A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Bettike: szerintem is! :wink:

Robcsi: micsoda hajasbaba!!!! :D Gyönyörű!!!!! :D

Ma este megint sokat leszek,.... mert ismét egyedül leszek,... :cry:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jobb oldalon szúrok. :roll: :roll: :roll:

snufi

De jóóó! Remélem ők is így fognak örülni! :mrgreen:

Kép
bettike
Eger

Snufi! Én meg bal! De nem folyamatosan!

Kép
bettike
Eger

Bettike: én sem. :shock:

snufi

Bettike:biztos fognak örülni,én is örülnék :lol:

Snufi:ma meccs lesz,nem nézed? :? :lol:
vedresandi

Sziasztok!

NAgyon jó volt a film, betegre nevettöóük magunkat babimmal! :lol:

és a filmből egy idézet!

ISTEN NEM LEHET OT MINDENHOL,
EZÉRT TEREMTETTE AZ ÉDESANYÁKAT!

(tehát csajok mi ebből a tanulság? TUTI LESZ BABÁNK, MERT A GYEREKENK, NEM NŐHETNEK FEL ANYA NÉLKÜL! :oops: :lol:
Vendég

tESÓKÁM VIRTUÁLIS ÖLELÉS, éÉN IS EGYEDÜL :cry:
Vendég

Tényleg szupi volt!

babaimádó
Kép
babaimado

Babim, Boni: irigy-irigy!!! :lol: Én is akarok moziba menni!!!!!! :P

Andi: köszi, inkább kihagyom.

Uram most ment el, ..... :cry: :cry: :cry:

snufi

Uff!

Háromnegyed nyolckor értem haza...
Meghaltam. 14 óra háztól házig, folyamatos dolgozással.
Szombat előtt nem fogok magamhoz térni, úgyhogy csak így keretes költeményként küldöm a mindenjókat szerteszéjjel reggel, és este. És mindenkinek persze.

Jó éjt! (Ma Dr. House-zal megyek ágyba) :wink:

Kép
zölddisznó

Coci: jó éjszakát, pihend ki magad, már amennyire tudod... :roll:

snufi

Nekem is csak Ő jut mára! :wink:
Vendég

Boni! Ma egy villamoson utaztunk! :lol: (reggel)

Kép
zölddisznó

ne má!
Vendég

holnap is azzal megyek :lol:
Vendég

Kép
Vendég

..hihi! Csak éppen telefonáltam, azért nem rohantalak le. Mögötted lévő kocsiban ültem. Holnap sajna nem arra megyek. :cry:

Kép
zölddisznó

nme baj, úgyis talizunk majd a köv. talin!

JÓ ÉJT!
Vendég

Jó éjt!

snufi

Jó reggelt!
Én vagyok az első, bibibi... :lol:
Szép napot mindenkinek!

babaimádó
Kép
babaimado

Későnkelő coca is becsekkol.

Hát, szégyen és gyalázat, de bealudtam doktorhauzon. Boni, nagyon jó az a karikatúra!

Kellemes csütörtököt!

Kép
zölddisznó

Szép NApot Mindnekinek!

Én is bealudtam, olynnyira, hoyg párom szokott hívni határlépés előtt, most i hívott, de én nem ébredtenóm fl rá. pedig közvetlenül mellettem volt a teló :cry:
Vendég

Jó reggelt!

én is itt vagyok :(

kati
katica30

mi a baj?
Vendég

Sziasztok!
Kevésbé meleg napot mindenkinek!

Szerintem csak az a baj, hogy korán kellett kelnie! Nem?

Hihetetlen de mi nyertük a tegnapi meccset! :roll:

Én is jót aludtam ám!

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike!
Ígéretes :wink:

Jelenem halovány barnából sötét barnára váltottam, a mennyiség marad kevéske és még mindig be vagyok rezelve :?
sonjus

Jó reggelt,a korán kelőknek különösen!

Sonjus:nem lehet,hogy a sötét barnára váltás jót jelent? :shock: Lehet holnapra teljesen elmúlik.

Én is aludtam,mint a tej,bár a meccs alatt elfogyasztott sör és kukorica megtette a hatását 8)
vedresandi

Sziasztok!

Sonjus szurkolok és +++ tesztet!!!!!

Dr. House ti nem vettétek észre, hogy már egy ideje ismétlik megint Szakácsi Sándor a hangja, de most láttam az ajánlóban, hogy új epizódok jönnek, de minek megismételni a régit?????
Furi lesz az új hangjával.

Örülök, hogy ti ilyen jókat alszotok engem sajna horror álmok nyomasztanak (kismama kórság).
Jővőhéten megyek dokihoz és a kiskönyvemért, éééééééééééés költözünk, végre!!!!!!

