A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Évi!
Azért kell többször kiöblíteni, hogy még véletlenül se maradjon benne mosószer vagy öblítõ, mert még a sensitive-kre is érzékeny lehet a baba bõre. Persze nem tudhatod elõre, hogy érzékeny bõrû lesz-e a gyerkõc vagy sem, de jobb megelõzni a bajt. Kép

Toffifee!
De jó, hogy leírtad a szülést. Elég "könnyûnek" hangzott. Persze, mihez képest. Kép Gratula még egyszer Zsombihoz! Kép

Mariann már nagyon gyanús! Kép De jó lenne, ha lenne valami hír felõle!

Ildianyu
32+5
ildianyu

Sziasztok, Lányok!

Mégis kaptam virágot a férjemtõl!!! Kép
És ráadásnak hazahozta a kiságyat is, ami már készült egy ideje... Nagyon szép, íves a vége, és tök egyediKép
Gyönyörûûûûû!!!!

Boldog Anyukák Napját nektek is!!!
Sziasztok
Elli
33+4
ellimami

Ildianyu
A lányommal sokkal nehezebb volt, de szerintem ez a könnyû és gyors kategóriát elég jól kimerítetteKép Ilyet vagy ennél jobbat kívánok minden Friss KismaminakKépKépKép

Elli
Látod, mégiscsak kaptál virágotKépKép Egész más volt így olvasni TégedKép

"Szétsétáltuk" magunkat ebben a szép idõbenKép, elég jól elfáradtam, Zsombi végigaludta az egészet, utána dupla kaja-igény mutatkozottKép

Megyek, vacsizok egyet, mert utána már nem hagynakKép
Sziasztok!
A DRUKK-hegyek mennek Pálmának, Mariannak és Béorsinak KépKépKép És akinek még kell KépKépKép

Toffifee
toffifee

Sziasztok!

Bocsi a belekerdezesert, csak Toffifee-tol kerdeznem, mit takar az a kifejezes, hogy rahuztak a csizmat?!

-Afonya
afonya

Afonya,
Nem vagyok Toffifee, de szerintem arra a zold steril csizmara gondolt, amit kengyelbe teves elott felhuznak a szulo no labara legkesobb a kitolasi szak kezdetekor!

Zsuzsi
zsuzsi74

Zsuzsi,
koszi. En ilyenre nem emlekeztem, s nem is olvastam mas beszamolojaban sem eddig. Most gyorsan megkerdeztem a ferjem, hatha csak kiesett nalamKép, de szerinte sem volt ilyen nalunk.

Off: olvastam anyajegy-aggodalmad. En harmat szedettem le lezeresen nemreg plasztikai sebesszel, egy kivetelevel /nem a legnagyobb/ gyonyoruen, hegmentesen eltuntek. A heges is az en hibam, nem vartam meg a "gyogyulasi idot", es lekapartam a sebet. De mint egy baranyhimlos heg, csak ha nagyon keresem, akkor latom igy is.

-Afonya
afonya

sziasztok mamikiKép

Elõször is boldi anyáknapjátKép

Na, szombaton megírtam az írásbelit angolból, de még a labor meg a szóbeli hátra van, így még kérnék egy kis drukkot. Az eredményrõl nem nyilatkozom, azért egy minimumpontossal szívesen átmennékKép

Beus, AndiKép
Gratula a babókhoz, és sok boldit nektekKép

BabajagaKép
A málnalevél tea fellelhetõsége engem is érdekel!
Akkor téged várlak, nem a csomagotKép

ZsizsaKép
Jövõ héten kezdõdik a söfiben a szüléselõkészítõ, én csak a 14re tudok menni, nem jössz? a 8.ait kihagyom, de utánna már mindegyikre el szeretnék menni. fél 5kor kezdõdik, a következõ asszem már neked kicsit késõn lenne. Ha jössz, légyszi írdd meg a Bogárnak, mert vele talcsizom a héten, és akkor tudom, hogy talcsizunk-e. Fúúúúúú ezt a mondatot már én sem értemKépKépKépKép
Köszi a webcímet, megnézem!

BogárKép
Akkor ha neked ír a Zsizsa, légyszi add átKép
Tényleg nem vagy már utolsó, éljen BorókaKép

AngiKép
A pocid már tényleg termetesKép

BorókaKép
üdv ittKép

KaskaKép
A talival mi van??
csak délelõtt tudtok menni?

TofiKép
Köszi a történetet, nagyon ariKép Még 1szer sok bolditKép

Na próbálok a jövõ héten is benézni, de tanulnom kell, no meg házakat nézniKép

Pusz mindenkinek:

Manócs
31+4
manócska

Sziasztok!

Dé!
Ne izgulj, én Mikivel is és most Zsuzsival is pocisan tapétáztam, festettem és egyenlõre egyiknek sincs baja. Most októberben beköltözés elõtt teljesen felújítottuk a lakást apósommal és a párommal (festés, tapétázás, kövezés, csempézés, ajtó-ablak festés, parettázás) és meg sem kottyant. Kép

Kaska! Én még mindig a szerdára szavazok. Kép

Manócska!
Drukk a vizsgákhoz. Kép

Pálma! BéOrsi! Mariann!
Drukk hegyek! Kép

Magdi
33+1
gallainémagdi

SZiasztok!

Málnalevélteát a Nemzeti MÚzeummal majdnem szemben lévõ bioboltban vettem - igaz, nem mostanában, de szerintem töbnyire tartanak!

Márti
34+6
márti

Sziasztok!
Kaska!
Asszem mi mégis kihagyjuk most ezt a talit, de a következõt már semmiképp! Addig belejövünk a kenguruval való közlekedésbe (remélem Kép)!

Gratula a friss babásoknak! És mindenkit szeretettel várunk "odaát"! Kép

Finises mamiknak drukkkkkkkkk!!!!!!!!

