A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bodzaaa, tatuuu! Helyzet???
Remélem, hogy minden rendben van!!!
írjatok hamar, mert izgulok!!!
yamita

Finch, biztosan nagyon jó lehetett a Balcsin. Az időtök is jó volt. Tuti meg lesz a hatása! :wink:

Tatu, Bodza jelentkezhetnének már!!! Annyira kíváncsi vagyok és úgy drukkolok!

Zel, pihizz sokat, de azért jelentkezz is néha. Remélem jól érzik magukat a babák és ott maradnak 9 hónapig!! :D

Bea
beus77

Lányok a Szabolcs utca hol van?

Andi
zsembi

MÁV Kórházat tudod hol van? A Podmaniczky és a Dózsa György u. sarkon. Ha arról mész, akkor a Podmaniczkyről balra kell fordulni a Dózsa Gy-re, és onnan jobbra vagy az 1. vagy a 2. utca a Szabolcs u.

Bea
beus77

Sziasztok! Én reggel bankban voltam anyukámmal, kis kiegészítést kellett kérnem tőle! Azt vártam, mikor odaadta, hogvy majd hozzátesze, költsd gyógyszerre! :-D :-D

Bodza, Tatuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap reggel jön valaki apánkhoz?? Vagy egyedül kell árválkodom??

Na majd még bekukkantok, de most takarítanom kell :cry:

Ja táblázatba szerintem kellene egy olyan rész, ami más színű, ahol azok az emberek szerepelnek, akiknek megvolt a transzfer, vagy az inszem, és látszódna, hogy mikor is kell tesztelni.
Ági28

Csajok, köszi a fogadtatást és a bíztatást. Előbb-utóbb csak meglesz a hatása. Bár egy szépséges pillanatban tudtam meg a szabadságom és a Balaton közepén, a naplementében, telefonon, hogy egy kedves baráti pár, akikkel összejárunk és akik szintén már egy ideje próbálkoznak, babát várnak. Azóta személyesen is találkoztunk, és akkor mesélték, hogy direkt telefonon közölték a hírt, nem pedig személyesen, mert tudják milyen rossz lehet. Nem akartak minket kellemetlen helyzetbe hozni. Imádtam érte őket. Így sokkal jobb volt fel dolgozni a hírt a személyes találkozásig, ahol már tényleg én is tudtam velük örülni.
finch

bébé! Veled mizu? Jól vagy?
finch

és Cseka mami! Mikor lesz a vizsgálat, ahol már tutit mondanak?
finch

Finch - ez tényleg nagyon figyelmes volt a barátaidtól. nekem a barátnőm annak idején el se merte mondani, én kérdeztem rá, mert olyan más volt az arca...

csajok, mi van ha hétvégére esik a menzi? mármint szonda végett kérdem. mert nekem csak 3 max.4 nap, és ha pl. pénteken jön meg, akkor hétfőn már igencsak fájni fog, nem?
A másik kérdés, ha szombatra esik, (akkor jó még a hétfő), viszont akkor mikor telcsizek apánknak? elég csak úgy odaállítani hétfő reggel vmikor?
szépem

Köszi Beus igy már rémlik valami.

Andi
zsembi

Szépem, nekem épp tegnap mondta Apánk,hogy jelentkezzem, ha megjön a mensi, és azt mondta, ha hétvégén jön meg, akkor hétfőn reggel hívjam.
Viszont ha Neked 3-4 napig tart, és esetleg pénteken jön meg,akkor úgyis pénteken hívnád, és aznapra fog behívni. Engem mindig aznapra hív uh-ra amikor hívom, hogy megjött.

Bea
beus77

Sziasztok Lányok!

I.Andi, :lol: :lol: :lol: Ez jó volt!

Bodza?????? Tatu?????? Ülök a tűkön!!!!!!

