A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kaális párok fóruma

holnaptól ismét Dr.House lesz! :lol:
Vendég

Donika! :lol:
Remélem, jól vagytok. :wink:

Boni! Tudod, 4 nap és tesztelsz. Csodák pedig vannak. :lol: :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna! :)
Köszi, jól vagyunk! Te mikor tesztelsz? Továbbra is drukkolok!!! :P

Bonikó!
Ó, akkor neked is ezrrel magy a drukk! Mindkettő jó a bébi is, és a dr. House is!!!! :lol: :P

Kép

Kép
donika

Sziasztok!

Hanna meghívására (köszi) csatlakoznék, ha nem baj. Ma jelentkeztem be a Kaáliba, és szept. 19.-re kaptam időpontot konzultációra Dr. Bernard Artúrhoz. Jár Vmelyikőtök hozzá?

Köszi:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szia Snufi!

Üdv itt! Nagyon jó kezekben leszel. Fanni csinálja a táblát, ha visszakeresel, látod, ki kihez jár. :lol: :lol: :lol:

Én nagyon drukkolok!!!

Kép
hanna30

Fanni, Angel!!
Közben már rájöttem, hogy szőkét kérdeztem, nem a hisztero miatti akart külsős dokihoz küldeni Krizsa dr., hanem az endo miatt :oops: :oops:
Na akkor a'szem becsekkolok hozzá, hogy legalább ezeken túlessek... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja és köszönöm , hogy ilyen gyorsan reagáltatok rám...úgy nézem kb. csak ti maradtatok, mióta én elvesztem, de persze nagyjából követtem a ti és az új lányok kaális-kalandjait is... :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hanna :P
Örülök Neked!

Boni :P
Ezért tényleg hálás lehetsz Hannának, mert tündéri avatarod lett!

Snufi :P
Jó helyen jársz! Kívánom, hogy nemsokára a babavárósban levelezz :wink: Hjaaaa és velünk :lol:

OFF:
Lányok :!:
Engem ma nagyon szomorú hír ért. Képzeljétek, a 45 éves bátyám tüdőrákos. Nem is dohányzik! (Most olvastam utána, a tüdőrák 5 éves! túlélése 10-15%...) Vérzik a szívem. Nagyon jó ember és családfenntartó... De nagyon erős ám és hihetetlenül pozitívan áll a dologhoz! Szóval le a kalappal előtte... és hiszem, hogy ha valaki, akkor ő lesz a 10 vagy 15%... és nem 5, hanem 50 évvel... legalábbis ezt kívánom neki.
Bocs, tudom, hogy nem idevaló, de muszáj volt leírjam.

Fanni
fanni73

Boni! Hanna! Ez ám a tündéri avatar!!!

Hanna! Köszi :oops: :)

A mi kislányunk a kaális paárok fórumának Táblaírogató angyaláról kapja a nevét!

Fanni!Borzasztóan sajnálom. Szörnyű még belegondolni is..(az én bátyám 42).

babaimádó
Kép
babaimado

Fanni! Köszi! :wink:

A bátyádhoz, nagyon sajnálom. Én sajnos erről tudnék mesélni. :cry: A család hihetetlen erőt tud adni!!!!

Baba! Nagyon drukkolok!

Kép
hanna30

Köszi Fanni. :D Bátyádnak erőt és kitartást kívánok!

Fendike jár Dr Bernardhoz csak, ha jól látom. :shock:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Köszönöm, Lányok :roll:
fanni73

FAnni ez tényleg nagyon megrázó lehet. rengeteg pozitív erőt küldök a testvérednek, hoyg legyőzze!

Szia Tesókám!