Pussz
Franyó + Annácska
franyo

Kaska Kép
most itten a nagy babás topicból rászervezödött egy szerda délutáni tali a pocis délelöttire, mégpedig a Margitszigetre. Én nem értem, hogy történhetett, de igy a szerda délelött akkor már nekünk tök nem jó, mert két helyre menni talizni nagykocsival elég strapás KépKépKép Nem lesz u.is kispirosautóm akkor még Kép És a babáson mindenképpen ott szeretnék lenni... ha a pocis tali áttevödik más napra, mondjuk csüt vagy pént, akkor az a tökély maga, de egy szigeti talit én nem hagynék ki, boooocsiiiii ... KépKépKép

Pussz
Kangi + Julcsi
kangi

Lányok,

Nekem csak a csütörtök nem jó. Más ok. Idõpontnak 10-11 szuper.

Anikó
eancsi

Sziasztok!!!!!

Megvagyunk mi is, de az elõttemlévõkkel mi van? Mariann, Pálma, Beorsi???? Már mind babáztok? Mégiscsak elsõ helyrõl megyek szülni? Kép Igaz ma megyek 12:30-ra vizsgázni, de úgy néz ki addig már biztos bent marad.

Képzeljétek most volt itt a védõnõ és mindent a megfelelõnek talált (próbált volna kötözködni repült volna, mint a vadliba) Csak használt az idomítás. Kép Még pár apróságot kell beszerezni, amire nem is gondoltam, de azok nem kellenek az elsõ napokban.

Nem tudom ki kérdezte, de én is iszom a málnalevél teát, szerintem behûtve egész jó, (igaz jó sok cukrot raktam bele, de a citromlétõl megkeseredik) így elég sötét színû. Majd pár hét múlva beszámolok róla használt e. Kép

Na átolvasom még egyszer az anyagot, és megyek az egyetemre vizsgázni (ez az utolsó elõtti) Utána még jelentkezem, ha egyben hazaérek. Kép

Nadine
38+0

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok kismamák!

Nem tudom, bejöhetek-e már közétek, mert még nagyon az elején vagyok a terhességemnek. Most vagyok a 8. héten.
Eddig a "ma megint megjött" topicba irogattam, és látom, hogy itt ugyanolyan jó csapat van, mint ott.
Az adataim a következõk:
Név: Nelli
Utolsó menzi idõpontja: 2003.03.13
Hét+nap: 7 + 4
Életkor: 29 év
Baba: 1 embrió
Hely: Budapest
Szülés várható idõpontja: 2003.12.20
Szülés helye: Szent István Kórház/ Dr. Hetényi Gábor

Köszönöm.

Nelli
nelli2

Szia Nelli!
Üdv itt, és gratulálok a pocaklakódhoz Kép Mindig megnéztelek ismeretlenül is a megint megjöttben, mert én is Kornélia vagyok, és azért ez nem olyan gyakora név Kép
cory 17+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory! Köszönöm a kedves szavakat. Tényleg nem gyakori, azért különleges. Igaz, én inkább Nelliként szeretem.
Látom, már közelítesz a középidõhöz. Tudod, milyen nemû babád lesz?

Nelli
nelli2

Szassztok,

Nadine, egy biztos, én még nem babázok. Hogy ment a vizsga? Lehet gratulálni? Szívesen felengednélek a dobogóra, ha rajtam múlna. Kép

Toffifee Kép
köszi a szüléstörténetet, nagyon ügyesek és gyorsak voltatok!! Kép

Elli Kép
figyelmes a férjed! Enyém még nem találta jogosnak a dolgot, pedig Ö már novemberben kapott ajándékokat Apák napjára. Én virággal be se értem volna, a Babámat szerettem volna a kezemben tartani.

Nelli Kép
gratula a babához, gondtalan pocakosodást kivánok! Kép Gyere gyakran a topicba.

Ma voltam a védönönél, minden okés, és lejjebb szállt, amit érzek is. Szerdán doki+ctg, de még ha pár ujjnyira ki is lennék nyílva, nem csinálnának semmit, itt ez a módi. Kép

Barbi, természetes úti szülésnél kb. 2-3 nap, császár után 3-4 nap kórház. A szülészet bemutatóján állították, hogy senkit nem küldenek haza, ha még nem érzi úgy, de a gyakorlat gondolom más (most egy emeletet felújítanak).

Pálma
39+5
pálma

Sziasztok!

Manócska!
Továbbra is drukk, drukk, drukk! Kép Kép Kép

Nadine!
Drukk a vizsgához! Kép

Nelli!
Üdv itt! Kép

Mi van a nagypocisokkal? Senkirõl semmi hír?

Ildianyu
32+6
ildianyu

Sziasztok Lányok!

Kaska,
nekem nagyon úgy tünik, marad a szerda de. mint tali idõpont. A babások kiszálltak, a pocisoknak meg jó a szerda... Akkor fuvar ügyben senki többet harmadszor? Mert ha nem kell senkit felvenni, akkor mi megyünk Évivel együtt innen Újpestrõl...

Nelli,
Gratula, üdv közöttünk. Végre egy kispocis, már attól féltem, kihal a tábla pár hónap múlva...Kép

Nadine,
Nem értem, mi az hogy ott volt és megfelelõnek talált mindent? Leellenõrizte, hogy hova jön a baba? Milyen szempontok szerint? Nálunk nem volt ilyen. Vagy lesz? Az én férjem már a kérdésektõl is ki volt akadva (mekkora lakás, hányan lakunk stb) nem is merem elképzelni, mit csinálna, ha eljönne a védõnéni és mustrálgatná, hogy milyen pl a babaszoba... Mert mi lenne, ha szülõknél laknánk ketten (majd hárman) pl egy fél szobában? Azt mondaná, hogy felejtsük el a családalapítást? Namindegy, csak felidézõdött, hogy a párom mennyire kivolt, amikor meséltem neki...
Persze ha csak a nagyon segítõkész védõnéni segítségérõl volt szó, hogy hátha hiányzik vmi stb, a világért sem bántanám, nem rossz szándékból mondom, csak furi... Kép

Tofi,
a "light" szüléstörténet nekem is tetszik, megpróbálom majd "magamévá tenni"Kép

