A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jó reggelt Lányok!!!! :P

Nem értem, miért, mert nem volt esős, nyirkos az idő, mégis az éjféli injekció után 10 perccel elkezdtem fulladni. Calciumot ittam injekcióban, kicsit javult, de éjjel 2kor arra ébredtünk, hogy köhögök, mint egy... és fulladok. Átkutattuk a gyógyszereket, de nem találtunk mást, csak a Ventolint, azt nem mertem, ezért Calcium Sandozzal kínlódtam+ bekapcsoltuk a légszűrőt (egy kicsi gép, iszonyat hangos) és attól jobb lett. Reggel alaposan átnéztem mindent és megtaláltam a Bioparoxol nevű asztma spray-t, azt írja a tájékoztató, hogy terhesen is használható. Ezt talán Apánk is megengedné akkor, ugye? Szerintem rosszabb, ha nincs oxigén, fulladok, köhögök iszonyatosan, nem?
Bocsi, hogy Tőletek várom a tanácsot, de hátha valaki ismeri ezt a szert közületek.

Tatu, Zel, Ágica! Ma is annyi húst kell enni? Mára már csak a Cetrotide maradt estére a 3 féle szuriból, ahhoz is vércséskedni kell?

Zel, Tatu! Izgultok? (Miket kérdezek, Johi biztos most is a nyugalom megtestesítője. ':P' ':lol:'

Csajok! HOGY VAGYTOK??????????
Én ma próbálok pihenni a nagy nap előtt. :D

Szép vasárnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

B.
Kép :P :P :P
bodza2005

Nahát, most olvasom, hogy ez a Bioparox nem is asztma spray, hanem felső léguti megbetegedésre való spray.
Pedig olyan "fazon" volt, ezért gondoltam.
Marad a Calcium...
bodza2005

Jo reggelt Lányok!

Ugy irigyellek titeket hogy együtt mentek hétfön sokat fogok rátok gondolni és délután kérünk helyzetjelentést mindenkiröl hogy hogy vagytok.
Remélem amikor én megyek akkor is ilyen jo ki s csapat lessz addigra ti már kismamik lesztek. :D

Zel drukk az ikrekhez 2-öt kérsz vissza?

Cseka Jol vagytok? Te is jelentkezz utána jo.

Jaj Bodza olyan rossz a fulladás és tuti akkor jön amikor nem kéne nekem is a multkor pont a lombikozás közepén tört elö elötte meg semmi. A Calcium az jo ha már mást nem lehet.

Katóc akkor te is nemsokára kezdessz.

Andi
zsembi

Tatulány
A nőgyógyászati műtét jó duma - ha nyúl pasi a főnököd, nem kérdezget.
- ez nem semmi számla :shock:

yamita
Nálam is szoktak landolni ilyen-olyan okból tiszteletjegyek, de sajna ebből nem landolt, ezért tudtam ilyen pontosan az árát. De így utólag már nem sajnálom rá a pénzt, sőt épp azon filóztam, hogy valamelyik barátnémmal is megnézem még egyszer :)
Más: a spenótleveshez te fagyasztott spenótót használsz?

L. Andi
Örülök, hogy újra itt :)

Szépem
Benne vagy a táblicskuban :) Paralia nekem is az Ági által említett Siófok-feeling-et okozta, de a tengerpartja szuper volt.

Bodza
Valami kimaradt az életemből... millen tanfolyamra is? Ha a képfeltöltésre gondolsz, akkor csak annyit kell, hogy melléklet feltöltése. A doboz feletti cuccokkal ne foglalkozz. A Melléklet feltöltése ikonra feljön egy dobozka, ott kiválasztod amit akarsz feltölteni és kész.
Amúgy nem mindegy mit használsz. Explorer? Mozilla?
A fotó, amit feltöltöttél 10 pontos :) Tündéri :) :) Ügyes vagy. De már nem törlöm ki a fennti sorokat - hátha másnak hasznos lehet :)
Én is Mozillát használok.
Bodza - ha a légszűrő elég, akkor próbálj meg nem bevenni gyógyszert. A Bioparox-ot nekem is adták köhögésre, pedig nem vagyok asztmás.

zsembi
próbálj meg megnyugodni, kicsit az az érzésem, hogy kapkodsz. Simán meg lehet csinálni egyben a vizsgálatokat - erre én is élő példa vagyok, legutóbb másfél - két hét alatt mindent lezavartam, de most pl két hét alatt két kivétellel mindent megszereztem. Szóval nem sokkal leszel előbbre, ha egyet előreveszel.

Zel
Gratula a petikékhez - jaj de muris :) Eltűnt a kulcs? :lol: :lol: :lol: Szinte látom, mint egy vígjátékban, hogy a gárda a zsebekben, bokrok mögött keresgéli :) Kíváncsi vagyok hol lett meg :)
ÁÁÁ... mond meg apunak, hogy azért kétnaponta engedjen már ide :)

LÁNYOK
600x600-as képet csak valami fotókreátor progival tudtok alkotni, mert a fotók többsége ennél nagyobb. Pl.: én az irfanview progit használom, a táblicsku korábbi készítője ezt ajánlotta nekem.

