Sziasztok!
Boldog születésnapot MÁTÉ!
Boldog névnapot Merse!
Sok +++++++++++ Kamillának! Jó, hogy kilábalóban!
Macs! sokat gondolok Rátok, és sok +++++++++++++++++++++++++++++++++
krumpli: gumóvá módosult szár
Fibi, mindig kell valami aggódnivaló? Küldök neked valamit
Leni,
Véda még nincs 7 kg

és most duracellnyuszi és még álmában is kalimpál, forgolódik, óránként másik sarkába megy a kiságynak. (azzal nyugtatom magam 2 hónaposan kevesebb volt fél kilóval mint a születési súlya

pedig eszik eszik eszik sokat...
ha meg nem, akkor sem tudom tömni.

Ránézésre kis kerekded, kompakt gyerek...én egy óráig nem tudnám utána csinálni, amit művel...szóval nyugtatgatom magam...
kistermelő: attól még vegyszerezhet, sőt neki termelni kell...de ha az ember ismeri/megismeri akkor találhat egy megbízható "beszállítót"
mi megpróbáljuk beszerezni ismeretségből Védának a zöldségeket, mondjuk anyuéknak van a hatalmas kerten kívül még telkük Csemőben és imádnak reggelente fél6-kor locsolni menni 6 kmre, érteni nem értem, de van biorépa.
Én rákérdezek a piacon, hogy a babának ezt vagy ezt inkább, és szokták mondani, hogy most inkább ezt... és veszettül figyelem a jeleket, mármint az árus szemét.
A nagyáruházak zöldségeiről vannak felmérések itt-ott, és veszettül terheltek vegyiparilag...mind!
Amúgy a kukac egy jó indikátor
Ja és ültettem az erkélyre egy dézsányi cserépbe két tő paradicsomot és két tő paprikát és lehet szüretelni...sajna nem mennyiség, locsolni gyakrabban kellett volna, hogy jól elburjánozzon...
Nekem gyakori álmodozásom amúgy, jó üzlet lehet: be kellene indítani egy "parasztjáratot" leadni az igényeket (neten) vidéken a kevéspénzből élő megbízható néniknek-bácsiknak zöldségre, tojásra, húsra és teríteni az arra igényt tartók között a városokban. Lehet, hogy nem biogazdaság és így akár olcsóbb is lehetne...de mégis...
angyalokszülei: én sem bírtam egynél többet elolvasni, és attól is idegroncs lettem. Biztosan segít annak, akinek ez friss, és kibeszélni ki kell, és kell hasonló sorssal is találkozni..de egyetértek pótcselekvés lehet ha sokáig belemerül valaki ebbe, a gyásznak is vannak állomásai és ez egy állomás. Kívülről meg könnyű okosnak lenni
Én most biztos vagyok benne, hogy a nehéz dolgokat senki sem egyszuszra dolgoz fel, és nem is folyamatosan. Inkább periódikus lehet.
Nehéz napjaim voltak, és ma jutott el a tudatomig, mennyi mindent adott Mirka baba, és Macs a sorsukkal. Ez alatt a pár nap alatt, olyan dolgokat hoztak bennem felszínre amiket jobb ötlet hiányában, és menekülésből (?) mélyre elástam, és ez nagyon nem volt jó...
Segíteni szerettem volna azzal, hogy velük vagyok, és Ők segítettek nekem! Ezt most olyan nehéz megmagyarázni...de biztosan értitek...