Látod HAnna, még a végén nem csak avataradó, hanem a névadó keresztanyu is leszel! :wink:

Teszt még nem biztos, hogy 4 nap múlva lesz, mert ez a hónapom követhetetlen, Horvátországban eltörtem lázmérőm, így nem mértem, és mivel fel voltam fázva és fájt a hasam, még a Pé sem érzékeltem, így igazából nem tudom mikor lehetett. De mivel antibiotikumot szedtem így nem is nagyon bújtunk össze. persze azé voltunk együtt, csak nem tom akkor éppen volt ew Pé vagy sem

:oops:
Vendég

Boni!
Elhiszed, hogy nagyon szivesen lennék bármikor névadó már.
Az avatar hozzon szerencsét. :lol:

Nem hiszem, hogy a hőmérőn múlik a dolog. :wink:

Kép
hanna30

HAnna akármilyen kicsi betűkkel is írtadelolvastam! :lol:

tudom, csak abból tudom kb hol tartok! :lol:
Vendég

Én fejezem be, én is kezdem?

Jó reggelt!
Vendég

Jó reggelt!

fanni: kitartást a bátyádnak! ez nagyon szomorű :cry:

rólam: ma este megyünk a férjemmel urulógushoz.
hú, de álmos vagyok.

szép napot!

katica
katica30

Jó reggelt!

Én nagyon kakuk vagyok,de mi az avatar?

Boni
Én is rajongó vagyok!!!!! :lol: Imádom,ha kék ingben van!!!!!!!!!!!

Fanni
Sok erőt kívánok a bátyádnak és a családnak!

Én eszméletlen adag progipótlást kapok:napi 3*2 Utro golyó (szájon át,mert a másik végén a testemnek brrr),és napi 2 szuri a fenekembe a házidokinál,illetve az ügyeleten!
Mindkét helyen már várnak esténkét!Ha miden jól alakul ez megy majdnem 3 hónapig!
Ezt a szurit pedzegettem a házidokinál,hogy a férjem eljönne és megtanulná a beadását, ne kelljen minden nap este 3/48kor jönnöm,mert ugye dógom lenne otthon,hát prüszköltek az ötlettől!
Pedig szeirintem nem egy nagy cucc!Nővérképzőt javasolták neki előtte!
:wink:

Kép
anid

anid: avator az a kis kép, ami a nevünk alatt van bal oldalt.
jó sok szurit kapsz.

léptem dolgozni, ma is vár a pótvizsga :?

katica
katica30

Kakuk=kakukk

Kép
anid

Anid ez tényleg húzos :?
Vendég

HAlihó! Én is itt vagyok ,csak egy kicsit lemaradtam ,de bepótoltam mindent !NAgyon fáj a fejem ,egy hete már alig bírom kinyitni a szemem .Jó volt így dolgozni ,vakon bekocsikáztam majd róka -koma is volt 2 szer:-( Csak az a baj ,nem azért amiért szerettem volna ,hanem a fájdalomtól :cry: Beszéltem Harcikával ! Pénteken megyek a Kr Dokihoz ,biztos kibeszéljük mit teszünk a következő stimun .

Hanna !!!! Ha sikerülne egyszer kislányt szülnöm akkor HAnna Borka lenne a neve :lol: Ha kisfiú Huba bébi lenne :D

FAnni !! A Bátyusnak nagyon sok erőt és kitartást kívánok !!!! Mit kell tennem ha szeretnék Én is bekerülni a táblikába :D

Anid !!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Boni !!! Nálunk a Papa nagy Dr House rajongó ,a torrentről letöltöttem neki 22 részt :wink: inkább azt nézze mint a rengeteg meccset :cry: attol már kivagyok ,nálunk még a világbajnokság is elejétől a végéig rögzitve van :D :roll:

Segítséget is szeretnék kérni ,lenne avatarom csak nem tudom ,hogyan kell beillesztenem :oops: :oops:

Pandácska !!! Merre vagy???

Mindenkinek kellemes napot kívánok :lol: Dalmácia Kép
dalmácia

Sziasztok!

