A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok

Leone, köszi az infót. Én is valami hasonlót tippeltem.
Fel a fejjel, nem tuzdtok elmenni egy hosszú hétvégére valahova kikapcsolódni a pároddal? Nekem jót tett, bár lehet, hogy azért is, mert most reménykedem, a ciklus vége felé járok...
Amúgy én is könnyen elkenõdöm.
Én most újra elkezdtem tornázni és szervezem a nyári szabadtéri programot a családban, hogy melyik elõadásokat nézzük meg.

Nelli, hogy vagy? Hanyadik héten is vagy?

Gigi
gigi1

Sziasztok
A munkahelytémáról csak annyit, hogy én egy nagy multinál dolgoztam reggel 7-tõl este hatig,idõnként éjfélig sõt éjjel 2-ig,valamint minden hónapban egy szombaton és május 1-én valamint húsvéthétfõn,stb.Természetesen egy fillér túlóra pénz nélkül.Tavaly anyák napjára elkéretõztem a fõnökömtõl(aki francia, és azt hiszi,hogy rabszolgatartás van Mo-n) 2 órára, és ott ordítozott velem, hogy mit képzelek, és különben is utálja az olyan munkaerõt akinek gyereke van.(Persze addig egy nap táppénzen sem voltam soha a gyerekekkel,anyukám vigyázott Rájuk, ha betegek voltak)
Mondtam Neki, hogy márpedig én elmegyek az ünnepélyre,és úgy érzem nem tartozok munkaidõvel a cégnek.Onnantól mindig mindenbe belekötöttek, és persze pár hónap után valami homályos indokkal elküldtek.Persze elõtte semmi bajuk sem volt a munkámmal.Már bánom, hogy nem vettem fel a beszélgetést, mert a munkaügyi bíróságon érdekesnek tartották volna.

Leone
A barátnõdnek nincs igaza, mert,ha lehet tenni a cél érdekében akkor igen is tenni kell.Hány kisbaba született kisebb-nagyobb orvosi segítséggel. És biztos vagyok benne, hogy Õket is akarta az Isten.

Gitta,
Szerintem a biciklizés, illetve minden sportolás, mozgás csak jót tesz a teherbe esésnek.(Kivéve az erõs versenysport)
Egy barátnõm ajánlotta azt is, hogy mindennap csináljak tarkóállást,állítólag az is segít, kicsit megmozgatja a belsõnket. Ez ártani nem árthat.

Kitty
kitty123

Gigi! Most vagyok a 8. héten. Azon kívül, hogy fájtak a melleim, és nagyon álmos vagyok mindig, semmi bajom nem volt. Most tegnap óta émelygek egy kicsit.

Gitta! Szerintem se árt a mozgás a teherbeesésénél. Az elsõ babám úgy jött össze (véletlenül), hogy heti 3-4-szer tornáztam. Ha erõs, akkor megtapad, és ragaszkodik hozzád.

Nelli
nelli2

LányokKép
Most jöttem a dokitól, és igazatok volt, bízhatok benne ! Mondtam neki, hogy megijedtem, hogy elmarad az inszem, azt mondta, hogy szó se lehet róla. Csinált UH-t, van egy 13 egy 14 és egy 10mm-es tüszõ a jobb oldalon a 11. napon. Csütörtökön megyek hozzá megint UH-ra, és vagy pénteken a BMC-ben csinálja az inszemet, vagy bejön szombaton vagy vasárnap a Schöribe és ott megcsinálja. Hát nem édi ! Nagyon rendi doki.

TitKép
Januártól az inszem napjára hivatalosan is jár betegállomány. Kapsz róla papírt a dokidtól, és a körzetid kiír. A papíron nincs rajta, hogy miért voltál távol, csak egy kódszám, amit a mh-en nem ismernek.

GittaKép
A biciklizés nem árthat a megtapadásban. Van aki állva is teherbe esik, és nem csinálnak hókusz-pókuszokat mint mi.
Szerintem csak hozzásegít az egészséges mozgás a sikerhez.

GigiKép
Drukkolok, hogy eredményes is legyen a kiruccanásotok!!!

A keresztneveket mi a talikról tudjuk, mert személyesen is ismerjük egymást. Sõt magánba is levelezünk néha.