Szépem, ha hétvégén jönne meg, szerintem hétfő reggel telefonálj. Nekem rendszerint szombaton jön meg, és engem mindig hétfő délutánra-estére hív be Doki bácsi, gondolom addigra túl van a stimusokon, punkción, transzferen, és a gyógyszerbeállítás ugye nem két perc.
Ha pénteken jönne meg, azonnal telefonálj!!!! Lehet, hogy még aznapra behív, főleg hogy Neked csak 3-4 nap a mensi. Mázlista! :D

Finch, megértelek. Én is alig tudtam hazajönni a Balcsiról. Azért Isten hozott újra itt! :D
katóc

:D :) :P :lol: :D :) :P :lol: :D :) :P :lol: :D :) :P :lol:

CSAAAAJOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

4ből 3szabályosan megtermékenyült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRÁ!!!!!!!!!!!! Holnap visszakapjuk Őket!!!!!!!!!!!!!! (Lehet, hogy ezzel a drága Apánk azt akarja mondani, hogy mind3ukat???) Gyöngyi biológust is imádjuk, hogy Istennőként szúrt!! :D Apánkról pedig nincsenek szavak, hogy milyen ügyes és imádni való!!!!!!!!!!! Cuki Ági, Zsuzsi és az altató Dokinéni is tündérbogarak!!!!!!

Jaj, még ugye tovább drukkoltok, Ti drágák???!!!!!!!!!!!!!!
Ugráltunk meg sírtunk örömünkban!!!!!!!!!

Tatu!!!!!!!!!!! VELETEK MI VAN???????????????????

Átolvasom majd rendesen az üzeneteiteket, csak ezt szerettem volna tudatni a drukkereinkkel!!!!!!!!!!!!!!

:D :) :P :lol: :D :) :P :lol: :D :) :P :lol: :D :) :P :lol: :D :) :P
bodza2005

Bodza drága, annnnnyira nagyon örülök, hogy ilyen szépen osztódtak!!!!! Teljesen elérzékenyültem! Nagyon drukkolok, hogy továbbra is minden ilyen szépen alakuljon!!!! Ikszben az ujjaim!!!!! ICSI volt, vagy lombik?

Bea
beus77

Szia Katóc! Akkor mi Balatonimádók vagyunk! :D
Bodza 2005! Gratulálok. Kívánom, hogy a továbbiakban is minden menjen rendben!
finch

bodza juhuuuu :D:D:D:D hát, ez remek!!!!!
holnap hányra mész?
Jééézus, gondolom alig férsz a bőrödbe! :lol: :lol:
Mááár csak egyet kell aludniiiii :D:D:D

Tatu-tatu, jelentkezz!!
yamita

Bodza ez szuper még jo hogy drukkolunk tovább.

Tatu hol vagy?

Andi
zsembi

Csajok! Ez nagyon jó érzés lehet - el sem tudom képzelni - ezt az állapotot, amiben most Bodza és Tatu van! Gyakorlatilag egy icuri-picurira vannak a Picuritól! NAGYON - NAGYON SZORÍTSUNK NEKIK.
És persze magunknak! :D
finch

Sziasztok!!!!

Köszi az izgulást, aranyosak vagytok, Beus még telefonon is felhívott.
Nekünk 5 szabályos megtermékenyült embriónk van, holnap reggel újra telcsi, ha megmarad ennyi továbbtenyésztik, de valszeg holnap visszaültetik.
Bodza: gratula Nektek is!!!!! Holnap megint talizunk, Te jó hatással vagy rám nagyon :o :lol:
már szabin vagyok azért nem ülök a gép előtt egész nap-:))

Páromnak mondtam, h megvannak az 5-ös ikrek, remélem 2 hét múlva gyökeresen megváltozik az életünk...és a Tiétek is hamarosan!!!!

Ági: jó ez a "költsd gyógyszerre" :lol: :lol: :lol:

Szépem: ha hétvégén jön meg a mensi elég ha hétfőn telefonálsz, estére hív be, én a 3. napon voltam, vérzés már nem volt, és nem volt annyira vacak.....na jó csak kicsit :shock:

Finch: jó, hogy ilyen tapintatosak a barátaitok, sajnos sokan nem, 1 kolleganőm tudott a babagondunkról......nekik ill. a fiának becsúszott a gyerek és a legfőbb baja az volt, h jaj....nem bika csillagjegy lesz hanem mittudommi :roll: amíg élek ezt nem felejtem el.

Beus: hurrá, hip-hopp Ti is babásak lesztek, tényleg szép ősz elé nézünk.

Zel: ugye pihengetsz, de azért kéredzkedj a gép elé hírt adni időnként.

Anikó
tatulány

Igazán jöhetne már Tatu. Csak halkan súgom meg, hogy beszéltem vele, és azt mondta, hogy mindjárt jön és ír. De ennek már több, majd' 1 órája. Én tudom az eredményét, de nem akarom "lelőni". Most már csak ideér és elmondja.

