A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Évi: tudod, hogy irigyellek titeket, hogy vásárolgathattok... Nekem ez most már kimarad, mert minden megvan a kistesónak. Max 1-2 ruhadarab lesz, más tuti nem. És hát imádtam vásárolgatni. Ráértem, suli után elmentem nézelõdni már tizenegynéhány hetesen, így volt idõm mindent jól átgondolni, és kitalálni, hogy mibõl mit akarok Kép És bejöttek Kép

Nagyon jó volt a tali! Jó lenne a többieket is megismerni!

cory 17+2

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Andi! Tetszett a szülés beszámolód. Sok boldogságot kívánok Danikához! Nem is lehet abbahagyni a mesélést.

Nelli
nelli2

Évi,
Miközben olvastam a leveled, majdnem hangosan felnevettem. Biztosan hülyén nézett volna a kollégám.Kép
Remélem nem fog nagyon késõn hazaérni a férjed a kiruccanásunk miatt.
Úgy vártam már, hogy találkozzunk, még ha ilyen rövid idõre is, de nagyon jó volt látni benneteket.
Az EDA-val kapcsolatban nem akartalak megijeszteni, de nekem nagyon rossz a tapasztalatom, hiszen nagyon aggódtam a barátnõmért, de lehet, hogy csak fehérváron ilyen bénák.

Cory,
Balu elszundizott utána? Amikor elmentem tõlettek, arra gondoltam, hogy milyen lesz, ha már nekem lesz ekkora a picim. Még furcsa, de alig várom. Olyan aranyos volt, képzeljétek - megvárta míg elindultam az autóval és addig integetett. Le kellett volna fényképezni.

Kaska, Magdi, belevaló csajok vagytok!!!

Pénteken jövök és mesélek, hogy milyen volt az UH csütörtökön. Gondoljatok majd rám, hogy ne legyen szégyenlõs.

Anikó
18+5
eancsi

Sziasztok!

Balu lassan 2 órája horpaszt Kép Kimerült. Döbbenetes volt, ahogy állt, és integetett. Nem szokott Kép

cory

cory
Budapest

Sziasztok, örülök, hogy jól sikerült a tali, mennyi pozitív beszámoló! Kép

Az EDA-val kapcsolatban, - én nem kértem és nem bántam meg, hiszen 1 fájás max 1 percig tarthatott a végén, és a fájások közti szünetben meg igazán nem sokat érezni. Amikor a labdán ültem, már mondjuk elgondolkodtam, hogy lehet, hogy kérni kellett volna, de onnantól kezdve már csak kb. negyed óra volt és egyáltalán nem vészes.
Biztos szerencsém volt, de egyáltalán nem rossz emlékként gondolok rá vissza, sõt, bármikor megismételném!!!
Szóóóóóval MIndenkinek ilyen szülést kívánok

Mariann, gratula Marcihoz Kép

Andi és a 9 napos Dani
psandi

SziasztokKép

Sajna nem tudtam menni a taliraKép
De Bogárékkal azért mi is felfedezzük azt az áruházat péntekenKép Azért nem tudtam menni, mert kiapapi is velem akar jönni, és ugye hát valakinek el is kell tartani a mi kis családunkat!
De arik vagytok, hogy vártatok.
Valami délutáni talcsit is szervezhetne valaki, és ígérem ott leszekKép

DiniheKép
Köszi a storyt, nagyon ari, és még egyszer sok boldit!Kép

MariannKép
Gratula a manódhoz, és remélem semmi komoly!KépKép

KaskaKép
Lassan már te is átadod a táblát???KépKépKépKép
Már a top 20-ban vagyok, ez már jelent valamit???KépKépKép

Köszi mindenkinek a drukkot az angol vizsgához. Hát az írásbeli még csak-csak ok, de a labor??? A magnóból annyit lehetett hallani, hogy kb max a fele kérdésre sikerült egyáltalán valamilyen válasz írnom, de hogy jó is???? na azt nem tudom. Ha nem lesz meg a labor minimum pont, akkor a szóbeli már biztosan nem sikerülKép De azért még nem adom fel végleg, csodák is vannak a világonKépKépKép

Na megyek is angolraKép 8-ig tart, fújKép

Na pusz mindenkinek, és kérnénk több beszámolót a mamiboltról, no meg a taliról, ja és fotót, ha van!

Manócs
32+0
manócska

Sziasztok!

Akartam már jelentkezni, de egyszerûen sosem jutok géphez, nem egyszerû az élet nálunk mostanában. Ha netalán mind a három gyerek alszik, akkor általában már éjszaka van, és én is bezuhanok az ágyba.
Ma jól kifáradtak délelõtt, úgyhogy csodák csodájára mindhárman alszanak egyet délután, sõt én is aludtam velük egy jót. Amíg föl nem ébrednek, gyorsan leírom én is a szüléstörténetemet.