Fanni,
Nagyon sajnálom, hogy bátyádról ilyen hírek vannak :cry:
Sajnos van fogalmam, milyen ilyen hírrel szembesülni.
Sok-sok erőt, és szeretetet neki!
Bízzunk a legjobbakban! Igen, ő lesz a 15% és 50 évvel :!:

A progiszuritól ne ijedj meg, a szakmabeliek tökéletesen adják be! :wink:

Anid,
ugyanezt a progipótlás adagot kaptam a 2. és a 3. lombiknál is!
Remélem neked beválik! :wink: +++++++++++

Hanna,
++++++++++++++++ :)

Boni,
sok szerencsét az új avatarodhoz! :)

Snufi,
üdv itt! :)
angel37

jé, nekem ő volt az első avatarom dalmácia
Vendég

Lois,
bocs, lemaradt! :oops:
Akkor sztem laparoszkópot akar csináltatni!
Jó ötlet bejelentkezni a dokihoz, hátha még a kedved is megjön a következőhöz! :wink:
angel37

Lányok :!:
Köszi az együttérzéseket.

Angel :P
Igen, tudom :(

Lois :P
Akár vissza is csatlakozhatnál, s akkor már 3-an lennénk régiek. Az szerencseszám... hátha együtt kerülünk a babavárós topikba :wink:
(Egyébként ez nem azt jelenti, hogy a régiek közül még csak mi nem vagyunk babásak, hanem inkább csupán annyit, hogy mi maradtunk a topikon. Nekem eszembe jut még pár név, aki írt ide régen és még -tudtommal!- nem babás. Mka, Éden, Farkasok Juditja, Mniki. Örülnék, ha nem lenne igazam...)

Dalmácia :P
A táblába való adataid kellenek, akár priviben.

Fanni
fanni73

csajok, elkezdett szúrkálni a bal oldali petefészkem volt egy ki nyák is még csak eztán lesz PÉ? vazze
Vendég

[quote="boniko"]j írta:bonikoé, nekem ő volt az első avatarom dalmácia
Miért cserélted le? Olyan édi ez a kislány!!! :lol: szeretnék avatart Én is csak nem tudom ,hogyan varázsoljam oda,segítessz? Köszi Dalmácia
dalmácia

irok privit
Vendég

[quote="boniko"]i írta:bonikorok privit
Olvastam :oops: Még sötétben tapogatózok :lol: De azért köszike.DAlmácia
dalmácia

ha elakadtál szólj, priviben :lol:
Vendég

Anid,
nekem a férjem adja a legelejétől kezdve, semmi az egész
soha nem gondoltam volna, ugyanis a vérvételnél is majdnem elájul.. :D
először a kaáliban megnézte és másnaptól adta, így sokkal kényelmesebb
azt nem tudom mennyire kellene pontosan, de mi soha nem pont ugyanakkor adjuk, eddig nem volt gond.. :D
és nagyon remélem, hogy már csak pár napig mert nem akarlak elkeseríteni, de iszonyú állapotban vannak az oldalaim, két kemény izomcsomó és mindennap újra beleszúrunk, isteni... :oops:

Fanni,
:cry: :cry:
de az nagyon jó, ha ő maga pozitív, talán az a legfontosabb...

Snufi,
igen én járok Bernárdhoz
nekem csak jó tapasztalatom van, nagyon alapos és lelkiismeretes
és talán mögötte van a legtöbb tapasztalat...
_ismeretlen_

Anid, Fendike,
3-4 óra eltérés lehet a progiszurival!
De azért, lehetőség szerint, biztos jobb, ha kb u.olyantájt van minden nap a szuri!
angel37

Kép
dalmácia

Boniko ! Sikerült az átmértezés ,jó kis programom van a mai napra. :oops:
dalmácia

Elküldve: 2007 Augusztus 28 Kedd - 11:13

--------------------------------------------------------------------------------

Anid,
nekem a férjem adja a legelejétől kezdve, semmi az egész
soha nem gondoltam volna, ugyanis a vérvételnél is majdnem elájul..
először a kaáliban megnézte és másnaptól adta, így sokkal kényelmesebb
azt nem tudom mennyire kellene pontosan, de mi soha nem pont ugyanakkor adjuk, eddig nem volt gond..
Szia ! Nekem Krizsa doki azt mondta 1-2 óra eltérés lehet ,ha tudod inkább tarsd be az időpontokat ,mert Te is tudod itt minden óramű pontossággal kell ,hogy történjen :lol:
dalmácia

Okés csajok!
Akkor hogy lehet ezt az apás progit elintézni?????????

