A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Barbi, Kata,
:oojavascript:emoticon(':oops:')
Embarassedps: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: köszi :D

Nuk,
igen, ez is egyfajta kommunikáció :mrgreen: :lol:
veszekedést úgy időzítsd, amikor (a csajotoktól is függ persze ;) ) lehet utána nagyot alakítani az ágyban :oops: :mrgreen: egyrészt levezeti a feszültséget, másrészt pasid imádni fog problémát megoldani :mrgreen: :lol: :oops: :lol:

Macséknak továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

:D
szrekuc

Macséknak továbbra is rengeteg ++++++++++++++

Nuk,
látom, Rátok is fér +++++++++++++++++++

Mindenkinek köszi, köszi :)

Akata, Vica,
tippet is köszi :)

Barbi,
még sok más lakoparkot is meg fogunk nézni.

Ildi,
még nem hurrázunk, mert jövö héten derül ki, hogy meg is kapják e a hitel összeget. (és elvileg visszakapják az elöleget, ha elállnak a szerzödéstöl.....)

asszem én is megyek, jo8
fibi

Macséknak +++++++++++++++++++++++++++++++

Ryliéknak ++++++++++++++++++++++++++++++++
Egyébként Rylie írta, hogy Kamilla most kapta az első adag augmentint és reméli, hogy holnap már hazajöhetnek... én is remélem!!

Nuk :) Akkor Neked is mennek a ++++ok

Neet :) Első nap az iskolában, hajrá!! :D

Fibi :) Akkor tényleg nagy gratula az adásvételihez!! Most mi a köv. lépés? Költözés mikor, hova lesz, hogy lesz? Örülök, hogy Ábel aztán megnyugodott! :D Szerencsére Bencus alig vette észre, hogy megszúrták, nyikkant egyet és már abba is hagyta, mire felvettem, nem viselte meg őt, a kivezetőt is csak utólag kapta, mert előtte elfelejtettem :oops: Jaj, már a szemed is... +++++ és bulást!!!

Ildi :) Torkodnak bulást és +++! Hogy megy a meló? Timivel mi van?

Vica :) Máté nem "lassan" lesz 1éves, hanem mindjárt! :wink: :D

Kép
Kép
denizsa

Szrek,
micsoda ötleteid vannak :oops: :lol: (amit Nuknak irtál)

Indi,
miröl a részleteket?

Ridonli,
neked is köszi! szemviditofüböl csak tea van itthon., az is jo?

jáj, kifolyik a szemem :?
fibi

Ridonli: nem jött privi, legalábbis nem láttam.

Neet: természetesen nem teszlek be semmilyen listába, főként, mert nem is tudom az adataidat. De ha tudnám sem tenném, mert mindenkitől kérek hozzájárulást, ezért is kérem, hogy mindenki adjon engedélyt hozzá.
Húha munka izgi, jó munkát. Én sem láttalak sose topisnak. :-)

Fibi: gratula az adásvételihez. Ez már nagyon jó hír. Én cobrakenőcsőt használok rá, de egyenlőre nem sok sikerrel.

Ildi: küldjél lécci adatot.

Barbi: Te is, sajnos a levelezőm összeomlott és nem tudom hol keressek adatokat.

Macséknak továbbra is ++++++++++.

És Kamillának is gyors gyógyulást kívánunk.

Szép estét mindenkinek
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Deni,
Ábel sem sirt tkp, csak utána nehezebben aludt el, meg nyöszögött álmában. Fiad meg hös 8) :)
most még csak nézelödünk, sooooook lakást meg kell nézni, mielött döntünk. költözést még nem tudjuk. ha minden oké, akkor kb oktoberben lesz esedékes. ha találunk már kész lakást, akkor eccerü. ha nem, akkor addig vagy anyos vagy albi.
fibi

Fibi! mi homeos szemvidítót szedtünk (Anginak kellett sokx). kamillázás?

Den! gratula az erős kisnagyfiadnak az oltáskezeléshez :D

Remélem én is, hogy Rylie-k holnap hazamehetnek. no még: +++++++++
+++++++++
+++++++++ nekik
gödibarbi

no akkor még hősoltásos Ábelnek is gratula :lol:
s ne izgulj Fibi megtaláljátok álmaitok lakhelyét! :lol:

tényleg L

Votív?
gödibarbi

Fibi, teát nem tudom.

Johi, elküldöm még 1x.

Macséknak nagyon sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!
Még mindig nagyon sokat gondolok rájuk.
rídonli#

és még valami eszembe jutott:
köszönöm azoknak a nem-topik lakóknak, akik idejöttek ma és tegnap, és vállon veregettek minket azért, amit tettünk!
nagyon jól esett, h mások is azt látják, mennyire összetartó csapat ez itt!