Képzeljétek, ma du megyünk elõször az Újp.Szülõotthonba a papás felkészítésre. Ez itt úgymond "kötelezõ", (4 alk.)bár az Újpest topicban valaki írta, hogy jó fej orvos persze enélkül is beengedi apucit... Hát, ez eléggé nem tetszik, mert mi is lenne, ha a férjem nem tudna hétfõnként 1/2 4-re (!) odajönni... És tudom, hogy más kórházakban nincs nagyon ilyesmi...
Nemtudom, ahogy a terhességem halad, én egyre biztosabb vagyok benne, hogy a kistesónál dokit mindenképp váltanom kell, a kórházat meg majd meglátom...
Így, hogy minden leletem ok, nincs gáz, de nem érzem azt, hogy az elsõ kis gyanús jelre is odafigyelne.. pl összvissz 2 vérvétel+pisi volt a 8,5 hónap alatt, (nov és ápr)most a 30. héten úgy üzent a védõnénim neki, hogy ugyan 5 hónap után csináljon már egy labort...Kiadta a beutalót ápr. elején, és aszonta, hogy akkor máj. elején találkozunk... Kérdeztem, hogy az eredményekre nem kíváncsi hamarabb, erre aszonta, hogy hát persze, úgyis minden ok, de ha gondolom (!!) diktáljam be neki telefonon...
Vagy a 2 labor az normális? Terheléses cukrot se csinált, pedig arra is rákérdeztem...
Na nem mintha agyba-fõbe vizsgáltatnám magam, de ez kicsit rutin-felületesnek tünik... Vagy csak beképzelem?
Na mindegy, a szülésnél úgyis csak az érdekel, hogy a férjem mellettem legyen, meg hogy egészségesen kibújjon a kiskölök, aztán utánam az özönvíz..Kép

Tényleg nagyon csöndben van Mariann! Mi lehet vele? Õ mindig rendszeresen jelentkezik! Csak nem...?Kép

...Viszont mi itt Mo-n lehet, hogy holnapután találkozunk páran?

Mennem kell, regény végeKép
Sziasztok

Elli
33+5
ellimami

NelliKép
Szijjja. Annyira örülök, hogy itt vagyKép Majd itt is "beszélgetünk", okszi?

Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok!

Elli!

Én írtam az Újpest topicban, hogy a férjem beengedték elõkészítõ nélkül, de így csak az orvos engedhette be, a szülésznõ nem. Szerintem ha ráér azért érdemes eljárni ilyen elõkészítõre, sajnos én lemaradtam róla mert késõn szóltam hogy mennék, és akkor épp nem volt. A férjemmel kapcsolatban meg mondtam az orvosnak hogy külföldön van (mert tavaly minden második héten ott volt), és tök megértõ volt, mondta hogy ezért nem fog lemaradni a szülésrõl, mert nem bír eljárni tanfolymara.

manó+Emma (7 hónaposKép)

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Nelli: KépKép Engem mindenki corynak hív. Elsõben sírva mentem haza a suliból elsõ nap, mert Nellinek szólítottak Kép A nemét még nem tudjuk, de igazából nem is fontos, bár fiú nevünk még mindig nincs Kép

cory 17+0

cory
Budapest

Köszönöm lányok, hogy ilyen szívélyesen fogadtok.
Bogár! Természetes, hogy beszélgetünk, és az a jó, hogy már kellemesebb dolgokról. De azért még visszajárok a régi topicba is. Félek még egy kicsit, nehogy valami baj legyen.

Nelli
nelli2

Sziasztok kismamik!

Most van egy kis idõm, nálunk minden rendben, Szonja egy kis Angyal, semmi gond nincs vele. Sokat szopizik, még mindig cicifüggõ, ha nem éhes akkor is ott érzi jól magát. Napközben az ágyában éjjel köztünk alszik, így nem zargatjuk egymást, holmi ágyból ki és betevéssel, mindkettõnk (sõt nagylány és apuci) is tud pihenni.

Hát itt az én szülés történetem:

Pénteken hajnalban a szokásos fél 5-ös pisitúra után, elkezdett görcsölni a hasam. Kispapi felébredt, kérdezte mi van, mondtam aludjon tovább mert csak a szokásos. kb. fél óra múlva gondoltam jobb ha felkelek, teát fõzök szendvicset készítek mert a görcsök 10 percrõl 4-5 percesekké váltak. Gondoltam még rengeteg idõm van, felkeltettem kispapit. Szegény azt hitte, hogy reggel van és mennie kell dolgozni és szólt, hogy még egy kicsit had pihenjen, erre én- 5 óra van ,megyünk szûlni! Erre kipattant az ágyból pikk-pakk felöltözött, kislányomtól elköszöntem és mentünk... A kórházba érve még mindig 4-5 percesek voltak, épp a dokim és a szülésznõm volt ügyeletben. Doki megvizsgált, bõ két újjnyi és rendszeres fájások! Burkot repesztett, oxitocint kötöttek a vénámba, mert eléggé fájásgyenge voltam. Kispapim, aki a terhesség alatt végig be volt tojva a szüléstõl, átöltözött és teljesen pozitívan állt az egészhez, éreztem rajta, hogy most már nem gondolkozik azon, hogy bennt maradjon-e végig, vagy sem. Infúzióval a karomban elkezdtünk sétálgatni, de kb.5 perc múlva 1 perces fájásaim lettem. Azt javasolta a dokim, hogy próbáljak ellazulni a pezsgõfürdõs kádban, ez iszonyú jól esett, mindenkinek ajánlom, akinek lesz rá alkalma, enyhény meleg víz erõsen masszírozta a hátam, miközben a kínok-kínját álltam ki. A doki a kádban vizsgált, 4 ujjnyira kivoltam tágulva, de azt mondták, elég ha akkor mászok ki a kádból, mikor fájásszünetekben is úgy érzem, hogy tolni kell. Hát ez az idõ is nem sokára eljött... Kikászálódtam a kádból és annyi energiám maradt, hogy felmásszak az ágyra és elkezdtem "tolni". A fájások sokkal erõsebbek voltak, mint a 9 évvel ezelötti oxitocin nélküli szülésemnél, de mindez elenyészõ volt a fáradtságom mellett!
Nemtudom hanyadik tolófájásra a dokibácsi nyomásával és szülésznéni húzásával, 8.20 perckor világrajött Szonja baba. Iszonyú élmény volt,ahogy úgy csurom mázasan, véresen a mellkasomra tették, miután felsírt... Mi a kispapával elsírtuk magunkat, megkérdeztem meg van-e minden alkatrésze, mondták nyugodjak meg teljesen egészséges. Kicsit elvették, felöltöztették és mellém rakták, amíg varrták a gátmetszést, ami nem nagyon fájt. Utána mi is kikerültünk a családi szobába, ugyanúgy mint Borsiék, ahol 2 órát töltöttünk együtt hárman. Megvártuk, amig Borsiék kiköltöznek a szobájukból és miután kitakarítottak legyalogoltunk és elfoglaltuk 3 napos rezidenciánkat. Nagyon büszke voltam kispapira, mert nagyon sokat segített, símogatott, törölgetett, bíztatott, hogy milyen vagányan tûröm a fájdalmakat és a végén büszkén vágta el a köldökzsinórt akkor már tudtam, hogy egy életre szóló élménnyel lett Õ is gazdagabb!!!
A kórházban töltött három nap jól telt, kb.összesen 20 percet volt távol a Manókám, és mivel a 3. napra mindkettõnket teljesen egészségesnek nyílvánítottak, kis unszolásra (nagyon hiányoztak az otthoniak) hazaengedtek minket!

