Sziasztok!
Tali tok jo volt :-), orom volt latni Benneteket es a csemeteket :-))), csak hat rovid volt :-(. Belem szorult a pletyizhetnek!
Es koszonom a kedves szavakat, nyilvan en is azert szerettem volna meg tobb idot Veletek eltolteni, mert tok szimpi csajszik vagytok! :-)))
A Madrinatol en se voltam elajulva, a "plaza" kicsit fellengzos kifejezes. Vasarolni en okesan tudtam, de hogy egy kismamaknak keszult helyre nem birtak rittyenteni egy kavezot-bufet, ezt en el se hiszem! Pedig tiszta nyereseg lett volna nekik, hiszen a pocis az egy leulos, traccsolos fajta :-)))
Ugyhogy el is dontottem, hogy surgosen bele kell fognom az ujabb tali szervezesebe, abba a bizonyos kertipartisba nalunk :-)))
Ket datum merult fel, leginkabb a 17-e szombat, esetleg a 24-e szombat. Nyilatkozzatok minel hamarabb!
Parameterek: Wekerletelepen lakunk, ami a Hatar uti metrohoz van kozel. Tetoteres tarsashaz, hatul kerttel, tehat elferunk, lehet hozni csemeteket es kispapakat is :-))) Van egy grillezonk, lehet husit sutogetni, meg van egy csomo tarsasjatekunk, tobbfele Activity, Scrabble, Catan telepesei meg ilyesmik, csak kicsiknek valo jatek nincs meg, ugyhogy azt hozzatok :-)
Ma amugy szegeny kispapanak volt pechszeriaja, eloszor lekestuk a mozit, amit o akart nagyon megnezni, aztan itthon akart nezni egy filmet a gepen es nem talalta meg hozza az altala rendberakott feliratokat...
Anyamek meg kepesek voltak kez alatt venni nekunk egy bolcsot :-))) most mar van bolcso es kisagy is, hihetetlen :-) plusz meg kapunk egyeb cuccokat, ott tartunk, hogy satorban fogunk elni a haz elott, mert nem ferunk el a babaholmitol :-)))
Mariann,
nagyon szoritok Nektek!!!

Olyan jo hallani, hogy Marci szepen fejlodik

Remelem, nemsokara vege lesz a rohanasnak es a jol megerdemelt nyugodt csaladi korulmenyek kozt lehettek egyutt!
Andi,
koszi a sztorit

ez igazan flottul ment, ennel klasszabbat kivanni sem tudnek

el is hiszem, hogy belezugtal a kisfickoba

, puszi neki is es meg egyszer gratula!
Anyakati,
Neked is koszi szepen

erzodott, hogy azert Te mar tapasztalt anyuka vagy

hat igen, lehetett nehany huzos pillanatod, de ugy hallom, maximalisan karpotolva vagy es tok jo, hogy a csaladi harmonia is megvan

gratula Nektek is!
Nyuszimano,
hu tenyleg jo hamar jott Donci, de en is ugy tudom, hogy ha az elso idoszak baj nelkul lepereg, akkor gyonyoruen behozzak magukat a gyerkocok :-))) hat Ti vagytok az elo pelda :-))) el is hiszem, hogy buszke vagy a sracra :-)))
Nelli,
drukk az UHhoz :-) tok jo lesz latni a babocadat :-)))
Ellimami,
Koszi a tanacsokat! :-))) A gep kozepesen regi, es elsosorban nem a vizkovel vagy a szurovel van baj, hanem az oblito tartalya csunyan befeketedett :-( Igy se lett tokeletes, de azert csak kifertotlenitettuk meg kijott egy csomo trutyi, most eloszor sajat ruhat mosunk, aztan fejest ugrok a babaholmiba :-))) mar teljesen ra vagyok izgulva :-)))
Biztos igazad van, hogy ha nincs EDA, akkor kevesbe is hianyzik, hiszen a hozzaallas is sokat szamithat. En nem merek elore kijelenteni semmit, mert fogalmam sincs, mit fogok atelni... Mindenesetre azt nem csodalom, hogy ha a korhazban nem adnak EDAt, akkor nem is reklamozzak :-]
Nekem mindenutt azt mondtak, hogy a vizszintesseg a hasonfekves miatt fontos a babakocsikban, a hordozoban meg ugye csak haton van a baba! Azt is hallottam, hogy hamar megtanulnak hintazni benne, es nagyon elvezik. De azert ugysem abban toltik a fel eletuket :-)))
Chrissy,
szegenykem :-( kimeld a labadat, mert az meg sokaig kell! :-) Amugy ilyenkor lazabbak az izuletek, emiatt gyakoribbak az ilyen balesetek sajnos. Nekem terdszalagmutetem volt, es azota is nehany kenyszerpihenom, ugyhogy tudom, milyen ez es nagyon figyelek...
Toffifee,
en a napokat meg nyilvantartom, muszaj, mert sok a program, csak az ido mulasat nem erzekelem. Ma total ledobbentem, hogy mar ket hete tappenzen vagyok, ugy osszefolyt az ido...
Gratula a gyarapodashoz! :-)))
Tundimami,
autosules persze meg nem neki valo. Mi kulon vettunk kocsit es hordozot, es mind a kettovel elegedett vagyok, meg anyagilag is jol jott ki (38E + 12E).
Ildianyu,
lassitas nehezen megy, szerencsere mar alig maradt vasarolnivalo :-) koszi, hogy aggodsz, de igazabol nem erzem, hogy artana a porges :-))) na majd holnap dokibacsi megmondja, hogy jol erzem-e :-)
Manocska,
na hozzank johettek delutan nyugodtan :-)))
Remelem, hogy nagyon nem kell meg kapkodnom a tablaatadassal, de azert ugy junius elejere nem bannam, ha valaki kispocisban megerlelodne a jo szandek :-))) Szivesen csinalom en vegig, de szerintem ez a honap meg az enyem, utana barmikor osztodhatunk :-)))
Angolon ne keseredj el, meg egyaltalan nem biztos, hogy nem lett meg az a vacak magno! :-)
Palma,
nem baj, ha nem kis drukkot kapsz, hanem nagy GIGAMEGADRUKKOT? :-)))
Barbi,
hat lehet, hogy ha jol osszekevernenk a ket idojarast, akkor jonne ki az igazi...
Apro kis orom, hogy kispapi megnezte az idojarast, itt tovabbra is meleg, kiveve szombat, amikor atvonul egy hidegfront. Na most akkor jonnek hozzank rokonok vendegsegbe, ki szeretnenk menni a kertbe... Csokoltatom Murphyt :-]
Minden szepet s jot Nektek!
Kaska
33+3