23-án szerdán reggel ctg-re mentünk, ahol nulla méhösszehúzódást produkáltam, és miután az orvosom megvizsgált, megállapította, hogy szerinte még kb egy hét van hátra. Ezen jól kiakadtam, mert már eléggé nehéz volt a várakozás, így is egy nappal már a kiírás után voltam. Ezek után még elmentünk vásárolni a két gyerekkel, végigjártam az Auchant karomon a 10 kilós Sárival, majd délután még Vidámparkba is vittük õket, órákat autókáztunk a dugóban, stb, egyszóval nagyon fárasztó nap volt, csak estére értünk haza. Már hazafelé éreztem, hogy nagyon gyakran keményedik a hasam, de nem volt fájdalmas. Itthon miközben altattam a gyerekeket, már volt néhány fájásom, de szabálytalan idõközönként, 5-15 percesek. 9 körül már tudtam, hogy ebbõl holnapra baba lesz, nem fognak már megtréfálni a fájások, mint már korábban párszor. Nekiálltam rendet rakni a lakásban, hogy ne hagyjak túl nagy rumlit anyósomnak, majd fél 12 körül lefeküdtünk aludni. Én már mondjuk nem tudtam aludni egy szemhunyásnyit sem, a fájások egyre csak jöttek, de nem voltak túl erõsek. Hajnali fél háromkor hirtelen nagyon erõsek lettek a fájások és hárompercenként jöttek, felébresztettem a páromat, hogy hívhatja az anyukáját vigyázni a picikre, mert lassan indulni kellene. Anyósomék 50 kmre laknak tõlünk, a fájások meg nagyon erõsek és gyakoriak voltak, kezdtem bepánikolni, hogy nem fogunk beérni a kórházba, mégiscsak a harmadik szülés… Annyira féltem, hogy felkeltettük a gyerekeket, beültettük õket az autóba, és elindultunk. Szegények sírtak, nem tudták mi történik az éjszaka kellõs közepén. A kórháznál én kiszálltam és felvonszoltam magam a szülészetre, a párom meg visszaindult a picikkel haza.
Az ügyeletes szülésznõt alig bírtam felébreszteni, édesdeden horkolt, és igen morcos hangulatban volt, amiért én szülni merészelek éppen most, amikor õ legszebb álmát aludta. Az ügyeletes orvos, aki megvizsgált és felvette az adataimat, szintén félig kómában volt, alig értettem miket kérdez, úgy mormogta maga elé, és még én voltam a hülye, hogy minden kérdésnél vissza kellett kérdeznem.
Ezek után bekerültem a szülõszobára, ahol egy nagyon kedves szülésznõ volt ügyeletben. Attól kezdve, hogy ott voltam, úgy megnyugodtam, hogy most már nem lesz semmi baj, nem otthon vagy az autóban fogom megszülni a babát, hogy egy kicsit le is lassult a folyamat, ritkultak a fájások. Ekkor már hajnali 4 óra volt.
A párom közben lefektette a piciket otthon, anyósomra bízta õket, és száguldott vissza hozzám a kórházba.
Túlestem az „elõkészítésen”, a beöntés nem volt kötelezõ, de én kértem, nem akartam, hogy szegény baba valami mással együtt érkezzen meg. Rámkapcsolták a ctg-t. Én nagyon erõs fájásokat éreztem, a gép meg nem mutatott semmit, de egyáltalán semmit. Már igencsak aggódtam, de kiderült, hogy csak elromlott…
Az orvosom is megérkezett úgy 6 körül, ekkor már bõ 3 ujjnyira ki voltam tágulva.
7 kor már tolófájásokat éreztem, de a szülésznõ megvizsgált, és azt mondta, tartsam vissza, mert nem tûnt el teljesen a méhszáj, és be fogok repedni. Na, innentõl már nagyon durva volt az utolsó fél óra, kb 7-8 nagyon erõs tolófájást visszatartattak velem, miközben éreztem, hogy a baba JÖN és nem lehet visszatartani. Végül már rákiabáltam a dokira, hogy márpedig én nyomok, mert ezt már nem lehet kibírni. Akkor megvizsgáltak, és közölték, hogy JÉ, tényleg, na jó, akkor nyomhatok. 7.28 kor három nyomásra megszületett Véda. Mikor már a fejecskéje kinn volt, az utolsó nyomásnál teljesen felemelkedtem a félig ülõ helyzetbõl, és néztem, ahogy kicsusszan belõlem, megszületik. Hihetetlen érzés volt. Olyan boldogság, megkönnyebbülés öntött el, megszûnt hirtelen minden fájdalom. A párom mondta, hogy kislány, annak is örültem.
Rögtön a kezembe adták, simogattam a magzatmázas fejecskéjét, gyönyörû volt. Aztán elvitték megmosdatni, megmérni, bebugyolálni, az apukája vele ment. Közben engem összevarrtak, meg a „biztonság kedvéért” kikaparták a méhemet csak úgy, érzéstelenítés nélkül, horror volt, mintha mégegyszer szültem volna, annyira fájt.
Visszahozták a picit, és hármasban hagytak minket. Azonnal nagyon ügyesen szopizott.
Itthon a testvérei nagyon örültek neki, simogatják, puszilgatják, ölelgetik egész nap.
Nagyon jó baba, eszik, alszik, nézeget, éjszaka csak egyszer ébred fel szopizni, hagy pihenni is. Holnap lesz két hetes, már fél kilót hízott, mióta hazajöttünk a kórházból, azaz 9 nap alattKép

Hát ennyi, bocsánat, amiért ilyen hosszú voltam. Az azóta született babáknak és szüleiknek sok-sok boldogságot, a pocakosoknak jó gömbölyödést, finiseseknek sok drukk, szép szülést, egészséges babát!

Anyakati és a majdnem két hetes Véda
Anyakati

Sziasztok!

Jó volt olvasni a plázásmamikat, biztosan jól szórakoztatok!!Kép
Kaska, bocs,ha nem volt teljesen értehetö a viccem...Éppen arra céloztam,hogy már annyiszor javitottál a táblázatban, lehet rutinból nekiállsz, ha látod,hogy más hetek számát irok aláKép De nem, te ennél már tapasztaltabb vagyKép

Ellimami, lehet most fogyatékosnak gondolsz, de tényleg nem ugrott be elsöre mit kérdeztél. (ilyenkor szoktam mondani kispapámnak, hogy ez még rosszabb is leszKép)
Férjem 5 és fél, én 4 éve élek itt, ö egy munkahely-hirdetésre jött ki, illetve hozatta ki egy cég, én meg utána jöttem. Sok minden jobb itt,mint otthon, viszont sok minden nem (pl. a TÉLKép!!!), vagyis éppen egál a helyzet.(bár az sokat ront a helyzeten, hogy ketten vagyunk csak egymásnak, egyetlen rokon sincs itt, és õrült macerás hazautazni) Nem tudom hosszútávon itt maradunk-e, de egy pár évig még biztosan.
A bébi automatikusan kanadai állampolgár lesz, és abszolút magyar nevet kap, mind a ketten azok vagyunk.
Tömör voltam?

Pálma, köszi a progi tippet, meg kell cáfoljam kispapád, nem vagyok én olyan profiKép Letöltöttem amit kellett, de állandóan hiányol valamit a lelkem,én meg ennyire már nem értek hozzá. De 5letnek jó volt, kösziKép Most keresetem egy másikat, hátha az majd müxik.

Anyakati, Andi, jó volt a szülésstoryt olvasni, gratula mégegyszer a "fõszereplõkhöz"Kép

Sziasztok,
Barbi, aki be van havazva még mindig...
27+1

Kép
Kép
barbi

Sziasztok Kismamik!! Kép

Ha valaki véletlenül izgulna, szülök-e...Kép Még nem. Ma voltam dokinál, ctg-t nem is csináltak (ezen nagyon meglepödtem). Az UH-n minden o.k. volt (méhlepény, stb.), láttuk a kis arcocskáját, gyönyörü!! Kép Meg a kezecskéjét, az is gyönyörü Kép. Sokat szállt lefelé az utóbbi 1-2 napban. Ma délelött szinte egyfolytában keménykedtem, és a kocsiban alig tudtam ülni, annyira lent van Pindurka(szombaton, mikor legutóbb autóztam, még nem volt ilyen érzésem). De délután aludtam és most nincsenek kontrakciók. Kép Szerencsére nagyon aranyos, ügyes nögyógyász(nöt) fogtam ki KépKép, itt sajna ez lutri, kihez jut az ember.

Andi Kép és Anyakati Kép
nagyon ügyesek voltatok, mégegyszer gratula a jó babákhoz.

ToffifeeKép
nagyon szépen gyarapodtok!! Kép Csak így tovább!

Talizók,
jó lehetett, irigykedünk is mind, akik nem mehettünk. Kép Ha vannak képek, láthatjuk majd?

BarbiKép
ha nem találnál progit a neten, Kispapim szivesen megcsinálja a montázst, ha küldesz képeket és megmondod, hogy legyenek elrendezve. Azt a havat olvasszátok már el valahogy, Marci kutya pisivel gyorsíthatná a folyamatot. KépItt most napról napra zöldebb, több a virág, már a fü is kezd zöldülni.

AriKép
ha jól mérem, közben 130 (!), de Te se panaszkodhatsz, 126 is szép nagy. Hányadik héten is vagy, nem akaródzik táblát keresni.

Tündimami Kép
most végülis betegácsiban maradhattál vagy dolgozol?

MariannKép
sok eröt ezekhez a nehéz napokhoz. Marcitoknak gyors megerösödést mégegyszer. Kép

Snoopy Kép
körmünket rágjuk. Ne csigázz minket. Kép Remélem, jól vagytok, szopi is jól megy.

Bocsi lányok a kisregényért...Kis drukkot kérek, induljon már be végre!