és örülök, h ilyen csapatnak a része lehetek...

bárcsak mindig igy maradna, és nem ronditanák el a szürke hétköznapok... :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi, megnéztem a babanet esxtrát, Indi átküldte nekem ímélben (korábban, csak még nem láttam eddig).
9 hós fejés, mega sok ordítás nem semmi, le a kalappal!!
(És én még azt hittem, hogy az én Pm sírós, hasfájós baba volt...)
rídonli#

Máté haverunkban bódog első születése napját holnapra!

Csókoljuk meg az anyukáját is.
indianyo

Kamillának és Rylie-nak sok-sok +++++

Johi!
Én is küldöm az adataimat, mert tényleg hasznos lenne egy ilyen tábla.

Fibi, Pocak!
Nekem ma reggelre fájdult meg nagyon a nyakam, mintha elaludtam volna, alig tudom mozgatni. De mivel nem szoktam így elaludni magam, én is gyanítom, hogy a feszültség…

Arwen!
Remélem a nagymamád helyrejön! Nekem is ez állandó parám, az én nagyim is 83 éves, egyedül él, és mindig félek, nehogy történjen valami vele. A múltkor hallottam a rádióban, hogy van egy ilyen karra szerelhető valami, mint egy óra, és azon tud egy gombnyomással segítséget hívni, ha baj van, elgondolkodtam rajta. Sok ++++ a te nagymamádnak is!

Barbi!
Szemészeten mi sem voltunk, de én is gondolkodom rajta, az én ágamon mindenki rövidlátó.

Fibi!
Jaj de jó, gratula az adásvételihez!

Nuk!
Nem lehetett egy könnyű napod! Szerintem is ülj le a pároddal és mondj el neki mindent, ne fogd vissza magad, hátha észhez tér (bocs, de ezt csak azért írtam, mert az elmúlt napokban elég sokat panaszkodtál rá).

Neet!
Munka, brrrrr, én most el sem tudom képzelni, hogy egyszer visszaálljak melózni, de muszáj lesz. És a múltkoriban nekünk is meg kellett jelenni valahol, na én is előtte két napot gondolkodtam, hogy mit vegyek fel.

Macs családnak:
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++

Kép
Kép
manoka11

Ezt találtam, sztem elég jó:
http://www.gportal.hu/portal/babakaja/
rídonli#

Fibi,
Ábelnek gratula az oltás békés tűréséhez :)

Deni,
Bencusnak hasonlóképp :) Te tudsz valamit :wink:

Még korábbról eszembe jutott:
Kedves MihályiS,
nagyon köszönjük ezt az önzetlen felajánlást, nagyon megdöbbentem rajta, de nagyon-nagyon jól esett, hogy ezt megtette. Reméljük, hogy nem kell élnünk vele. Köszönet érte mégegyszer.
Kicsi Mirka, köszönjük Neked is.

Indi,
köszi előre is :)

Most el, jó éjt mindenkinek. Macs család, Nektek kívánok nyugodalmast inkább, talán ez helyénvalóbb. +++++++

Vica
vica94

Sziasztok! Sikerült közben rájönnöm, hogy mit rontottam el a gyertya körül.... Most már külön számolnak a gyertyák... Nem romlott el csak javítottam és ezért esett vissza átmenetileg a számláló... Így akaratlanul is jó sokat gyújtottatok a szomszéd kislánynak... Köszönöm mindenkinek a többi gyújtogatást is... most jutottam odáig és látom, hogy az én gyertyám is alaposan meglódult!!
figuse1

Macs,
nagyon sokat gondolok rátok, +++++++++++++++++++ továbbra is!!!

Rylie,
Kamillának ++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Leesés: Marci kétszer esett le az ágyról hátrafelé :shock: Ugyanaz, mint nálatok Tinu: ott ülök mellette, félrenézek, ő meg hopp, leveti magát :? De egyszer sem lett semmi baja, pedig mi is figyeltük, aluszékony-e, hány-e... :)

Angyalokszülei: gyújtottam én is gyertyát Mirkáért... régóta ismerem ezt az oldalt, nagyon nagy tragédiák és nagyon jó emberek gyűjtőhelye, ha elegem van a gyerekeimből, mindig beleolvasok, bőgök, és rögtön tudom, hogy kurva szerencsés ember vagyok...

