A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

én nem fülbevalózok, majd 4-5 éves korában, ha akar lehet neki. engem sokat csúfoltak, 4 évesen, hogy nem vagyok lány, mert nincs fülbevalóm...hiába volt rajtam szoknya....és csak 8 évesen lett

szóval lesz a lányomnak, de csak később. én nagyon félnék attól, hogy beleakad valamibe, vagy én kirántom, netán ő kirántja...

Masi!
strandon te padon ülsz, földön, vagy széken? nekem ez az egyetlen gondom, hogy mire ülhetek...

képzeljétek mit ettem a menzán: töltött cukkinit paradicsommártással és rizzsel! és mivel volt töltve???????,na?????? hát RIZZSEL!!! kreatív....

Evu!
irányított frígyek: mérleg-mérleg, vagy mérleg-skorpió párosítás....
első esetben megalszik a tej a szájukban, második esetben a skorpió kicsinálja szegény mérleget! jesszus!
nem hiszek a horoszkópban, de valahogy mindig igaz a személyiségekre a csillagjegyük körülöttem!

Ágica
Kép
ágica_26

hahó! van itt valaki? :shock: :shock: :cry: :shock:

Ágica
Kép
ágica_26

Szíííja Ágica!!! Én vagyok éppen. Én is csak annyira hiszek a horoszkópban, hogy nagyon stimmelnek a tulajdonságok szerintem. Én remélem, hogy a baba nem skorpió lesz, nekem nem jön be... :oops:
Vendég

Szia Ágica,

itt vagyok, csak kedvetlenségem határtalan, ami ráadásul falási kényszerrel is párosul...2 nap alatt megettem egy tábla milka csokit egyedül :oops: ...a terhességem óta nem kivántam a csokit, szóval most bepótoltam az egészet egyben...
meg sárgadinnyét, meg barackot is ettem túró rudival...

a szomszédban reggel óta ablakcsere megy, fúrnak faragnak, szétmegy a fejem tőlük :evil:
becsuktam a nappali ajtót és bekapcsoltam klimát, így kibirható a hőség...még le kéne mennem lottót feladni, de nincs az az isten, hogy ebbe a melegbe lemenjek...

Adri, úgy tudom, fülbevalót nem teszik be a kórházban!

Strand - van Siófokon egy kis strand, oda szoktunk lemenni, és ott lehet nyugágyat bérelni. Pocival nem kényelmes a földön... :? így inkább béreltünk, és teljesen szuper

hihihi, az én combomon is lehet narancs és brokkoli fürtöket találni... :)

Ágica, én nem kentem arcomra nagyon régen semmit...de kb 2 hónapja Gabi baba esti fürdetővel fürdök, nagyon jól hidratál, tisztít és nagyon jó a bőrőmnek...meg baba-szagom van tőle :wink:
pociméret - te amúgy is elég karcsú vagy, az a 98 se semmi!!

Anikó
Kép
Kép
vicsok

jaj csajszik, en a hülyesegre gondoltam az elöbb, nem a komoly horoszkopos csinnadrattara :shock:

egyebkent en is igyekszem meg merlegnek megszülni Vanust..

szal en arra celoztam, hogy ha valakinek itt lesz egy jokepü kisfiubabaja, akkor en majd bemutatom neki a mi kis Vanokankat :D szal ilyesmi jart a fejemben..

Agica, a menzanak küldök egy piros pontot..az orruk közepere :wink:
Vendég

aaaaaaaaaaaaa
megegyszer..

igyekszem merlegnek megszülni es nem skorpionak!

bocsesz, akit ez erint :wink:
Vendég

jol van..itt a veg--az elöbb is ugy irtam, ahogy gondoltam..

na kesz vagyok :shock:
Vendég

én Szűz vagyok, minden jegyre jellemző tipikussággal...párom Rák, ami jó :)
Anyukám és bátyám skorpió...hajjjajjj, tudnék mesélni :wink:

megyek, szenvedek egy kicsit tovább a kanapén..

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Adri!
nem csodálom, hogy nem jön be a skorpió, én is az vagyok, és tudok elég kemény lenni, hiú, nagyképű, önző,
régen annyira nem érdekeltek mások, hogy még rosszat sem mondandtam senkire, mert nem vettem a fáradtságot, hogy bárki és bármit észrevegyek magamon kívül...ezen tudatosan változtattam, hogy észrevegyem az emberekben a jót, és örüljek neki...mára talán sikerült, azért is vagyok ebbe a fórumba, és örülök veletek együtt...csak időnként még mindig lusta vagyok beírni, hogy milyen szép egy poci, vagy egy fénykép, ruha, vagy babaszoba...pedig rengeteget gyönyörködöm azokban a szép képekben, amiket felraktok

Ágica
Kép
ágica_26

Vicsok!
priviben átküldöd a számodat? küldöm az enyémet!
hát csokival módjával, inkább cerbónát egyél, vagy egy finomabb joghurtot!

