Sziasztok Lányok!
Gyors visszaolvasás. Csak rengeteg a dolgom ma. Tegnap jöttünk vissza Horvátországból, KRK -n voltunk és valami isteni kikapcsoló volt pihenni a tengerparton. Idén most voltam először strandon. Képeket sajna nem tudok feltenni, mert ellopták a fényképezőgépünket (meg az mp3 lejátszómat) olyan, de olyan mérges voltam, bőgtem, hogy hogy lehetünk ilyen szerencsétlenek,aztán meg mérgemben szétrúgtam egy rossz kukát, és szidtam minden horvátot-szerbet meg a többieket!
Ezt leszámítva vizsont szupi volt. Nappal strandolás, este séta a kikötőben és Baska óvárosában. Minden este meglátogattuk a helyi halas restit, és friss rántott szardíniát meg tintahalat ettünk. Nyami

na persze utána nem lehetett kihagyni a csokis óriáspalát. Minden este lecsúszott egy sajna
Remélem mindenkinek jól telt a hosszú hétvége és kipihentétek magatokat.
Majd visszaolvasok részletesen.
Addig is:
Madrin,
Nagyon nagy drukkkkkk!!!!!
Kriszti, Lexi,
Örülök, hogy velünk "maradtatok" és hogy írogattok. Sokat gondoltam rátok, továbbra is sok erőt, kitartást Nektek.
Anett!
Naná hogy hiányoltalak, olyan ritkán írsz.... De mozgalmas nyarad lehet!!!!!!
Kriszikét is hiányolom, nemtom mi lehet vele.
Elan,
Ma kezdtem a Clostit megint. De nekem nem voltak tőle hisztirohamaim

a 3. nap után kezdtem érezni, hogy feszül picit a hasam, és olyan mintha meg akarna jönni. De nem voltam tőle sírós, semmi tünetem nem volt
Ja, tüszőrepi: először felírta azt a Pregnylt, de azt mondta, hogy nem biztos, hogy lehet kapni a gyógyszertárban ,és ezért írt Ovitrelle-t. Ez 7000 valahányszáz, és egybe van a fecskendővel. Én ezt vettem meg, annak ellenére hogy volt és olcsóbb volt a másik, mert így "csak" a magambadöféssel kellett foglalkozni. Semmi az egész, meg se éreztem. Pedig én is paráztam, gondolhatod....
Este adtam be, a másnapot ki kellett hagyni,és utánavaló napon már lehett akciózni

)))
Ebben a hónapban viszont ilyet nem kapok mert nincs a doki, és azt mondta hogy nem írja fel, és nem is küldött más dokihoz.
Majd ha visszajön megbeszéljük hogyan tovább.
Igyekszem a többiekhez is hozzászólni, csak van egy csomó melóm.