Csatlakozom Zsembihez - várjuk a híreket
grillázs

Kép
FELSZÓLÍTVA: SZIMÓ

Lányok

Első alkalommal kénytelen vagyok SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY-t fűzni a táblicskuhoz.
Gondoljatok kegyetlennek, meg gonosznak, meg minden, de egyre nő a táblicsku és egyre nehezebb lesz feltölteni, illetve egyre kevésbé lesz olvasható a sok név miatt. Éppen ezért sajnos korlátozást kell bevezetnem.
Aki nem jelentkezik bizonyos időn belül, és nem tudunk róla semmit (ez a zöld mezősökre vonatkozik), akkor őt kénytelen leszek kivenni a táblicskuból.
Az első, akit most felszólítok arra, hogy jelentkezzen, az SZIMÓ, mert egy ideje kérdőjelekkel szerepel a táblicskuban.
Ezentúl a táblicsku alatt megjelennek majd azok a nevek, akiknek kifele áll a táblicskuból a szénájuk, ha nem jelentkeznek.
Sorry, de ezt muszáj, mert tele lesz a táblicsku olyan nevekkel, akik nem jelentkeznek.
Ha van tippetek, javaslatotok, hogy a felszólítottaknak mennyi időt adjunk, meg minden, akkor írjátok.

Fájó Szívvel: grilli
grillázs

Sziasztok!

Katóc:
kár, hogy nem tudunk holnap randizni, de az viszont jó, hogy megjött a mensid, legalább nem kell gyógyszeresen meghozni.
Holnap kihúzatom a szept-i listából magamat, Iron doki oda írattatott fel.

Cseka: mikor derül ki, hogy lány vagy fiúMacikád van?

Zel: jujj, de jó a 4 embrió, azért nyugodtan üldögélhetsz a gép előtt kicsit, ne legyen annyira szigorú Apa, valamivel el kell ütni a várakozási időt

Bodza: én is túlvagyok az éjfélin, most nem fájt , de olyan lassan megy az idő, h megőrülök, már szeretnék túllenni rajta.
Sajnálom ezt a sok fulladást, jó vacak lehet, Apósom használ ilyesmi cuccokat hogy Ventolin stb.....+ cigarettázik mellette :shock:
Továbbra is kell erőltetni a húst + sok folyadékot, hogy a visszaültetés után nehogy túlstimulálódj, minnél kevesebb legyen a folyadék a hasüregben.

nem izgulok, a múltkor is meglepően nyugodt voltam, inkább optimista várakozás van rajtam

Grillázs: nagyon jó a tábla, köszönjük

Anikó
tatulány

Grillázs
Tényleg nagyon sokan vagyunk, és egyre többen is leszünk a táblázatban... :wink:
Pl. én sem tudok mit írni, mert nem történik semmi sem. Várok!!!
Nagyon kevés régi van már, szinte csak újakat látni a tábl.
Nyaralni is megy mindenki, talán azért nem jelentkezik pl. szimo sem....vagy erőt gyűjt....
Talán tegyél fel kettő táblázatot! :lol:
Ha nem haragszol meg, egy valamit hiányolok belőle, meddőség oka...???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló
A legnagyobb probléma, hogy szélesíteni nem nagyon lehet a táblicskut, őszintén szólva így is ki van centizve. A probléma azonban már a hosszúságával adódik, ha összehasonlítasz pl egy két héttel ezelőtti táblázatot a maival, akkor látod a minőségi különbséget - a 600x600-as feltöltési korlát miatt egyre összébb paszírozza a betűket - egyre kevésbé olvashatóvá teszi a dolgot.
A meddőség okával nem értek egyet, mert szerintem sokan nem tudnának rá mit mondani. Nem mindenki van tisztában az okkal, csak azzal, hogy nem jön neki össze.
grillázs

Ja, és még annyi, hogy azt leszámítva, hogy valakinek nincs konkrét beavatkozása, még nem igaz az, hogy nem történik vele semmi :)

Itt nem csak tüszőméretekről beszélgetünk, hanem ezer dologról csacsogunk még. Nem igaz csajok?
grillázs

grillázs, hálás köszönet a táblicskuért! :)
teljesen megértem, hogy miért mondtad ezt a korlátozást, és azt gondolom, hogy általában tudjuk is, hogy mondjuk most nem leszek gépközelben 1 hétig, és akkor lejelentkezünk. Én mindenesetre vettem az adást és jövök! ;)
És nagyon köszi, hogy fáradozol vele!
Juuuj már mindjárt holnap vaan!
Nagyon gondolok rátok majd reggel, zabszem nem fog beférni :D
és én csak 3-ra megyek! még jó, hogy lehet a munkahelyemen tusolni, tuti leizzadok addig.. :D
Ahogy egy drága német ismerősöm mondja mindig: Aludjatok szépen! :D
yamita