Bea
beus77

Na, mire leírtam, addigra Tatu is írt. :lol:

Bea
beus77

Azért itt is gratulálok Tatu!!! Hajrá, ikrekre fel!!! Ne izgulj, tutira megváltozik 2 hét múlva az életetek! Veled együtt Bodzáé és Zel és is. :D :D

Bea
beus77

Zel és is= Zelé is. Bocsi :oops: :oops: :oops:

Bea
beus77

legszuperebb lenne ha ikrek, de 1 babának is nagyon örülnénk.

Kedves Beus, anyósom "tartott fel" azt tárgyaltuk, h melyik nap mit (HÚÚÚST) kellene főzni, majd jön segít.
Sztem a nagyszülők is nagyon várják az unokákat, gondolom mindenkinél.

Bodza: jól vagy ugye, semmi tünet ? Párom nagyon kíváncsi, h a férjed milyen eredményt "csinált" és gratulált, h milyen jó arány a 4-ből 3!!!!!! Tehát ikrekre fel :D

Anikó
tatulány

Tatukám végre már szét izgultam magam akkor ikrekre fel. Tessék pihizni ez a többieknek is szól Bodza, Zel!

Aranyos a férjecskéd hogy érdeklödik Bodza férje iránt a kis kiváncsi. :)

Andi
zsembi

Húúúúúú csajok ezek szuper eredmények. De kár, hogy holnap nem találkozunk, pedíg adnék nektek babaragacs puszikat is !

Na csak tömjétek a husikát felülröl, a golyóbisokat alulról, és meglátjátok minden rendben lesz. Ne felejtsétek az Utrot magatokkal vinni holnap!! :-)
Ági28

Hűűű tatu, nagyon örülök! :D:D
Ikrekre fel!! Szorítoooook! :D jujj lányok, de jó, hogy minden jól megy!!!! :D:D

Ági, ez jó! alulról és felülről :lol:
yamita

Bodza,Tatuuuuuuu!

Hurrráááááá!!!!!!
:D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D :)

Nagyon nagyon nagyon szorítok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

most mennem kell holnap bővebben.

szép estét Mindenkinek!

Várom holnap az újabb híreket!De izgi!!!!! :P :lol: :P :lol:

Bébé
bébé2007

Sziasztok!

Nagyon örülök én is a jó híreknek!
Kép

Szorítok Nektek!

Ágikám!
Természetesen rólad sem feledkezem meg! Csak ügyesen, mert figyellek! :shock:

Sziasztok Andi
l.andi

Sziasztok!!!
Én is ide értem és jobbnáűl jobb hírek várnak :)))
Ez eccerűen szuper!!!!
Bodza,Tatu!!!Nagyon ügyesek legyetek holnap,sokat,sokat gondolok rátok!!!
Zel!!!Hogy vagy???pihizel???

Finch!Isten hozott!!!Akkor nagyon szuper szabitok volt,naplemente,romatika.....irigykedhetek??? :)

Bébé!Hogy vagytok?? :)

Ágika!holnapra már szép nagy tüszőid lesznek,igaz???Péntekre várható a leszívás???
hanyatka

HAJRÁ IKREK !!!!
ÉN IMÁDOM ŐKET!!!
Mi lenne ha megbeszélnénk apánkkal,hogy mind ikreket szertnénk,ehez tartsa magát??? :lol: :roll:
hanyatka

Hello lányok!

Bocs, hogy eltűntem emgint, de elkezdtem hétfőn dolgozni és hát gondolhatjátok mi vár ilyenkor az emberre 3 hét után:(
Napközben esélyem sem volt benézni, így azt hiszem maradnak az esték, mikor meg már senki nincs itt.

Először is nagyon nagy gratula bodzának és tatunak. Szuperül alakulnak a dolgok, holnap és utána is szorítunk ezerrel:)))

Ági! Te hogy vagy? Punkció felé közeledsz már?

