Votiv, Ríd!
ez a szoptatós golyó olyan jól hangzik, alig várom, hogy nekem is aktuális legyen.

úgy kell a végeredményt elképzelni, mint a szezámmagos csemegét?
SÍRÓS GYEREKEK ANYJÁHOZ:
nektek is számtalan olyan eset volt, hogy a nagyon hozzáértő idegenek kivették a kezetekből a gyereket és betették vmi tartásba (pl. repülőtartás) és mondták, hogy így kell és a gyerek abba hagyta a bőgést?

persze utána nálam folytatta, de úgy éreztem magam, mint egy hülye, aki még ezt se tudja.
Barbi!
semmi félreérthető nem volt benne, szívesen idéznék a Pulp Fictionból, de te meg azt értenéd félre.

én megnyugszom, ha aszondod, de más parásabb mamák véleményére is kíváncsi lennék. VAGY LEHET, HOGY MINDENKI GYEREKE TEJJEL ALSZIK EL 2 ÉVESEN??
Tinu!
a paszternák/pasztinákból érdemes biot venni, mert ez a zöldség igen hajlamos felszívni a nitrátokat (ott, ahol sokat műtrágyáznak). íze a zöldség és a répa keveréke, nekem ded szerette anno.
én egyszer ettem biocéklát (na jó, párszor), mikor Reccától kaptam. nagyon finom volt!
salátát nagyon ritkán veszek, szerintem 5 éve nem vettem, már legalábbis fejes salátát. jégsalátát még inkább, de gyereknek még nem mertem adni, az általad vázoltak miatt.
krumpli gumóját esszük.
btw szinte sosem vettem bio cuccot, mert lusta és sóher voltam biopiacra járni, olyan drága mulatság, és ismervén pár "biotermelőt", meg a szabályok kijátszhatóságát... de bátorítalak, ha van rá affinitásod, csak vásárolj ilyeneket, biztos jobbak, mint a sima!
Akata,
hogy okozhatna megfázást vírus? hiszen a nevében is benne van, hogy megfázott valaki a hidegben. a vírus vírusfertőzést okoz, hasonló tünetekkel a megfázáshoz. és persze baktérium is okozhat hasonlót; mindegyikkel másként kell elbánni.