Grillázs
Tudom,tudom!!(mindig van miről beszélgetni) :lol:
Sajnos én olyan vagyok, hogyha nem sikerül, akkor egy darabig nem igazán szoktam jönni, talán úgy könnyebb... :oops:
De mindenki más.
http://kktt.tar.hu/tabla.htm
ismered ezt az oldalt? Itt pl. ha körül nézek mindig erőt merítek belőle. Mindenkinek össze jön egyszer, mégha sokára is. :wink:
Ilyesmire gondoltam, de ha nem férne el ide, akkor persze világos. :oops:
A 600*600-as felbontás miatt én sem tudok feltenni képeket. :roll:

kagyló

www.kepfeltoltes.hu-n töltsetek fotót és a link jöhet ide :wink:
beber77

beber77
csak kár, hogy nem müködik a link!!! :evil:

kagyló

Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van. Aki pedig a holnapi hálóinges talira nevez be, pihenjen most sokat, és nyugiiiiiiii!!!

Bodza! Én, mint a nyugalom megtestesítője???!!! Most már kicsit izgulok, de mindig arra gondolok, hogy minden rendben lesz, és akkor tényleg megnyugszom.

Tatu! Kérdezted egeret. nagyon örült, amikor hazaértünk. Rögtön mászott ölembe, és mint egy kicsi gyereket kellett ringatni, szeretgetni. Nagyot nőtt pár nap alatt. De még mindig olyan kis bohókás, mint egy rajzfilm figura.

Zsembi! Igen, kettőt kérünk vissza, de ez nem is volt kérdés. A tájékoztató beszélgetés során Vass doki ajánlotta, tekintettel a méreteimre. Mondta, hogy persze, az ritka, hogy mindhárom embrike megtapad, de akkor nálam biztosan redukálni kéne, és az pedig vetéléssel járhat, tehát nem kéne kockáztatni.

Grillázs! Köszike a táblában a megjegyzést, nagyon aranyos. Nekem tetszik így a tábla... Aki pedig nem jön egy ideig valami miatt, úgyis szól. Jelezném most előre, hogy én is ritkábbak között leszek, mert a párom komolyan veszi, hogy nem ücsöröghetek a gép előtt. De persze, azért mindent megteszek, hogy tudjak jönni.... :lol:

Nekem is el kéne már lassan tenni magam pihenő üzemmódba.
Yamita! Az ismerősöd megjegyzéséről jut eszembe. Én azt szoktam mondani a kiskutyának, Egérnek, hogy aludjál, mert álmos vagy! Baráti körben már szlogen értékű.
Tehát: Aludjatok, mert álmosak vagytok!

Puszika!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok csajok!

Zsembi: mindenféleképpen jelentkezem, ha túlvagyok a heti két vizsgálatomon. Édes vagy, hogy érdeklődsz:) Most fog eldőlni, hogy kell-e amniot végezni vagy sem.

Tatulány: már a 13. hét óta tudjuk, Dani baba lesz :lol: Már láttam a kis pöpijét is, Vass doki lemérte múltkor :lol: :lol: :lol:

Ezer puszi mindenkinek, a holnapi műtéteseknek ezermillió drukk és mindenképpen jelentkezzetek! Stimusoknak jó tüszőnövelést kívánok!

Kép
cseka

Sziasztok lányok!!!
Nem jöttem pénteken,mert délelőtt ügyintéztem,csak du.án dolgoztam és elég sok munkám volt!
Hétvégén meg kicsit bepunnyadtam,mert nagyon hiányzik az Uram és szomorka voltam.
Szombaton este sikerült a kolleganőimnek meggyőzniük,hogy menjek el velük bulizni,de nem éreztem túl jól magam :(
Így ma pihiztem és a körmösömnél voltam,megcsináltattam a körmeimet :)

Nagyon jó dolgok történtek veletek a napokban.Jó volt a kedvetek is,aminek nagyon örülök!
Zel,a 9 petike,4 embrió az eccerűen szuper és hétfőn beülti.
Nagyon gondolok ám Rátok!!!Tatu és Bodza,nagyon ügyesek legyetek ám ti is!!!
Majd siessetek haza és írjátok a jó híreket! :D

Ági!növesztgeted a tüszőcskéidet???Husi,bírod még???

Bebe,Cseka,hogy vannak a pocaklakók???

Manoka,Andi,jobban vagytok már lelkileg?

Yamita!Nem emléxem,hogy írtad-e már melyik kerületben vagy fitneszguru??? :-)

Beus,Szépem!Ti mikor indultok szeptemberben???
Finch!Akció indul???Nálunk is mehetne most,ha lenne apa :(
Katóc!Lehet,hogy en picit korabban kezdek,13. ra varom a menszim.