Sajna mostanság csak olvasni érek rá, de mivel most van egy kis időm ezért meg is ragadom az alkalmat, hogy reagáljak Kata hozzászólására. Megnéztem a topikot, amit mondtál hát kissé fura, hogy valaki ilyen topikot indítson, amikor még nem is tudja, hogy van-e babó vagy nincs.

Robcsi csudiszép a lánykád! Milyen sok haja van! Vajon égett a gyomrod terhesen?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza, KAta melyik az a topik?
Vendég

Robcsi!
De szééééép baba :D

Andi!
hááát ha én azt tudnám, hogy mit jelent ez a nyavalyás ilyen-olyan barna, akkor bizti nyugodtabb lennék :)
(egyébként sima pisilős wc-nél nincs is :oops: )
sonjus

Lányok!
Most látom, hogy eltűnt a malackám a tickeremrőőőől :cry:
sonjus

Sziasztok!

Kukucs. Ma éjjel sem fulladtam be, már ez volt a második éjjel, hogy csak pisilni keltem, nem köhögni.

Snufi, Boni, enyim párom holnap elutazik 5 napra, és tudjátok, hová??? Gólyatáboroztatja az elsősöket, tele lesznek fiatal, vonzó, csinos, vékony 18 éves lányokkal, akik egész végig inni és bulizni fognak... Én meg itthon eszem a kefét. :shock: :cry: :cry: :cry: Hat év óta ez az első, hogy nem leszek ott vele. Volt rá nem egy alkalom, hogy én mentem oda leányzókhoz, hogy most már tűnés a fenébe a pasimtól... Ő meg észre se veszi, annyi dolga van, meg külnöben is pasi, már csak az tűnik fel neki, ha a nyakában lógnak... :twisted: :twisted: :twisted: Én meg azon agyalok napok óta, hogy milyen formátlan vagyok, a hasam hamarabb befordul a sarkon, mint én, ráadásul vaalmelyik nap azt merte mondani párom, hogy nem nőként néz rám, hanem mint anyára... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ezek után aludjak nyugodtan... :cry:

Kép
szilcsi

Sonjus malackla eltünése még nem tragédia!

Dokidat hívtad?
Vendég

Szilcsi te sokkkal de sokkal szebb vagy kismamaként, mint azok a nyüszögék!

ÉS nem gondolod, hogy amikor első közös picurotokat várod, párod majd foglalkozik a kislányokkal!

((((((((((((((((((Szilcsi)))))))))))))))))))))))

ÉS az Anya neki nagy dicséret! :wink:
Vendég

Boniko
Várandósok 2008 április-május

Szilcsi! Ha anyaként nézz rád, akkor annak csak örülj mert még jobban tisztel mint előtte bármikor! Meg úgy is annyi dolga lesz, hogy megint észre sem fogja venni a csajokat :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Boni!
ha nekem szántad a dokis kérdést, akkor nem hívom, mert a múltkor is volt barnázás, bár csak mensi előtt 2 nappal, most meg korábban, akkor más volt és most is valahogy más (szóval érted :D)
akkor is azt mondta, hogy az még nem jelent semmit! Szóval....szombaton teszt :?
sonjus

Tudom, feleslegesen aggódok ezen, de akkor is car érzés. Mi nagyon pörgős életet éltünk, együtt is dolgoztunk a munkák 90%-ában, most pedig mindent elvesznek tőlem, és baromi nehéz ezt megszokni. Mindent együtt szerveztünk, csak velem volt hajlandó együtt dolgozni, most meg "csak" egy terhes nő vagyok. Kell egy kis idő, míg feldolgozom ezt és megszokom, hogy mások csinálják meg mellette-vele a munkákat. Hogy nem bírok már feleannyit sem fizikailag, mint előtte. De azért semmiért nem cserélném le ezt az érzést!!! :lol:

Sonjus, egy telefont megér, hogy megnyugodj, nem? :wink:

Kép
szilcsi

Sonjus Neked! és óriási drukkhegyek+++++++++++++

Szilcsi ne is cseréld! :wink:
Vendég

[quote="szilcsi"] írta:szilcsi Én meg azon agyalok napok óta, hogy milyen formátlan vagyok, a hasam hamarabb befordul a sarkon, mint én, ... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :cry:

Erre csak ennyit reagálnék:Bárcsak már az én hasam is hamarabb befordulna a sarkon, mint én.

Sonjus: drukkkkk!

snufi

Sziasztok!