Pálma
40+0 (!!! kereken!!)
pálma

Na, lányok,most irtam anyukáméknak haza sms-t,hogy végre 4 nap után elállt a hóesés, és szegény férjem alig tudta kiásni az autót a hó alól...Erre ök visszahivtak,hogy most mérték meg az udvaron, árnyékban 34 fok van...
Kérdeztem,küldjek-e egy kis havat, de nem kértékKép

Pálma, hidd el, Marci böszen pisil, de ennyivel már ö sem bir. Plusz a szerencsételen füvünk már zöld,meg a virágok is kibújtak, csak most minden hó alatt van.
A programmal még várok,éppen töltök egyet, majd kiderül mi lesz belöle.
Hajrá Neked!!! Kép(tudod, hogy szombaton Pálma névnap is van?Mit szólnál hozzá? Ál-névnapon jönne??Kép)

Barbi
Barbi

Na, én is hazaértem, sziasztok!

Hazafele még felmentem a "plussz kismami" (nem netes, és õ is Magdi) barátnémhez, aki isteni spenótos pennét rittyentett, nyami finom volt...Kép

Lányok, én is örültem, ha csak futtában is, de találkozhattunk... Aki nem volt ott, annak info: Kaska vigyora dettó mint a profilban Kép és nem is tudom, minek görcsöltünk, hogy ki-hogy ismeri meg a másikat, simán ment minden...Kép
Cory gézengúza megaédes, Magdié dettó...Nem csodálom, hogy viszonylag gyorsan beterveztétek a kistesót, én sem bírnám ki... Kép

Van babakocsííííínk!!!Kép
Graco Ultima TS, azaz rászerelhetõ hordozóval travel system, amire vágytam... Sötétkék-világoskék színû, egykezes összecsukós, bolygósítható kerekes, szal' fullos. És hát így nagyon megérte, mert 70 e helyett csak 56-ba került... Köszi, lányok!!!

Amúgy választék tekintetében egyetértek Évivel, semmi extra. Az igaz, hogy van 1-1 márka, ami máshol nincs, de pl a babakocsiknál az eladó se nagyon ismerte az olasz modellt, pedig egy olyan hordozó+kocsi csak 60 (-20%) lett volna, de a csaj se tudta összerakni...És a színe is gáz volt (barna! sõt sötétbarna! + narancssárga...láttatok már ilyet?)
Még 1 kis káosz is van, a kádaknál pl. nem tudtak egy bármilyen(!) modellt mutatni, ami stabilan áll a kinyitható állványon, (mind lötyögött/inogott egy kicsit...) azt mondták, jött pár állvány, ami egyik kádhoz sem passzol... Szal én emiatt ezt kihagytam...

Ancsi, Évi
amúgy nekünk hétfõi felkészítõn aszonta' a fõnõvér ("fõmadam")hogy az eda-nak mindenképp van némi kockázata, és hogy a fájdalom sem véletlenül van ugye... Másrészrõl az én egyik ismerõsöm az egekig magasztalta az edát, 3-4 órát vajúdott vigyorogva, a tolókat már érezte, de nem katasztrófálisan, és mindenkinek csak ajánlja, de nagyon! Látod, Évi ,nekem ezzel nincs gondom: az újpesti szülõotthonban nincs és kész. Így nem nyûglõdöm rajta, pedig a kezdet kezdetén én is aszontam, hogy nem akarok én hõs lenni, jöhet bármi, amitõl könnyebb lesz...Hát most csak a kispapi lesz, meg a masszázsolaj, amit kevergetek...

A szüléssztorik viszont tök jók, már el is felejtettem, milyen sokan "tartoztak" nekünk ezzel... Mindegyikbõl van mit tanulni...Kép

Na, megyek babakocsit nézegetni+tanulmányozni a funkiókat, a férjem most telcsizett, megy focizni.. de azért megvárom, és megmutatom neki a Graco-CSODÁTKép Kép

Jó éjt!
Sziasztok,
Elli
34
ellimami

Barbi,
ezt nem tudtam, pénteken meg Apósom szülinapja lesz. A mai dátum is szuper, 03.05.07. , ha még erre lehet pályázni este 8 után. De ha holnap jön, azt se bánom. Kép

Pálma
40+0 (olyan jó leírni Kép)
pálma

Netmamik,

hosszasan tanulmányoztam az új babakocsinkat, és amellett, hogy TÖKÉLETES, egyetlen1 kételyem támadt: a babahordozók (0+ jelü, 0-13 kg) nektek nem tûnnek túl "ülõsnek"? Úgy értem nem az a kifejezett vízszintes, a baba lába tök kis szöget zár be a testével...Az ok, hogy a popsija van legalul, ha berakod az ülést a babakocsiba vagy az autóba, de nem kéne jobban feküdniük?
Gondolom jó hülyeség, mert mindegyik ilyen, gondolom standard, meg a plázában is tök jól elvoltak a babók a hordozóban, de most ezen agyalok, és nyugtatom magam, hogy ez mégiscsak így jó...
Cory, mint tapasztalt és mérvadó anyuka, nyugtass meg lécci'...Kép

Férjem még sehol, néha pezsgõfürdõznek is a srácokkal, de jó egyeseknek...Kép

Jó éjt,
sziasztok
Elli
34
ellimami

Sziasztok!

Tali tok jo volt :-), orom volt latni Benneteket es a csemeteket :-))), csak hat rovid volt :-(. Belem szorult a pletyizhetnek!
Es koszonom a kedves szavakat, nyilvan en is azert szerettem volna meg tobb idot Veletek eltolteni, mert tok szimpi csajszik vagytok! :-)))
A Madrinatol en se voltam elajulva, a "plaza" kicsit fellengzos kifejezes. Vasarolni en okesan tudtam, de hogy egy kismamaknak keszult helyre nem birtak rittyenteni egy kavezot-bufet, ezt en el se hiszem! Pedig tiszta nyereseg lett volna nekik, hiszen a pocis az egy leulos, traccsolos fajta :-)))

Ugyhogy el is dontottem, hogy surgosen bele kell fognom az ujabb tali szervezesebe, abba a bizonyos kertipartisba nalunk :-)))
Ket datum merult fel, leginkabb a 17-e szombat, esetleg a 24-e szombat. Nyilatkozzatok minel hamarabb!
Parameterek: Wekerletelepen lakunk, ami a Hatar uti metrohoz van kozel. Tetoteres tarsashaz, hatul kerttel, tehat elferunk, lehet hozni csemeteket es kispapakat is :-))) Van egy grillezonk, lehet husit sutogetni, meg van egy csomo tarsasjatekunk, tobbfele Activity, Scrabble, Catan telepesei meg ilyesmik, csak kicsiknek valo jatek nincs meg, ugyhogy azt hozzatok :-)

Ma amugy szegeny kispapanak volt pechszeriaja, eloszor lekestuk a mozit, amit o akart nagyon megnezni, aztan itthon akart nezni egy filmet a gepen es nem talalta meg hozza az altala rendberakott feliratokat...
Anyamek meg kepesek voltak kez alatt venni nekunk egy bolcsot :-))) most mar van bolcso es kisagy is, hihetetlen :-) plusz meg kapunk egyeb cuccokat, ott tartunk, hogy satorban fogunk elni a haz elott, mert nem ferunk el a babaholmitol :-)))

Mariann,
nagyon szoritok Nektek!!! Kép Kép Kép Kép Kép Olyan jo hallani, hogy Marci szepen fejlodik Kép Kép Kép Remelem, nemsokara vege lesz a rohanasnak es a jol megerdemelt nyugodt csaladi korulmenyek kozt lehettek egyutt! Kép Kép Kép

