Andi, kicsi Flórának gyors jobbulást kívánok! Ne izgulj!
Zsu, örülök és gratula a babóhoz. És remélem, a doki mindent rendben fog találni.
Ibolya, én is elmulasztottam Gergő másfeledik "szülinapját"! Sok szépet kívánok!
Edith, képek csodajók! És a pocid igazán csini, és tényleg nődögél rendesen, de hát ez a dolga.
Márti, ügyes vagy a fél kiló plusszal. Én ilyenkorra ennél lényegesen többet dobtam magamra, meg az "előírt" tizenkilónál is többet. Huszonkilót.
Barbi, nem irigyellek a banki rohangászásért!
Ma eddig rohanással telt az én napom is.
Jól indult - fél 9-ig szunyizott Samu, aztán mentünk 10-re apjáért, mert vinni kellett a kocsit gumicserére. Mind a 4 gumit kicseréltettük, huhh összegért - bár akciósan jófajtára.
Aztán átmentünk az Örsre számítógépszervízbe, megjött egy megrendelt alkatrész az egyik laptopba, és ha már ott jártunk, akkor becsábítottam a fiúkat egy IKEAebédre és eztazt venni. Nemrég értünk haza...
Ja, nem is meséltem, h mi volt az oka a 4 nyárigumink nyárvégi cseréjének:
múlt hét kedden fel kellett jönnöm a Balcsiról, mert volt egy munkával kapcsolatos félnapos happenning, és az M7-esen Székesfehérvér előtt kb 10 km-rel defektet kaptam. Nem mondom meg mennyivel mentem... Késésben voltam...
Először persze lányos zavar a leállósávban, mi a fenét csináljak itt ezzel. Aztán telefon a páromnak, hogy segítsen, mit is tegyek. Mivel Autóklub tagok vagyunk, após azt javasolta, hívjam ki őket - de mivel késében voltam, nem akartam ezzel húzni az időt, így telefonos távsegítséggel (mit hol találok és hova tegyem) kicseréltem a jobb első kereket kiskosztümben 20 perc alatt
És most elfogott a lakásfelújítási láz: ablakcsere, a nappali egy falának a lefestése, és különböző asztalosmunkákat kellene megcsináltatnunk (fürdő, konyha utolsó simítások). Persze először egy költségvetést kell csinálnom, meg árajánlatokat gyűjteni...
Üdv:
Évi
u.i. majd keresek képeket a Medvefarmról - végre vittem magammal gépet és elő is vettem