Hát nekem nem igazán indul jól a dolog, mert most hívtam apánkat és a kenetem valami cocus pozitív lett. Ami egyébként nem ért meglepetésként, mert már a kenetvételnél látszódott (no meg éreztem is), hogy egy kis folyásom van (bocs csajok, de 10 percig gondolkoztam, hogy ezt hogy írjam körül, aztán úgy döntöttem, hogy ez a topik ezt simán elbírja:))). Szóval a nyaraláson összeszedtem valamit tuti a vízben:( A gáz csak az, hogy nekem holnap-holnapután me kéne jönnie. Megkérdeztem apánkat, hogy akkor most csúsztassuk a lombikot vagy mi legyen? Azt mondta, hogy 1 lehetőség még van, ha lóadag antibiotikumot veszek be. Tudjátok, ami 2 szem összvissz, de tényleg brutál. Mondtam, hogy oké, megpróbálhatjuk. Szóval már szóltam is a férjemnek, hogy írja már fel és váltsa ki, hogy bevehessük (neki is kell) Aztán jelentkeznem kell, ha megjön és apánk azt mondta, hogy majd akkor elmondja a feltételeit:)) Szóval most épp az van, hogy nem biztos, hogy most indulunk, lehet, hogy a következő ciklusban. Persze ez már oly mindegy.
Bocs, hogy kicsit hosszú lettem.

Jó lenne, ha járna erre valaki estig.

Cseka!!! Hogy vagy? Mi lett az eredmény, eldőlt, hogy kell-e pocakszuri?
cyprus

Tyűűűű a mindenit! Egy kicsit itthagylak benneteket, és mi minden történik. :D :D :D

Drága Bodza, drága Tatu, ez aztán a szupi hír!!!!!!!! Holnap aztán nagyot lazítsatok, hogy Apánk jól fel tudja tenni a porontyokat! :D
Ja, és tessék a gyerekeket "alultáplálni"!!!

Ági, hajrá és léccciiii írj, amint lehet, hogy hogyan álltok! :D

Most megyek, mert Apa hozott nekem csokis-epres-mogyoróhintellékes fagyit a mekdönciből. Nyamiiiii!

Majd még este benézek!

Pussssz
katóc

sziasztok
Grillázs
Úgye nem haragudtál meg rám?!Nem akartam kritizálni a táblázatodat, úgy jó ahogyan van. Nekem is tetszik mint a többieknek, csak egy ötlet volt tőlem az, hogy minnél több legyen feltüntetve benne... :oops: :roll:
:oops: :oops: :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Cyprus, gyógyuljatok ki gyorsan ebből a nyavajából, hogy ne csússzon emiatt a lombik. Egyébként én is nagyon érzékeny vagyok az "ilyenekre". De figyu, ha telefonon beszéltél Apánkkal, és kell antibiotikumot szedned, akkor mikor írja fel a doki, hogy mensi előtt elkezd? Vagy felírta és a férjed ment fel a receptért? Nem értem. :oops: :oops: :oops:

Szép estét és jó éjszakát mindenkinek! :lol: :lol:
Pusza

Bea
beus77

Szia csajok! Örülök a sok kismaminak, és osztódó embriócskának, vigyázzatok magatokra! Most ennyi!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Cyprus
Miért kéne csúsztatni? :?: Ahogy mondta Apánk: beveszed a gyogyikat és indulhattok! :!: Ja, + a feltételei. (Az majd meg kiderül, hogy mi is pontosan.)
Szóval ne lásd ezt olyan sötéten!

Kagyló
Biztos nem haragszik rád Grillázs. (A nevében is benne van, hogy édes.) :lol:

Katóc
Irigykedve olvasom, hogy milyen fallajtot eszel. :D
Megvallom kissé közelebb kellett hajolnom a monitoromhoz, hogy egyáltalán ki tudjam olvasni, hogy mi is az. :shock: És persze elgondolkoztam azon, hogy:
állok a Bagaméris kocsi előtt és megpróbálom ezt a fagyi nevet komondani...
... majd kérek egy gombóc vaniliát, azt jól van.

Puszi nektek, Andi
l.andi

Sziasztok!

Apa kutyát etet, kicsit ideengedett.. Sietnem kell, mert azt mondta mire végez, nem akar itt találni.

ja, és egész eddig felolvasta, it írtatok, én meg feküdtem.. nagyon jól szórakoztam. Más-más hangot használt..

Két babát kaptunk vissza. AHA is volt az erős zónák miatt, vagy ilyesmi rémlik Apánk szájából. A beülti sem ment simán, mert a méhszájamat nem tudták könnyen nyitni... De lényeg, hogy itthon vagyunk.
Apa sokat simogatja, puszilja a pocim, beszélget a picikkel. hihetetlen.

Bodza! Tatu! nagggyon jók vagytok! Puszika nektek!!!
Drukk, ti is pihenjetek sokat! Még jól is esik a kényeztetés! :wink:

Ági! De jó! Szép eredmény!
Cyprus! gyógyulj meg! Biztosan minden rendben lesz!

Nem is tudom mit akartam hirtelen! Ne hari!