Andi,
koszi a sztorit Kép Kép Kép ez igazan flottul ment, ennel klasszabbat kivanni sem tudnek Kép Kép Kép el is hiszem, hogy belezugtal a kisfickoba Kép Kép Kép, puszi neki is es meg egyszer gratula! Kép Kép Kép

Anyakati,
Neked is koszi szepen Kép Kép Kép erzodott, hogy azert Te mar tapasztalt anyuka vagy Kép Kép Kép hat igen, lehetett nehany huzos pillanatod, de ugy hallom, maximalisan karpotolva vagy es tok jo, hogy a csaladi harmonia is megvan Kép Kép Kép gratula Nektek is! Kép Kép Kép

Nyuszimano,
hu tenyleg jo hamar jott Donci, de en is ugy tudom, hogy ha az elso idoszak baj nelkul lepereg, akkor gyonyoruen behozzak magukat a gyerkocok :-))) hat Ti vagytok az elo pelda :-))) el is hiszem, hogy buszke vagy a sracra :-)))

Nelli,
drukk az UHhoz :-) tok jo lesz latni a babocadat :-)))

Ellimami,
Koszi a tanacsokat! :-))) A gep kozepesen regi, es elsosorban nem a vizkovel vagy a szurovel van baj, hanem az oblito tartalya csunyan befeketedett :-( Igy se lett tokeletes, de azert csak kifertotlenitettuk meg kijott egy csomo trutyi, most eloszor sajat ruhat mosunk, aztan fejest ugrok a babaholmiba :-))) mar teljesen ra vagyok izgulva :-)))
Biztos igazad van, hogy ha nincs EDA, akkor kevesbe is hianyzik, hiszen a hozzaallas is sokat szamithat. En nem merek elore kijelenteni semmit, mert fogalmam sincs, mit fogok atelni... Mindenesetre azt nem csodalom, hogy ha a korhazban nem adnak EDAt, akkor nem is reklamozzak :-]
Nekem mindenutt azt mondtak, hogy a vizszintesseg a hasonfekves miatt fontos a babakocsikban, a hordozoban meg ugye csak haton van a baba! Azt is hallottam, hogy hamar megtanulnak hintazni benne, es nagyon elvezik. De azert ugysem abban toltik a fel eletuket :-)))

Chrissy,
szegenykem :-( kimeld a labadat, mert az meg sokaig kell! :-) Amugy ilyenkor lazabbak az izuletek, emiatt gyakoribbak az ilyen balesetek sajnos. Nekem terdszalagmutetem volt, es azota is nehany kenyszerpihenom, ugyhogy tudom, milyen ez es nagyon figyelek...

Toffifee,
en a napokat meg nyilvantartom, muszaj, mert sok a program, csak az ido mulasat nem erzekelem. Ma total ledobbentem, hogy mar ket hete tappenzen vagyok, ugy osszefolyt az ido...
Gratula a gyarapodashoz! :-)))

Tundimami,
autosules persze meg nem neki valo. Mi kulon vettunk kocsit es hordozot, es mind a kettovel elegedett vagyok, meg anyagilag is jol jott ki (38E + 12E).

Ildianyu,
lassitas nehezen megy, szerencsere mar alig maradt vasarolnivalo :-) koszi, hogy aggodsz, de igazabol nem erzem, hogy artana a porges :-))) na majd holnap dokibacsi megmondja, hogy jol erzem-e :-)

Manocska,
na hozzank johettek delutan nyugodtan :-)))
Remelem, hogy nagyon nem kell meg kapkodnom a tablaatadassal, de azert ugy junius elejere nem bannam, ha valaki kispocisban megerlelodne a jo szandek :-))) Szivesen csinalom en vegig, de szerintem ez a honap meg az enyem, utana barmikor osztodhatunk :-)))
Angolon ne keseredj el, meg egyaltalan nem biztos, hogy nem lett meg az a vacak magno! :-)

Palma,
nem baj, ha nem kis drukkot kapsz, hanem nagy GIGAMEGADRUKKOT? :-)))

Barbi,
hat lehet, hogy ha jol osszekevernenk a ket idojarast, akkor jonne ki az igazi...
Apro kis orom, hogy kispapi megnezte az idojarast, itt tovabbra is meleg, kiveve szombat, amikor atvonul egy hidegfront. Na most akkor jonnek hozzank rokonok vendegsegbe, ki szeretnenk menni a kertbe... Csokoltatom Murphyt :-]

Minden szepet s jot Nektek!

Kaska
33+3
kaska

Sziasztok!

Elõkerültem én is megint, igaz csak este. Ti hogy bírjátok ezt a kánikulát, én ramatyul. Holnap ráadásul mennem kell a terhesgondozóba, végre megkapom a papírt az anyaságihoz és nem kell többet oda se mennem. Ja meg mennem kell vizsgázni, igaz csak 2-tõl, de lehet nem megyek, mert már rendszeresen fájok. Tényleg nem tom a 20 perces fájások már annak számítanak? Na mindegy reggelre kiderül, hogy mi lesz, vagy elmúlik, vagy nem Kép.

Pálma
Én is pályáztam a mai dátumra, de abból már nem lesz semmi. Mondjuk nekem teljesen mindegy, hogy mikor jön, csak gyorssan tegye. Neked aztán van pociméreted, az enyém csak 103 cm, de azt mondta a doki, hogy 3 Kg felett van a csaj. Hát majd meglátjuk. Igaz mit akarok 10-12 Kg hízással (vizes állapotomba több vagyok) Kép

Tényleg tudja valaki, hogy mik lehetnek azok a halk pukkanó hangok, amiket a hasamból hallok?

Na megyek elmerülök egy kád vízben, ha elmúlnak a fájások, akor lefekszem aludni ha nem akkor....

Nadine
38+2

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Ellimami: én úgy tudom, hogy a lényeg az, hogy a gerince egyenesen legyen, az meg ezeknél is megvan. Mondjuk mi nem használtuk sokat a hordozót, mert nincs kocsink, de a kórházból pl abban hoztuk haza.

cory

cory
Budapest

SZiasztok!

De irígylem a talizókat! Kép Én is szívesen mennék, ha lenne még, mielõtt megjön a babó - hát, erre a 17-e jobbnak tûnik, mint a 24 Kép Úgyhogy egy szavazat 17-re KépKépKép

TEgnap voltam dokinál, mostantól már hetente kell mennem. Volt CTG, babanézés csak épphogy (kb. 2800 gr), de a jövõ héten lesz a nagy, részletes UH. Azt mondta a doki, hogy a "végére" 3300-3500 gr körülire saccolja KépKépKép (Ármin 3650 volt, õt 3600-ra tippelte)

A meleget elég ramatyul bírom Kép, fõleg, mert beteg vagyok megint Kép (már le sem merem írni, mert szinte mindig így van): köhögök, orrom folyik, torkom fáj, lázas vagyok - mintha csak tél lenne Kép

De a kedvem azért többnyire jó és készülök rendületlenül a babára - bár, ha ilyen tempóban haladok, csak szeptemberre lesz meg minden KépKépKép DE ma megcsináltattuk az apasági nyilatkozatot, úgyhogy neve már lesz Kép Ennek örömére vettem egy nagy táskát, hogy legyenm mibe becuccolni a kórházba Kép, meg papucsot, meg szõlõcukrot - szinte mindenem egvan, igaz??? KépKépKép

Angi! Láthatod, azért a "kész"-tõl még naggggyon-nagggggyon messze járok Kép

Tündimami! De jó, hogy rendben vagytok! Kép

Mariann! Nagy-nagy gratula Marcihoz és remélem, a folytatás tökéletes lesz! Kép

Nadine! Lehet, hogy reggelre már babázol???? Akkor drukkdrukkdrukk! KépKépKép

A szüléstörténeteket kivétel nélkül végigbõgöm Kép, aki meg még nem írta le, azét elképzelem, és szintén KépKépKép (Snoopy, Mariann)

Hú, akartam még vkinek vami konkrét kérdésére válaszolni, de az agyam szita, visszakeresni meg már nem tudom az álmosságtól, de holnap megkísérlem KépKépKép

Márti
35+2
márti

Sziasztok Netmamik,

csak gyorsan, hogy gyûljön Kaskának az info: nekem elvileg ugye jó mind2 idõpont, de én is a közelebbire (17-e)
szavaznék, az azért mégiscsak biztosabbnak tünik...