Evu!
én sem azért írtam, csak elképzeltem magam egy kedves, kiegyensúlyozott mérleg fiúval...hát én elfogyasztanám reggelire rosszaságomban!...

Cuki!
ne hagyd magad! nekem egy végtelenül buta kinyitható piros samsungom van! a telefon, sms, és viszonylag jó kamera. még ébreszteni is alig tud...

amúgy nekem a párom tipikus ikrek, de már lehet, hogy írtam...2 éve karácsonykor vett egy méregdrága dolgot magának, majd azzal a felkiáltássa, hogy megspórolja az árát, szilveszterre 98Ft/kg-os tesco virslit vett!!!!!!!!!!
azt hittem elhagyom döbbenetemben, de még szó se jött ki a számon...vagy különc méregdrága szerkó, vagy fehér póló szakadt nacival....meg camamber sajt szárazkenyérrel, és konzerv egy görög szigeten...időnként a falba verném a fejemet a hülyeségeitől...
köldökzsini vér igen, de drága rugi nem...ááááááááááááááááá

Ágica
Kép
ágica_26

Ágica, átküldtem :wink:

hihihih, úgy látom, meg vagy áldva a családdal 8) egyébként férjem rák, de egy csomó dologra ráismertem a leirtakban...
Ha van pénz, akkor semmi se számit, mindent megveszünk, még ami fölösleges is (egy csomó xar van ilyen) mert jó az, és kell...aztán egy darabig használjuk, és kész...
Pl kenyérpiritó - amennyi piritóst én megeszek..na mindegy, megvettük, egy hétig piritóst ettünk piritóssal, azóta ott áll...
De hát szerszámok és stb még sorolhatnám...
Hjujj, és ha szólok valamit...na, akkor én vagyok az izé...
Ha meg nincs úgy lóvé, akkor minden jó...

Cuki, én sem szeretem, ha fejem fölött döntenek, főleg úgy, h eredetileg NEKEM lesz, és én fogom használni...
Ezért is nem vesz már anyu nekem semmi ruhát,cipőt... :wink:

Nekem sima kis aranyos, szép narancssárga nokiám van, még kamera sincs rajta, de nekem tökéletes.. :)

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Cuki!
táskát? minek? én az idei nyári táskadivatot kihagytam...jövőre úgysem hordhatom, utána meg kimegy a divatból...persze egy szép rózsaszín hátizsák...mmmmm...azért az meggondolandó!
amúgy táskamániás vagyok! csak azért nincs ezer tatyóm, mert nincs annyi színű ruhám...meg nem is férne el..így is egy óriási dobozban vannak a kézitáskáim...múltkor majdnem elcsábultam egy hátizsákra...

amúgy életemben előszőr akartam márkás táskát venni nyárra, de végiggondoltam az elején leírtakat, így tolódik a dolog 2-3 évet...persze akkora jön a következő gyerek...

Ágica
Kép
ágica_26

hű! száz! DE JÓ!
ha egyszer lesz családi házunk, nekem is rengeteg lesz. bár én mostanában mindig olyat vettem, amit nem lehet szétnyűni...
hátizsákból van kicsi rózsaszín, meg közepes, és nagy rózsaszín...van 4 sportáskám, kék, kékebb, legkékebb...meg egy fekete...meg kicsi huzigás bőrönd, fekete, de hányszor kellett volna egy piros is...vagy egy zöld...és kézitáskákból jópár, nyáron fehér, törtfehér, vászon, bőr, műbőr, télre meg kisfekete, nagy fekete, alkalomra meg lila gyöngyös, szürke gyöngyös, kék gyöngyös, és egy gyöngy nélküli, de azon van masni! jaoán stílisú, szőtt szaladgálós, fehér strandtáska, meg kék strandtáska...de jól jönne egy rózsaszín...hjaj...a pelekázó táskával is így leszünk? azt a babakocsihoz kell választani, vagy a ruhához? :? :shock:
jaj istenem, elbizonytalanodtam... :wink:

Ágica
Kép
ágica_26

lányok!
én lassan érzékeny búcsút veszek tőletek, mert megkezdem táppénzemet amit bár 2 napja már elkezdtem, de bejöttem netezni...de hétfőtől már nem jövök annyit...Vicsoknál van a számom, és én is felírtam, azokét, akik a táblában vannak! mindenkinek nagyon-nagyon-nagyon boldog uccsó heteket kívánok, és ha tali van, mindenképpen szóljatok!

Ágica
Kép
ágica_26

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
micsinyálok én nélkületek????????

szülinapomra majd netet kérek, jó?

millió puszi
Ágica és Virág

integessél Virág! a néniknek! :lol:
de ne az anyád hasát döngöld, hanem integess kincsem! finoman!
na!