Szép estét mindenkinek és gyönyörű éjszakát!!!
hanyatka

Zel, hangos nevetésben törtem ki a kutyu altató szövegtől :D:D
és megyek is aludni mert valóban álmost vagyok :)
összekészítettem a papírjainkat - mint a jó gyerekek az első napi suli előtt :lol: - és próbálok nem izgulni!
Remélem holnap akkor találkozunk!!!!
és pár hét múlva meg mindenkivel.. hajrá-hajrá topiktalii! :D
yamita

sziasztok,
hú, ti aztán tudtok termelni, nem győzöm visszaolvasni. a gond csak az, mire a végére érek, elfeledem, mi volt előbb.. :lol: (csak zárójelben: szőke vagyok.. ) :lol: :lol:

Grillázs! köszönöm a tábla-helyet! remélem hamarosan mindenki a sárga mezőben foglalhatja el tisztes helyét! azzal egyetértek, ha vki nem jelentkezik nagyon sokáig, és szűk a hely, le kell venni. csak relatív, mennyi az az idő. de visszatenni még lehet, ha visszatér közénk.

nagyon sok új mamajelölt van! a holnapiaknak megy a drukk! este jelentkezzetek, ha tudtok, (vagy híradót kérünk ) :lol:

Hanyatka! én számításaim szerint jövő hétfőn megyek szondára, s aztán szurik.

megyek, elteszem magam holnapra, remélem ti már pihentek!
szépem

Yamita! Még 1x köszönöm, amiket írtál a priviben!
TE EGY DRÁGA TÜNDÉR VAGY!!!!!!!!!!!!

Zsembi! A Calcium azért nem nagyon használ sajnos, tegnap órákig köhögtem, fulladtam éjjel, fura, hogy a levegőtisztító után jobb lett, pedig az tök kicsi teljesítményű. Ma pedig a cigi füstjétől kezdtem el ismét. Ennyit nem szoktam egymás utáni napokon fuldokolni, inkább csak esős időben. Na, nem baj, ez van.
Vizsgálat: én 2 nap alatt mindent végigjártam, majd 2 nap a különböző helyekről a leletek beszerzése, kivéve a mammográfia, mert azt alig lehetett elintézni, hogy ne 2 hónap múlva adjanak időpontot. Írd meg priviben, hogy csinálod, hogy ilyen körülményes az egész, hátha tudunk okossággal szolgálni, hogy lehetne egyszerűsíteni. Remélem, nem veszed tolakodásnak. :D

Grillázs! Drága vagy, hogy így megdícsértél a sikeres képfeltöltésért!! :D
Nem is értem, hogy a Firefoxról miért lehet.
A táblicsku szuper így!! Szerintem, aki eltűnne úgy, hogy nem csak elutazik vagy ilyesmi, szóljon Neked priviben, hogy nem kéri tovább, nem? Akkor nem szükséges magyarázkodnia, ha éppen nincs a legjobb kedvében.

Tatus! Jó, hogy írtad a hús, mert biztos kicsit lazult volna a dolog nálam..., de ok, értem, eszem tovább. Fú, de izgi, holnap!
Annyira más így menni, hogy "barátok" között lehetünk :D !!!!

Zel! Édes lehetett az Egér!!!! Majd mesélj holnap még!!!!!!!

Grillázs! Én is köszönöm szépen a fáradozást a táblicskával.

Kedves Kagyló! Nekünk azért kinyílhatsz olyankor is, mert mi nem fogjuk hagyni a rossz kedvedet előbújni!!!!!!!!!!! Lyó? Minden rendben lesz, meglátod!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Cseka! KÖSZÖNJÜK!!!!!! :D De jó kis név a Dani!!!!!!!!!!!! :D

Aranyos Hanyatka! Mindjárt jön az Apa Neked!!! Ne szomorkodj!!!!!
KÖSZI a drukkolást!!!!

Neked is nagyon köszönjük, Szépem!!!!!!!!! :D

Alukáljatok "szépen", mert "álmosak vagytok"! :-) :D

Szép álmokat kisCsapat!!!!!

Kép
bodza2005

Szép jó reggelt! Akik ma mennek, azoknak drukk ezerrel.

Cseka - táblicskuba bekerült a kék pelus. :)

Kagyló - egy ötlet a konkurens táblicskuból - a végére odaírja, hogy akik velünk voltak. Na, ez egy jó ötlet, mert humánus. Nem töröl ki senkit. Szóval a végére oda kellene írni, hogy akik velünk voltak, de egy ideje nem jelentkeztek. Hm?
grillázs

Jó reggelt Lányok!

Hihetetlenül pörögtetek a hétvégén. :D És micsoda jókedv honol a topicban!!!!Én biztos vagyok benne, hogy most elkezdődik egy fantasztikus babaeső és Karácsonykor már csakis a babás dolgokról fogunk csacsorászni! :D

Visszaolvastam, de őszintén szólva jegyzetelnem kellett volna, hogy mindent megjegyezzek. :oops: Kicsit lukas az agyam mostanában.

De a lényeg azért megmaradt:

Zel, Bodza,Tatu!!!

Ma nagyon sokat gondolok Rátok!!!Millió meg millió drukk!!!!!!!!!!!!!De jó, hogy együtt mentek, így jó lesz a hangulat, ami a sikerhez nagyon fontos!!!

Yamita,

délután Neked is drukkolok!!!