Neet,
hajrá dolgozónéni :lol:

Nuk,
jobb napot, szegénykém!!! De azért a "kommunikáción" jót röhögtem, bocs :mrgreen:

Arwen,
nagymamádnak jobbulást! Lehet, hogy egy kis agyérgörcse volt, az pedig néhány nap alatt kis szerencsével nyomtalanul felszívódik! :)

Fibi,
ÉLJEN az adásvételi!!! :lol:

Nekem ma lesz az első szülői értekezletem, Dóci óvodájában, remélhetőleg mindent megtudunk 8)

vera
kisün

Máté,
te ma megérdemelsz egy külön hsz-t:

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
kisün

Máténak mi is Boldogságos születésnapot kívánunk.

Kép
Kép
johanna1975

Kisün: jó korán keltél. Szülői izgin hangzik, nekünk jövő héten lesz és innen nincs megállás 18 éves korig.

Rájlinak és Kamillának: ++++++++. és remélem ma hazaengedik őket.

Rájöttem, hogy ha már "saját jogon" nem vagyok szentimrés, de Fanni apukája révén igen, mert 36 éve ott született. :lol:

Macséknak továbbra is rengeteg: ++++++++++

Kép
Kép
johanna1975

Drága Mátékának sok boldog szülinapot, füle érjen bokáig! :)

Kép

soxor puszilja őt a
Votiv család
votiv

Vica: BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT MÁTÉNAK!!! 8)

Ma Mirjam névnap van...

Fibi: de jó, de jó, hogy nemsoká költöztök! :)

JObbulást minden kéznek, lábnak, szemnek, hátnak, nyaknak!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Indi: eltűnt a kávéd! :o Mi a helyzet a ház-, lakástalálással?

Kép
Kép
tinu

BOLDOG SZÜLINAPOT MÁTÉNAK!!!!!!!

és ma mi is ünneplünk... :wink:
ahogy megbeszéltük...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Vica!

Mátédnak nagyon boldog első születésnapot kívánok!:)

Fibi!

Akkor drukk! De mostmár csak összejön a dolog!:)
Szemednek jobbulást!:(

Den!

Szept. 1-től kezdődik a munka, de nagyon stresszes vagyok tőle már előre az előzmények kapcsán!
Timi jól van, köszi! Ő meg a bölcsit nem várja!:) Jövőhéten kezdi újra!
Örülök, hogy Bencus könnyen túlesett az oltáson!:)

Indi!

Lakáskeresés? :shock: Azthiszem le vagyok maradva!

Johi!

Pü. megy!

Ma délután kimegyünk pár napra anyukámékhoz! Szombaton jövünk majd haza! De addig még benézek majd!

ILdi
ildi76

Rylieknak sok +++++++++++++

Vicaeknak (foleg Matenak ;)) boldog szulinapot! :D

Ancsi, a iv. evad kellett volna, de idokozben sikerult megszerezni :)

Fibi, adasveteli, tyuha :D

Zsan, dehat itt nem szurkek a hetkoznapok :lol:

Macsekeknak ++++++++++++++++++++++++

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Tinu :) Nincs változás. Kávét megittam.
indianyo

BOLDOG szülinapot Máté!! :D :D

Barbi,
"idegbeteg" ám nagy idézőjelben voltam én - magamhoz képest :D

Neet,
(ja! már melózik :wink: ) ne zavarjuk :mrgreen:

Kép
akata

Zsan,
én nem szeretek általában ilyeneket mondani, írni :oops: - de most csatlakozom hozzád, és kimondom: én is nagyon büszke vagyok arra, hogy ismerlek titeket és itt vagyok veletek :)

Kép
akata

Drágáim,
köszönöm a rámgondolást. (Igen, továbbra is angol tanárként egy középisk.ban a városban, és a nebulók még piihznek ill görcsösen készülnek a pótvizsgákra, mi meg értekezünk, teszünk-veszünk, de mint kideült, nem 9től, hanem 10től és van netes gép a tanáriban és ollárihó. )
A pénz sajna kevesebb lesz, mert én márctól dolgozom, csak eddig szabin voltam (kiadták az összegyűlt vakációkat) és jött a fizu és a gyes is (zsírgazdag neet..) de dec.től már nem jön gyes és közben a diákhitelt is el kell kezdenem törleszteni és ha kocsit akarok, azt is... ;)
Tehát eddig nem dolgoztam csak pénzt kaptam, most meg dolgozom, de kevesebbért, na jó mi? :lol:

Kamillának és Rájliéknak továbbra is mennek a drukkok, hogy gyorsan meggyógyuljon a kislány!
A többit sztem otthonról, élet van itt.
neet
neet

