A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gigi,
:D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek, igen, valahogy én is azt éreztem, hogy a kiabálás ez esetben jóóóóóó :D :D :D

én sajnos nem tudom Leninek az elérhetőségét. Ki tudja?

votiv 8)
votiv

Vot,
az, hogy nem műthető már tuti biztos százezer százalék???? A diagnózis is biztos??? Vagy kedden többet fogunk tudni??? és, esetleg, változtatnak a diagnózison, Hm?!
Hátha a sok szeretetnek és drukknak, imáknak köszönhetően változik valami!

Továbbra is+++++++++ hegyek !

Mása
szmagdi

Én tudom Lenit elérni
irjak neki?
mintha Fibi irta volna, h irt. ezért nem beszéltem vele.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

és engem is érdekel, ezek után lesz kedden konzilium?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

No, igen, Zsanci!jó kérdés!!!
szmagdi

Persze legyen!!! és halljunk pozitív híreket!!!
szmagdi

Mása, műthető lenne, de kb úgy, mint egy "próbababa". Én hálás vagyok a Hartyánszkynak, hogy tiszteli egy kisbaba emberi méltóságát.
Ha közös erővel megcsináljuk a csodát, és Mirka fogadhatja az orvosokat kedden, akkor biztos vagyok benne, hogy már ők akarják majd az új konzíliumot :D értitek?

votiv 8)
votiv

Votiv,
Fogadnia kell! és majd jól megmutatja dokiknak, hogy........ Ő EGY CSODA!!! :)
szmagdi

Hartyánszkynak meg köszönet..............
szmagdi

Lányok: Valaki tud az őssejtekről valamit? Ha ez segíthet, hogy nekünk van Fanni őssejt, mi szívesen felajánljuk Mirkának. Bármit, csak élhessen a kicsi lány, természetesen fájdalmak és betegség nélkül.

Kép
Kép
johanna1975

Na persze nem szeretném, hogy szenvedjen és agykárosodása legyen, szóval értitek..... Macs minden percet használjatok ki. Mirka egy csoda, ügyes és én hiszek bennnnnnnnne. Hajrá kedd mutasd meg kicsi lány, hogy milyen erős vagy, a dokik meg majd néznek nagyokat.

Kép
Kép
johanna1975

Kicsimanó!
én a kínában végzett "őssejt" beültetéssel kicsit szkeptikus vagyok. az orovosi titokra hivatkozva nem hajlandóak elmondani, hogyan csinálják, így felmerül bennem, hogy egyáltalán csinálnak-e valamit azért a cca 5-8 millió Ft-ért, amit kérni szoktak egy alkalomra.

Motorbaleset:
költözés után nem sokkal történt, egy körforgalomban a virágágyásban landolt férjem a motorjával, s mit ád Isten, a bukás után még megpróbálta felemelni az óriás dögöt, így az eltört csont szétnyílt, muszáj volt műteni. pár szó erejéig beírtam akkor ide az ügyet, épp Elmű ügyfélszolgálaton voltam, amikor férjem hívott, hogy mi történt, totál rosszul lettem, erre még a biztonságiőr is pofátlan volt. nem hagytam szó nélkül, már kaptak is mind figyelmeztetést, akik akkor szemetek voltak velem. mondandójuk lényege az volt: "az ügyfélszolgálati irodában tilos telefonálni, valamint az nem bőlcsőde, azonnal vigyem ki a gyerekemet".

Mirkának továbbra is ++++++++++++++++++++, gyúrjunk arra, hogy kedden fogadja a dokikat és H. dr. már ne csak kísérletezésnek vélje a műtéteket.

ancsipancsi

Zsanci, Leniék a Balcsin vannak, sztem emilt nemigen olvas. Telefonszáma megvan valakinek?

votiv 8)
votiv

csak úgy nagyjából átfutottam az eseményeket

én azt nem értem, ha el van döntve, hogy nem műtik akkor kedden mi lesz? :?: bár szerintem úgysem fontos, mert mi úgyis meggyógyítjuk :lol: . az esti 10es közös energiaáramoltatás szuper!!! :lol: :lol: :lol:

Ryliéknak!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gödibarbi

Sziasztok! Őssejtügyben én annyit tudok, hogy Debrecenben kísérleti jellggel csinálják felnőtt infarktusos betegeknek. Ha a keresőbe beírjátok azt, hogy HLHS akkor nagyon sok oldalt dob fel. Az oldalak zöme angol vagy német nyelvű. Én valamicskét tudok németül, de sokszor még magyarul is nehéz megérteni a szakszöveget... Valaki biztos jobban bírja ezeket a nyelveket mint én!!
figuse1

Ancsi,
elműs sztorira emléxem.... de a balesetre nem :( Mindenesetre nem semmi, amit végig idegeskedtél akkor......
szmagdi

Ancsi,
nem csak idegeskedtél, hanem aggódtál is..... (ezt elfelejtettem)
szmagdi

Éva, örülök, hogy velünk vagy :) pedig lélekben nagyon nehéz lehet most Neked...

votiv 8)
votiv

Leni Fibinek a haverinája szerintem, Fibi biztos tudja a számát. nekem is valahol megvolt, de most nem találom.

én egyre többet gondolok Fülire is, hogy vajon ő mit érez meg az egészből. úgyhogy délután neki is küldök sok +++++-t.
ancsipancsi

Figuse,
köszi :)

Ha valamit el lehetne érni az őssejtekkel, a dokik mondanák, nem?!
szmagdi

Figuse,
azt hiszem Te írtad, hogy Varga Miklós zeneszerzőjének a kisfiát műtötték.....
A rockopera énekes Varga Miklósrol beszélsz? Mert ő itt lakik az anyósék szomszédságában.... Most építkeztek.... simán átmegyek megkérdezni, hogy tud -e valamit ....
szmagdi

Én tudom Leni számát, mit írjak, mondjak neki én azt hittem már kapott smst vagy valamit, mert Fibinek jó barátnője szerintem.

Beszértem apával és azt mondta, hogy ha szükséges Fanni őssejtjeit szívesen felajánljuk, minek vettük le, ha nem azért, hogy ha szükséges használjuk.
Mirkának továbbra is +++++++++. És kedden a vizsgálaton megmutatja milyen csodákra volt képes.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Magdi! Én is úgy gondolom, hogy az őssejt és a szívátültetés is elméleti jelentőségű sajnos.... Én írtam a Varga Miklóst... Egy 2003-as lemez borítón szerepel egy kisfiú akit Balázsnak hívnak... A Rádió honlapján volt egy beszélgetés a szülőkkel és a szívsebésszel is.... A kisfiú betegsége nem volt konkrétan nevesítve, csak annyi, hogy egy három műtétből álló sorozaton esett át, és ott sem biztatták semmivel a szülőket...
figuse1

csajok,
beszéltem Lenivel, holnap megpróbál jönni, de este 10-kor velünk lesz!!!!!

én most nagyon jókat olvastam hlhs oldalakon, találtam orvost is, meg szülőket is, de annyira éreztem a negativ erőt (esküszöm sosem éreztem ezt előtte) hogy abbahagytam az egészet, és akkor irt Votiv arról,h mit beszélt MAcs Hartyánszkyval.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

IRTAM LENINEK!!!
és válaszolt is!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vot! Nehét persze, tulajdonképpen újra élem az első napok eseményeit.... Eredeti végzettségem okán van némi biológiai műveltségem... így pontosan tudom a reális veszélyeket ami nem csak az esetleges agykárosodás... Én megtaláltam a NET-en azt a lányt akinek 2003-ban ugyanilyen beteg kisfia volt. Ő maga is orvos és ő nem engedte megműtetni a gyereket. Igazából valahol lehet, hogy igaza volt abban is, hogy minket is egy nem túl sok reménnyel kecsegtető műtétbe zavartak bele. Et egyébként jellemzően a fiúk betegsége, és Mirkán kívülmég egy kislányról tudok, de őt még a pocakból kiszűrték... Igazából az sem egészen korrekt vélemény, hogy ez az ultahangon nem látszik... Igazából a ritkasága miatt ez nem fordul elő túlsűrűn, a másik dolog pedig egy esetleg két kézen megszámolható azon orvosaok száma aki ehhez ért...Macsnak sem tudok igazából mit írni, csak azt, hogy lélekben vele vagyok és bármilyen segítség kell akkor nyugodtan keressen.
figuse1