LeoneKép
Teljesen megértem az elkeseredésedet. Én is hónapról hónapra ezzel az érzésekkel kínlódom. Meg kell rázni magunkat, és küzdeni tovább. Csak közhelyeket tudok mondani, hogy bízni kell, mert sikerülni fog mindenkinek. Addig is élvezzétek a gyerek nélküli életet, mert az is egy szabadság, kötöttségek nélkül. Tudom nehéz, amikor az embernek nincs 1 órája sem amikor nem jut eszébe a dolog.
Most annyira elfoglalt volt a hétvégénk, és sokat túráztunk, késõ estig buliztunk, hogy eszembe sem jutott a dolog. Tegnap visszajöttem dolgozni, és megint más sem jár az eszemben. Le kell foglalni magunkat, tanulni, sportolni, ez a megoldás.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Bella2Kép VicaKép LeoneKép GittaKép
Én annyira meghatódtam. Nagyon köszönöm a gratukat a mininkre. Nagyon jól esett, hogy így örültök az örömünknek!

TitKép
Cat írta még vmikor, hogy most már az inszem napján igazoltan táppánzre mehetsz. A dokinak ki kell írnia.
és persze drukk az inszemhez.

GittaKép
Szerintem is nyugodtan kerékpározhatsz. Tudod, mikor még én nem is tudtam a pocaklakóról egy csomó gyógyteát ittam, amik között több is volt olyan, amit nem ajánlanak a babásoknak. Így, ha a pici igenis be akar költözni... viszont, ha már tudod, jó ha szünetelteted a kerékpározást.

LeoneKép
Ne légy szomorú kérlekKép Itt mindenki át tudja érezni, hogy most mit érzel és milyen érzelmi nehézségeken mész keresztül. Tudom, hogy így a 4 év sok idõ, de próbálj meg nem hátrafelé tekinteni, hanem elõre. Sajna ez tényleg úgy van, hogy a lelki ok nagyon sokban befolyásolni tudja a sikerességet. Inkább próbálj meg arra gondolni mindig, hogy igenis neked is sikerülni fog és lesz pocaklakótok. Persze nagyon jól tudom, hogy lelkileg idáig eljutni a nehéz. Ha bánt vmi nyugodtan sírd el itt a bánatod.
Isten igenis nagyon sok mindenben segíteni tud (ezt egy hívõ érti), de néha tényleg tenni kell a cél érdekében, mert a siker nem jön könnyen. Hidd el, hogy annak is megvan az oka, hogy vkire csak ránéznek és máris terhes lesz, vkinek pedig kicsit nehezebben sikerül. Az utóbbin viszont nem érdemes agyalogni, mert biztos nem az az oka, hogy nem lesz, mert igenis lesz, csak lehet, hogy még az életben el kell a baba elõtt intézni vmit.
Mi is vártunk rá és én most már sejtem(tudom) mi volt a várakozásunk oka.

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok

Bogár, mi volt az oka a várakozásnak? Lehet, hogy már írtad, csak nem vettem észre. Megnéztem az uh képed, nagyon aranyos a törpi.

Cateye, rendes ez a doki. Drukkolok, hogy szép nagy tüszõid elgyenek.

Kitty, kár hogy vannak ilyen munkahelyek, remélem a mostani sokkal jobb.

Nelli, a törpidrõl van uh képed?

Én most olyan helyre járok tornázni, ahol a csaj aki tartja, direkt mondta, hogy bizonyos gyakorlatok, amiket csinálunk kifejezetten jók az alhasi tájékra, erõsítik azokat az izmokat, amik a terhesség megtartásában és a könnyû szülésben is segítenek. Legalább arra "gyúrok", hogy a leendõ pocaklakónak "ne lehessen kifogása"... Kép Kép

Gigi
gigi1

Gigi!

Még nagyon korai képem van, ahol szinte "semmi" nem látszik. Most megyek majd valamikor újabb UH-ra. De nem tudok sajnos képet felrakni.

Cateye! Látod minden rendbe jön, és a dokid segít, hogy minél hamarabb babád legyen. Bizzál benne!

Nelli
nelli2

BogárKép
Nagyon nagyon sok puszit küldök a babónak a pocidban sokat gondolok rátok s a beszélgetésünkre a lépcsõfordulóban.
Elindított egy uton aminek remélem sikeres lesz a vége.

Cat Kép
Szurkolok .