Cseka,

már ilyen hamar látszott a kukija Macikának?Dejó!Nagyon szorítok a vizsgálatokhoz!!!!!!!!!!Pocakod növekszik szépen?

Manóka,

annyira örülök, hogy jelentkeztél!!!Hátha még befértek idén, de egyelőre nyaraljatok, pihenjetek, ápolgasd a lelked!

Én alapvetően jól vagyok. A Gravida sem zavar be túlzottan. Viszont reggelente-délelöttönként továbbra is alig bírok enni, annyira hányingerem van és szinte semmit sem kívánok megenni. És állandóan aludnék, és ha tehetem alszom is. Nehéz megszoknom az új állapotot, hogy bizony annyit tevékenykedem, amennyit bírok, mert eléggé aktív vagyok, de most valahogy minden lassabban megy. De tudom, hogy ez pár hét múlva megváltozik. És mindent a babáért.

Viszont szinte állandóan felpuffad a hasam. Vannak olyan ruháim, amiben úgy néz ki, mintha már nőtt is volna a pocakom, pedig valójában még nem (még korai is lenne) és még a súlyom is változatlan.

Na, ezek az édes gondok, amiket hamarosan MINDENKI megismer a topicban!!!! :D :) :D :) :D :)

Akinek nem írtam név szerint annak is millió drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja,Grillázs, én ma vagyok 7+5 . Szerdán leszek 8 hetes.A tábla szuper!!!!Szerintem úgy csináld, ahogy Te jónak látod és ahogy Számodra a legjobban kezelhető. Szerintem így is mindenki olyan boldog és hálás, amiért van topic-táblánk. :wink:

Szép napot!!!!!!!!!!!!!!!!!
És drukkdrukkdrukkdrukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bébé
bébé2007

Sziasztok!

Tatu, Bodza, tudom, hogy most nem olvassátok, de nagyon drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen és rendben is lesz!!!!!

Zel, pihizz sokat és fogadj szót apának, csak jót akar, és aggódik érted/értetek!!!!! Pihizz sokat, de azért néha jelentkezz be! :lol:

Remélem talizunk délután! Kicsit izgulok is, hogy mi lesz, mit fog mondani Apánk, de várom is, hogy végre történjen valami.

Nem tudom ki, de valaki kérdezte, hogy szeptemberben mikor kezdjük a lombikot. :oops: Ha minden jól megy, akkor szeptember 20. körül kzdjük a stimut.

Cseka, tök jó, hogy már tudod, hogy kisfiú lesz és Danika!

Szép napot mindenkinek! És drukk ezerrel akiknek szükséges van rá.

Bea
beus77

Sziasztok!

Most sikerült elolvasnom a hétévégi termést!
Reggel találkoztam Bodzával és Tatuval. Bodza hozta a szokásos formálytát, tiszta nevetős volt,
Tatu te úgy láttam kissé feszültebb voltál! :-(
Sajnos Tatuval nem sokat tudtam beszélgetni, de az én érzésem az, hogy Bodza volt az első műtétes, mert arra az ágyra került, amelyiken én is voltam ind a kétszer, és én voltam akkor az első.

Velem annyi van, hogy a bal oldalamon van vagy 8 tüszőke, a jobban sajna csak egy árválkodik, Biztos unatkozik egyedül szegényke! :-(
De szépek a méreteik ,apánk is megdícéret. Ma teljes generált kaptam, cicitapi is volt, meg rákszűrés, meg UH, és még vérvételre is elküldött. Megnézi a bilirubinomat megint. Remélem rendben lesz aza eredményem.

Bodzának elkértem a telcsiszámát, küldtem neki üzit, hogy tudja az én számomat is, és ha minden igaz, jön majd az INfó.

Zel drága, mondd meg a férjednek, hogy naponta legalább kétszer fél óra babanetezés jót tesz! :-) Februárban én is úgy csináltam. Na jó néha többet ültem a gépnél, de mégis bejött. A lényeg, hogy sétálgass, ne emelj, ne hajolgass, és az Utro után legalább két órát feküdj. Én mindíg akkor néztem meg egy egy filmet! :-)

Na jó hosszú lettem! Pedíg ez nem rám vall, egyszer valaki a tégi topikosok közül azt mondta, hogy én vagyok az Egymondatos Ági! :-) Vagy lehet, hogy az másik fórumon volt? :-) Na mindegy.

A lényeg szerdán ismét UH! :-)
Ági28

Ági, ha unatkozik az az 1 tüszőke jobb oldalon, akkor tessék oda is növeszteni még, hogy ne árválkodjon! :lol: :lol: Örülök, hogy megdícsérte Apánk. Akkor biztosan nagyon szépen fejlődnek! Csak így tovább! Mikorra várható a leszívás?
Melyik ágy? A legbelső? Én azon feküdtem amikor volt az átjárhatósági vizsgálatom és akkor én voltam az első.

Tatu és Bodza már biztosan től vannak a műtéten. Annyira kíváncsi vagyok, hogy hány tüszőjük lett!

Egymondatos Ági! :D :D Ez tetsztik!

Bea
beus77

Sziasztok!!!