Cory, Kaska, köszi szépen a hordozós választ, csak egy kis alkalmi hiszti volt persze, hogy ne legyen maradéktalan az örömöm...Kép

Sziasztok
Elli
34
ellimami

Kaskanöci Kép
nekem sajna hétvége nem jó, mert ugye Somlóhegy ... na, majd akkor talizhatunk hétközben, ha már kibújt a kiscilukád KépKépKép
De azért köszi a meghivást, és jó bulizást nektek!!!
... ja, és hogy nincs leülös a Madrinában, ez elég gáz, tán a földön ülve szoptasson a babás mama?!

Új képek a
[url=http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi" TARGET="_top]http://www.somlohegy.hu/feketejulcsi[/url]
oldalon!

Pussz minden kismaminak, drukk, hogy kibirjátok ebben a melegben! Megjegyzem, téli nagypocisnak sem sokkal jobb lenni, mert mire felöltözik az ember, meg cipöt húz, kitavaszodik Kép

Na tényleg pussz
Kangi + Julcsi (10 és fél hét)
kangi

Sziasztok!

Még egyben vagyok, most megyünk az orvoshoz. Az éjszakát próbáltam pihenéssel tölteni, több kevesebb sikerrel. Majd most kiderül mit mond a doki, remélem csupa jó dolgot, mert tegnap este óta nem nagyon mocorog a baba, bár nem is nagyon tud mert ahogy mozdul egybõl olyan kemény lesz a hasam, hogy csak na.

Ha hazaküldenek jelentkezem, ha nem akkor a párom majd beszámol.

Nadine
38+3

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Én is voltam tegnap az új bababoltba. Nyitásra ott voltunk, de szerintem mikor jöttünk el láttalak benneteket csak a lányom nagyon hisztizett és nem akartam zavarni Benneteket.
Nem voltam elájulva, nekem messze van ez az üzlet biztos, hogy nem fogok menni többet. Szerintem drága is volt. Még jó, hogy volt a 20% kedvezmény.
Velünk minden renben, csak nagyon hízok. Remélem az utolsó pár hétben leáll a gyarapodás nállam.

Ellimamai
Én anno a lányomnak kaptam kölcsön a hordozóba fejszûkítõt. Lehet külön is kapni. Ha azt berakod a baba alá biztos, hogy stabilabban ül benne.

Tina
33
Tina

Sziasztok!

Nadine,
Lehet, hogy már babázol? Drukk hegyek!

Anyakati, Andi
Köszi a szüléstörténeteket.

Magdi,
A +-1 nap nem perverz, szerintem mindenki így van vele, még ha az utolsó napokban annyira nyûgös is, hogy minél elõbb kint szeretné látni a babáját. Meg persze a kíváncsiság Kép

Pálma,
37+5 sajnos a múltkori üzenetem vége elveszett, mindig oda szoktam írni, hogy ne kelljen táblát keresni.

Kaska,
Sztrecslepedõt a kiságyba vettél? Ha igen hol? Mi is kerestünk, egy helyen találtunk, de Micimackós volt és kétszer annyiba került, mint ami reális lett volna (szerzõi jogok?).
Készen vagyunk a felújítással, Kristófnak nincs még új függönye, de nagyon válogatós és azt õ választhatja ki.

Korházi csomagom összekészítve a komód alsó fiókjában, még táskába nem pakoltam be. Még patikába kell menni melltartóbetétért. Milyet érdemes venni?
Szombaton kapok még egy adag babaruhát, remélem ezek jobb állapotban lesznek mint amiket visszakaptam. Volt olyan, amit fõzõprogramon kellett kimosnom, de jól bírták. Úgy voltam vele, hogy legfeljebb mosás után dobom a kukába, de nem kellett.
Egyre jobban be vagyok tojva. Párom szerint plusz stressz, ahogy haladok elõre a táblában, de azért minden nap megkérdezi, hogy hányadik vagyok.

Ari
37+5
Ari

Sziasztok!

Kaska,
nagyon jól hangzik a tali lehetõsége.Mi is inkább a 17-re szavazunk,ha már lehet választani.Bár a 24-e is jó lenne,de inkább elõbb,mint utóbb,ki tudja mikor milyen frontok járnak majd.

Nadine,drukkolok,hogy már csak babával térjetek haza. Remélem te is ezt szeretnéd. :-) Ügyesek legyetek!!!

Márti,
hol tudtál ennyire összefázni.Vigyázz magatokra és gyorsan gyógyuljatok meg!!!Mégiscsak kényelmesebb egészségesen szülni.

Kangi,
végignézegettem a képeket Julcsiról és rólatok persze,elolvastam a szüléstörténetet is.Hát nem semmi volt...A Képek és fõleg a babócátok nagyon édi.Irigyellek,hogy te már ilyen régóta babázol.
A Somlón van szõlõtök?Én pápai származású vagyok és az otthoni gyerekszobám ablak a mai napig a Somlóra néz.Látni a szobámból a "hegyet".Sokat jártam ,járunk ott mi is,kirándulni,bicajtúrázni.A barátnõm nagymamája is Somlószõlõsön lakik,hozzá is el szoktunk menni.Ez tök jó!!!

Tina,
nyugodtan odajöhettél volna,nagyon örültünk volna Nektek.Én lila alapon, apró virágmintás,térdig érõ kismama ruciban voltam, egy kicsi,kék adidas hátizsákkal.Legközelebb ne hagyd ki a lehetõséget! :-)

Elli,neked megy levél. :-)

Anikó,
jut eszembe,várjuk ám az UH-os élményeket!!! :-)Te még tegnap visszamentél dolgozni a tali után?Szóval te is csak elszöktél? :-)

Képzeljétek nem is meséltem hogy jártam tegnap!
Elmentem a plázás tali után Gödöllõre a barátnmhöz.Beszélgettünk egy keveset,ültem náluk a kanapén a nappaliban és mikor indultam volna haza,húztam volna fel a papucsom és nem ment bele a lábam,annyira bevizesedett ott a láblógatós üléstõl.Azt hittem hülyét kapok.Még soha sem volt vizes a lában,most elõször.Kérnem kellett tõle állítható csatos papucsot,hogy haza tudjak valamiben vezetni.Itthon aztán ezerrel felpolcoltam magam és mire kispapi hazaért,már vissza is fértem a papucsomba.Mondjátok,ez most már mindig így lesz.Higy megyek így szülni,mint egy viziló?!?!?!? :-(

sziasztok
mindenkinek kellemes hûsölést,ahol ez lehetséges!
Én már csak este 7-re megyek 4D-s ultrahangra.Drukkoljatok,hogy a kiscsaj megmutassa magát!