Leone, Lányok KépKép
Én is csak közhelyeket tudok mondani mint hogy ne görcsöljetek... de tény hogy a túlzott akarás, stressz visszavet.A nagy lányom spontán , gyorsan jött s egy percig nem görcsöltem a dolgon. A tesón meg már mióta dolgozunk , jó ideig én is néztem a hõmérõt, számoltam a napokat , reménykedtem az utolsó napokig sõt az összes terhességi tünetet tudtam produkálni terhesség nélkül.
Amióta természetgyogyihoz járok aki a teákon kívül ad "lelki segélyt "is ki tudtam beszélni a problémákat,
( anyós, munka stb .. egy idegen egész másképp látja ) s már könnyebb. Azt sem tudom hol , melyik ciklus napon járok , szóval nem görcsölök. Tény hogy baba még nincs de könnyebben kezelem a kudarcot , nem esem olyan gyorsan a pad alá.
Nekünk rögösebb az út a picihez, de mindennek eljön az ideje. Doki , természetgyógyász vagy isten , kinek mi jön be -teljesen mindegy csak bízzatok és lelkileg legyetek rendben.
Sok sok ++++++++++energia mindenkinek.
Pusz :
Zsé
Zsé

Sziasztok!
Azám BogárKép tényleg boldog névnapot!

CatKép Látod, csak lesz inszemKép Úgy-úyg lefoglalni magunkat.

LeoneKép Ne keseredj el, nálatok is hamarosan kopogtat a gólyácskaKép

NelliKép A barátokközt lehet szidni, de én is szeretem. Tényleg elég siralmas volt most. Szörnyû lehet, fõleg hogy annyit vártak rá. Annyira nem is volt kibukva Nóra, azt hittem jobban kilesz. Hát én tuti rosszabbul viseltem volna.

Na megvolt a PCT teszt, nincs ellenanyag-termelés. Szerencsére. Hû jó sok ficánka volt és ficánkoltak is rendesen, még én is megnéztem mikroszkóppal. Úgyhogy minden jó, hormonok is minden, márcsak le kell csillapodni. Azt fogom tenni, mint Bogár. De jól csináltátokKép Visszamegyek a termgyógyihoz, Beával pedig járunk jógára. Érdekel még valakit a jóga? Péntekenként van. A nevében is benne van, hogy csak jó lehet a jógaKép
Minden nyugtató dolgot kipróbálok. A legfõbb stresszforrás nekem, nem tudom ki hogy van vele: a munka, sajnos...

Mikor lesz minitali?

Nikie
nikie

Majd elfelejtettem.
KarmenKép
Találtam egy-két dolgot az endóról, olvastam a másikban, hogy kérdezted, de majd ide írom meg délután.

Nikie
nikie

Sziasztok,

Karmen, Bogár, Cateye, köszi a segítséget.

És Csajok, ne felejtsétek csak bízni kell benne és egyszer mindannyian babásak leszünk.

Tit
Névtelen

Gitta,

Légyszi javíts ki a táblázatban 1cn. Sajnos most sem sikerült, amin egyébként nem csodálkozom, a sok pakolás, cipekedés nem szokott használni a babásodáshoz. De majd legközelebb!!!

Pusz
Alma
Alma

Sziasztok!

Cat,
te voltál ma reggel az Arnoldnál? Én pont benn voltam vérvételen, amikor téged behívott, akkor hallottam meg a neved.
Tök rendes. Viszont ez azt jelenti, hogy ezentúl minden szerdán, pénteken a BMC-ben van? Ennek nem örülök, mert így is baromi sokan vannak nála mindig, és így még jobban torlódik majd az egész.
Lányok, látom elég szomorkás a hangulat, én õszintén szólva már (bocs) úgy hazudok, mint a vízfolyás. Az egész környezetem szerintem azt hiszi, egy karrierista állat vagyok, hogy még mindig nem megyek el szülni. Pedig ha tudnák...

Lányok, tényleg, mikor lesz minitali? Nikievel beszéltük, hogy esetleg mi is elmennénk.

Bea
Bea

Kedves lányok!

A tegnapi derülátásom beigazolódott! Ma csináltunk egy tesztet, és pozitív lett! :-)))))))))) Nagyon boldog vagyok, bár árnyék vetül a dologra, mert nem szeretnék most is elvetélni. Azt valószínüleg nem élném túl lelkileg. Most nagyon vigyázunk a párommal rám és persze legjobban a babára, de remélem nem is lessz baj. :-))) Mindenkinek kívánom, hogy minél hamarabb érezze ezt a boldogságot!
Persze holnap megyek a dokihoz, de remélem õ is azt mondja amit a teszt.(Mert a teszt ugye tévedhet...) De nem szabad elrontani a derût! Mindenkinek nagyon sok szerencsét, és köszönök mindent, mert a leveleiteknagyon sokat segítenek az ember lányán, nehéz helyzetekben.
LOLA

Lola,
hurrá, nagyon jó hír!
Másodszor nem történik meg ugyanaz. Most korrigál neked a sors.
És ne izgulj, akkor sem, ha az elején még nem nagyon lát semmit sem a doki.

