Sziasztok!
Vicuska
Én is arra gondolok, hogy nem elég tápláló a tejcsim, ezért is kezdtem el a hozzátápit. Beszéltem a védőnővel, azt mondta, hogy az alma általában megfogja a babócák pociát, de van akinek épp ellenkezője, ilyen vizes jellegű lesz. Hát ebben is a kisebbséghez tartozunk, de azt mondta, hogy ez a jobbik szóval adjam nyugodtan, holnap pedig jön, és kiokít a továbbiakról!
Hát
Kismama nem irigyellek, nekünk a múlt héten voilt ilyen éjszakánk, de szerencsére azóta nem ismétlődött meg.
Akíra
Én végiggondoltam, hogy mióta nem alszik rendesen Marci. Szerintem mióta kórházban voltunk. Ott ugye minden pisszenésre ott voltam nála, mert ugye nem akartam, hogy mindenkit felébresszen, és mikor végre jót aludt, akkor meg felébresztették hajnalban, mert épp valamit kitaláltak... Szóval azóta van nálunk szerintem. Ma éjjel viszont kipróbáltam a vízzel itatós megoldást, és bejött, szopi nélkül visszaaludt. Szóval valószínű nem éhes, csak éppen rám vágyik. Szóval most ezt próbálgatom, és hátha nálunk is bejön, hogy a víz kedvéért nem ébred fel. Olyan irigykedéssel olvasom akiknek már 10-12 órát alszik a babójuk. Nekem ez egyelőre teljesen kilátástalannak tűnik...
Örülök, hogy jobban van a hátad, azért vigyázz magadra továbbra is nagyon! Ja, és ment privi
Nyaralás:
Az utazás nálunk katasztrófa, képes végigüvölteni az egész utat, hiába a tejcsi, a sok játék, egyszer csak megunja, és ahelyett hogy bealudna, ordít

Hazafelé egy kicsit jobb volt a helyzet, de én jól lefáradtam, 3 órán keresztül szórakoztattam, hát mit mondjak...
Végülis 2 egész napot voltunk hármasban a kis családommal a 3 hétből

Szóval nem volt túl kegyes hozzánk a sors. Az első másfél héten a párom lánya volt velünk, és nem akart az istennek se hazajönni, pedig úgy volt hogy csak 1 hétig lesz ott, de azért csak nem tehettük fel a vonatra, hogy márpedig most hazamész, utána meg anyósék jöttek le, mert hát ugye övéké a ház. Meg mi kértük őket, mert mentünk 18-án Ákos kocertre Siófokra, és hát Marcit valakinek pesztrálni kellett. Képzeljétek, életében először cici nélkül aludt el. Mármint egyébként sem cicin alszik el, csak ugye most sz esti tejcsit cumisüvegből kapta, állítólag simán ment.
Mindennek ellenére nagyon jó volt, Marci rengeteget aludt a friss levegőn, és én is tudtam pihenni egy kicsit.
A névnapján ugye megajándékozott minket a hátról hasra fordulással, és azóta nem marad hanyatt egy percet sem. Hát elég érdekes így a pelenkázás

, de gondolom ezzel más is így van
Nemsokára meg már kúszni fog vagy mászni, mert már nagyon ügyin próbálkozik!
Na msot megyek mert ébredezik, de kicsinyítek le képeket, és teszek fel. Hatalmasat változott ez alatta 3 hét alatt. Szerintem ennyi változás még iylen rövid idő alatt nem volt. Nem is annyira a külső, hanem inkább az ügyesség terén! Lehet ez az a kor, mikor megtáltosodnak a bébik???