igen,én is azt láttam , h ez inkább fiú betegség.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi: a céklás krumplihoz is lehet olajat adni? Vagy az hülyeség?

Kép
Kép
tinu

Zsanci! A teremtés koronái sokkal sérülékenyebbek és ez már magzati korra is vonatkozik! Van néhány szívfejlődési rendellenesség ami gyakoribb a lányoknál de nem sok. A legtöbbnél 2:1 vagy 3:1 az arány
figuse1

Tinu,
én is mindenhez adtam oliva olajat, ami nem kifejezetten gyümi volt, amiben krumpli, ahhoz pláne, finom, eglszséges stb :D

Kép

Kép

szrekuc

Tinu!
így utólag visszagondolva nem vall bölcs elmére, hogy én viszont soha semmihez nem adtam egy csepp olajat se, mondván a tápi/tej elég zsíros. viszont a zsírban oldódó vitaminoknak nem biztos, hogy az elég volt, habár azok sosem reklamáltak. :)
szinte minden kajaleírásban ott volt, hogy 1 kávéskanál olajat adjunk a kajához. (ez tkp pár csepp, kb. 2 ml)
a cékláskrumpliról és magáról a cékláról is szép élményeim vannak. :) egyet mondok! lila lesz a kaki! nem megijedni!

Recca!
jut eszembe. neked melyik évad is kell a CsMylordból?
ancsipancsi

Ez az őssejt-dolog, még annyira gyerekcipőben jár, főleg Mo-n, hogy nem tudnának mit kezdeni sajnos... Sőt, nemrég olvastam, hogy az őssajt rákos sejteket is képes létrehozni...

És nem akarok én lenni a bunkó meg ilyesmi, de sztem Votiv az előbb leírt mindent, szal mostmár ne azért gyúrjunk, hogy kedden konzílium lehessen. Bármennyire is fáj, egyet értek Maccsal! Inkább legyen még pár jó napja Mirkának, mint szenvedjen ki tudja, mennyit, ráadásul lehet, hogy feleslegesen. Most nagyon realisztikus leszek, de a szívműtét nem egyszerű: elfűrészelik a bordaközt, szétfeszítik, gépre kapcsolják, infúzió, katéter, szonda... Egy anya se lássa így a gyemekét!

Most gondoljátok azt, hogy bunkó vagyok, meg szívtelen, de már korábban leírtam, hogy nem feltétlenül az a csoda, ha életben marad a kicsilány.

Mirka és kis családja!
Én azt kívánom nektek, hogy amennyi idő adatik nektek, azt szeretetben, békességben, harmóniában tölthessétek el. És Mirkának külön kívánom, hogy ne legyenek fájdalmai!

Ha ezzel nem értetek egyet, nyugodtan utáljatok ki, de valakinek ezt már le kellet írnia!!!

nukada

Nuk,
Én egyetértek velek, DE
nagyon remélem, hogy ez TÉVES DIAGNÓZIS és ez kedden kiderűl......

És én sem akarom hogy szenvedjen a kicsi lány. Szerintem ezzel mindenki így van ,aki ide ír vagy csak olvassa.....

Mása
szmagdi

Nuk,
egyetértek!
full stop.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi, Szrek: köszönöm. :) A mai adagot benyomta olaj nélkül, de a holnapihoz akkor adok egy kicsit. Nagyon cukin nézett ki a gyerek evés után. :D Olyan finomakat esznek ezek a picik. Nem is tudom, hogy felnőtt korban miért nem eszünk pl. céklás krumplit. :wink:

Nuk: én sem tudom eldönteni, hogy mit is jelent most a pozitív gondolkodás... Inkább nem gondolkodok és egyszerűen próbálok úgy Mirkára gondolni, hogy majd ő felhasználja úgy az energiákat, ahogy neki jó és mi meg majd meglátjuk, hogy mi is az a jó.