Nelli,
te hány hetente jársz UH-ra?
Én voltam 6. hetin, és legkozelebbre 12. hétre mondta.
Mikozben van egy kis barnásozásom, és rettegek a vetéléstol.
Végul is nem ragaszkodom az UH-hoz, de mások 8. hetire is szoktak menni, nem?

A Kaális doki szerint még a sok Utro mellett is kevés a progim, de ez nem biztos, hogy gond lesz, szerinte. Van akinek a 38. hétig van kis vérzése.
A Bromo-ra azt mondta ma nekem: hogy nem baj, ha nem szedem a terhesség alatt, végul is, ha a kezeloorvosom nem írt fel nekem. De ártani sem árt-ez bebizonyosodott. No most akkor okoz vetélést vagy sem?

Leone,
ne szomorkodj.
Tényleg keresd meg azt a személyt vagy módszert, amiben hinni tudsz, és megkonnyebbulsz.
Én is voltam Zsé és Bogár talpmasszorénél, és nagyon megnyugodva jottem el mindig. Az véletlen, hogy kozben már ott volt a baba. Neked is lehet, hogy segítene.

Bella 2
Névtelen

SziasztokKép
Nahát Bella, Te is P.-hez jársz? Jó kis reklámot csináltatok neki Bogárral!
Olyan jó nála lenni! Te mennyi idõ után babásodtál be? Mondjuk, én nem sietek, sajnálnám, ha már nem kéne mennem hozzá.

LolaKép
Nagy gratula!!!!

BogárKép
Olyan édi a picurkád!

LeoneKép VicaKép
Nem letörni! Természetes, hogy vannak negatív napok. Ti még fiatalok vagytok. Ráadásul a családotok tudja, hogy rajta vagytok a dolgon. Ne érezzétek magatokat "számkivetetteknek". A babóca igenis tudja, mikor kell jönnie. Tessék örülni a nyárnak, programot csinálni apussal, nem keseregni!

Az érintetteknek boldog névnapot kívánok!!!!!

Krissi
krissi

Sziasztok!

Pár hónapja minden nap olvasom a topicot, mi is azóta próbálkozunk.Nagyon kullancsos helyen lakunk és szereteném beoltatni magam, de nem tudom, hogy gyerektervezés mellett szabad-e?
Leszti
Névtelen

Leone! Az én fönökömnek is 4 gyermeke van és a felesége sokáig föállású anya volt, nem panaszkodhatok, mert eddig kiállt mellettem. De eddig nem is voltak elbocsátások, ha választania kell valakit, félek rám gondol majd. Pedig én terhesen is szeretnék dolgozni. De ha tudja valakiröl hogy babát vár, az nem kapta meg a béremelést sem már. Pedig még akkor is lehet bármi. Komoly melót meg nem oszt rám évek óta. Sajna. Veled nagyon szemét módom viselkedett a fönököd
!!
Megértelek. Nekem is minden ismerösöm jóval utánunk tervezte el a babát és szinte mindnek van már. Kolleganömön meg kissé kiakadok mindig, rögtön terhes lett, télen 2x is elment sielni, jár futni, a hétvégén meg elmegy a 40km-es kerékpárversenyre. Én nem is mernék ilyeneket csinálni, annyira óvnám, mégsem jön. Látod nincs igazság. De a reményt nem tudják elvenni tölünk! Fel a fejjel.

Bella! Ha magas volt a prolaktinod akkor nagyon ajánlott a terhesség 12. hetéig szedni! Ha nem szeded és magas lesz a hormonszint akkor lehet vetélés. Nekem több meddöségi doki is mondta (nem meddöségiek közül van aki nem igy gondolta)

Bogár! Nagyon tetszik a kép, olyan jó hogy nektek már van ilyen! A többiektöl is várom! Jó volt elnézegetni. Gratulálok!

Leszti! Szerintem lehet, a szuri alatti hónapban legfeljebb védekezzetek. Én is kapom, de nekem már csak 3 évente kell emlékeztetö oltás.

Lola! Holnapra nagyon drukkolok, aztán gyorsan gyere a jó hirrel!!

Nikie! Köszi, várom.

Gitta! Évek óta nem sportoltam, nem mertem. Mindig hogy a babával mi lesz. Azután látod ott a kolleganöm, aktiv futó mégis rögtön terhes lett. Most én se foglalkozok vele, szinte minden nap van valami mozgás. (a szexen kívül Kép) Szerintem ne aggódj.