Ági! ez tényleg nem vall rád,hogy ennyit írtál :)
De nekem teccettt :)

Örvendek,hogy a bal oldalon ilyen sok szép tüsződ van.Hajrá,hajrá!

Beus!Én kérdeztem,hogy ikor kezditk,mert én is olyan 13-15 körül megyek apánkhoz.Biztos fogunk majd talizni.

Várjuk a híreket a lányoktól!!!!
hanyatka

Sziasztok Lányok!

Tatu, Bodza, Zel! Szorítok nektek. :D

Ágikám!
Várjuk a híreket a csajszikákról. :lol:

Mikor várható nálad az akció?

Puszka Nektek, Andi
l.andi

Beus ha rajtam múlna, akkor ott is legalább 9 tüszőke lenne. :-)

Még nem kapcsolta be bodza a telcsijét! :-(

Én úgy számolom, hogy kb péntek, vagy hétfőn esedékes a műtét.
Ági28

Sziasztok Lányok!

Bodza, Tatu, Zel már bizti hazaértetek remélem jól vagytok.

Zel igaza van Áginak néha azért helyzetjelentésre oda ülhetsz a géphez.

Bébé én irigylem a hányingered.

Andi
zsembi

bébé - hm, pedig uccsó mensi alapján számol a progi, de korrigáltam rajta....

Lányok
Várom a javaslatokat még táblicsku ügyben. Nem akarom én eldönteni teljhatalmúlag. Szeretném ha ti is hozzászólnátok. Meg bizonytalan is vagyok a dologban :oops:
grillázs

Sziiiiiiasztok lánykák!

Hát túlvagyunk rajta-:))

Tök jó volt, a fél topic ott találkozott, mi kicsit késtünk, kissé rosszul lettem éhgyomorra az autóban, nameg feszült voltam Apa miatt, de Bodza volt olyan aranyos...hozott nekem kabalát egy cicát és minden jól alakult. köszike!!!!
párom tudott frisset adni és a elérte az értéke a bűvös minimális határt.
Bodza volt a harmadik a sorban, én a második és volt + 1 csaj.
Bodza nembaj ha leírom ugye?, Neki 4 tüszője lett, nekem meg ...hihetetlen de 12!!!!, UH-on nem is látszott ennyi, mondta Apánk, h rászúrT a kisebbekre is, sztem Vass doki nem szúrt rá.
Nekem 9 volt az érett, azt meg is szúrták du-ra, ICSI lett mégis.
Eléggé fájt a pocink, de alighogy magunkhoz tértünk ott kaszinóztunk, nagyon jó volt a hangulat :D ugye???
11. felé jött Zel is, visszakapott 2 bébikét :) :lol:
Fél 3 felé megjöttek Yamitáék is :D jóóól éreztük magunkat, csak jobb helyen is találkozhattunk volna.....sebaj majd a babákkal!!!!
Beus: Ti meg kb. most végezhettetek :lol:

Ági: gyönyörű a 9 tüsző, ebből még lehet több is, de ez is szép szám.

Cseka: gratula Danibabához, Te Vass dokihoz jársz terhesgondozásra?

Bébé: remélem mi is követünk Téged, ami a tüneteket és a babát illeti.

Zsembi: pár napja írtad, hogy itt vagyunk a babásodás kapujában, hááát nem volt egyszerű, mi először kontrollra Apánkhoz márc. elején mentünk...mindig közbejött valami

Apánk édes volt, mikor feküdtünk az ágyban benézett hozzánk műtösruhában+ sapkában és kérdezte, h hogy vagyunk?

Prednisolon + K vitamin annak jár akinek vmilyen pajzsmirigyértéke nem tökéletes...ma tudtam meg.

ki megy holnap? Hanyatka?

Maiak kérjük a beszámolót-:))

Anikó
tatulány

Katóc: kihúzattam magam a szept-i listáról, még 1 hely felszabadult Neked-:))

Ja, a húst továbbra is erőltetni kell, Apánk azt mondta, h elég napi fél kg :lol:

Anikó
tatulány

Tatulány jaj de jo hireket hoztál örülök hogy mind jól vagytok és jo lehetett hogy együtt voltatok aztán most vigyázni ám magatokra és a randisugikat küldöm a tüszöcskéknek.

Holnap kell telózni?

Andi
zsembi

Édes, drága Lányok!

Bébé, Grillázs, Beus, Hanyat, Andi, Yami, Szépem és Zsembi! Nagyon szépen köszönjük, hogy ennyi pozitív energiát küldtetek!!
Éreztük, komolyan! Tök jó volt a hangulat és minden jól is alakult eddig mindhármunknak. Úgy, de úgy remélem, ezek után is így lesz...!!!!!!!!!!!!!
Ági nővér hihetetlenül jó arc és baromi rendes!!! Az altató dokinő is szuper volt!!! Apánk pedig egy édes csillag!!!!! :D
A 4ből 4et megszúrtak nekünk, várjuk a fejleményeket holnap reggel.
2db 10es, 1db 8as és 1db 1es volt. Reménykedünk a legjobbakban pl. a 2db 10esben :D .