Ágica
Kép
ágica_26

bungyi, szuper vagy a gyum vacsival, lehet hogy en is bevezetem...

agi, jot rohogtem a pasidon, kulonben en is hasonlo vagyok :) vannak dolgok amire nem vagyok hajlando penzt kolteni, masra meg siman :);) pl gagyi dolgot nem veszek butikban, hanem csak kinaiban, mert ugyan az, ha meg szep holmit vasarolok, akkor meg igazi minoseget, es nekem az anyag a maniam

MERLEG : szept 23- okt 21 ig van, nem mintha nagyon erdekelne az asztrologia, de en is inkabb merleg bebit szeretnek...

klari: nora

fulbevalo: NEM ! ugy latszik egyedul maradtam :)

kola: nem szeretem, helyette viszont kepes vagyok 4 db makosretest megenni, szoval az sem jobb

taskak: en is imadom

vas.tol enyhul az ido, :) hurra :) hurra

olajok, gatmasszazs, cicifelkeszites, homeoize,,en mind ki fogom probalni !
bogyogyorgyi

agi, mar en is gondolkoztam taskakon, nekem az elsodleges szempont, hogy ne ugy nezzen ki mint egy tipikus "kismama taska" :)
szoval elegans , de nagy taskat szertnek, amit lehet mosni, letorolni ha kifolyik a popsikrem benne
ez ugyanolyan dili nalam, hogy ha veletlenul korhazba kell mennem, akkor sem fogok ronda haloinget es muanyagpapucsot felvenni. (mi ugyanis nem betegek vagyunk)
de tudom, hogy en nem vagyok normalis :) - neha...hihihihi
bogyogyorgyi

bungy, csak most lattam a privit, valaszoltam.
koszi : bogy
bogyogyorgyi

Igen-igen, Ágica netet otthonra! Ne hagyd magad 8)

Nélkületek már én is begolyózás-közeli állapotban lennék :cry:

táska - 100 :?: :?: nem semmi...

éljen a hűvösebb idő! ALig várom! Jövő héten úgyis be kell mennem a munkahelyemre táppénzes papírral, és nem egy nagy élmény keresztül a városon bkv-val 30 fokban... :(

Gagyit én is kínaiban - de én nagyon szeretek piacozni is..

Na, megyek kiteregetek, aztán meg összerakom a cuccunkat a hétvégére.
Ha már nem jönnék, szép és pihenős hétvégét mindenkinek, semmit nem erőltetni! Jó vásárlást, aki megy!

Shep, jelentkezz, hogy vagy!! Remélem, minden ok! :roll:

pusszantás

Anikó
Kép
Kép
vicsok

hali csajszik!

Megfőztem kimostam (ismét), most a mi ruháinkkal van tele a szárító. Lassan felcsapok mosónőnek :D
Majd szunyáltam egy jót, így a vasaló még mindíg bámul.

Dél óta megy a lakásban a klíma 17 fokon és mostanra hűlt le annyira, hogy már be kellett takaróznom a nappaliban alvás közben.

én táska és cipő mániás vagyok, szenvedtem is most rendesen, hogy nem vehettem csak egy "kismukk" cipőt idén a nagy pocó miatt. Pedig olyan gyönyörű masnis cipőket láttam pirosban :lol:
Van vagy 35 pár cipőm legalább és erre nem sajnálom a pénzt (van olyan ami egy 50-be fájt), de muszáj volt megvennem.
Táskából a praktikus darabokat szeretem (az nem megy kia divatból), leginkább bőr van lassan mindenféle színben. Mikor még dolgozóba jártam, minden cipőmhöz vagy ruhámhoz másik táskát vettem, a kolléganőim ki is voltak akadva.

Horoszkóp: én ugybeár szűz vagyok, de nem a tipikus fajtából, pl nem vagyok rend és tisztaságmániás :lol: Ja kivétel ez a fészekrakós időszak :D
A férjem ikrek, ős is szeret néha nagylábon élni. De hála az égnek ő sem tipikus ikrek. Akkor már nem lennénk együtt. A szűz és az ikrek tűz és víz. De mivel neki bika az asszcendense így nagyon jól elvagyunk.