Azóta is pici Szonjánk eszik, alszik, csak a fürdetést viseli nehezen, akkor sír, különben csak nyüszögéssel adja tudtomra, ha valami gondja-baja van.

Köszönöm nektek a sok tanácsot és bíztatást, amit pocakos koromban kaptam, (ja, maradt még 17kg ledolgozni valóm), a babás topicban találkozunk! Képet próbálok feltenni, majd megírom hova sikerült!

Sziasztok :dinihe+9napos Szonja
dinihe

Sziasztok Kismamik!

Elõször is óriási gratula minden új babókához. Igen sokan megszülettek, amióta nem jelentkeztem. Kép Sok boldogságot és fini tejecskét mindannyiójuknak.

Sajnos kórházban voltunk másfél hétig, de már stabilizálták az állapotom és minden rendben van. Sokat kell pihennem és nem szabad megerõltetnem magam, de azért ide majd minden nap benézek. Még nem olvastam vissza, hogy kivel mi is történt pontosan, csak elhültem, hogy a 36. helyrõl hirtelen a 26-ra ugrottam.Kép Majd megpróbálom behozni a lemaradást és remélem azért még nem felejtettetek el teljesen. Kép

Minden jót kívánok mindenkinek! Kép

Tündimami
29+6
tündimami

Szia Nelli!
Üdv közöttünk, még szép, hogy gyere hozzánk, elvégre már ide tartozol.Kép Egyébként én is az Istvánban szülök, csak egy kicsit hamarabb. Kép

Dinihe!
Én is ilyen gyors szülést szeretnék. Kép

Tündimami!
Végre megint itt vagy, miért felejtettünk volna el?

Finisesek!
Tessék igyekezni, hogy mindenki a dobogó elsõ helyérõl indulhasson. Kép Hatalmas nagy giga-megadrukk nektek. Kép

Magdi
33+1
gallainémagdi

Sziasztok!

Nem tudom, emlékszik-e rám valaki, úgy kb. 30 hete már annak, hogy ide irogattam. Akkor még a munkahelyemrõl, de október 1-jétõl otthon voltam és csak ma lett internetünk, így sajna nagyon "kiestem" abból, ami itt történt (történik).
Megnéztem a kismamák-táblázatot és hát a 6. helyen állok már... Kép
Szépen lassan megpróbálok képbe kerülni, jó sok mindent vissza kell olvasnom, de persze lehetetlen, hogy 30 heti levelezést átnézzek, úgyhogy elõre is bocsi, ha néha kérdezek egy-két olyan dolgot, amirõl már volt szó.

Azért írok egy-két dolgot: kiderült, hogy kislányom lesz, szép, nagy baba. Kép Szerencsére egész jól viseltem az elmúlt hónapokat és mostmár nemsokára érkezik is Noémi. Kép

Üdv minden kismaminak és a babáknak is! Az enyém idõközben felkelt és már vagy 5 perce nyújtózkodik... Kép

sziasztok: Chrissy
36+6

Chrissy

Kép
chrissy

Sziasztok kismamik! Na, mit mondtam, hogy lesznek új babák, mire megjövök a 4 napos szünet után. Gratulálok nektek friss anyukák!
Nekünk is jó programunk volt ám! Lent voltunk Balcsin és szuperül kipihentem magam. Újabb hír, hogy nagyon bekezdett a hasam a növekedésbe. Iszonyúan húzódik, úgyhogy kenem reggel-este a pocakom, de már látványos. Remélem mindenki sokat pihent! Üdvözlöm az új kismamikat.
Buborék
buborek

Sziasztok!

Nem tudnátok leírni, hogy hogyan jutok el a bababörzére a nyugati pu-tól?

És a Kismamaplázába?

Amúgy képzeljétek hogy jártam a hétvégén:

Nálunk a csüt., péntek jó volt, viszont szombaton jól rámilyesztett a baba, mert kb 3/4 óráig iszonyú sokat mozgott, 4 perc alatt mértem 30 erõs mozgást (A gyengébbeket nem is számoltam), utána viszont semmit.
A párommal nyomkodtuk a hasamat, rázogattuk, semmi.
Anyu már a sok mozgásnál mondta, hogy hívjam ki mentõt, mert valszeg a nyakán van a köldökzsinór, de amikor nem mozdult, már én sem gondolkodtam.

Bevitt a mentõ a nõi klinikára, ahol meg akarták hallgatni a szívhangot, és nem találták!!!
Ekkor már nagyon be voltam sz@rva. De hála istennek a CTGn megtalálták, és meg is mozdult.
A Ctg jó volt, ezután UH-ra küldtek, ahol kiderült, hogy megfordult a drága és a feje búbjánál van a köldökzsinór.
Azt mondta a doki, hogy valszeg tényleg a nyakán volt, de nincsen már semmi gond.