Évi + Petra baba_ 34+0 :-)
Évi_24

Évi Kép
ez tök jó tényleg! Valóban ott a szölönk, a férjem vette még viharos szinglikorában, és amint láttad, Julcsi már 4 hetesen szölöt metszett Kép A házat folyamatosan épitgetjük, ma már a külsö szoba padlólapjait fugázza a mester, úgyhogy igazából meszelés meg takaritás na meg bepakolászás van hátra, és akkor rendesen lehet ott is babázni. Eddig Apuéknál pecóztunk Füreden, és csak nappal mentünk át a hegyre. Nagyon szeretem, remélem, Julcsi is fogja szeretni.

UH-hoz drukk, és minél mérsékeltebb vizilovasodást kivánok!

Pussz
Kangi + maelöször hasrólhátra Julcsi
kangi

Sziasztok!

Nadine,
GIGAMEGADRUKK Nektek! :-))) Nagyon ott vagy mar a celegyenesben :-))) Minden vizsga megvar! :-)

Marti,
talira tessek vad tempoban meggyogyulni! :-))) Te, nem valami allergia ez, ha ilyen hosszan tart, aztan esetleg rafertozodsz? Mondjuk en is szoktam nyaron ilyen beteg lenni, kulonosen, ha leizzadva megcsap a huzat. :-(
Hova rohannal, en is itt izgultam, most meg azon szomorkodom, hogy mar alig van mit vasarolni, pedig olyan jo volt! :-)))

Kangi,
:-(((, hogy nem jossz talira... de az vagany, ha minden hetvegen kint vagytok a hegyen :-)))
Padok vannak a Madrinaban, meg Kismama ujsag is van mellette, hogy lehessen olvasni, csak bufe nincs, ahol tarsas eletet lehetne elni!
Szupik a kepek, Julcsi ugy no, mint a gomba, es tok bombazo a kis kek nyari szerkojaban :-))) Hu azta, most olvasom, miket nem csinal! Csak gyozzetek utolerni nemsokara! :-)))
En anno magamtol a fejemre huztam a pelust, anyamek meg kozoltek, hogy ajatollah vagyok :-)))

Tina,
ilyen picit se zavartal volna: . ;-))) sot! :-))) Legkozelebb legyel batrabb! :-)))

Ari,
igen, Minimanoban vettem, 1490 ft volt, halvany szinekben minta nelkul, 100% pamut.
Allitolag a lampalaz segiteni szokott a rahangolodasban, mondjuk ezt szineszek es vizsgazok mondjak, de hatha a szulesre is igaz ;-)))

Evi,
amig a vernyomasod OK es a vizeletben nincs feherje, addig a viz max kellemetlen, de szules utan kipisiled es mar priccpracc formaban vagy! :-)
Drukk az UHhoz :-)))

Na osszekapom magam, mert meg megyek a munkahelyemre tappenzes papirral meg kaszinozni :-), aztan dokibacsihoz.
Estere talan beszerelik hozzank a kabeles internetet, jaj gyorsan le is kopogom :-)

Minden jokat!
Kaska
33+4
kaska

Sziasztok!

Annyit hallottam már tõletek a Minimanoról,csak fogalmamn sincs hol van.Ki tudja?elõre is köszi a segítséget!

Cory,
a kispapimnak említettél valami nagykert a talin,elfelejtettem melyik két utca sarkán.Légyszi áruld el!! :-) köszi

az én agyam is szita és ezt ezennel be is bizonyítottam! Kép

üdv
Évi + Petra baba_34+0
Évi_24

Évi: Balzac és Visegrádi u.

cory
Budapest

Hahó mindenkinek!

Köszi a DURKK-okat, de még azt mondták, hogy jöjjek nyugodtan haza. 20 perces gyenge kontrakciók (pedig a hátam majd szét szakad), de a méhszáj zárt. Na mindegy elmegyek most 14 órától szigorlatozni, utána meg Tescozni. Ha ezek után is bent marad, akkor tényleg kitart a méhszájam. Ha még este is egyben leszek bejelentkezem.

Nadine
38+3

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
Hatalmas drukk a vizsgádhoz.Remélem a vizsga ideje alatt még kitart a babucid,aztán este akár már meg is születhet,szerintem ti már nagyon fel vagytok rá készülve és minden percben startrakészek vagytok.Nagyon ügyi kismami vagy! DRUKKKK!!!!

Cory,
köszi az infót!

Évi + Petrus_34+0
Évi_24

Kedves Kismamák,

már egy ideje olvaslak Benneteket, én ugyan tudtommal Kép még nem vagyok várandós, de hamarosan tervezzük.
Olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e ajánlani olyan pesti nõgyógyászt, aki pénteken délután rendel (ugyanis nem jött meg, de a teszt tegnap negatív Kép lett).

Kirmon
kirmon

Kirmon Kép

Gyere át a "Ma megint megjött topic"-ba
Névtelen

Maris futok Kép Bocsi ha OFF voltam Kép
kirmon

Nadine,
óriási drukkok továbbra is!! Vizsgához is, na meg a szüléshez!

Nekem tegnap egész este kontrakciók sorozata, meg ma is, de se fájások, se hátfájás nincs. Babó jókat mocorog, olyan jó volt "vele aludni", kitudja, fogok-e még.

Márti,
jobbulást, betegség hess-hess!

Kangi,
Julcsi-baba nagyon ari! Kép

Pálma
40+1
pálma

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, már egész jól van a bokám. Ha nagyon akarnám, akár körbe is futhatnám a házat. :o)

Évi,
ha esetleg közelebb van Hozzád, van még egy Minimanó a Nagy Lajos kir. útján is (112 szám alatt). De mit szeretnétek ott nézni? Mert például mi olyan bababútorokat vettünk, amit a Minimanó forgalmaz, viszont nem náluk, hanem a nagykerben (ott kisker vásárlás is lehetséges és ugye olcsóbban, mint a Minimanóban ).

Nadine,
ez izgi, nagy drukk a vizsgádhoz és a Babához is. Jó melegben születne meg! Kép

Pálma,
lennék a helyedben is meg nem is. Néha úgy siettetném az idõt, hogy én is a 40. héten legyek már. Olyan kíváncsi vagyok a babámra! Élvezd ki minden percét, amíg a pocidban van! Kép

Sziasztok!

Ch.
37+1

Chrissy

Kép
chrissy

Chrissy,

hol van a nagyker?Igazából már nem hiányzik olyan sokminden,csak szét akarok nézni,még nem voltam ott soha.
köszi az infót

Évi+Petrus_34+0
Évi_24

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van, sajnos nincs idõm se olvasni, de még írni is alig. Gratula minden új babához (ezt igyekszem követni, és ezer drukk a finiseseknek.

Kaska! Szuper, hogy talit szervezel. Nekem idõpontilag úgy néz ki, mindkét dátum jó. Ha sikerül megszerveznem az eljutást, szívesen mennénk. Majd értesíts, ha van konkrét idõpont, és megpróbálom megbeszélni a párommal.

Puszi mindenkinek, Beu+a hét hetes Lõrinc

Küldök egy képet:

Kép
beu

Sziasztok!

