Mazsi, Bozotka, de a félig döntöt pozíció az nem jelent ülést. Semmivel sem rosszabb, mint a hordozó azaz autósülés, a pihenőszék, az etetőszék, ill. a hinta. Szerintem egészen biztosan lehet így használni, főleg ha élvezi.
Ja, most látom, már Móni is írta..
Móni, köszi a köszöntést!

Uszibeiratkozás után még beugrottunk a dokihoz D vitamin receptért, és a helyettes védőnéni kioktatott hozzátápi ügyben, mely szerint nekem kéne főznöm, és nem az üvegeseket adni így nyáron, ill. ha megevett egy egész adag kaját, akkor már eheti is a Danonino joghurtot
És Zita, ha olvasod, a védőnéni is képzavarban van, mert arra az ijedt felkiáltásomra, h de az tejtermék, azt mondta, h a tápszerben is ugyanaz van, savanyított tej mind a kettő, könnyű emészteni. de nem húzott ám be a csőbe, mert tudom, h a HA tápszer az azért nem csak ennyi..
Szóval Danonino még nem játszik egy darabig...
Ja, és mikor magam főzök, akkor a krumplihoz pl. salátalevelet kéne főznöm... na ha valamiben biztos vagyok, h nem merem megvenni a 6 hónapos gyerek fogyasztására a piacon, akkor az konkrétan a saláta, ami tényleg össze vegyszereződik..
És beszereztük az úszáshoz a papirost, h egészséges és mehet, többiek ne felejtsétek!
Mazsi, én végképp paramama vagyok, a fülfájástól én is félek, de a szülők a vízben aggályt kibeszéltem magamból, mert szépen lassan azért konfrontálódniuk kell a világ dolgaival, ez kivédhetetlen. Pl. ha beülünk egy étterembe és az ölemben ül, óhatatlanul összefogdossa az asztalt, aztán lenyalja. Ha szabadra engedném a hipochondriám, 3 percenként szappanos kézmosást tartanék, de nem lehet. Ez nehéz korszak lesz számomra, mert le kell nyelnem, h a gyerek akárhol négykézlábra fog ereszkedni, végignyalja a földet, leejti a maciját, megfogja a buszon az ülést, az üveget stb (erre pl. konkrétan figyelek, h egyelőre ne tegye a kenguruból), de eljön az idő mikor röhejessé válok ha folyton rikoltozok, h semmihez se nyúljon hozzá (szívem szerint ezt tenném, mert én magam is igyekszem nem hozzáérni ha nem muszáj...) Szóval nem tudom ez hogy lesz, de az uszi azért még mindig tiszta egy metrószerelvényhez képest.