Azért megkérdezték, hogy szeretnék-e bennmaradni, de mondtam, hogy ha nincs gond akkor nem.
Az már csak hab volt a tortán, hogy a dokim szabin van

Viszont most megint lánynak nézték, így már tényleg nem tudom mit higyjek

Zsófi(31+6)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Halihó Mindenkinek!

Nelli,
üdv közöttünk.Mindig nagyon örülünk az új kismamiknak.Remélem hamarosan az összes csajszi ebben a topicban köt,akik most még csak a .."már megint megjött"topicba irogatnak. Várunk mindenkit szeretettel!!! :-)

Dinihe,
hatalmas gratula Szonjához,na meg persze kispapához.Nagyon ügyesek vagyok,igazi csapatot alkottok.Én is ilyen gyorsan szeretnék szülni.

Tündimami,
nem jó hallani,hogy kórházban voltatok,remélem már minden ok.Pihenj nagyon nagyon sokat.Az elsõ és legfontosabb ilyenkor a baba.

Chrissy,
milyen jó dolog otthon is az internet,ugye?Üdv újra közöttünk.VÁrunk minden nap.A barátnõm kislányát is Noéminek hívják. :-) Gratula Noémihez!

Pálma,
hatalmas drukk hegyek!!!LEhet,hogy nálatok olyan hideg van,hogy jobban érzi ottbent még magát a babuci. :-)

Kaska és többiek,
pláza tali ügyben mi újság?

Elli,
eddig nekem sem volt több,csak két vérvételem.Mindkettõ kötelezõ volt,a 16.héten az AFP-s és a 28.héten a terheléses cukros.Plusz vérvételt,labort még nekem sem kért az orvosom,hiszen minden rendben volt.Szerintem nem feltétlen kell minden hónapban labort csinálni.Ne aggódj emiatt!!!Mi volt a szülésfelkészítõn,kispapi hogy bírta?Várom a leveled. :-)

üdv mindenkinek
hazaér lassan a kispapim és végre vacsorázunk

Évi + Petra baba_33+4
Évi_24

Zsófi,

mialatt írtam a hozzászólásomat érkezett a tiéd és azt már nem is láttam.
Nekem is volt már olyan érzésem,hogy úristen kiszakad belõlem a gyerek annyira mocorog,aztán meg síri csend,de olyan szinten,hogy már én is kezdtem pánikolni.Mivel úgy tudom,hogy vannak a babának feltünõen mozgalmas idõszakai és feltûnõen csendesek is,ezért igyekeztem abbahagyni az aggódást és vártam,hogy mikor moccan meg újra.ilyenkor mindig kitûztem egy minimum idõt,amit kivárok és ha addig se ad jelet,hívom az orvost...godondoltam.szerencsére eddig erre nem került sor,elég rendszeresen és sokat ficánkol a leányzó mostanában.Ez biztos azért is van,mert egyre kisebb a hely szegénykémnek.Örülök,hogy nálatok is minden rendben van már.Jól rátok ijesztett a babuci gondolom.
Örülök,hogy minden oké. :-)

Évi+Petra baba_33+4
Évi_24

Évi, én is kitûztem azt abizonyos minimális idõt, de nem mozdult meg. A dokim szabadságon, így ez tûnt a legjobb megoldásnak.
Jobb félni, mint megilyedniKépKépKép

Zsófi+Bence(vagy Anna???) 31+6

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vajon a friss anyukák így neteznek?

Kép

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Megjöttünk, és még mindig egyben! De jó!!! Holnap megyek a dokihoz és majd megmondja mennyit jelentett ez a 4 vizsga az állapotomban.

Pálma
A vizsga 5-ös lett, szerencsémre, mert a tanárnak nem igazán volt jó kedve (elõtte szigorlatoztatott egy másik csoportot és eléggé felhúzták). De sikerült, és ez a lényeg. Kép Megy a drukk ezerrel, ha legalább nem az elsõ helyrõl, de a dobogóról szeretnék menni! Úgyhogy húzzatok bele!

Mariann, Béorsi Mi van veletek babáztok már?????

Ildianyu
Köszi a drukkot, bejött! Kép

Ellimami
Nálunk a védõnéni már volt egy párszor. Még nem voltam 16 hetes terhes, már jött és megnézte a lakást. (húzgálta is a száját a kutyákra, de tisztáztam vele a dolgot, hogy semmi köze hozzá). Utána még jött egy párszor persze bejelentkezés nélkül, de én általában nem voltam itthon. Egyébként nagyon rendes lenne, csak arra akart rávenni, hogy mindenképpen vegyünk, vagy kölcsönözzünk mérleget. Elképzelheted mit mondtam neki. De szépen "beidomítottam", hogy mit lehet neki és mit nem. De használhatott, mert most elõre 2 héttel bejelentkezett, én meg mondtam neki 10-11 között jöhet ma és kész. Ma egyébként csupa hasznos dolgot mondott, megnnézte mit raktam össze a babának hazahozatalra, magamnak a kórházba, és mindent jónak talált. Annyit mondott csak, hogy én raktam oda egy kocsikabát szerûséget, de mondta, hogy ha nem rövidújjú bodyt adunk rá, hanem hosszút a rugi alá az is jó, mert nem olyan meleg. (de én viszek mindent és majdelválik milyen idõ lesz, mennyire lesz meleg)

Dinihe
Gratulálok Szonjához, fõleg, hogy milyen jó baba. És a szülés is gyorsan ment. Sok tejecsék és jó egészséget nektek. Kép

Na megyek pihizek egy kicsit, mert még megyünk ma este vásárolni. Nem szeretek a hõségben menni inkább ilyenkor.
már ha lesz belõle valami, mert a párom most fúrkálja szét a fürdõszobát (felújítás vége) a polcok a tükör és a hasonlók most kapják meg végleges helyüket. Remélem sikerül idõben befejeznie. Bár a TESCO 24 órás nyitvatartásban üzemel. Kép

Nadine
38+0

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziaztok!