Zel! Hogy vagy? Hazaértetek?
Tatus! Fáj még a pocid?
Ágikám! Edd a husikákat és növeld a petikéket!!!+víz!!!!!!
Yami! Na, mi volt???? Szuper, hogy összeismerkedtünk élőben is!!!!!

Minden készülődőnek ezerrel drukk!!!!!!!!
Minden pihenőnek iszonyatjó feltöltődést!!!!!!!!!!!!
A termelőegységeknek: HAJRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Zsembikém! Randisakat igen, küldd légyszike, KÖSZIII!!!!!!!

:lol:
bodza2005

Bodza, Tatu+ Neketek nem pihenni kellne?? Ejnye bejnye....

Tatu nem is mesélted, hogy rosszul lettél! :-( De a lényeg, hogy jó sok szép petikéd lett!

Bodza mindenkinek dícsekszem ám a kutyival.. :-)

És az altatás hogy tetszett??
Ági28

Sziasztok Lányok!

Hűűűű, csupa jó hír!

Bodza, Tatu, ügyesek voltatok, olyan büszke vagyok rátok!!! :D Remélem, hogy nagy szexelés folyik a petricsészékben. :lol:
Te kis Bodza, összeráncoltam ám a homlokom, hogy punkció előtt negyed tizenkettőkor még nem alszol. Irgum-burgum. :D :D Bár, ahogy olvastam, nem volt könnyű éjszakád a fulladás miatt.
Tatu, köszi a helyet! :D Tudom, hogy nem szereti, ha kibeszéljük, de azért persze Apának is gratula!
Jó kis találkozó lehetett ma!!

Zel, Te is ügyes voltál, nagyon vigyázz a porontyokra!!! Pihizz sokat, és növesztgesd őket nagyra! :D Azért néha jelentkezz, hogy hogy vagytok, jó?

Ági, 9 tüsző az naggggyon jó! Bár nekem lenne ennyi egyszerre!!!! :D

Beus, én is kérdeztem korábban, hogy ki mikor kezd, mert én is 20-a körül fogok kezdeni, ha minden rendben lesz. Remélem, hogy Hanyatkával és Veled is találkozom majd.

Mindenkinek pusszancs, Kata
katóc

hú csajok, nagyon ügyesek vagytok! örülök, hogy ilyen jó hírek vannak, s mindenki jókedvű! tényleg jó kis talit hoztatok ott össze!

Bébé babájának növögetést, Zel babáinak ügyes tapadást, Bodza és Tatu sejtecskéinek sikeres randevút, Ági petécskéinek ügyes felkészülést !! ugye nem hagyok ki senkit? szóljatok!

holnap a telefon után jelentkezzetek!!
szépem

Hellooo :D

nagyon örülök lányok, hogy találkoztunk!!!! :D:D
Jó volt Titeket látni, hogy milyen erősek és vidámak vagytok!! :D
És szuper, hogy minden jól alakul mindenkinél!
kár, ági, hogy rólad "lecsúsztam" :D remélem azért majd összefutunk! :)
bébé tündér vagy, hogy szorítottál, izgultam nagyon! Örülök, hogy Ti jól vagytok! :)
Apánk tényleg egy tündér, tele van szeretettel az a pali..
a leleteink tökéletesek, kell még egy hormonvizsg - ahogy gondoltuk is- azt jövőhéten kezdjük. a zárójelentésemhez kell még kiegészítés, hogy ez az adminisztráció ilyen elcseszett, ez szinte hihetetlen.. :twisted: ezen jót morogtunk Apánkkal.. :)
Szóval minden jó úton halad, a táblicsus infó helytálló! ;)
Nagyon gondolok Rátok, mindenki ügyes legyen ám!! ;)
Egyéééétek az a húúúúúst :lol:
és persze, aludjatok szépen, mert álmosak vagytok! :lol:
(bodzám ezt Tőled loptam 8) )
yamita

Hajszál pontosan 9-kor kell telefonálni, a sejtek nem önállóan szexelnek, hanem a Gyöngyike biológusnak köszönhetően.
Apa (mármint az enyém) el van ájulva, h milyen rendes az a nő.

Szerencsére mostmár kutya bajom, altatásban is nagyon profik, egyik percben még matattak a fejemnél, másikban már aludtam is, semmi szédülés, álmosság szal aki előtte van ne féljen az altatástól.

Yamita: örülök, h találkoztunk, a férjednek hihetetlenül kék a szeme tényleg, akkor októberben Ti jöttök?
Apánk tényleg tele van szeretettel, türelemmel, én voltam nála mindenféle időpontban hajnali fél 8-tól kezdve, éjjel fél 11-ig és uolyan kedves mindig.

A Duphastontól lehet vmi mellékhatás? Hízás, szédülés stb.....?

Aki már szült nála, hogy tudtátok időzíteni a szülést a "szabadnapjaira"?????

Beus: mesélj, mi volt nektek?

Köszönjük még1x a sok-sok szurkolást mindenkinek!!!!!!!