Neet,
ez nagyon izgi...
pénz meg hát... az mindig egyre kevesebb...
de kitartás, egyszer, ha én leszek a király a pedagógusok és az orvosok és a TŰZOLTÓK fogják a legtöbb pénzt keresni... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lányok,
Nem tudja valaki, hogy van-e valami európiai iwiw vagy hasonló??? ÚÚÚgy szeretnék megtalálni valakit Német honban :)
köszi

Kép
akata

Zsan!
én a mi összetartásunkat természetesnek tartom, de azt, hogy vadidegenek is jöttek és drukkoltak és izgultak és olyan ismerősömtől hallottam a történetet, aki teljesen máshova szokott írni, ez nagyon nagy szó.
a csapatunk összetartó marad, de remélem nem sok ilyen nagy összefogásra lesz szükség az elkövetkezendőkben.

Rídonli!
a hasfájósságot nem úgy mérik, hogy melyik baba bömbölt tovább. az is hasfájós, aki 6 hetes koráig sír kaja után. tudod, mindenkinek a maga nyűgje a leggázabb!

Mátét Isten éltesse sokáig!

Kisün!
én nem találtam Mirkát a gyertyáson :(

Johi!
hogyne lennél Szt. Imrés, elköltöztetek?

Indi!
milyen házat nézel? nyertél a lottón? :)
ancsipancsi

akata!
szvsz ez magyar "találmány".
ancsipancsi

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT MÁTÉ BABÁNAK!!! :D :D :D

Kat,
igen, én is csak csatlakoznék, mármint hogy itt lehetünk :D

Neet,
:mrgreen: hajrá :D

Joh,
mi az , hogy saját jogon nem vagy szent imrés? :shock:

Kép

Kép

szrekuc

Kata,
van az orkut,amit a google csinál, és az nem európai hanem világi :lol: de sajna oda is meghivó kell, és nekem tudtommal nincs olyan ismerősöm, aki rajta van, vagy ha van, na akkor pont őt akarom megkeresni, de nem tudom, mert emil cimét nem ismerem...
nem volt vmi érthető, igaz??? :?

de ha te egyszer kapsz vkitől meghivást, légyszi hivj meg oda engem. rengeteg barátom maradt amerikában, akikről már semmit nem tudok... :(

Ancsi,
a gyertyagyújtós résznél a 10. oldalon van Mirka.

és arra felfigyeltetek, h a beceneve, Mirka, mennyire összecseng a Miracle-lel???? :)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Isten éltesse sokáig Mátét!

Kép
Kép
manoka11

Rylie-éknak ++++++++++++++++++++++++ :) remélem, hamar hazaengedik őket

és Macséknak is ++++++++++++++++ :)

Kép

Kép

szrekuc

Kata,
most látom,h már nem kell meghivó oda.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi, euphrasia officinalis bogyóban is tök jó. Homeopátiás házipatikában jó tartani belőle, nekem már mind2 gyerekhez kellett.

A szem betegsége egyébként a pszichoszomatikában a rálátás, a belátás/felismerés problematikájára utal, pl. nem veszi észre pedig majd kiszúrja a szemét, saját szemében nem látja a szálkát, elvakult stb.
Nőknél jobb szem a Hold, a lélek tükre, bal a Nap, az élet. Férfiaknál fordítva.
Feloldása: elmerülés az érzékelésben, nyisd ki a szemed, vedd észre, ami körülötted van, vedd szemügyre a dolgokat, merj előre nézni (egzisztenciális és jövőtől való félelem is lehet a háttérben)

votiv 8)
votiv

egyébként a KAR az erő, a harc, a küzdelem, és a segítség, támogatás is - karját nyújtja, hóna alá nyúl, fél karját is odaadná, kart karba ölt, felkarol...
Feloldás: rugalmasnak lenni, átölelni, elengedni...

már tudom, hogy az én szív-pöttyöm az együttérzésé :(

votiv 8)
votiv

F. Éva, az avatar képet nagyon le kell kicsinyíteni, én nem is értek hozzá, nekem is Vica segített a múltkor :) szóval ha valaki segítene esetleg úgy, hogy elküldöd neki emailben a képed :oops: :)
votiv

Éva,
nekem azzal segitett Kisüna múltkor, h nem jpegben kell elmenteni a képet, hanem gif-ben.
ha ez igy mond valamit... :?

hé lányok, nem jöttök orkutra???
nincs egy barátom sem... :( (mármint ott)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hátha valakit érdekel. Én nem olvastam még - az is lehet, hogy nem jó könyv, egy természetgyógyász küldte nekem. Ha valaki ismeri mondanátok róla néhány szót? Érdemes megvenni?

