Sziasztok!
Nyunyi, Elan, Rebe, Törpehzs, Gabicsibe, Gil, Sehike
Köszönöm a szurkolást.
Kicsit elvesztem, de tul sok minden jött össze. Apa most horgászik, igy a gép az enyém
Rebe Sajnálom édesanyádat, hogy rosszul lett, sürgösen vizsgáltasa ki magát. Ez nem játék!
Örülök, hogy a pajzsmirigyed rendbe jött.
Hajrá Kezdés
Nyunyi Akkor már jövőhéten ujra inszem
Kár, hogy megint elkerüljük egymást. De azt sem tudom, hogy szőkét, vagy barnát keresek
Zsebibaba megy a drukk ezerrel. Küldöm a babatapikat++++++++++++++++++++++++++++++
Nika28 Nagyon sok a 8 petesejt. Keddtől már te is kismami leszel

Addigra meg helyrejössz.
Sehike Boldog születésnapot a kisfiadnak!
Ti mikor kezditek a vizsgálatokat?
Elan A sperma vizsgálat nem rosszabb mint a mi vizsgálatunk. Apának Egerbe kétszer, bmc-ben is kétszer kellett adni. Összehasonlitják az előző eredménnyel.
Bonya Mi pénteken lehet, hogy láttuk egymást?
Szerdán, pénteken ott voltam én is.
Hétfőn lehet, hogy találkozunk. Egy biztos barna kalap lesz nálam. Ezt az időt nem birom másképp. Mikor lesz már csak 20 fok. Nyugodtan szólits meg. Velem lesz a párom. Neki tüsi haja van, kicsit alacsonyabb nálam.
Remélem hétfőn rendben lesz a hormonod.
Te sem semmi, honnan jársz be. Utazhatsz hozzá kellően.
Töpehzs A HSG kicsit kellemetlen, de nem vészes.
Nekem olyan szerencsém volt, hogy idén megismételték, az előző már régi volt. Ne félj tőle. A stresztől csak rosszabb lesz.
Denika Üdv a topikon. Nagyon jó társaság van itt.
Mi akkor hétfőn találkozunk. Én is akkor megyek az első inszememre. Akkor személyesen is megismerjük egymást.
Gabicsibe Hogy vagy? Mennek a szurik? Nálad is nem sokára sürüsödnek a napok, lassan lehet izgulni érted.
Kriszti, Lexi Nagyon eltüntetek. Hiányoztok.
Időnként jelentkezetek
Mindenkinek szép estét.
Bocs a monologért, rég irtam.
Zsókuci ugyan mikor jön meg a nyaralásból.
Hiányoznak a kedves szavai.