Ágica: netcafé nincs a közeletekben valahol?
Nekem a babkocsihoz van pelenkázótáskám, igaz, hogy vagy két hónapot vadásztam mire találtam ugyanolyat mint a kocsi. :?

na lelövöm magam, már megint annyit írtam, közben meg Lilicsek szétrúgja a pocim. Imádom mikor így mocorog. :D

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

masi, te leszel a mi horoszkop szakertonk :)
es te hol veszel Mo on cipoket ? mert en nagyon nehezen talalok normalisat, szeretem a Vagabondot ( csak draga) vagy a kinai piacot :) vagy a Campert !! csak az itt nincs ( az is draga, de legalabb meg van csinalva )

cuki, vasarlok kiralynoje !! tobb cuccot nem vehetsz Pankanak :)
bogyogyorgyi

bogyogyorgyi

Bogyó: én mindíg máshol vásárolok. Én a nagyon nőies cipőket szeretem, hegyes orr, magas sarok. Bár van telitalpúm és kerekorrú is ha most jobban belegondolok.
Többnyire MEXX, Alfio Raldo (ott rendelésre bármilyet hoznak nekem katalógusból, mert egy ismerősé a bolt). Ja westend most éppen nem tudom mi a bolt neve, de ott nagyon márkás cuccokat árulnak, ott vettem egy gyönyörű papucsot 35000-t Apa majdnem dobott egy hátast az árától. de ez a papucs már 3 éve megvan és még mindíg nagyon menő. Barack színű így sokmindenhez fel tudom venni. Majd teszek fel néhányt a cipőkollekcióból. :D

Cuki: átérzem a helyzeted én is minden nap vennék valamit a gyereknek, most, hogy kimostam az összes cuccát, hát elcsodálkoztam!!! 3szor lett tele a szárító!!!Ennyi ruci nem tudom honnan jött össze.

csajok nekem egész nap ehetnékem van, bár nem tudok egyszerre sokat enni.

na megyek csinálok pár képet a cipőimről :D
Ez jó téma tetszik!

Kép
masika

Hali csajok!!

Hát ma nem nagyon neteztem...!!Délelőtt Anyunál voltam..,aztán bnőmnél egész délután,utána meg Samukának festettem :) !Ma kitaláltam,hogy festek neki pár képet saját kezüleg,aztán berakom majd keretbe..és fel a baba szoba falára!!Itt az első "remekmű"!!Na milyen?? :D Egy Van Gogh veszett el bennem mi? :lol: :wink:
Kép

Ja és én Oroszlán vagyok!! :wink: :wink:

Na megyek,holnap majd aktívabb leszek talán!!Pussz mindenkinek és kellemes péntek estét-éjjelt!!!

Missfried
Kép
missfried

cuki, edes vagy :) na jo -jo tenlyeg szep a kabatka-igy elnezzuk neked. de jovo heten ne vegyel egy barackszinut is :)

masi, varom a kepeket - irigyellek a nocis darabokert, nekem keves olyan van.

missi, hogy Te milyen ugyes vagy...
bogyogyorgyi

Sziasztok!

Ágica, nagyon sajnálom, hogy nem leszel :( Net nélkül nem élet az élet :cry:

Cuki! 100 táska??? És megint babaruci :) Nagyon jó helyre kerül az a kiscsaj... fiúval el sem tudnálak képzelni !

Bogyo! Jó az ízlésed cipőben és finom érzéked van a valódi márkák iránt. Bár ehhez kell pénztárca is :shock:
Örülök, hogy mindent kipróbálsz, végül én is így döntöttem, hogy mindent letesztelünk.

Masika! Én úgy hallottam, hogy az Istvánban beteszik a fülbevalót a babáknak, bár a biztonság kedvéért a szülésznőt előre megkérdezem, hogy ezügyben mi a helyzet. Szeretném, ha már ott túlesnénk ezen a dolgon. Fehérarany pici fülcsit én is kerestem, de hiába, alig lehet kapni, ezért ebbe törődtem bele.

Sheepy, Jobban vagy????

Előre is Isten éltesse a szűzeket!

Én is mérleg babát akarok, a koshoz nagyon stimmel ;)

Szép álmokat!

büngyike

Bogyo: a kipróbálás az olajokra meg csodaszerekre vonatkozott :)

Na, fektessük le a babákat :)

büngyike

Jó reggelt Lányok !

Már alig vártam a 7 órát, hogy kibújhassak az ágyból, megint csak nem tudtam aludni egy rendeset.
Akár ,hogyan fordultam volna mindenütt bibi :
Kép-ilyen pl. ,ami fáj, + a bevert fejem , pont az alvós oldalon :cry:

Tegnap átszunyáltam a napot szerencsére , ma már biztos jobb lesz , csak az átkozott fejfájás nem akar múlni!

Remélem Mindenki más jól van, és tegnap sem szenvedtétek meg a dögletes meleget!

Horoszkóp : Én Bar-bika :) vagyok , Apa szűz a javából és mérleg babát szeretnék bár pont a kiírt napon vált skorpióra a naptár :evil:
Majd még beszélek Dani baba fejével . Amúgy is van egy kis elintézni valónk, mert pénteken a kórházban az UH-n 8 cm -es fejecskét mértek és nem szeretném ,ha túl nagyra növesztené a hátralevő időben . Viszont súlyra 1kg és 75 dkg! ( olyan jó ,hogy már kilókat lehet írni !! :P ) + fejjel lefelé van , úgyhogy már ezen sem kell aggódni .