Köszönöm a babaragikat! nagyon jó érzés, hogy valaki még szorít, hogy más is drukkol, szóval értitek...

Sokszor gondolok rátok!

puszika mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
zel

majdnem lekéstem a jó hírekről, de itt vagyok! Tatu, Bodza, ez szuper! holnap már vissza is kapjátok a kis embriókat? további szép osztódást a porontyoknak addig is!!

csajok, köszönöm a tanácsot menzi-vizit ügyben, akkor nem aggodalmaskodom. csak az volt a bajom, hogy én apánkkal júniusban beszéltem utoljára, ma hétfőn meg csak az asszisztens vette fel. de akkor maradok annál a verziónál, hogy ha megjön, azonnal telcsi.

beus, cyprus - mikor indultok?
szépem

Sziasztok!

Kicsit nagyon eltüntem:-( Szánom bánom! De annak örülök, hogy jó hírekre jövö vissza!:-) Igyekszem visszaolvasni! Oszt övök!:-)
modrooka

Mától ne ltja a főnök a monitoromat úgyhogy tudok naköben is bent lenni:-)))) No megyek olvasni:-)
modrooka

Zel-kismami: örülök, h bejelentkeztél kicsit, Apa aranyos lehet, h felolvassa Neked a fórumot, Apánk duplán bebiztosította a helyet a kicsiknek az AHA-val, mi az az "erős zóna"???? Pihenj sokat és megy a drukk egymásnak!!!!!!

Ági: jó ez az alul-felül dugdosás-:)) az injekciók esküszöm jobbak voltak mint ez az Utró, húúúúú de izgi, Neked is lassan leszívás, max. 1 hét lesz közöttünk.

Cyprus: ha valamilyen coccus akkor baktérium, betadine kúp is jó fertőtlenítésre

I.Andi: Nektek hogyan tovább, Apavizsgálat stb......???

reggel fél 9-kor kell telcsiznem, hogy hogyan tovább, olyan kíváncsi lennék, hogy hány fiú és hány lány az 5 embriónk. annyira hihetetlen, h most ott éjszakáznak a laborban és remélem 1 év múlva itt fognak OÁZNI.

Bodza???? minden OK, pihizel? Én ma kitakarítottam a házat, 2 hétig csak lábat fogok lógatni.

Még 2 hét erős drukkot kérünk!!!!!!

puszik :P

Anikó
tatulány

Zel
Örülök én is, hogy néha azért hírt adsz magatokról.
Pihikézzél, ahogy a Párod is javasolja. :D

Modrooka
Na végre, hogy egy kicsit kiesik a főnök látószögéből már a monitorod. :) Legalább gyakrabban látunk. :lol:

Tatukka
A hogyan tovább még nem tiszta. Az biztos, hogy egy kiskatona toborzás következik, :oops: , majd számlálás. :lol:

Puszka, Andi
l.andi

Grillázs! bocsa, hgoy csak most írok: baboca 03 nál a 3. beültire sikerül egy lány, akit a képen látsz, amúgy meg van egy 11 éves nagy kamasz fiam. É s elvileg október ben kezdjük a 4. lombikot.
tatulány! hajrá! Ez éreztem én is a lányomnál, hogy de furi, hgoy most ott vannak messze tőlem.. aztán most meg itt van..
Modrooka örülök, hogy újra vagy..
cyprus jobbulást!
Ági, mindent bele!
Szépem mikorra várod a mensit,
hajrá Bodza és Zel! És akit kihagytam attól elnézést kérek! Szorítok mindenkinek! Éljenek a topikosok!
Vendég

I.Andi: páromnak 1 éve találtak a katonák között valami bacit, amit antibiotikummal kezeltek ki, lehet, h valami gyulladás van Nálatok is. Évelején (pont az inszemekkor) valami katasztrófális eredményt produkált sorozatban, több hónapig szedte a cink-szelén-e vitamint és az csodákat tett.

Anikó
tatulány

Édes, drága Lányok!!!!!

Hihetetlenül jólesett és jólesik, hogy ilyen szinten izgultok értünk és éreztek együtt velünk!!!!!! Nem is tudom, hogy köszönjük meg, mert az eddigi sikerben Ti is szerepet játszotok, a sok-sok szeretettel, az biztos!!!!!!!!!!!!!! Ha rajtatok múlik, biztos úton halad a folytatás! ;-) :D

Bébé! Igen, olyan fantasztikus a légkör itt a topikban!!! Édesdrága vagy, köszi mindent!!!!