Beugrottam a munkahelyemre, 24-én voltam utoljára, de sajnos nem tudok visszaolvasni ilyen sokat. Gratulálok az új babósoknak és jó egészséget kívánok nekik.

Mi jól vagyunk, de volt egy keményedõs idõszakom, amikor megijedtem egy kicsit, de szerencsére a pihenésnek és a magnéziumnak már jól vagyok.
Szörnyû ez a "nettelenség", már komoly elvonási tüneteim vannak, és így két hét távlatából olvasgatni nem is olyan jó. Nem lehet igazán követni az eseményeket. Most mást nem is írok, csak azért jelentkeztem, hogy még meg vagyok. Ha megszülök majd a Mártit értesítem.

Mindenkinek jó pocakosodást és könnyû szülést kívánok.

Pusszantás

Daleei 34
dale

Hali kismamekok!

Kaska, elvileg nekünk is jó mindkét idõpont, a napon belül mire gondoltál? Én olvasok minden éjjel, csak irni nincs erõm mindenhová...

Raktam fel új képeket:
[url=https://www.babanet.hu/album/main.php?album=46&page=4&logout=1" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/album/main.php?album=46&page=4&logout=1[/url]

Jó pocakosodást mindenkinek!Kép
pussz
Zsófi
Csucsuka

Évi, Kaska

Kedvesek vagytok! Legközelebb odamegyünk hozzátok. De annyira nehéz volt a lányommal. Meg is bántam, hogy vele mentem, nagyon meleg volt haza fele a kocsiba, teljesen leizzadt. Annyira sajnáltam szegényt. 2 éves lesz a jövõ héten.

Anyukám tegnap annyira felbosszantott a telefonba, hogy utána bõgtem egy jót. Tényleg jól éreztem magam a sírás után. Mostanába olyan síros lettem. Terhességgel jár? Már nem emlékszem. Az volt anyukám baja, hogy milyen sokat híztam és le kell majd adnom mert a férjem milyen jól néz ki. 33 hetes terhesen már nem viselem olyan jól az ilyen kritikákat. Mondjuk egész idõ alatt ezzel nyagatt.
A nagyanyám volt eddig a legjobb fej mikor a lányom született és bejött meglátogatni a kórházba a 2. szava az volt, hogy nem fogytam le, jó húsba vagyok. Ott se sok kedvem volt vigyorogni. Most mindig azon parázok ha találkozunk mikor fágja a fejemhez, hogy dagadt vagyok.
Másnál is vannak ilyen kedves rokonok?
Bocsi a hosszú panaszkodásért de jól esett leírni.

Tina
33
Tina

Sziasztok!

Anyakati!
De jó volt olvasni a szüléstörténetet! Mostanában mindenki olyan könnyen szült. Kép

Pálma!
Most már csak nem kell olyan sokat várni! Kép

Kaska!
Nem is úgy gondoltam, hogy nem kéne pörögnöd, csak írtad, hogy a végére jól elfáradtál. De ez már nálam ártalom, mindentõl parázok.

Márti!
2800 gramm? Úristen! Lili kisebb volt, amikor megszületett. Kép
Gyógyulj meg gyorsan! Kép

Ari!
Nekem a Fixies melltartóbetét jött be. Meg a Nuk, csak az jó drága.

Évi!
Drukk az uh-hoz!

Nadine!
Nagy drukk a szigorlathoz! Kép És a babó is jön elõbb-utóbb. Kép

Hordozó: Én tuti nem tenném bele az újszülött a babát. Amikor Lilit egyszer 1 hónaposan beletettem, csak nyiklett-nyaklott. De lehet, hogy a legújabb fejszûkítõs hordozók már jobbak, de azért az mégis ülõs helyzet, nem?

Jaj, olyan furcsa, most már nagyobb a hasam, mint mikor Lilit szültem. Azt hiszem, már semmi okom panaszra. Kép

Csak olyan rossz, hogy júni 1-jén költözünk, addig se kisruhát nem érdemes mosni, se semmit csinálni. Pedig már nagyon élvezném. És az a legszebb, hogy aggódhatok, nehogy elõbb szüljek. Abban már nem is nagyon bízom, hogy a második államvizsgáig kibírom, de még reménykedem. Most már csak a költözés a cél.

Ildianyu
33+2
ildianyu

Évi,

ez a XVII. kerületben, egy családi házban van. Ott nincsen sok minden kirakva, inkább prosiból lehet válogatni, de ott van a raktáruk is helyben. Itt bútorokat meg a hozzájuk kapcsolódó kiegészítõket lehet megvenni ( huzatok, baldahin stb. ). Ha érdekel, holnap el tudok küldeni egy prosit.

Beu,
Lõrinc igazán elégedetten néz bele a Nagyvilágba. Kis husi-baba! Kép

Tina,
a súlyommal való kínlódásom végigkísérte az elmúlt 37 hetemet elég rendesen. Bár szerencsére a családom sosem kínzott ezzel a témával, csak én ócsároltam magam állandóan. Kép
Hidd el, ha egyszerûen ilyen alkat vagy, akkor NEM TUDSZ MIT CSINÁLNI. Persze, lehet szaktanácsadásra menni, de akkor is elõfordulhat, hogy a szervezeted ugyanúgy fogja elraktározni a kalóriákat, mintha rendesen ennél. Legalábbis nálam így volt. Hiába ettem délután már csak gyümölcsöt meg ittam ásványvizet, semmi eredménye nem volt. Ugyanúgy híztam, mintha vacsira somlói galuskát ettem vona. Kép De legalább lesz mibõl lefogyni. Kép Szokatlan is lenne, ha nem kéne fogyóznom! Kép Kép Kép
Sajnálom, hogy a családod ezzel piszkál. Kép És a férjed, õ hogy gondolja?
Az, hogy sírtál egyet, talán jót is tett. Kell néha az a pityergés. Kép

Ch.
37+1

Chrissy

Kép
chrissy

Kedves Tina!

Az én fiam okt.24-én lesz 2., a hugicát okt.11-re várjuk. Tõlem a "drága" rokonaim kérdezték meg a kh-ban, hogy egyáltalán szültem-e mert szerintük uakkora vagyok, mint a nagy esemény elõtt Kép. Nem esett jól, de a baba volt a lényeg, nem nagyon foglalkoztam velük. Te se foglalkozz!!!!!!Kép

Miután nyárra lefogytam - szerintem - megkérdezte nevezett rokon, hogy mikor fogok úgy kinézni, mint régen.

Megjegyzem 4 kg-val voltam több, mint 16 éves koromtól.

Most megint mondogatják, hogy annyit! azért ne hízzak mint a Petivel. Könyörgöm vizes voltam, a kh-ból 11kg-val könnyebben tértem haza. Apukám, már "Dagi" becenéven szólít. Ha megkérném, hogy ne tegye, tuti megsértõdne.

A sírásról. Múlt héten én az apámmal zörrentem össze, és hasonló reakció volt. Szegény nem tudta, hogy én most ilyen "sírós" vagyok, és nem gyõzött bocsánatot kérni, én meg hagytam, hagy erõlködjön mielõtt kiengesztelKép.

Amúgy ha koraszülött mentõt látok terhesen, azt tuti megkönnyezem. Ma mielõtt beértem volna a kh-ba láttam 2-t is, lehet, hogy az UH-s doki azt hitte, hogy elszomorít, hogy õ kislányt jósoltKép.

Anyukáddal meg ne foglalkozz, hisz tudod, hogy "csak a javadat akarja"Kép. Próbáld neki elnézni, hogy ezt pont most teszi.

