Jó reggelt Tatulány!
Holnap biztos összefutunk, amint meglátom a gatyókádat, leszólítalak, ígérem!!
Én 8 és 9 közötti időpontot kaptam.
Ilyenkor mi a legjobb, ha 8ra megyek???
Fú, ez nagyon-nagyon szuper lenne, hogy mi 3an megkezdenénk a sikerszériát!!!!!!!!! és innen, alapvetően, már csak pozitív dolgok történnének!!! /Képzeld, a legeslegaranyosabb nagypapámat úgy hívtuk a családban, hogy Tatu(ka). Iszonyúan szerette mindenki, mert csodálatos ember volt/van

/
Én amúgy korábban sosem éreztem késztetést, hogy bármilyen fórumra írjak, pedig az egyik babás topikot szívesen olvasgatom, ha van rá időm, rádásul kedves ismerőseim írnak ott egymásnak. Figyelem a csemetéik cseperedését, ügyesedését, hasznos tanácsokat, ötleteket "hallok", jó néha oda benézni.
A Tietek az első fórum, ahol szívesen "társalgok" is. Nem csak a közös sors, cél miatt, hanem olyan jó kis emberséges, egymást segítő, bíztató Csapat gyűlt itt össze + nem utolsó sorban, a hangulat is pozitív.
Úgy remélem, hogy mindenki csupa jó hírt kap, tapasztal és tudat a jövőben, bármi is volt eddig, most már minden jó lesz!!!!
Ági! De jó, hogy mész!!!!!!!!!!!!!:D
Hanyatka! Hanyatka!:-) Jól tetted, hogy kilengtél egy kicsit!!
Sokat igyál, de már vizet!!
Zsembi! Ha gondolod, tudok segíteni nagyon jó nőgyógyászt illetően, aki klassz ember is, ha mégis arra kerül a sor, hogy meg kell ismételni a HSG-t. Vass doktor nem csinál ilyet??? Úgy tudom, igen.
Bébé! De szép lesz Nektek az a pillanat holnap, amikor meghalljátok a kis szívét!!!!!!!! Majd meséld el nekünk is légyszi'!
Beus! Jobb a kedved, remélem!!!? Meglátod a lombik elsőre sikerülni fog!!!!!!
Szebb időt holnaptól Csajok!!!
B.