Adri :Magas pulzus nem játék, 120 felett mindenképp doki vizit kéne !!!!!
Vigyázz magadra, remélem nem a köcsög asztalos miatt vagy ilyen állapotban, mert akkor megvuduzom az éteren keresztül !!Kép

táska , cipő : ez a téma érzékenyen érintett :( .
Cipő mániám van , de amióta nem dolgozok , nem vettem magamnak csak 1 db bebújós kínait szaladgálni , és a kórházba gumipapucsot. (Az esküvősöket nem számolom ide ,mert az más kategória. )
Én a Salamandert és a Horváth -cipőt szeretem nagyon , mert ott mindig találtam jókat az épp soros kosztümökhöz. De a tornacipőt is imádom a lábamon , meg a jó kis bakancsokat !

Cuki : 100 táska :shock:
Irígyellek a sok hely miatt! Én azt a 10-et sem tudom sehová eltenni ,ami van . Persze az úgy tisztességes : 1 ruci - 1 táska + hozzá való cipő :wink:

Épp múlt héten jutott eszembe ,hogy a rengeteg ruhámat hová fogom hordani 3 évig ???????
Mire újra dolgoznék, kimegy a divatból , a játszótérre , vagy egy baráti talira meg csak nem mehetek ilyen cuccokban a moly meg megeszi a szekrényben !!!

Missi : Gratulálok !!
Ez csak hobbi vagy komolyan is foglalkozol ilyesmivel ????

Legyen nagyon szép az utolsó nyári hétvégétek !
És továbbra is vigyázzon mindenki magára !!!!

Kép
sheepy

Szegeny Sheppy , jobbulast neked !!!! ++++++ ( ezek a pozitiv energiak )-- nagyon sajnalom

bungy, nekem ne esett le idaig, hogy te az Istvanban szulsz ! ha be kell mennem, akkor en is ott fogok, es ki a dokid ? nekem a Borosjudit. hal neked tegnap en is keveset vacsoraztam, mondjuk salataat, de amikor ehen akartam halni 10 kor, akkor szendvics helyett egy repat ettem es tok jo volt az is ! koszi a tippet

Mindenki MERLEG gyereket szeretne ????:):)
en is, en is

cuki, nem semmi a gyujtemeny, bar nekem a biederes kicsit meresz,(bar ertekelem bevallalos embereket es akik nem tucat budmill ban jarnak :) )- maradok a kis pirosnal
bogyogyorgyi

kellemes 7veget kismamak, eppen a 2. csokitortat sütöm mar ma, Laci es a hugicam szülinapjat ünnepeljük ma :lol:

a menü: sült csirke sajtszoszos gnocchival, mozarellas madarsalataval :lol:

ugyhogy ma nem lesz idöm irni..

ja, a cipötema engem is erdekel..es majd dobok kepeket az 50 par magassarkumrol :lol:

pusszancs
Vendég

NA HALIHÓ!!!! VÉGRE ITT VAGYOK!!!!
BÁR MA MENTÜNK VOLNA SZENTENDRÉRE , DE AZTÁN ÉN ÚGY DÖNTÖÖTTEM ,HOGY INKÁBB MARADOK ,NEM HIÁNYZIK 3 ÓRA BUSZOZÁS HAJNALBAN ,MEG HAZAFELE ÉJJEL IS!ÍGY APA MENT A LÁNNYAL,MEG ELVITTÉK HELYETTEM APUKÁMAT.ŐK SZERINTEM NAGYON LEFÁRADNAK MA!!!!!
KÖSZI A TIPPEKET A LÁNYNÉVVEL KAPCSOLATBAN.TÖRTÉNET :ITT NÁLUNK VAN EGY HELYI RÁDIÓADÓ,AMINEK A NEVE :ALISCA ,PERSZE MINDEGYIK MAMA ,MEG AROKONSÁG ELKEZDTE HOGY AKKOR MAJD AZ ALÍZRÓL AZ ALISCA RÁDIÓ FOG ESZÜKBE JUTNI :cry: AZ ELEJÉN MEG ÚGYIS A NÓRA NÉV IS TOPPON VOLT NÁLUNK ,ÚGYHOGY ASSZEM NÓRA LESZ!!!!!
CUKI ,MAJD ÁTÍRNÁD NEKEM ,HA MEGKÉRHETLEK!!!!!TUDOD MÉG A JELSZAVAM?VAGY ELKÜLDJEM PRIVIBEN?

FELÚJÍTÁS :LASSAN KÉSZ,CSAK AFAL NEM SZÁRAD NAGYON A SPÁJZBAN ,DE HOLNAP AZ IS KÉSZ LESZ!!!!HÁL ISTENNEK MÁR,NAGYON ELFÁRADTAM!!!!