Szomorúan tapasztalom,hogy a plázás talival kapcsolatban még mindig semmi hír.

Most beszéltem az Ellivel,nekünk tuti jó a szerda 10 vagy 11 óra.Mivel õ hozza az egyik barátnõjét is, kiskönyvvel együtt,így a 20% már meglesz.Ha valakinek van kedve csatlakozni,mindenkit szeretettel várunk.A 10 vagy 11 órával kapcsolatban pontos infót,még majd írok.Egyenlõre az a biztos,hogy mi szerdán tuti ott leszünk.
Gyertek ti is,hogy még többen legyünk és hogy talizhassunk.

üdv
Évi és Petrus_33+4
Évi_24

Évi!
Mi is megyünk Kaskával, csak még várja a visszaigazolásokat, mielõtt biztosat mondana.

Lányok!
Én Rákoskeresztúrról indulok, Kaskát azt hiszem Erzsébeten veszem fel és onnan a Lágymányosi hídon megyünk át budára és irány a pláza. Nekem is a szerda jobb, de Kaska ma még nem nyilatkozott. Na szóval aki ezen az útvonalon lakik, vagy meg tudja közelíteni, van még 2 kiadó hely, akár 2 kismaminak, akár egy anyucinak gyerekkel, csak akkor szükség van egy autósülésre is, mert nekem csak egy van a Miki számára.

Magdi
33+1
gallainémagdi

Helló Kismamák!

Most jöttem haza a kórházból!
Április 28.-án megszületett a kisfiam,SOÓS MÁRTON!!!!3kg,10/8 Apgar,iszonyatos horroron mentünk át,de most talán már ok.
Ez csak egy gyors bejelentkezés,mert nem tudtalak értesiteni Benneteket,és a férjem is iszonyatos állapotban volt...majd mindent leirok,de most nagyon fáradt vagyok!
A Baba még a kórházban van,intenziv osztályon,mindennap ott leszek vele amig haza nem engedik,amit még nem tudunk mikor lesz!
A 36.hétre született,1 nappal a szülinapom elött!HÁT BEJÖTT!ÉS BIKA!!!!

Igérem nemsokára mindent megtudtok,de tényleg rettentõ fárasztó nap van mögöttem!!!!

És mindenkire nagyon kiváncsi vagyok!!!HÁNY BABA SZÜLETETT?

Mariann és a kis Marci (aki nem is oyan kicsi!)
Mariann

Mariann,
gratula Marci-fiatokhoz!! Kép Ne ijesztgess minket, milyen horror?! Kép Nagyon gyors jobbulást Neki és mielöbb legyetek együtt otthon!

Pálma
39+5
pálma

Mariann!
Szívbõl gratulálok a kis jövevényhez!!!! Remélem, mihamarabb otthon lesz veletek, és akkor már csak a szép és jó dolgokban lesz részetek!!

Puszi:
Nyuszimanóék

Lányok!
Én holnap megyek 20.heti uh-ra, kéretik drukkolni!!! Majd utána jelentkezem.

Pussz.
nyuszimano

Mariann,
Eloszor is gratula Marcihoz, tenyleg nem picuriKép Ami a horrort illeti azert viszont sajnalak, remelem mihamarabb kiengedik manokat az intenzivrol es egyutt lehettek mindharmanKép

Palma,
Nana +2 kg, tudod alom, alom edes alomKép
A profilod csucs, gyonyoru pocid van es a babosarok is nagyon szepKép Malnalevel tea ugyben, en szeretnek inni, de nem jutottam meg hozza itt, remelem hamarosanKép

Marti,
Gratula az uj szerzemenyekhez, es irigy, hogy mar ruhamosasnal tartasz, en csak elkezdtem, de egyszeruen nem tudok eljutni addig, mi lesz igy velunkKép

Tofifee es Dinihe,
Koszi a sztorit, nagyon ugyik voltatokKépKépKép

Nelli,
Udv itt es jo pocisodastKép

Tenyleg lanyok mit gondoltok, akkor is szukseges a vasalas, ha hasznalok szarotogepet, ami ugyi forro gozzzel szarit? Van valakinek tapasztalata ezzel?

Tundimami,
Remelem most mar minden oke lesz, pihizz nagyokat!!!

Nyuszimano,
Megy a drukk, es keretik mindenrol beszamolniKép

Nadine,
Gratula a vizsgahoz, nem semmi energiad vanKép Tetszett a vedono idomitasi modszeredKép Tenyleg te mikorra kered a drukkot? A dobogo ugyanis mar biztositottKép

Magdi,
Azert nem kell sietni remelem csak a dobogosoknakKép

Zsofi, Azert ez nem lehetett semmi, de legalabb minden jol alakult.

Ellimami,
Igaz en kulfoldon elek, de nekem se volt tobb labor, igaz a pisit vernyomast, sulyt minden alkalommal nezik.

Na en is elkezdtem a derekfajast, csak, hogy ne maradjak ki a jobolKép Tegnap tulestunk a babyshoweren amit a parom focicsapata rendezett, nagyon aranyosak voltakKép En nem tudom, de mostanaban mindenki azt hiszi, hogy egy kismaminak rengeteg ideje van. A szulesig minden hetvegen szombat-vasarnap hivatalosak vagyunk valahova, ami nagyon jo, de igy munka mellett mikor fogok mindent elokesziteni ennek a kismanonak.

Na megyek, mert a fonokom megint itt olalkodik.

Angi
35+3
angela2

Sziasztok!

Egy ujjnyira ki vagyok tágulva, a belsõ méhszáj is. Kép A baba persze nem fordult meg, jól gondoltam, hogy a fejével mozgolódik, mert nem rugdosás volt. Kép Holnap megyek ctg-re is. Jaj, még csak a 33. hét! Kép

Dinihe!
Köszi a szüléstörténetet! Kép

Tündimami!
Azért jó hír, hogy most már minden rendben van! Mit csináltak pontosan?

Nadine!
Gratula a vizsgához! Kép

Ildianyu
32+6
ildianyu

Mariann!