Karmen
karmen

Krissi,
amikor eloszor voltam, mondta, hogy fel van puhulva a méhnyak. Csak ennyit. (Én meg nem is gondoltam mitol.)
Csak egyszerûen megnyugodva jottem el, hogy nem érdekel, ki mit mond, nekem ez a dolog jólesett.
Még egyszer voltam késobb, akkor már tudtuk, mi van.
Azóta nem járok, mert nem méregteleníthetek babásan.
Véletlenul egybeesett a két dolog kezdete. Nekem lelkileg sokat jelentett.

Karmen, nincs bromo-m, szedném, de elfogyott. És nem írt fel az orvos. Most futkossak korbe-korbe, hogy mikor találok olyan dokit, aki felír?

Leszti, hát ezt egy dokitól kérdezd meg szerintem.

Bella
Névtelen

BeaKép
Ott voltam ma reggel a dokinál. Nem ismertél meg a képrõl?? A pároddal voltál ? De kár, hogy nem beszéltünk. Mi volt ez a vérvételed ? Hol tartotok éppen?
Én megyek csütörtök reggel is. Nem csatlakozol ?

LesztiKép
Ugyanebben a cipõben voltam mint Te. Mi nagyon sokat túrázunk, és megkérdeztem a körzetimet, hogy beoltassam-e magam kullancs ellen. Azt mondta, hogy ha élesben próbálkozunk akkor nem ajánlja. Szedjek inkább polibé vitamint (napi 1-t), mert annak a szagát is utálják a kullancsok, és a vitamin is jól jön babavárás elõtt.

LányokKép
Szervezünk minitalit, május utolsó hétfõjére a Vista Caféban. Jó nektek ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lola!
Gratulálok! Boldog kismamiságot! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Mindenkinek!

Bella2! Én voltam az 5. héten, majd a 6-on meg akarta ismételni egy nagyfelbontású gépen az UH-t, de pont nem volt jó, így csak egykisebb géppel tudta megnézni. Holnap megint megyek, hogy a jobb géppel is meg tudja nézni, nálam csak ezért lesz már 3 UH.

Ha esetleg megkéred, hogy nézzen meg soron kívül, mert aggódsz, nem teszi meg?

Nelli
nelli2

Szép jó reggelt mindenkinekKép

LolaKép

Ez ám a gyorsaságKép Nagyon Gratulálok neked, meglátod nem lessz semmi baj.
Jegyezd meg SOHA nem szabad roszra gondolni, mindíg csak a jóra, erõss kis vasgyúró lessz belõlle meglátod, úgy ragaszkodik a mamihoz mint a csudaKép

Vigyázz magatokra és minden OK lessz

Alice
Alice

Jó reggelt Lányok!

Hát nem is tudom, hol kezdjem, az elején vagy a végén?
Szóval talán emlékeztek, hogy kb. 4 hete tõletek kértem tanácsot, mert az orvos, akihez elmentünk javasolta, hogy kezdjük el a gyógyszeres stimulálást. Aggódtam azon, hogy túl sok féle gyógyszert írt fel, fõleg a bromo miatt. Mivel a hatodik ciklusnapon voltam nála, így már nem is lehetett volna elkezdeni a gyógyszerszedést, csak a következõ ciklusban. Gondolkoztam sokat, hogy mi legyen, menjek el máshoz, vagy adjak egy-két hónap esélyt a gyógyszereknek.
A hõmet mértem rendesen, minden nap, és a hónap elején ittam cickafark cseppeket, hogy a kicsit hosszú ciklusaimat lerövidítsem.
Úgy látszik hatott, mert a hõmbõl úgy tûnt, vagy a 15., vagy lehet, hogy esetleg a 13. napon volt pé. Aztán szépen felment. A 30. napon, amikor kb. meg kellett volna jönnie, nemhogy leesett volna, hanem még feljebb ment. Aztán a 33. napon már érdekesnek találtam a dolgot. Gondolkoztam, hogy teszteljek, ne teszteljek, mert nem akartam megint csalódni. Aztán úgy döntöttem, hogy elõbb-utóbb úgyis ki kell derülnie, úgyhogy egy próbát megér.
Lányok, teljesen elképedtem, amikor egy percen belül megjelent két határozott csík. Ez tegnap este volt.
Azóta megnéztem többször is, de hát mindig csak ugyanazt látom! Nagyon határozott a két vonal.
Még hirtelen most azt sem tudom, mit csináljak. Alig tudtam aludni, és most is csak vigyorgok itt magamban.