JA MA 31.HETESEK VAGYUNK!!!! Kép

JA ÉS A MAI KÉPEM: Kép
geosel.klara

JAJA LÁNYOK,MAJDNEM SÍRTAM TEGAP,SŐŐT!!!!FELHÍVOTT KOLLEGANŐM ,2 ÉVE SZERETNÉNEK BABAÁT ,ORVOS FÉRJE VAN , DE NEM JÖTT NEKIK ÖSSZE .ÉS MOST TALÁN A MÁSODIK LOMBIK SIKERÜLT ,ÚGY NÉZ KI!!!!TÖKRE ÖRÜLNEK ,MEG MINDENKI ,DE CSAK SZEPT 10-ÉN MENNEK UH-RA ,ADDIG IZGULNAK SZEGÉNYEK ,HOGY HÁNY BABA LESZ1 VAGY 2?ANNYIRA IZGI , MEG FANTASZTIKUS IS!!!!!SZORÍTSATOK LÁTATLANBA TI IS ,HOGY MINDEN OK LEGYEN NÁLUK!!!!!!KÖSZI!!!! Kép
geosel.klara

NA LEPIHIZEK!!!! Kép
geosel.klara

evu, te minidg olyan jokat fozol,,es meg 2 torta is, a tesztajat is te keszited ?
ugy latom itt egy masik cipo-gyujto :)

klari, drukkolok a baratnodnek es orulok, hogy nem masztal ki Szentendrere, jobb a nyugalom mar a mi helyzetunkben,

en is az agyon doglom, a finom legkondival....majd csak este megyunk egy mega szulinapi buliba.
jajaj mit veszek fel ??? :) :(
bogyogyorgyi

Szia Mindenkinek!

Köszönöm a biztatást munkaügyben, annyit dolgoztam a héten, hogy itthon gép elé sem kívánkoztam, bent pedig erre nincs idő.. de jó sokat írtatok! De már csak 5 nap és pihi- bár már be vagyol táblázva ügyintézéssel az első két táppénzes hetemre:)

Örülök, hogy mindenki mérleg babát akar- én is az vagyok ám! Persze hogy én is azt szeretnék, Evu nem tudom,hogy a mi nov. 1-i kiiírásunkkal mennyire tudjuk ezt kijátszani majd, de jó lenne. Nekem a párom skorpió, két skorpió pasival lehet, hogy hamarabb lesz több ősz hajszálam, mint eggyel :) Ahogyan Ágica jellemezta a skorpiókat, azzal egyetértek, nem is érti a párom, hogy én mit tudok annyit lelkendezni a szép dolgokon, miért állok fél órát a polcok előtt és mérlegelek, hogy szezámmagos zsemlét vegyek-e vagy sajtos stanglit :) Ennek ellenére a munkámban mégis megtanultam gyors döntéseket hozni....Szóval a mérleg hálás fajta :) De én nagyon jól kijövök a bikákkal, a szűzekkel, kos is van a családban, akit imádok (kolléganőt is), és még a skorpiókkal is (másik kolléganő, pasim...)... szurkolok mindenkinek és majd milyen jól ellesznek egymással a gyerekek :)

Sheepy
Remélem jobban vagy már, csak óvatosan! Nagyon megijedtem, amikor olvastam a történteket!

Mindenkit üdvözlök, most még elugrom a Minimanóba, mert még nincs matracunk, ágyneműnk és egy csomó minden.....

Üdv

Évi

> Kép
evarga

ÍGY OK LESZ!!!!!!!!!!!!!KÖSZ!!!!!!!!
geosel.klara

NAGYON TUTKÓ CUKIKA!!!!KÖSZI!PUSZI!!! Kép
geosel.klara

Hali!

Ma már korán reggel arra kelltem, hogy Lilicsek rúgdos és korog a pocim, így kénytelen voltam fél 8kor lemenni vásárolni és reggelizni. Utánna visszafeküdtem még egy órára. Ez a kis rosszcsont, meg rögtön elaludt ahogy reggelit kapott.
Hát Büngyi ennyit a csak gyümi vacsiról,asszem ezzel nem kísérletezem mégegyszer, inkább vacsizok rendesen és alszom sokáig :D

Voltunk a Corában BABAruci kiárusítás van! Képzelhetitek mennyi mindent vettem. Bár mostmár inkább nagyobb méretekben. Minden 300 és 500 Ft.

Most lettünk kész apával, takarítottunk és átrendeztük a babszobát is. Este kártyaparti lesz nálunk.
Mindjárt rakok fel képeket a cipőkről, csak még le kell kicsinyítenem.
Cuki: ne aggódj én vagy kismukk cipőben járok vagy papucsban, nem vagy egyedül ezzel.

Sheepy: én is tele vagyok kosztümökkel, meg elegáns rucikkal a bankos múltam miatt ugyebár, de mindegyik klasszikus darab elegáns, és szerintem ezek sosem mennek ki a divatból. Úgyhogy ezek miatt nem aggódom.