Nagy-nagy gratula Marcihoz, és drukk, hogy minél hamarabb hazakerüljön Hozzátok! Kép

Nyuszimanó!
Drukk az uh-hoz!

Ildianyu
ildianyu

Mariann!
Gratula a kis Marcihoz, kívánom, hogy minél hamarabb legyetek otthon édes hármasban és ne legyen semmi horror.
Sok-sok tejcit nektek. Kép

Angi!
Természetesen a dobogósokra gondoltam. Kép

Magdi
33+1
gallainémagdi

Mariann: óriási gratula Kép Aztán gyere és mesélj!

Nyuszimanó: drukkolok!!

cory 17+0

cory
Budapest

Sziasztok!

Most meg csak atfuto uzemmodban vagyok, irok meg ma reszletesebben is + fogok tablat is kuldeni termeszetesen!

Mariann,
HATALMAS GRATULA Marcihoz!!! Kép Kép Kép Kép Képes egy extra adag GIGAMEGADRUKK, hogy a leheto leghamarabb hozhassatok is haza Ot! Kép Kép Kép Kép KépBiztosan nehez lehetett, de most mar remelhetoleg tenyleg vege az izgalmaknak es horroroknak, es johetnek a csaladi oromok! Kép Kép Kép Kép Kép

Tali:
osszesitesben ugy latom, hogy azok kozul, akik jonnenek, a szerda Kanginak nem jo, a csutortok meg Eancsinak, ami egal lenne, de a szerda tobbeknek praktikusabb.
Tehat akkor maradjon a szerda, es en 11 orat javasolnek, lustasagi ok :-) + ha Manocska du. er ra, talan be tud csatlakozni! :-)

Magdi,
ha kell, kimegyek Erzsebetre, de az nekem Kispestrol kevesbe praktikus, mint ha befele mennek. Hatar ut vagy akar a Nepliget Neked nem OK?

Minden jokat, jovok hamarosan!

Kaska
33+1
kaska

Kaska!
Bocsi, csak rosszul emlékeztem, a Kispest még jobb, Erzsébet felé egy picit kerülni kellett volna. A telcsiszámom: 06-20-389-2551 hívj fel, és egyeztetünk.

Még van kiadó hely az autóban, nem pályázik rá senki???

Egyébként a plázában, elõtt,parkolóban, szóval hol futunk össze?

Magdi
33+1
gallainémagdi

Sziasztok!

Hat nem tudtam betartani az igeretem, hogy "meg ma irok", mert ma mar holnap van...

Toffifee,
koszi a sztorit Kép Kép Kép nagyon szimpi szulestortenet, amilyet ugy elfogadna az ember pocis lanya Kép Kép Kép

Dinihe,
a Te sztorid is nagyon tetszett Kép Kép Kép pezsgofurdo, biztosan joleshetett Kép Kép Kép kivanom, Szonja maradjon is ilyen jo kislany Kép Kép Kép

Palma,
az jo, ha lejjebb szallt :-))) Tovabbi MEGADRUKKok, szerintem hamarosan action lesz :-)))

Tundimami,
de jo, ugy fellelegeztem :-))) pont a multkor hianyoltalak :-))) Szerencse, hogy a korhazban is telt az ido, bar biztos nehezebben :-( de lenyeg, hogy mar jol vagytok :-))) Pihizzel tenyleg sokat! :-)))

Evi,
ne is mondd, kezd nekem is gondom lenni az alvassal :-(, pedig ez ram aztan nem jellemzo! Ha oldalt fekszem, megfajdul a csipocsontom, de nagyon, haton meg csak felig ulo helyzetbe felparnazva merek aludni a megfelelo verellatas miatt :-( Pisiturak engem annyira nem hatnak meg, de ez igy mar sok. :-( Szerintem ezt kompenzalom azzal, hogy reggel tovabb alszom! :-)
Mosas: ugy dontottem, elso alkalommal ketszer fogok mosni, egyszer Clorox+oblitovel, egyszer Biopon+ket oblito nelkuli oblites. Kispapa szerint ugyanis a Clorox es a mososzer kolcsonosen rontjak egymas hatasat. A kesobbiekben marad a masodik kor, es vasalni is valszeg csak most fogok.

Ellimami,
en kerdeztem a kokuszt, es mi is ugyanazt valasztottuk :-)
Kispapad aranyos volt :-))) es gratula a szep kisagyhoz! :-)))
A vedononek valoban van egyfajta hivatalos hataskore is, de ez nem Miattad, es nem is a szegenyebbek miatt van, hanem hogy ne legyenek a babak elhanyagolva, se gondatlansag, se tapasztalatlansag miatt! Nem fogja lebeszelni a gyerekrol a hatranyos helyzetu anyat sem, de adhat tanacsot, hogy az adott korulmenyekbol hogyan lehet kihozni a baba szamara legelonyosebbet! Es bizony van, hogy erre szukseg van...
Amugy mas hivatalosabb alkalmakkor is van, hogy rakerdeznek a szocialis korulmenyekre, pl. iskolaerettsegi vizsgalatnal.
Labor nekem is most lesz a masodik, de arra es a terheleses cukorra a haziorvostol kaptam beutalot. A vizeletet mostanaban mar minden vizsgalatnal nezi a dokim.