Egy boldog Alena
alena

Húúú, de jó hírekKép

AlenaKép
Jaj, de jó. Hát ez fantasztikus!!! Gratu, gratu, gratuKép
Ebben a hónapban nem is szedtél gyogyikat, igaz? Hát ez naaaagyon tutkóKép és vigyorogj csak tovább (mert ez most már így lesz)!
Majd dobd fel a görbéd, szerintem biztos lehet belõle tanulniKép

LolaKép
Neked is gratula a két csíkhoz!

CatKép
Én szívesen mennék a talira, ha szabad.

pussza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Alena!
Gratulálok! Kép

Lányok!
Megindult a babaesõ! Kép Én is el akarok ázni! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Alena! Gratulálok! De jó! Én is pont a 33. napon kezdtem gyanakodni, mert felment a hõm leesés helyett, és fájt a mellem. Hirtelen ötlettel én is vettem egy tesztet, és két csík lett. Milyen egyformán alakult. Vigyázzatok magatokra!
nelli2

Lányok,
Van-e valaki köztetek, akinek a peteérésével vannak gondok?Én szedtem napi 1 Serophent 5 napig a ciklus elején, de sajna nem hatott. Ma, a 18.napon is csak 11-es tüszõt látott a doki.Jövõ hónapban napi 2x1-et ad, ill. ha nem elég szurit is.Szerinte peteérést könnyen lehet csinálni, és ne aggódjak. De én most el vagyok kenõdve, mert valahogy úgy biztam ebben a gyógyszerben.Van Valakinek közületek ilyenirányú tapasztalata? És milyen az az injectio? Tényleg tudnak pé-t produkálni bárkinél?Úgy érzem, ha lenne pé-m biztos sikerülne a baba.

Alena!
Elõször is hatalmas gratula, és vigyázzatok magatokra.
Milyenek azok a cickafark csöppök?Tényleg hatott?

Lola
Neked is gratulálok, sok boldogságot a picihez.

Kitty
kitty123

Köszönöm a gratulációkat! Még azért izgulok egy kicsit, nem akarom elkiabálni a dolgokat, de biztos nem lesz semmi baj.
Bogár Kép
Nem szedtem semmit, most kellett volna elkezdeni. Kép

Alena
alena

Kitty! Én is így szedtem két hónapig a serophent, és nekem már a második hónapban hatott. Én a lányonál azt olvastam korábban, hogy sok embernek a harmadik hónapban sikerül a pé. (vagy a baba?) Próbálj egy kis türelemmel lenni.

Nelli
nelli2

Ez ám az igazán jó nap indítás
Kép Alena Kép
hú még én is vigyorgok mint a vadalma Gratulálok neked is

KI A KÖVETKEZÕ ????? van még valaki????

Nekem ma kellene megjönnie ma vagyok a 29 napon(a mult hónapban is 29 napra jött meg de most még eggyenlõre semmi.
A hõm ma reggel 37,1 volt igaz nem aludtam valami jól, de volt már olyan hogy ennyi volt a hõm reggel és délutánra megjött.
Na mindeggy ha megjön akkor ,miután elmult vissza kell mennem dokibácsihoz és valószinü én is szurikat fogok kapni.
Akkor aztán lessz mindent bele akciózás hegyek KépKépKép még tévét se fogok nézni..

KittyKép
Ne izgulj az enyém mikor elõsször dokihoz mentem a legnagyobb petécském 9 mm volt és feltornázta a dokibácsi rá két hónapra 22 mm lett.
Ígyhát nyugodj meg ezt biztosra tudom, akkor én is megvoltam ijedve nagyon de amikorra nagylett én is csak vigyorogtam így ni KépKépKép

Pusz mindenkinek

Alice
Alice

AlenaKép
Hát ez csúcs szuper hírKépKépKép Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült Neked. Pont a hét elején eresztetted Te is búnak a fejed, és látod már akkor babás voltál. A hõgörbédet megnézném én is!!!!!
LányokKép Remélem beindul a babaesõ!!!!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Alena Kép
Gatula, gratula, szuper KépKép

Lola Kép
Neked is hasonlók.

Épp csak beugrottam de mindig hasonlókat szeretnék olvasni.
Pusz:
Zsé
Zsé

Lányok,

Köszönöm, köszönöm! Olyan jó megosztani veletek ezt a jó hírt!
Cat Kép
Ha elküldöm a görbémet excelben, segítesz ide felrakni? Mert nekem sajnos nem sikerült.