Én inkább szűz babát szeretnék, nekem a mérlegekkel rossz a tapasztalaton, tipikus ide-oda hajlók, attól függ kivel állnak szemben. persze vannak kivételek is (nehogy valaki megsértődjön)!

na megyek szólít az uram :D aztán teszek képeket

Kép
masika

méásik topikban találtam rá,kicsit hosszú de jó!!! Kép
Az első 3 hónap szülés után:

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát
az tényleg átfért azon a kis lyukon, amibe addig azt a pirinyó tampont
dugdostad
- van idegesítőbb hang, a táblán végighúzott körmöknél
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezentúl be fogod
- rohadt nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt
- minden babazokninak szűk a szára és bevág
- a legszebb ruha is csak egyszer kerül sorra, azután kinövi
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass - ez a szülés után két irgalmatlan méretű melled miatt továbbra is csak ábránd marad...
- szörnyű dagadtnak lenni
- nézed a vékony, feszesbőrű nőket
- már nem szereted a vendégeket
- sírsz, ha a tv-ben popsikenőcs reklám megy
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled
- sárkány leszel, mindenért izélgeted a férjed
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak - a napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket
- kiderül, hogy régebben mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már)
- anyósod még annyit sem
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze -a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett 1 felhúzással csak nagyon kevés ideig forog
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs
- egész nap otthon vagy, mégsincs este meleg vacsora és kupi is van
- és még fáradt is vagy

A 3-9 honap
- ugy tunik az egesz nap egy vegtelen szoptatas.
- barmit probalsz hozzataplalas cimszoval, az oklendezve jon ki belole.
- ehen fog veszni. . . nem eszik semmit ez a gyerek.
- a fozelek SEMMIVEL nem jon ki a ruhabol es textilpelenkabol.
- 3 kanal lenyelt kaja utan kepes fel uvegnyit visszahanyni, es meg 3x lebukni magat napkozben.
- napi 4x atoltoztetni nem is sok.
- az egesz szobat betakaro jatszoszonyeg is kicsi.
- a hanyas mindig a kimenobe feloltoztetes es az autos hordozoba beteves UTAN kovetkezik!
- 1 ora cipeles utan egy 5 kilos baba is 20 kilosnak tunik.
- zuhanyzaskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a legjobb jatek az, ami foldhoz csapkodva eleg zajos.
- a legjobb jatek a pillepalack, a kád dugó lánca es a táviranyitó. Minden mas penzkidobas.
- az is befer egy baba szajaba, amirol azt hiszed egy reklamszatyorba sem ferne be.
- a kutyat megtanithatod, hogy ne nyuljon a gyerek jatekaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatjat fogja a legjobb izuen ragcsalni.
- mindenen bevarro cimke a legerdekesebb.
- minden fajdalom es baj emelés hatasara mulik.
- ha eddig nem volt kutyad, most van. 2 meternel nem tavolodik el jobban es meg a wc-re is kovet negykezlab.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nezve fog, tag orrcimpakkal, nagyokat nyogve szarni, fatyolos tekintettel. Mindezt szegyenerzet nelkul!
- az ido mulasaval egyre nagyobbak a lakasban a karesemenyek.
- mindenhonnan csak le, es kipakolni izgalmas.
- terd magassagig minden keznyomatos es nyalas a lakasban.
- 1 fog arra eleg, hogy piercinget lukasszon a mellbimbodba, es atharapja a nyaki utoered.
- ha valamit 1 oran at pepecselsz, fozol, minden edeny koszos, turmixgep uszik, na akkor nem fogja megenni.
- egy baba nem nyeli le a szajaban levo falatot, mielott veled szemben ulve eltusszenti magat!!!!!!!
- egy baba nem ismeri a turelem szot! (sem)
- egy baba leszarja, hogy hetvege van, akkor sem alszik tovabb.
- amikor leulsz melle a foldre, o ugyesen felall beled kapaszkodva, de tuti a mellbimbod a fogodzo.
- a koromvagast altatasban kene vegezni!! Olyan mint futo vadra loni.
- a tepozaras cipo 3 mp-ig van a labon
- a homokozo lapattal igenis ki lehet utni egy ember szemet.
- a hullapelyhes szep dal, de 200-adik alkalommal mar a mikulas k*rv* anyjat. Meg jo, hogy kiveheto az elem a jatekbol. . .
- mikozben eteted, mindenki rajtad rohog aki lat, mert te is nyitod es csukod a szadat, neha le is nyalod korbe a nem letezo maszatot.
geosel.klara

Sziasztok!

Tegnap délutántól késő estig áramszünet volt nálunk, a hajam majdnem kihullott, mert leeresztett a hűtő és a fagyasztó. A net sem működött egész mostanáig, sok telefonálgatásba került mire a T-Com megcsinálta.

