történt a kis Mirkával,de ma nagyon meglepődtem azon amit látok :lol: :lol:

hajrá kis Mirka baba!!!!!szerintem nincs lehetetlen,csodák viszont annál inkább!!!!!!!!nagyon szorítunk neked az egész családdal!!!!

és mi is küldük a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-okat!!!!!!!!!!!!

sikerülni fog!!!hiszen olyan nincs hogy egy ilyen gyönyörű kicsi lány ne élhessen!!!!!!!!!!!!!
kismama18

MIrka!
Gyönyörüséges vagy!!! Mutasd meg a dokikna hogy igenis vannak csodák!!! Szeretünk...... :)

Dia,
szia ;)

Gabi,
részvétem.....

Deni,
Bencus fordulásához gratula!!! :)

Zsugyu,
Lorcinak is hatalmas puszi az elindulásért :)

Mása
szmagdi

MIrka!
Gyönyörüséges vagy!!! Mutasd meg a dokikna hogy igenis vannak csodák!!! Szeretünk...... :)

Dia,
szia ;)

Gabi,
részvétem.....

Deni,

Zsugyu,

Mása
szmagdi

MIrka!

Dia,
szia ;)

Gabi,
részvétem.....

Deni,

Zsugyu,

Mása
szmagdi

MIrka!

Dia,
szia ;)

Gabi,
részvétem.....

Deni,

Zsugyu,

Mása
szmagdi

ÉdesMirka egyre szebb. És gyönyörű pirospozsgás a bőre. És látszik, eszébe sem jut, hogy feladja. Pumpál. Dolgozik. Küzd. Pumpálunk, dolgozunk, küzdünk Veled, drága pici Mirka! Kitartás! Mindannyian hiszünk a csodában.

Csajok, nem szorítunk/imádkozunk/agykontrollozunk/nadizunk este EGYSZERRE? Majdnem úgy, mint szerdán, de még erősebben. Itt sem kell lenni a neten, csak megbeszéljük, hogy 10-től, aki ameddig akarja/bírja, küldi az erőt, energiát, csodát Mirkababának.

Tudom, hogy mindenki sokat gondol rá, de ha teljesen egyszerre csináljuk, akár naponta többször is, lehet, hogy iszonyú erővel bír.

Kátya
kincsimano

MIrka!

Dia,
szia ;)

Gabi,
részvétem.....

Deni,

Zsugyu,

Mása
szmagdi

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Mirkának üzeni Fanni továbbra is, hogy dóóóóóóóóduj meg. Nagyon sokat gondolunk Rád kicsi lány. Erős vagy és hiszünk benned. Pumpálj kicsi szív.

Kép
Kép
johanna1975

Ismeretlenül is sokat gondolok Rád, kicsi Mirka!
++++++
Csodálatos vagy!

faby

Ez a Babanet tiszta zizi :roll: :shock: :x :evil: :?
Négyszer kűldte el, amit írtam.... ááááááááá...
szmagdi

Drága Pici Mirka,
Csodálatos vagy :D Mutassuk meg a világnak, h csodák igenis vannak!!! Hiszek benne!!!

Gabi,
:( Részvétem

Zsu,
Gratula az önálló lépésekhez :)

Deni,
Gratula Bencusnak az átforduláshoz, milyen nagy fiú már ő is :)

Kép Kép
curse

akkor este 10-től közös energiahullám indul!
ancsipancsi

Kismama, Faby és mindenki, aki drukkol, imátkozik és hisz!
köszönjük!

Mása
szmagdi

este 10-től részemről is okés!!!!
szólok a többieknek is!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

sziasztok lányok!

Mirka-baba,
Nagyon jó látni Téged! Gyönyörű kislány vagy! Nagyon sokat gondolok Rád, és hiszek a csodában!!! Te maga vagy a csoda, egy gyönyörű csoda!!! Puszillak és sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Neked!

Szia Mása :wink:

Dia

Kép
dijcsi

Lányok-lányok!
Az rendben van, hogy a teljes gyógyulásra gyúrunk, de ne felejtkezzünk meg, hogy Mirka álltal már TÖBB CSODA is történt:
- csoda a fogantatás
- csoda a születés
- csoda (szerintem), hogy utána elég sokáig együtt lehettek, nem lett rosszul
- csoda, hogy miután el kellett tőle búcsúzniuk a szüleinek, másnap szonda nélkül fogadta őket
- csoda, hogy azóta is minden nap megdajkálhatják
- csoda az, ami itt végbement, az a rettenetes nagy szeretet, összetartás és odaadás, amivel mindenki a saját módján próbál segíteni
- és szerintem csoda, hogy még hiszünk a csodákban!

És bármi lesz ennek a keser-édes történetnek a vége, ez a pár napos csöppség már többet tett le az élet asztalára, mint egyes felnőttek (akár én)!!!

Mirka!
Én azt kívánom, hogy bármi is a Te sorsod, alakuljon úgy, hogy egy percig se legyen neked rossz! Sok erőt és kitartást kívánok!

nukada

Természetesen 10-től én is benne vagyok, meg próbálok még toborozni.

/van egy nagyon jó látó, gyógyító ismerősünk, de babákkal nem foglalkozik, mert csak akkoravatkozik közbe, hogyha kérik.../

nukada

Nuk, igazat szóltál, mindenben egyetértek!

Kátya
kincsimano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?