Dr. Robert S. Mendelsohn: Gyermekorvos nélkül
Hogyan betegítheti meg az orvos az egészséges gyermeket?

Tisztelettel:
Kiss András
www.vitaminkiraly.hu

Kép
akata

Zsan,
megnéztem és én is épp akartam mondani, hogy nem kell meghívó :) kösz a tippet, bár valamit bénáztam mert nem sikerült becsekkolni :wink:

Kép
akata

Sziasztok!

Az utóbbi pár napban eléggé lemaradtam, mert épp most költöztünk, és a feje tetején az új lakás. Internet pedig még nincs, ezért csak anyuéktól tudok netezni. Valaki tud informálni, hogy mi újság Macsékkal?Bár vissza is nézhetném, de olyan lassú a gép.
fürti

Votiv!
azért érdekes ez a szembetegséges téma, mert anyukám látó, energia adó, miegymás. hogy egy példát mondjak, mikor kértem, hogy segítsen Mirkának, mondtam, hogy szerintem hogy hívják a babát (a vezetéknevében nem voltam biztos) és erre mondta, hogy igen, tudom, reggel 5-kor született. ennek ellenére zöldhályog van a szemén, és mindkettő kb. -2,5-ös és ráadásul szemtengely ferdülése is van. nem vagyok elfogult, pl. apám hibáit látom, de mutterra semmi nem igaz, amit a pszichoszomatika mond, nála igazabb embert nem igen ismerek. úgyhogy innentől ezzel is szkeptikus leszek fentiek okán :)
ancsipancsi

ma este focimeccsre megyek, bár nincs kedvem még kiabálni se
ma is véletlenül küdtem magamnak egy emailt, és el is olvastam úgy, hogy nem kapcsoltam :roll:

Babákat Sírásra Késztető Titkozatos Valami (remélem jól mondom, Indi :)): a craniosacralis 4 diafragma, amit Deni is tud, és Recca is, ugye? :wink: sokat segíthet.
Én döbbenten állok azelőtt is, mennyire a tükörképem a gyermekem. Sokszor ő sír helyettem, ő ordít a feszültségtől, tehát ő ugyanazt érzi. Csak ő még nem "disztingvál" és esze ágában nincs elfojtani :?
Ilyenkor azt gondolom, sokkal nagyobb a "felelősségünk", mint etetni-itatni-mosdatni a gyermekeinket. Nagyon kell vigyáznunk magunkra, ápolnunk és rendbe kell tennünk a lelkünket és a (pár)kapcsolatainkat is. És ezt most úgy írom le, hogy itthon dúl a Rózsák háborúja :( :( :(

votiv 8)
votiv

Zsanci!
köszi, gyújtottam végre én is Mirkáért virtuálist is.

gyerekemmel hadd dicsekedjek már. mostanában nem adok rá pelust napközben, csak tentéhez és hozza a bilit, hogy kell neki. igaz néha már csöpög itt ott a pisi, mert későn jön rá, hogy kell, de olyan ügyesen belepisil. szerintem legközelebb már wc szűkítőre ültetem, és még bilit se kell mosni :)

FOGMOSÁS, ELALVÁS DILEMMA:
hiába mosom meg fürdés után a fogát, ha elaludni meg csak tejecskével tud. félek, hogy ettől elromlanak a fogai, jó nagylukú cumival adom, hogy gyorsan elfogyjon, de néha így is lassan issza, szóval a tejben áznak a fogai. (sőt, tápit is kap még)
másoknak is iszik a gyereke elalvás előtt ilyeneket?
a másik meg, hogy a plüssjószágok fülével, farkával bizergálja Lencse a fülét, dugdossa bele, csikizi magát, és így alszik el. férjem le akarja szoktatni róla, de szerintem ez ártatlan szokás. vagy nem??
ancsipancsi

Votiv!
annyira becsüllek, hogy sok gond ellenére, milyen segítőkész vagy másokkal. remélem a rózsák háborúja befejeződik, kapitulálhatna már az ügyvéd, az ágyadban :).
a sírásos témát én sem hittem el, a kis nem sokat tapasztalt védőnő mondta, hogy ne legyek ideges a gyerek mellett, mert megérzi, és ő is az lesz. mikor kezdtem nyugiban lenni, ő is kevesebbet sírt.
ancsipancsi

Sziasztok,

Köszönjük szépen az eddigi köszöntéseket, jól esett nagyon, Máté nevében is :)

Most csak gyors bekukk, megyünk védőnénihez, utána jövök még
DE

Nagyon Boldog Első Névnapot Kívánok a kicsi Mersének!!!!!!!!! :wink:

Vica

Kép
Kép
vica94

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?