Anikó
tatulány

Szijjasztok lányok,nagyon ügyes lányok!!!

Annyira jó,hogy ma minden ilyen jól sikerült.Sokat gondoltam rátok!És kicsit irigykedtem,hogy nem lehetek ott és ismerhetlek meg benneteket :(

Bodza,Tatu!Holnap kell telefonálni?Megy a drukk,hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!
Zel!Pihenj sokat és néha jelentkezz!!!
Yamita!Neked is örülök,hogy jól alakulnak a dolgok!

Katóc!Sztem,fogunk találkozni :)Már várom,hogy kezdjünk!! :wink:
hanyatka

Szijjjjjasztok ügyes Lányok!!!!!! :D :D

Nagyon nagy gratula a tüszőkhöz!!!!!! Nagyon örülök, hogy minden jól alakult, és hogy mindenki jól érezte magát.

Én sajnos nem találkoztam veletek :( , de ami késik, nem múlik. :)
Mi 5-re mentünk, de korábban értünk oda, két lány ült kint a váróban, de 5 előtt 5 perccel bejutottunk és 1/4 6-kor már végeztünk is. A clamidiát újra kellett csinálni, mert a "minta vizsgálatkor megsemmisült" papírt kaptak vissza eredmény helyett :evil: :evil: . Egy vérvételre kell még elmennem, a teljes vérvizsgálatra, és rajtolhatunk. 10 nap múlva kell hívnom telefonon, hogy mi lett a clamidia eredménye, és utána akkor kell mennem, ha megjön, és kezdjük is. Nagyon rendes volt Apánk most is, mint mindig.
Ja, és képezeljétek, amikor vizsgált, mondta, hogy most van peteérésem. Én "egy kicsit" meglepődtem, és ennek hangot is adtam. Ugyanis még csak a 9. napon voltam tegnap. És akkor is azt mondta, hogy 1-2 napon belül meg lehetne csinálni az inszeminációt, vagy a punkciót. Én meg mondtam, hogy akkor ez most ebben a hónapban kimarad. :lol:

Remélem lombiknál fogunk talizni egy páran, olyan jó lenne! :D

Szép napot mindenkinek!!!

Bea
beus77

Sziasztok Lányok!
Jelentem, én is megérkeztem a szabiról, de lélekben még mindig a Balcsin ringatózom!
Örülök a jó híreknek, remélem jön a szeptemberi babaeső. Drukkolok mindenkinek.
Jön az ősz, én azt is imádom. És hátha hoz valami újat is... :D
Mindenkinek szép napot kívánok!
finch

jó reggelt!

telefon-hírek?

szia Finch, kipihented magad?
szépem

Jó reggelt Lányok! Kép

Örülök a jó híreknek! Ügyik voltatok!
Várjuk a további hereket.

Zel!
Neked drukk a két visszakapott babónak! ++++++++++
Nálatok akkor van még fagyibaba is?

Puszka Andi
l.andi

Jaaaaj! Ez az elírás nem hereket hanem híreket.

Mi van már, jó hogy nem heréket. :oops:
Éhes disznó.....
l.andi

Hahóóóóó!!! Vannak hírek a tegnapi punkciósoktól???? Annyira kíváncsi vagyok!!!!!

Bea
beus77

Sziasztok!

Lányok hogy sikerült a randi telóztatok már? Nagyon kiváncsi vagyok.

Szia Finch nagyon jo idöt fogtatok ki és az idén szupi volt a balcsi merre voltatok?

Zel neked megy a babaragacs++++++++++++

Beus nekem a jónás naptár szerint meg a 19.napra esik a peteérés. Spontánkodjatok azt lehet? Mármint ugy értem hogy ha nincs elzárodva a petevezetö.

Andi
zsembi

Szépem, Zsembi!

Szuper, aktív pihi volt. Aliga-Akarattya - vitorlázás, bulizás, naplementézés, romantikázás. Alig akartunk hazajönni! Nagyon gyorsan eltelt.
finch

Finch ez akkor nagyon szupi lehetett én még juniusban voltam de akkor is szuper volt mondták a tévében is hogy jo sokan voltak idén belföldiek Balatonon én örülök mert csak a miénk.

Lányok hol vagytok már a hirekkel?

Andi
zsembi

Sziasztok Lyányok!

Most egy gyors bekukk, majd később még jövök:

Zel,
hurrá!!Tessék sokat pihenni!A babók pedig jól ágyazzanak meg maguknak Nálad 9 hónapra :D !

Bodza,Tatu!

Mivanmáááá'???? :wink: Telcsiztetek apánknak???Úgy izgulok!!!

Finch,
üdv újra itt. Meglátod a nyaralás majd megteszi utóhatását. :D Én is imádom az őszt és tutttti, hogy csupa csupa jó hír köszönt be majd hozzánk most már sorozatban!

Cseka,

mikor is mész a vizsgálatokra??

FEBRUÁRAPU,

rég hallottunk mamáról és babáról. Hogy vannak??

Szép napot!

Bébé
bébé2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?