Midnekinek jó egészséget kívánok!

Kriszta
Kriszta 77

Pálma Kép
köszi a bókot a kiccsaj nevében Kép Huuujjjujjj! Nahát! temeg mingyá szülsz! Drukkdrukk!!!

Tina Kép
rajtam a szülés után 10kg maradt. És nem voltam kövér, hanem csini és karcsú. Most a férjem szerint csini és gömbölyded vagyok. Pedig ö továbbra is karcsú KépKépKép Ne törödj anyukáddal, szereptévesztésben van szegény, és csak azt hiszi, hogy jót akar, de marhára téved. Ahelyett, hogy beleilleszkedne a "boldog nagymama" szerepbe, ahogy az normális lenne, a "figyelmes barátnö" szerepbe csücsült bele, mert a nagymamaságba még nem tudja beleélni magát. Vagy nem akarja. Majd elmúlik Kép
Alkati dolog, csatlakozom Chrissy-hez. A férjed miatt ne aggódj, bár remélem, eddig sem aggódtál. Ha szeret, dundin is szeretni fog, aztán egyszer csak hipp-hopp! Megint a csini karcsú felesége terem ott mellette KépKépKép

Pussz
Kövér Kangi és ágybangagyogó Julcsi
kangi

Ari Kép
DM-ben kapható BabyLove márkájú melltartóbetét nekem bejött, 30db 499 Ft asszem. Ez eddig tudomásom szerint a legolcsóbb.

Kangi
kangi

Sziasztok kismamik!
Látom, témánál vagyunk. Hízás ? fogyás! Én is nagyon parázok a súlyom miatt, pedig még csak a 15. héten vagyok (kb. 2 kg-ot gyarapodtam eddig). De csak félek, mert tenni nem teszek semmit, hogy vigyázzak, mindent megeszek, amit megkívánok. Ha az epret, akkor epret, ha a csokit, akkor csokit. A párom néha cikiz, hogy milyen nagyétk? lettem, mert régen elvoltam egész nap egy zsömlével. Hát most már nem!!!!
A nôvérem tavaly májusban szült 23 kg-ot gyarapodott, a kórházból mikor kijött 7 kg-val volt könnyebb és a következô 6 hónapban ledobta a többi felesleget. Most 51 kg. Soványabb, mint volt. Szóval, ezzel szoktam magam nyugtatni, hogy remélem én is ilyen alkat vagyok. Úgyhogy együttérzek veled Tina és a többiek akik a súly miatt aggodtok, de nem kell félni, mert lesz egy gyönyör? gyermek, akik mindig jókedvre fog deríteni és a kilók meg majd lemennek valahogy.
Mindenkinek további szép napot.
Azt hiszem tegnap éreztem a babám a pocakomban. Lehetséges már most? És honnan fogom tudni, hogy tényleg ô volt-e??
Buborék 15+1
buborek

Sziasztok!

Lassan már szülnünk kellene, de mi még mindig egyben. Ugyanis szombaton lejár a babócánk pocakalbérlete, viszont eddig esze ágában sincs kijönni. Pedig a kispapi úgy reklámozza neki, hogy itt mennyire várjuk. Tehát bocsi, de még bitorolni kényszerülök a dobogós helyet (remélem nem sokáig). Köszönöm többeteknek is a drukkokat! Jelenleg már minden másnap járunk a kórházba, tehát a program megvan. Kértem kispapánkat, hogy ha eljönne az idõ, hogy mégis elõbújik a mi kislányunk, akkor szóljon be hozzátok is, remélem nem felejti el.
Nadine, hú de izgi! eddig még nem olvastam mi lett veletek? Drukk megy vissza nektek is!!! és mindannyiotoknak

BéOrsi
39+4
béorsi

Kedves Buborék!

Én a 2. babám várom. Az elsõ magzatmozgást (2.babánál) a 13.(!) hét elõtt 1 nappal éreztem. Aznap volt a szülinapom, kicsit olyan volt, mintha felköszöntött volnaKép . Érdekes, hogy sokan azt mondták, hogy: "még nem érezheted ilyen korán". De én éreztem! A védõnõnk is azt mondta, hogy én tudom, hogy éreztem, és ez a lényeg.

Tehát érezhetted. Én az elsõ gyerkõcnél elég késõn 21 hetesen éreztem, de akkor már ismerõs volt, csak, hogy mire leesett, hogy ez az, addigra már rég túl voltam az elsõ mozgásokon.

Kriszta
Kriszta 77

Sziasztok!

Csak beugrottam, mert megyünk Tescozni. Még mindig egyben vagyunk, a szigorlat 5-ös lett. Köszönöm a Drukkot! Most mát jöhet a csaj, persze ha akar. Képzeljétek alig tudtam vizsga után hazajönni, mert lehúztam pár percre a papucsomat (más már nem jött fel, kivéve a sportcipõt, így kénytelen voltam a Biopapucsban vizsgázni) és alig tudtam visszahúzni a jobb lábamra. De most már sokkal jobb.

Béorsi, Pálma
Húzzunk bele és adjuk át a dobogós helyeket másoknak is! Kép

Nadine
38+3

Nadine
KépKépKép
nadine

Lányok,

Nagyon rendesek vagytok, hogy vigasztaltok. Soha nem voltam csontkollekció de most egyenesen bálnának érzem magam. Nagyon jól esett amit írtatok.
Anyukámmal ma találkoztunk, a dologról nem beszéltünk, de vett nekem egy polót és egy hálóinget a szülésre.
A férjem azt mondja, hogy õ tudja a 2. babával könnyebb hízni és leadni majd. Szerintem nem így van.
Valószínûleg tényleg ilyen alkat vagyom mert a lányomnál nagyon odafigyeltem, hogy mit eszem és még is feljött 20 kg. 1 év alatt lement 16 kg. A 2. babát így +4 kilóval kezdtem.

Én mind a két babát kb 23. hetesen kezdtem érezni, de hallottam aki 12 hetesen már érezte. Szerintem ez is alkat kérdése.

Tina
33
Tina

Sziasztok MamikKép

TinaKép
Na a bálna érzés már rám is rámtörtKép 7,5 kg jött fel eddig, és mégis, mintha 50nel lennék nehézkesebbKép
Asszem talán a meleg is teszi, de már lassan egy pár kiló lemegyKép vagy kijön?Kép

AnyakatiKép
Ari a szüléstörténetedKép legalább a nagyobbaknak emlékezetes marad az a nap, mikor a kistesó születettKépKépKép

KaskaKép
Talán el tudok én is menni, bár a hétvégék ingatlannézéssel telnek, mert alig 4 hét, és költöznünk kell. Sajna, ez most a legfontosabb, de ha mást nem, egy fél óra trécsre mindenképp el szeretnék menni, bár ezzel traccséhségem kicsit sem lenne kielégítveKépKép Asszem a 17 nekem is jobb, talán.

KangiKép
A babód egyre édibbKépKép

Na holnap kíváncsi leszek a mami plázára, mert senki nem írt jót rólaKép

Ma voltam uh-n, azt mondta a doki, hogy 33 hetes, pedig még csak most kezdtem el a 33. hetet. 2,3 kg, már egész nagy a haja, és még mindig nem fiúKépKépKép

Na pusz, és drukk mindenkinek akinek kellKépKép
Hajrá finisesekKépKépKép

Manócs
32+1
manócska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?