Látom horoszkópoztok. Én Nyilas vagyok, a párom Ikrek. Hát nem egyszerű párosítás, nehéz volt összecsiszolódni. Ehhez jön egy Bika és egy Skorpió gyerek. Még a Bika hagyján, de a Skorpió... hű nem egyszerű eset. Teljesen kikészít idegileg.
Na ezért szeretnék mérleg gyereket, hátha nyugisabb lenne.

Sheepy: Jól vagy? Remélem hamar helyrejön a sebed. ((Én nem is mondom, tegnap megint megégettem a hasam. Rácsöppentetem a kaját, főzés közben kóstolgattam. A régi égések helyei sem múlnak. Szerintem, ha a doki meglátja rosszul lesz... De vasalásnyomok is vannak a karomon... A párom szerint nem vagyok normális, hogy mit művelek magammal.))

Cukika: Hatalmas babád lesz! Nem semmi méretek!

Hát lányok én nem vagyok sem cipő sem táskamániás. Inkább szélsőséges vagyok ezen a téren, vagy nagyon nőcis vagy bakancsos hátizsákos. Bár igaz a mai méreteimmel inkább a második verziót választom.

Holnap Egerbe megyünk strandra. Már előre ájuldozom, biztosan dögmeleg lesz holnap is. Teljesen rosszul vagyok ettől a melegtől, a szívem össze-vissza kalimpál. Ma a hasam is nagyon fáj, megijedtem, azt hittem baj lesz, nem szeretnék köztetek elsőnek szülni!

Kép
Kép
Kép
gabi39

MASIKA:ÁTÍRNÁD MAJD A TÁBLÁBAN NÓRÁRA A BABA NEVÉT!!!KÖSZ Kép
geosel.klara

Klára: Ez tök jó! Olyan jókat röhögök rajta! És milyen igaz...

Masika: Nálunk miért nincs kiárusítás??? Nem értem Cora és Cora között hogy lehet ilyen különbség!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Kép

Kép

Kép
masika

Kép

Kép
Ez lett a babaszoba, az előző pedig a két kedvenc tatyóm egy fekete Mexx és egy barna Valentino.

Kép
masika

Ja Az a halom meg a vasatlan!!! :D

na jöjjenek a cipők
Kép
ez egy jó magas sarkú, bokára felkötős kis tipegő

Kép
aranyszínű gyöngyös szandi
Kép
na ez lenne a nagyon drága papucs ami jelenleg csak a kezemre megy fel

Kép
masika

Kép
papucs oldalról, ennek egész pici a sarka
Kép
aranyszínú ocelot mintás csattos szép darab :D
Kép
kerekorrú barna mexx

Kép
masika

Kép
fekete telitalpú köves

Kép
masika

Kép
fekete csizma szegecselt
Kép
másik fekete csizma szegecselt
Kép
és ez a nagy kedvec barna faerezet mintás

Na jó abbahagyon, pedig még van egy pár darab, de már nem untatlak titeket tovább :D

Kép
masika

CUKIKA:lagzis fotót majd kérünk ám , mi is megyünk csak 2 hét múlva!!!!
Kép
geosel.klara

Sziasztok!

Klára, jókat röhögtem a nagy igazságokon :) A Nóra nekem is tetszik!

Masi- nagyon szép cuccaid vannak! Ésa gyerkszoba is jó lett!

Cuki- persze hogy minden baba más és más, de ha csak a pózon múlna :)

Elvertem ma egy csomó pénzt, pedig csak nézelődni mentem a Minimanóba ágyneműs témában, de vettem egy csomó ruhát megint, persze már inkább 68-as és 74-es méretekben, igazi nagyfiús cuccokat, nem csak rugdalózokat. Sikerült egy tök szép kocsikabátot is vennem, amit majd inkább a hordozóban hord majd és itt is volt leárazás, jövő nyárra kaptam egy csomó pólót, bermudanadrágot 500-1500 Ft-ért. Még nézelődöm ágyneműganitúra ügyben, de találtam egy olyat, ami tetszene, csak megnézem még az RS-ben hétfőn,mert akkor rendeljük meg a bútort is, de emlékeim szerint ott 20 e körül voltak a garnitúrák....

Büngyi
Megvettem végül a hastartót (Anita), picit olcsóbban mind a Brendonban, mert a heti munka után már nagyon nehezen vonszoltam magam és jövő hétre sem árt, ha majd hordom. A derekam érezhetően jobb tőle. Csak ne legyen ilyen nagy meleg, mert akkor besülök....
Pénteken megyek a dokimhoz, szülésfelkészítő ügyben nyaggatom megint, esetleg Te nem jutottál hozzá valami infóhoz a kezdési időpontot illetően? Én annyit tudok, hogy szerdánként 3-6-ig lesz majd.

Gabi
Vigyázz Te is magadra! Skorpió gyermeked melyik nap született?

Szép hétvégét!

> Kép
evarga

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?