Sziasztok Lányok!
Jelentem élek még, csak némi időhiányban szenvedek.
A mellgyulladás téma nagyon megviselt, antibiotikumot is szedtem. Ráadásul a tejem is sokkal kevesebb lett, és ez sajnos még mindig így van. Egyre inkább gondolkodom a more milk plus-on, vszínű, hogy én is bevetem, remélem hatásos lesz?!
De ami miatt főként nem tudok jönni, az az, hogy mióta itthon vagyunk Bálinttal, azóta Blanka extra törődést igényel. Imádja a kistesót, azzal nincs gond, viszont rajtam nem akar osztozkodni. Mindent elkövet, hogy ő legyen a figyelem középpontjában, ha mással nem tudja elérni, akkor rosszalkodik, vitatkozik.....nagyon megváltozott, sokszor nem ismerek rá. Pedig nagyon sokat foglalkozunk vele, többet mint Bálint születése előtt, de ezek szerint, még ez sem elég...
Szóval abszolút el vagyok foglalva éjjel nappal, néha már nagyon fáradt vagyok, már várom, hogy Bálint egy kicsit többet aludjon éjszakánként, az nagyon sokat lendítene rajtam.
Egyébként pedig jól vagyunk, minden rendben, Bálint még mindig eszik-alszik, ő nagyon keveset van ébren. Akkor sír ha éhes, illetve ha bekakilt. Kaki nálunk rendszeresen van a pelusban, általában napi 3-4x, de nem ritka, hogy 5x. De az anyatejes babáknál tényleg teljesen normális az is, ha csak 3-4 naponként van, ezt épp a napokban mondta a védőnő.
Nagyjából átolvastam az írásokat. Köszi Hemej a hiányolást, jól esik.
Zsú: a vérzéssel nálam is ez a helyzet, múlthéten úgy tűnt hogy teljesen vége, majd a napokban újra kezdődött, de tegnap megint semmi, és ma sem nagyon. Ezt én sem értem...
zsuzsi: tündéri Panka királylány, gyönyörű baba.
dorka: Balázs nagyon huncut kis mosolygós baba, már alig várom, hogy Bálint is mosolyogjon.
Lányok, hol vettétek ezt a more milk plust? Mi is ez, kapszula? Milyen összetevői vannak? Nagyon kiváncsi vagyok, hogy rám hatással lesz-e?! Jó lenne....
Na megyek, mert mindjárt pancsi, meg cicizés...remélem lesz elég tejcsi.
Dobok még képet, bár nem a legfrisebb, de a napokban készültek.
Igyekszem a napokban jelentkezni.
Sziasztok,
Móni