Kitty Kép
A cickafark cseppeket gyógynövényboltban lehet kapni. Végül is ugyanaz a hatása, mint a teának, csak én azért vettem ezt, mert nem kellett fõzögetni, hanem csak a gyümölcslébe csepegtettem bele. Nem tudom, hogy ez segített-e, szerintem lehet, hogy csak véletlen egybeesés. Én azért szedtem igazából, hogy a ciklusomat egy kicsit lerövidítse, mert elég hosszú volt mindig.

Alena
alena

Lányok !

Lehet egy buta kérdésem

Mire jó a cickafark csepp még, én is szedhetek olyat?????

Alice
Alice

Sziasztok

Mennyi jó hír. Kép
Alena, Lola gratulálok, örülök nektek. Kép Ti lesztek a jó példa elõttünk. Kép

Alice, drukkolok, hogy ne jöjjön meg, csatlakozz a babás hírekhez. Kép Szorítok.
Én is úgy tudom, hogy a cikluszavart állítja helyre a cickafark tea, és nõgyógyi bajokra az ülõfürdõje is javasolt.

Gigi
gigi1

AlenaKép
Este tudnám felrakni a görbédet, ha ez jó ? Küld el a profilomban lévõ emailcímre, és este felvarázsolom. Ok?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok
Ma vagyok a 29. napon, tegnap a hõm még 37,1 volt ma 36,5-öt mértem (egyébként csak néhanapján mértem meg de amikor mértem akkor ugrált 36,8-ra,36,9-re) de én nem értem miért tudok produkálni tüneteket. Kutyára hányingerem van, éhes vagyok meg pisilni is sokat járok. Ezt most lelkileg produkálom? Vagy tévedhet a hõmérõ is?
Cinci aki most szomorkás Kép

Kép
cinci

Szia Cinci!

Hány napra szokott megjönni neked? Én is a 29 napomat nyomom.
Azért még nem kell elkeseredni, hol méred a hõd? az sem mindegy?

Alice
Alice

Higanyossal mérem,hüvelyben ahogy már leírtátok hogy kell mérni. Nekem eddig elég változóan jött meg de most a januári vetélésem óta beállt olyan 34 napra (elõtte volt úgy hogy 40 napra jött de volt hogy 28-ra) szóval elég össze-vissza jön nekem. Ebben a hónapban szedetett velem a dokim Clostilbegytet ez valami peteérés elõsegítõ gyógyi. Nem tudom ennek is hatása lenne a hõre nézve? Vagy már csak bebeszélem magamnak a dolgokat.
Tényleg olyan jó olvasni hogy mennyi új babásunk van, gratulálok nektek és vigyázzatok magatokra. Kép

Kép
cinci

Alena
gratulálokKépKép
Örülök,hogy nem szorultál rá kedvenc orvosunkra végül...

Cat
Akkor ismertelek meg, amikor bejöttél, csakhát nem akartam megjelenni ott az uh-zás kellõs közepén (érdekes is lett volnaKép)
Megyek csütörtökön is. Amúgy azért voltam nála, mert 4 napot késett, és gondoltam nézzen rá, hogy mi lehet ez, de sajnos nem baba volt, csak a ciklusom rendetlenkedett egy kicsit. Csüt-ön megint vérvétel lesz, mert jövõ héten megcsinálja a HSG-t. Amúgy sajnos a párom eredményei nem javulnak, semmilyen gyógyszerre nem reagál, Schwarzi sem tudja, mi lehet az oka. Csak azon vagyok kiakadva, hogy június végétõl el akar kezdeni stimulálni, de elõször nem akar inszemet, hanem stimuláció+spontán, és csak ezután inszem. De mi a francnak engem stimulálni (hormonálisan teljesen rendben vagyok), ha a párom eredményei alapján a fogamzás kizárt? Nem bírom már a felesleges idõpazarlást...

Bocs, lányok
Bea
Bea

Szia!

Alena! Nagy-nagy gratula! Kép Ugy szeretem az ilyen híreket olvasni! Kép
Lola neked is persze! Kép

Leone! Ne légy szomorú! Kép Jön a baba, csak tudod van akinek sokat kell várni rá, de hát annál jobban fog örülni. Kép
Bea! Megértem, hogy türelmetlen vagy. Nem gondolkoztál inkább egy meddöségi klinikán? Mert ha a férjednél van nagy gond, akkor tényleg mi értelme van még mindig várni? Kép
Karmen! Andynak mielöbbi hazamenetelt. Mikorra van kiírva?