Fendike
ismerem az fenékfájást!
Mirelit zöldség és masszírozás!!!! :oops:

Kép
anid

Anid :P
A lányok úgy szokták, hogy beviszik a Kaáliba a párjukat, akik megnézik, hogy csinálják a profik, aztán ők is belejönnek :D
De miután Te esti szurit kapsz... nem tudom... Viszont ha még 2,5 hónapig kell nyomni, mégis érdemes lenne valahogy "betanítani"...
Fanni
fanni73

Azt mondjuk nem értem, miért kell a házidokihoz és az ügyeletre is menni???
fanni73

Egyszer nézze meg a párod, hogy adják be, másnap adja be ő akár a doki előtt és utána otthon...
főleg ha este adjátok, sokkal kényelmesebb ha ő adja és nem kell mindig elmenni

Dalmácia,
sztem egy idő után annyira telítődik a szervezet, hogy pár óra ide vagy oda nem számít
mi 8 és éjfél között adjuk, esti programtól függ...
_ismeretlen_

Anid,
így, így, ahogy Fanni és Fendi mondja!

Fendike,
úgy teljesen jó, ahogy beadjátok!

Na arról nem is beszélve, hogy ott az Utro is! :wink: Nem maradunk progi nélkül!
angel37

Baba :P
Megoldódott a fogacskád?
fanni73

Fendike ! Nem Én találtam ki, hanem Krizsa doki mondta :lol: Mert egyszer volt egy ilyen gond velem ,mindig a munkatársam adta be a szurit reggel 6 órakkor ,majd mennem kellett a Kaáliba .Reggel 8 ra voltam beírva ,ott kiderült még szükségem van szurira ,akkor kérdezett rá Krizsa Doki mikor szoktam kapni a szurikat!Majd HArcika beadta gyorsba .Röviden ez az Én sztorim :wink:
dalmácia

Fanni!
Sajnálom a bátyádat, nagyon sok erőt kívánok neki! :!:

Boniko! :)
Elképzelhető, hogy csúszott a PÉ-d, a nyák az sztem is annak a jele, hanyadik napon vagy? És hol van dr.House? :lol:

Kép

Kép
donika

Boniko ! Köszönöm a segítséget :lol:
dalmácia

donika 28.nap

dalmácia szivi! szép az avatarod
Vendég

Boniko!
Hát akkor nem tudom, nekem középidőben volt a nyákos vacak, és ha vennél egy olyan teszetet, ami a PÉ-d mutatja?

Kép

Kép
donika

Fanni !
Bátyádnak és az egész családnak a legjobbakat kívánom. Szívből remélem, hogy meg fog gyógyulni !!!

Sajnos jól emlékszel, a "régiek" közül még mi is várjuk a csodát. Valószínűleg ismét Kaáli lesz a vége, hiszen amióta szedem a gyógyszert a PCOS-ra, azóta többször voltam babás, csak nem sikerül megtartani a terhességeket :cry: Októberben lesz 2 éve, az utolsó lombikomnak..

Nagyon drukkolok Nektek !
Puszi
mniki

Sziasztok!

Donika: Köszike. Ti jól vagytok?

Ebba:
Üdv ujra közöttünk. Kipihenve feltőltődve kezdhettek ujbol neki.

Lafead: Akkor ez is rgy emlékezetes táborozás volt a számodra.

Anid:Szoltál az orvosodnak az ájulásrol? ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi: Akkor nálatok is zajlik az élet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baba:
Hajrá akkor te is kezdheted. Most már neked is lehet szurkolni. A fogaddal kapcsolatban megértelek.Bár én annyia félek a fogorvostol hogy még a terhességi kiskönyvemet sem voltam még hajlandó lepecsételtettni.

Mereszt: Akkor neked is hajrá+++++++++++++++++++++++++

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Niki :!:
Köszönjük/öm szépen.
A legutóbbit végigizgultam Veled, mert olvastalak másik fórumon. Mire gratuláltam volna, láttam, hogy ... :?
Én is nagyon drukkolok Nektek!
Puszi
fanni73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?