Beus! Milyen egy drága csajszi vagy, hogy így drukkoltál!!!! Vicces volt, hogy X-ben az ujjam, ICSI... Icsi-ben az ujjam-haha. :D

Andi! De jót nevettem a heréken= híreken! :D Klassz a kis villogó logo, köszi!!

Zsembi! Köszi a randisdrukkot!!!!! :-) :D és a továbbiakat is!!!!!!!!

Katóc! Te kis gondos, leendő Anyuka!!!!!! Olyan édes vagy, hogy aggódtál+ drukk!!!!!!!! Fú, remélem, menni fog ma a lazítás!!??
Te kis ínyenc-kajailag értem ;-) :D

Hanyatka! Jóóó, köszi!! Légyszi', gondolj ránk ma is!!!!!
Hajrá IKREK!!!

Finch! Örülök, hogy klassz volt a nyaralás!!!! Képek esetleg...??? :D
Babaeső folytatódik VELETEK!!!!!!!!!!!! Köszi, így legyen, ámen!! :D

Ágicám! Miért nem talizunk ma?????? Mi 9.30ra megyünk, Te??????????????

Grillázs! Neked is köszi a drukkot!!! :-)

Tatukám! Ma is együtt fekszünk??!!!! :D :D :D
Örülök, hogy a kabalacica meghozta mindazt, amit szerettetek volna!!! Én megmondtam, igaz!!??? :D :D :D Persze, azért Ti is kellettetek ehhez a szuper folytatáshoz!!!!! ;-)
Ezek után is vigyáz majd Rátok, ahogy Zelre a kutyikabala és Ágicára is a Yorkiutánzat-kabala!!! :D :D :D
Ja, én is takarítottam tegnap! :-) :-) :-)

Aki szeretné, szívesen adok még kabalát Nektek is, mert úgy tűnik, beválik!!!!!!! Hihi!!!
Zel azt mondta, az Övé majd vándorkabakuty lesz!! :-)

Aranyos Yamitám!! De lyóóó, hogy minden rendben volt a leletekkel és Veletek!!!!!! Csak így tovább!!!! Bababa hogy van???
Köszi az izgulást értünk!!!!!!!!!!! :D :D :D Jössssssssz ma????

Szépem! Igen, most megyünk Tatuval a Kincsekért!!!! Fú, de izgalmas!!!! :D :lol: :lol: :D :lol:

Cyprus! Köszi nagyon!!!!!

Babóca! Neked is!!!!

Zelmami! Puszihegyek!!! A párodnak is cuppp! Az enyémtől is pusza Nektek!!!

Lányok! Kérjük szépen 9.30tól a babaragacsot!!!!! Mármint a drukkot!!! KÖSZI ELŐRE IS!!!

Mi is szorítunk ÉRTETEK ezermillióval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :lol: :lol: :D :lol:

Kép
bodza2005

Bodza,Tatu!!!
Gondolok,gondolok....!!!!!
Már biztos úton vagytok a kincsekért!!!Hajrá,hajrá!!!Babaragacs elküldve!

Cyprus!Üdv.,újra itt! :wink:
hanyatka

Zel apuka!Csak így tovább!Kell a maminak meg a babóknak a kényeztetés,így már 100%os a siker.Érzem!Jók legyetek! :D
hanyatka

Ági!Miújság??Jó hírek???
hanyatka

Helló Lányok!

Nagyon jó, hogy ennyit írtatok tegnap este, de végül el kellett mennem otthonról, így megint lecsúsztam rólatokL

Szuper, hogy mindenki jól van, tényleg annyi minden van most a topikon, hogy szinte mindenkivel történik valami. Így ne haragudjatok, ha valakit kihagyok.

Zel! Neked is óriási drukkJ))

Beus! Lehet, hogy bénán írtam le, szóval Dévai mondta, hogy milyen gyógyszert kell bevennem és a férjem (orvos) írta fel nekem és ő váltotta ki.
Szóval tegnap este mikor hazajött, mondta, hogy hozott nekünk fini antibiotikumot vacsiraJ
Gyorsan be is vettem, így elvileg már hat is. Remélem minden ok lesz, bár a férjem is azt mondta, hogy emiatt a cocus miatt nem kell csúsztatnunk.

No, majd kiderül, én mindent megtettem.

Modrooka! De jó, hogy itt vagy!!!!!J)) É
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?