Puszi!
Andi
andi28

BeaKép
Teljesen megértem az elkeseredésedet. Ne izgulj, mostmár, hogy a Schwarzi a BMC-ben lesz elõhozakodhatsz a lombikkal neki. Kicsit kell puhítani, aztán rá fog hajlani. Kompromisszumokat kell vele kötni. Holnap szólíts majd le a rendelõbe. Megyek 7-re. Onnan ismersz meg, hogy kávét szoktam szorongatni a kezembenKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Alena, Lola,

Nagy, nagy gratula! Imádom az ilyen híreket!Kép

Alice,

Nagyon szorítok!

Pusz
Alma
Alma

Alma!

Köszönöm neked és mindenkinek hogy szoratotok nekem de nemhiszem hogy lett bármi is a kisbogyóbol ugyania a pattanások már megjelentek a fejemen.
Lehet hogy késik megint majd 1-2 napot aztán megjön.
De nem leszek ám nagyon szomorú mert a jövõhónapban a dokibácsi ad nekem minden féle jó gyogyikat és akkor már biztos hamarosan (végre)nekem is sikerülni fog.
Az én drága eggyetlen Anyucikám is azt mondta hogy imátkozik értünk hogy végre sikerüljön.Õ az eggyetlen nõ az életemben aki igazán megért és akinek mindent elmondhatok hisz õ az én anyukám és annyira szeretem Kép

Majd holnap reggel ha addig nem jön meg megint megmérem a hõmet és beszámolok rólla OKSE Kép

Alice
Alice

Alma!

Köszönöm neked és mindenkinek hogy szoratotok nekem de nemhiszem hogy lett bármi is a kisbogyóbol ugyania a pattanások már megjelentek a fejemen.
Lehet hogy késik megint majd 1-2 napot aztán megjön.
De nem leszek ám nagyon szomorú mert a jövõhónapban a dokibácsi ad nekem minden féle jó gyogyikat és akkor már biztos hamarosan (végre)nekem is sikerülni fog.
Az én drága eggyetlen Anyucikám is azt mondta hogy imátkozik értünk hogy végre sikerüljön.Õ az eggyetlen nõ az életemben aki igazán megért és akinek mindent elmondhatok hisz õ az én anyukám és annyira szeretem Kép

Majd holnap reggel ha addig nem jön meg megint megmérem a hõmet és beszámolok rólla OKSE Kép

Alice
Alice

HOPPPPÁÁÁ KépKépKép
Alice

Sziasztok,
Lola, Alena, gratulálok, és problémamentes könnyed babavárást kívánok! Kép
Kitty, ne izgulj, tényleg tudnak peteérést csinálni, petét is, csak elõbb ki kell deríteni hogyan. Mi a baj, és mivel lehet rajta segíteni. És mivel mindenki máshogy reagál a gyogyókra, így van, hogy azonnal, van, hogy pár hónap múlva sikerül. de mindenkinke sikerül!
Bea, tényleg érthetetlen, hogy ha a párodnak rosszak az eredményei miért a spontánra törekednek. elmondtad világosan, hogy rosszak a párod eredményei? És mennyire rosszak, felteszed? Az én fürjemnek sem használt a gyógyszer, és a mûtét sem igazán, így mikor engem már rendbetettek, és nála is kiderültek a dologk villámgyorsan inszemre majd lombikra kerültünk. Persze még várakozunk, de mhamarosan odajutunk. És meg lehet találni azt az orvost aki nem szarozik veled évekig hanem tenni is hajlandó.
Én is mennék talira. máj 26? Puszi Hurki
hurki

Sziasztok!

AlenaKép Gratula!

LÁnyok, nagyon jó könyvet találtam tegnapKép A táplálkozással kapcsolatban. Mindenrõl van benne szó: endóról, méhnyálkahártya egészségérõl, magas prolaktinról, a spermaszám növelésérõl stb., Ismeritek? : Fern Reiss- Egészséges táplálkozással a gyermekáldásért címmel. Az író maga meddõségi specialista.

KarmenKép Szóval az endóról ezt írja:
"Az endometriózisos nõk mindenképpen fogyasszanak búzacsírát, mert a benne lévõ E-vitamin elõsegíti az endometriális belsõ vérzés okozta hegszövet mielõbbi gyógyulását. Fogyasszon kevesebb élesztõt, cukrot, mesterséges édesítõszert, sót, koffeint és tejterméket, álljon át magas rosttartalmú, vegetáriánus diétára, és számûzze az állati eredetû élelmiszerekben található állati zsiradékot."

Lehet elhinni, és nem elhinni, semmi sem biztosKép

Nikie
nikie

Na mizus lányok hol vagytok??????
Alice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?