Klarissza, én azt hittem h csak én nem ismerem fel a hangokat, mert nekem tök egyformának tűnt! :oops: A csajt meg én sem értem, főleg h van már vagy 4 gyereke! Meg kicsit morci voltam h nem is reagált semmit!

Boni, apa keze h van? Fáj még???

Snufi, ezek teljesen normális érzések!

Szilcsi, apa téged szeret és ez a lényeg!

Katica, én lemaradtam végülis neked miért kellett a vér? Lapar miatt?

Sonjus++++++++++++++++++++++++!

Hétfőn 7-re megyek Uh-ra!

Kép
kata05

Szilcsi! Szerintem az anya szó nagyobb és többet jelent, mint a nő!
És én is Snufival értek egyet! Én is később szeretnék a sarkon fordulni!
Bizti a hormonok játszanak veled! Szerintem a párod mindenkinek azt fogja mesélni, hogy ő apuka lesz! :wink: És majd veri a mellkasát! :D

Hű holnap péntek! És mindjárt mindenki tesztel! :shock:

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike, puszillak!! :wink:

Kép
kata05

Köszönjük a dícséreteket :)

Szüléstörténet:

10-ére voltam kiírva, aznap voltam NST-n, de semmi jel nem utalt arra, hogy itt a közeljövőben szülés lesz, úgyhogy a dokim azt mondta 13-án hétfőn be kell feküdnöm. Na, én ettől teljesen kész lettem és könyörögtem a babának, hogy egy hétvége áll a rendelkezésére a megszületéshez. Vasárnap kb. 10 órakor kezdtem el érezni nagyon enyhe mensis görcsöket, de se nem fájtak, se tartósak nem voltak úgyhogy nem is igazán foglalkoztam vele, csak annyira hogy elkezdtem örülni egy kicsit, hogy talán alakul valami. Az első igazi fájás délután 2 után érkezett és utána ezek már szabályos időközönként jöttek is. Apa felébredt a délutáni sziesztából és szóltam neki, hogy menni kéne. Gyorsan felébresztette Rékát, én is felöltöztem (apa segítségével) aztán indultunk. Rékát kitettük a dédinél aztán irány a kórház. Mondtam a férjemnek mikor odaértünk fusson fel a szülészetre mert nem tudok kiszállni a kocsiból (akkor már tolófájsokat éreztem). Erre ahelyett hogy hoztak volna egy tolószéket lejött egy szülésznő és az ő meg a lift segítségével érkeztem meg. Akkor megvizsgált a vezető szülésznő és közölte, hogy már csak a burok tartja a babát. Akkor ott a vizsgálóasztalon jött egy olyan tolófájás, hogy azt hittem ott szülök meg. Ketten áttámogattak a szülőágyra és a következő fájásra mg is született Adrienn. Apa aki közben lefutott elállni a mentőbeállóról az utolsó pillanatra beesett. A dokim természetesen repülővel se ért volna be, de szerencsémre az a doki volt az ügyeletes akinél Réka is született és csak azért kellett dokit váltanom, mert ő már nem vállal szülést. Eddig a szép része a dolognak.
Szülés után nagyon-nagyon sok alvadt vér jött ki belőlem, úgyhogy a doki csinált egy küretet mert az volt a gyanúja, hogy benn maradhatott egy darabka méhlepény. Szerencsére nem fájt és alvadt véren kívül semmit sem talált, a vérveszteségem viszont nagyon sok volt. Az első vérvétel eredménye még elfogadható volt, de az ismétlés már katasztrofális (én furcsa mód tök jól éreztem magam). Szóval közölték jó lenne ha kapnék egy kis vérutánpótlást, ami miatt +1 napot tölthettünk a kórházban. Egész nap bőgtem annyira mentem volna már haza.

Hát kb. ennyi a mi szüléstörténetünk.

Klarissza, nem égett a gyomrom egyszer se a terhesség alatt :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: ez nem semmii!!!! Ilyen gyorsan megszülni! Húúú de jó!!!! Jó olvasni, ilyen pikk-pakk megszültem történetet, köszönjük!!!! :D

snufi

Sziasztok,

Robcsi, jó gyors kis szülés volt.
Adrienn baba meg gyönyörűűűűű :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

BABAIMÁDÓ

KÖSZÖNÖM!

KAta köszi, most értek páromék határhoz, bemegy szüleihez, aztán éjjel jön hozzám!

Robcsi gartula én is így szeretném
:oops:
Vendég

Hűha...örgeszem..
Mit köszönsz Bonikám, drága?

babaimádó
Kép
babaimado

Vettem ingeket, nyakkendőt és zoknikat, nyakkendőtűt a te jóvoltodból, és az egészet megúsztam 10000 Ft ból :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?