Manocska,
drukk-drukk :-))) es a Karpat-medencet tele a megfelelo anyaggal :-)))
Ha meg nem olvastad volna: TALI a Madrina plazaban szerda de. 11htol, de ha Neked csak du. jo, csatlakozz be kesobb! :-)))

Nelli,
udv itt! :-) Nyugi mi is voltunk 7-8 hetesek, barmely hihetetlennek is tunik, ha most az olembe nezek :-)))
Hanyadik babad lesz O"picursaga? :-)))

Chrissy,
En sajnos nem emlekezhetek Rad, hiszen akkortajt keletkezhetett a babam, amikor Te elbucsuztal, de orulok, hogy visszatertel! :-)))
Gratula a kislanyhoz :-)))

Buborek,
bizonyam gombolyu a gyonyoru :-)))

Zsuzsofi,
jujj ez jo kis stressz lehetett :-( meg jo, hogy babocad ugyi volt es kibujt :-))) ezek a koldokzsinor sztorik szinte az egyetlen, amitol neha ram is ram jon a para :-(
Ugy tunik, most a "minden jo, ha a vege jo" sztorik idoszakat eljuk...
Jopofa a kep :-)

Nadine,
gratula a vizsgahoz, csucs ugyi voltal :-))) Ime kivansagodra a dobogo meglett :-)))
Tenyleg jol birod a gyurodest :-))) drukk, hogy dokibacsid is igy lassa :-)))

Nyuszimano,
drukk-drukk az UHhoz :-)))

Angi,
nagy jos vagyok en, megmondom, mi lesz Veletek: megszaporodtok egy csaladtaggal es lesz is mit rahuzni :-)))
Biztos mindenki latni szeretne meg pocisan :-))) es nem szamolnak azzal, hogy az elet nem mindig habostorta!

Ildianyu,
ha tudnek, szivesen ramondanek egy varazszarat a mehszajadra, de igy csak az (ellen)DRUKK hegyeket kuldhetem! :-))) Remelem, ez is hasznalni fog! :-)))
Szerintem Viola se fordult meg :-( pedig en bekesen fohaszkodom tovabbra is Allahhoz minden nap. Vegul is ok vannak bent, ok a legilletekesebbek! :-)

Elnezest mindenkitol, hogy ilyen izgalomban tartottam a tarsasagot taliugyben, ize megszoktam mar, hogy nalam az este az rendesen ejszakat jelent... Meg rajta maradtam a gyongyozesen is, muszaj volt azt a nyakeket befejezni :-)))

Magdi,
koszi, majd hivlak :-)))

Szerintem talalkozzunk a bejarat elott, mert a parkoloban benzingoz van meg mozgo kocsik, bent meg ki tudja, mi van! (Ha ne adj isten esne, akkor bent a bejarathoz kozel.)

Jo ejt mindenkinek!

Kaska
33+2
kaska

Akkor a babocak: Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Nyúlandi Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
Norkini Jázmin Sarolta 2600g, 48cm 2003.02.09. ( - 12 ) nap 9
Zsuzsi74 Miklós 3460g, 54cm 2003.02.11. ( + 7 ) nap 10
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Benjámin László 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
Docika Balázs
Edelweiss Gergõ 3120g, 50cm 2003.03.14. ( - 5 ) nap
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Lõrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann KépMárton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 KépGábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
</pre>
kaska

Es a kismamak: Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 40+4 30 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]2.[/size] Béorsi [size=-2]2002.08.04.[/size] 39+2 28 év/1.b. Budapest 2003.05.13. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]3.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 38+1 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]4.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 37+3 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]5.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 37+0 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]6.[/size] Szilvi_ [size=-2]2002.08.29.[/size] 35+5 33 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 2003.06.07. [size=-2]2003.06.05.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]7.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 35+4 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]8.[/size] Dale [size=-2]2002.08.30.[/size] 35+4 30 év/1.b. Budapest 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]9.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 35+1 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]10.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 34+6 28 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 33+6 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]12.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 33+6 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]13.[/size] Évi_24 [size=-2]2002.09.12.[/size] 33+5 24 év/1.b. Budapest 2003.06.27. [size=-2]2003.06.19.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]14.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 33+2 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]15.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 33+2 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]16.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 33+2 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]17.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 33+0 26 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]18.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 32+6 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]19.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 32+0 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]20.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 31+6 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]21.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 31+5 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]22.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 31+4 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]23.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 30+5 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]24.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 30+3 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]25.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 30+0 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]26.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 29+2 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]27.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 27+0 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003.08.05. [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]28.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 25+1 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]29.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 24+0 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003.08.26. [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]30.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 22+5 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]31.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 22+4 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]32.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 21+3 28 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]33.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 19+5 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]34.[/size] Nyuszimanó [size=-2]2002.12.21.[/size] 19+3 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003.09.26. [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]35.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 17+5 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]36.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 17+3 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]37.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 17+1 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]38.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 15+4 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]39.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 14+1 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]40.[/size] Bogár [size=-2]2003.02.06.[/size] 12+5 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]41.[/size] Boróka [size=-2]2003.03.05.[/size] 8+6 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]42.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 7+5 29 év Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
</pre>
kaska

MARIANN, óriási gratulaKépKép
Na, most megint van egy sztroy,amit egy egész topic vár...
Mielöbbi javulást kivánok Marcinak, és azt,hogy mielöbb együtt lehessetek!

Kaska, a táblád szuper, már ami engem illet. Most jó, ne mozogj többet vele...Kép

Ma túlestünk a szokásos havi viziten, ami nálam mostanság 3 hetente van, de nem bánom,mert nem fáj a dokihoz járás.
Szivhang egy pillanatra meg van, emlékszem, az elején még úgy kellett vadászni,annyit mocorgott.
Kilóilag jól vagyok, azt mondta a dokim, hogy nem hiztam sokat, hát nem is tudom, kb 7-8 kg-nál tartok most.
Ja, és a cukis véreredményem tökély, 4.8, állitólag itt minden jó ami 7.8 alatt van.
Nem adott beutalót UH-ra (pedig kicsit reménykedtem), majd 26-n megyünk újra, akkor már 30 hetesen, és akkor kapok majd. Azt mondta a doki,hogy akkorra már egészen biztosan el kellett másznia a méhlepénynek a méhszájról, ráérünk akkor megnézni.

Betegség majdnem leküzdve,már csak hébe-hóba köhögök, kispapim ma lendült csak igazán bele, állitólag reggel 8-at hapcizott egymás után.Egyéni rekordKép

Ja, és 3 napja megint egyfolytában szakad a hó, szerencsére nem nagyon marad meg, csak latyak van az utakon, de elég kiábránditó már ez igy. Még a héten ez lesz, szinte végig, örüljünk, ha nem kapunk mégegy komoly hóvihart.

Sziasztok, és hajrá annak , akinek kell!!!
Barbi
27+0

Kép
Kép
barbi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?