2007.08.27 16:30
Szerző: Anonymous
Sziasztok!
Manó, lekerülhetek a körözöttek listájárol, köszönjük a hiányolást.
Megvagyunk, kicsit készen de elvagyunk.
Bogi napközben szinte semmit nem alszik, másfél kétóránként szopizik, úgy néz ki nála pár napja kezdődött a 6 hetes farkaséhség, csak az a röhej, hogy hol 60ml eszik, de van mikor meg benyomja a 160ml, és azzal is csak 2órát bir ki.
Szal kicsit ki vagyok, a délutáni örjöngések még mindíg megvannak, sőt, már eljutottunk oda is, hogy éjszak ha felkel olyan éhes, hogy üvölt mig nem eszik, pedig eddig csak mikor felkelt magyarázott meg kiáltozott hogy ő már fent van és enne, hát ez is eltünt.
Szal napirend egyáltalán nincs nálunk, össze vissza eszik, hol a cumisüveg kell neki, hol meg a cici, szal totál nem tudok már rajta kiigazodni.
Ja és a babakocsizás is úgy zajlik mostanában, hogy elindulok, ott kb 20perc nézelődés, aztán 20perc szunya, majd rohanás haza, mert már tud cumival is a szájában üvölteni...
Hát röviden ennyi, úgy néz ki, mi szépen fejlődünk vissza, bár még az elején sem volt ilyen, szal inkább a "rossz" irányba fejlődik, nem tudom mikor lesz vége ennek a nyügös idöszaknak, de néha már az is baj, ha felveszem büfizni, de ha muszáj.
Egyébként meg délelőtt valami tünemény egy csaj, meg ha jollakott és pelenkázom akkor is tündér amíg úgy tartja kedve, hangosan kiáltozik kacag nagyokat, de úgy hogy az ine végig kilátszik alul felül, hát meg tudnám zabálni olyankor, viszont a fürcsi az még mindíg a nagy kedvenc!
Picit irigykedem a tali miatt, én sajna nem tudok menni, hosszu is lenne az út vonattal, meg a szopizás nálunk kicsit necces bimbivédővel, csak fekve tudok szopiztatni, a cumisüveg pedig kedvkérdés, hogy elfogadja e, na nem mintha a cici nem az volna...
Szal mi sajna kihagyjuk, de azért remélem csináltok képeket és felteszitek, de olyan csoportképet is, ahol a sok babás anyuka együtt van!
Hát Anne története kicsit beparáztatott, mert nekünk nincs légzésfigyelőnk.
Bár mindíg ettől parázok nem tudom...
Nekünk is van sztorink, még leírom és lépek, mert Bogi lassan kajás megint, és még vissza sem tudtam olvasni rendesen, csak átfutottam...
Szal a sztori.
Vetteünk cumisüveg sterilizálót, chocco-t.
De írtam is akkor, hogy ki használ ilyet és hogyan, de senki nem írt rá semmit, de nem ez a lényeg.
Még akkor este, a leírás szerint hígítottuk, majd bele mindent, a cumisüvegektől kezdve a bimbivédő cumi mellszívó, szal mindet amit Bogival kapcsolatos.
Hagytuk állni benne fél órát majd leöblítettem jó alaposan, de olyan hülye citrom illata maradt akárhogy öblítettem.
Aztán másnap este Bogi szopizás kőzben lehányt de úgy rendesen, tulajnítottam annak hogy tul sokat evett.
Majd másnap este fekszik a kiságyában, arra lettem figyelmes, hogy öklendezik de nagyon, gyors felvettem ki a fürdőszobába, na mondanom sem kell totál összehányta a fürdöt a falat wc a szal mindent beleértva engem is.
De szó szerint sugárba hányt, jött orrán száján, de az a rémült arcocskát, csak kapkodta a levegőt szegénykém.
Hát mondanom sem kell remegtem az idegtöl, gyors telefon a dokinéninek, az mondta, hogy kamillatea, de ezerrel, meg is ivott 160ml-t, majd egy óra mulva ehet, hát azt az egyórát alig birta kivárni, utána mint a sáska úgy szopizott.
Természetesen a cumisüveg sterilizálótol volt.
Na utána kifőztem százsoron a cuccát, azóta semmi baj nincs.
Tanulság, semmi féle vegyszeres szart nem fogok többet használni Boginak.
Na lépek, mert Bogi kajás...