Kép
Kép
tinu

nekem egy mesterem azt tanította, hogy mindegy hogy hogyan gyógyítasz, amíg szeretettel teszed, addig sikerülni fog :lol: :lol: :lol: (szóval no para anybody! csak küldjétek a szeretet, az energiát, s majd meglátjátok 8) )
gödibarbi

Van, amikor a kevesebb a több....

indianyo

Tinu :) Mindenhez adható olivaolaj (csak extraszűz!!!)

Vica :) Majd hordozós rendezvényről még írok infót.

Recca :) Éljen a folyóvíz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ryliék: a HPben hétvégén a laborban NEM DOLGOZNAK :twisted:

indianyo

Recca :) tök jó, hogy van vizetek :D

Indi :) hülyeséget fogok kérdezni, mit jelent, hogy extra szűz az oliva olaj (tudatlanvica :oops: )? Oké, majd várom az infókat. Dominó köhögése javul már?

Nuk :) fájdalmat én sem szeretnék Mirkának, sőt. Én mindvégig arra gyúrtam, hogy így a'la nature gyógyulhasson, HISZEK!! Igen, a bordákat átvágják ilyenkor, meg minden izmot is, úgyhogy nem egyszerű. Becsülöm ilyenkor az orvosokban, most éppen Dr. H-ban, hogy mérlegelte azt, milyen esélyei lehetnek, ha műtené. Meg, hogy milyen fájdalmai lennének és nála a serpenyő a jelenlegi helyzet felé billent le. Kalapot emelő smiley.

DE továbbra is rengeteget gondolok Rád kicsi lány, amit eddig véghez vittél már önmagában is csoda, gyere, irányíts minket, a gondolatainkat, energiáinkat, használd fel ott, ahol szükségét érzed, hadd lássunk még több csodát! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Macsek, nektek szintén sok-sok kitartást, erőt

Vica
vica94

Tinu: én is adtam anno is mindenhez olajat (ahogy Indi is írta extraszűz olivát).

Sajnos az őssejt dolog tényleg nagyon gyerekcipőben jár itthon, de ha már mi levetettük, és szóba jött, akkor gondoltam felajánlom. Nem érezném jól magam, ha nem tettem volna. De persze én sem szeretném, ha egy műtéttel szenvedést okoznánk a kicsinek és további betegségeket. Ezt nyilván senki nem szeretné. Viszont azt igen, hogy vizsgálják meg, mert lehet, hogy a doktorok lepődnénk meg a legjobban, hogy milyen változások mentek végbe.

A lényeg a lényeg mennek az energiák és Mirka pedig nagyon ügyesen hasznosítja.

Kép
Kép
johanna1975

Vica: bár nem engem kérdeztél de néhány jó gondolat az extraszűz olíváról. http://www.oliverdi.hu/

Kép
Kép
johanna1975

Még annyit, hogy ha viszont Mirka olyan állapotba kerül, hogy mégis tudnak rajta segíteni, minimális kockázattal, akkor azt hiszem már vállalható lenne......

Ez csak egy elmélkedés volt, természetesen Macsék döntése lenne minden, az Ő bölcsességüknek és megérzésüknek a feladata. Ők biztos jól döntenek most, döntenének, és fognak dönteni.

Vica
vica94

Lányok,
most voltam Varga Miklóshoz, aki elmondta, hogy az egyik zenekollegájának a kisfia súlyos veleszületett szívbillentyű problémával született....
Most három éves múlt :) Műtétek sorozatán van túl... Az utolsó (legnehezebb) bk. egy éve volt.... Mára úgy néz ki, hogy teljes életet tud élni a kis Balázs :)
Megadta Balázs apukájának a számát és azt mondta, hogy nyugodtan hívjuk fel és hivatkozzunk rá..... vagyis hogy ő adta meg a telószámot. Meg lehetne kérdezni, hogy ki az orvosa a kis Balázsnak és ki/kik műtötték..... El lehet kérni az orvosok elérhetőségeit......
Az a baj, hogy én nem vagyok a szavak embere, nehezen tudnám elmagyarázni, hogy mit akarok.... Votiv, HA Macs is akarja, felhívod ezt az Apukát és konzultálsz vele?
vagy nem kell?
Mindenesetre itt az elérhetősége.... ha kell szóljatok!
ja, még egy dolog: ennek a kisfiúnak 15% adtak........
szmagdi

mondjuk majd Vot megmondja, ha nincs igazam, de én a szavaiból azt vettem ki, hogy pontosan arra gyúrjunk, hogy változzon, jobb legyen az állapota a babának, és legyen új konzílium, és folytatás.

én azt mondtam és mondom most is, küldjük a +++++++++++-okat, hogy csoda történjen, amely később újabb csodát szül. nagyon bíztató, hogy már 4 napos és ennyire akar élni.
ancsipancsi

Johi :) köszönöm szépen, most már tudom :D

Vica
vica94

nem tudom van-e még olyan elvetemült, mint én, de bizony én (akár, ha magamról lenne szó) a műtétet választanám, még ha sok szenvedéssel jár is, amennyiben bármilyen reális esélye van a gyógyulásnak. gyereken talán nem, de saját magamon még kísérletezésbe is belemennék. teszemazt, korábban gondolkodtam, ha gyógyíthatatlan beteg lennék, pl. aidses, biztos, hogy felajánlanám magam kísérletezésre.

este 10-kor küldjük az energiát, árasszuk el a szeretetünkkel, ne csak őt, de az egész családot, sőt, az orvosi gárdát is! és mindenki majd úgy és ott fogadja be, ahol a legszükségesebb neki, Mirka úgyis eldönti mire van szüksége!
ancsipancsi

én is úgy gondolom, h nem volt téves a diagnózis (ekkorát tévedni szinte lehetetlen) viszont arra gyúrunk, h kedden, ha lesz konzilium, minima leessen a dokik álla.

Mása,
ügyi vagy!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

most egy kicsit más téma. rég óta fogalmazódik bennem, na meg egy bunkó paraszt is vagyok, aki inkább spórol, mint rongyrázós, de kérdezem én, minek ekkora felhajtás augusztus 20-án? marhára unom, hogy kb. 1 hete folyamatosan repülőgépek/helikopterek/vadászgépek(!) mászkálnak felettem, mégis mennyi üzemanyagot használnak, ki fizeti, és a környezet hogy örül ennek? és minek annyi milliót tüzijátékra költeni, mikor jóformán főként Bp élvezheti, a vidékiek meg le vannak tojva, nézzék a tévében rossz minőségben? egyáltalán kit kérdeztek meg, hogy a költségvetésből ilyen hatalmas összeget parédára költhetnek-e? bizonyára presztizskérdés, meg István, meg államalapítás, meg szentéavatás, meg új kenyér, de köszönöm, ilyen áron már nem érdekel.
ha rajtam múlna, jövőre abszolút kimaradna az aug. 20-ai rongyrázás, lenne helyette csendes ünnep, a lóvét pedig szépen szét kell osztani a kórházak között, hogy ne azt is a politikus brigád nyúlja le. nem lehetne erre vhol aláírást gyűjteni?

nem hazudok, ha azt mondom, hogy kb. 3-5 percenként jön egy marha hangos repcsi, de volt, hogy 5 db katonai vadászgép szállt igen alacsonyan, a lelkivilágomnak se használ különösképp.
ancsipancsi

Sziasztok!

A 2005/2006-os téli babásoktól vagyok, most olvastam Mirkáról. Így ismeretlenül is kitartást, erőt kívánunk neki és az egész családjának. Imádkozunk és mi is küldjük a pozitív energiákat!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kincs és Csongor
KépKép
kincs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?