A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Bogyóóó Szia! Ez a hűvös engem is érdekelne... Egyszerűen AKAROM!! :roll: MOST!!! :evil:
Vendég

Hát Adri látod...azért legalább felhívhatott volna előtte... :lol: :lol: :wink: Ja Bogyo én mindent tudok róla!!De alig várom h végre "kilábaljon"ebből a disco korszakábol és visszatérjen a bandához!! :) Állitolag jövöre lesz uj lemez!

Missfried
Kép
missfried

A párom szokta mondogatni hogy ha lányunk lesz biztos Gwen lesz a neve :D :D Áááá azért annyira nem....

Missfried
Kép
missfried

missi, en is szeretem ot, de ekkora rajongo nem vagyok, mondjuk ingyen elmennek a koncertjere :)

adri holnapra igerem a huvosebbet....soha nem vartam ennyire meg eletemben, hogy lehuljon a levego. cici-teszt...:) haat, nekem is valtozoban a dolgok...:) ez van, viszont most nem panaszkodhatok, hogy kicsik
bogyogyorgyi

Ja multkor szó volt a grafit rajzaimról,felteszem őket megmutatni!!Remélem nem baj :) Már jó rég rajzoltam őket...ujabban nincs türelmem :?

Missfried
Kép
missfried

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Van kettő a JUnkies együttesről,egy a Hooligansról,egy félig kész Drew Barrymore,egy előző párom kiskori képe,egy No Doubt,..és egy régi kép Abaházi Csabáról! :D

Missfried
Kép
missfried

Tyűűű Missi!!!! Le a kalappal! Nagyon tehetséges vagy! Samukának is tessék rajzolgatni!
Vendég

Hát majd a Samukát lerajzoolom :) ,festettem csak neki...ja azóta még egyet,de azt most nem tudom megmutatni..

Köszönöm Adri!! :)

Missfried
Kép
missfried

MISSI:NAGYON ÜGYI VAGY!
ESŐ ITT IS MEGSZÜNT , LEVEGŐ FÜLLEDT ,HASAM FÁJDOGÁL :o ,ANYÁM MEG AZT MONDTA BEDAGADT A SZÁM ,BÁR ÉN NEM VETTEM ÉSZRE,MI LESZ ITT????????REMÉLEM MÉG SEMMI!!!!!
Kép
geosel.klara

Hűűű, tényleg nagyon ügyes vagy! :shock:
Samu rajzokat kérünk!!!

Szunyókáltam egy fél órát, nagyon jól esett :wink:

Felkészítősök, kérjük a beszámolókat, mit láttatok és hallottatok
Holnap jövök
pusszantás mindenkinek

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Missi: Ügyes vagy! Nem akarsz komolyabban ezzel foglakozni?

Voltam terhesgondozáson. Mázsálás eredménye: eddig +7 kg.
A dokim azt mondta a MagneB6-ot csak a 36. hétig kell szedni. A vérképem borzalmas, írt másfajta vasat, hátha az jobban felszívódik. Haemoglobinom: 106 mg/l

Kaptam NST-re is időpontot! Szeptember 11. Két hét múlva lesz az utolsó terhesgondozásom, utána már csak a kórházba kell bejárnom NST-re.

A doki szerint nagyon lent van a baba, jó lenne még pár hetet kihúzni valahogy, azt is mondta sokat kellene pihennem. Persze, két gyerek mellett olyan sokat lehet...

Kép
Kép
Kép
gabi39

CUKIKA?MERRE VAGY?
NA MEGVAN MÁR MIBEN MÉSZ A LAGZIBA!LÉGYSZI CSINÁLJ EGY FOTÓT MAGADRÓL,AMIBEN MÉSZ,MERT ÉN TANÁCSTALAN VAGYOK , PEDIG JÖVŐ SOMBATON MI IS MEGYÜNK,NEM AKARNÉK SLAMPOSAN KINÉZNI!
Kép
geosel.klara

GABI39:+ 7 KG GRATULA!!!!JA,VICCES .2 GYEREK MELETT PRÓBÁLJON MEG BÁRKI PIHENNI!!!!KÖNNYŰ MONDANI Kép
DE MAJD JÖVŐ HÉTTŐL KEZDŐDIK AZ OVI MEG A SULI,MÁR ALIG VÁROM!!!!
geosel.klara

JÉ MOST NÉZEM A VONALZÓM ÁTLÉPET A 8.HÓNAPBA.HOGY IS VAN EZ???NEM A 32.HÉTTŐL KEZDŐDIK?
geosel.klara

gabi, + 7 ! sztar vagy
az hogy lent van azt jelenti, hogy maharosan szulsz ?

missi, te milyen ugyes vagy ! en semmit sem tudok rajzolni, szoval en nagyon ertekelem az ilyet

latom ma mindenki szunyokalt, jol teszitek

szaj dagadas ?? Klari, na nee
mi lesz meg velunk ??
bogyogyorgyi

maharosan = hamarosan :)
bogyogyorgyi

SZÁJ DAGADÁS:OLYAN MIKOR SZÜLÉS ELŐTT MINTHA SZILIKON SZÁJA LENNE AZ EMBERNEK!!!!NA AZÉRT AZ ENYÉM MÉG EGYÁLTALÁN NEM OLYAN :roll:
geosel.klara

Bogyó: Nem tudom mire értette a doki, mindenesetre csütörtökön a magánrendelésén megnéz, nem nyílt-e a méhszájam. A baba teljesen befordult menetirányba. Pedig jó lenne 3-4 hetet még kihúzni. Igyekszem nem szülni még. Nagyon lent van a szívhang is, alig találta meg.

Klára: Én is nagyon várom a jövő hetet, talán akkor ha suliban lesznek, majd tudok egy kicsit tovább pihenni. Nem lesznek napközisek, úgyhogy délben már mehetek is értük, de az a pár óra csend maga lesz a megváltás.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Missi! Aranykezed van! :!: A Junkiesből egy csávót ismertem. Hónapokig egymás mellett dolgoztunk, amikor eljöttem onnan, akkor tudtam meg, hogy ebben az együttesben játszik. Igazából erről az együttesről is akkor hallottam először :roll:

Szájdagadás? No, akkor nem töltetem fel szilikonnal :lol: Visszamondom az előrejegyzést a plasztikai sebésznél ;)

Klári! Gratula! Én is már 2 hete tagja vagyok ennek a teamnek :) (8. hónap)

büngyike

gabi gratula, látom 34. hét betöltve! azért próba meg pihizni, nehogy korán jöjjön a picúrka:)
missi: ügyi vagy:)
jövőhéten rendbe akarom tenni a konyhaszekrényt, ki-be pakolom, hogy rendben legyen minden..jó nagy fába vágom, mert óriáskáosz uralkodik! :shock:
klára nektek hány gyerkőcötök van?
bogyó: kád kép??? :?

Kép
tidi

büngyi: andzselinadzsolisra? :lol:

Kép
tidi

Cuki! Vigyázz nagyon magadra! Aggódom, nem kéne most esküvőre menni :?

Tidi: nem, az túl vékony ;)

büngyike

sziasztok
Remélem nem haragszotok hogy ide pofátlankodok igy a vége felé.
elég régota olvaslak benneteket,és nagyon jó olvasni benneteket.Én oktober 24-re vagyok kiirva,és a JÁNOSBA szülők,de félek ,hogy előbb jönn babácska,mert sokat feszül a hasam és minden frontot megérzem.Most egy kicsit megvagyok ilyedve mert sokk lett a baktériumszámom és attól félek hogy megint kapok antibiotikumot.
Timi
feichttimi

Timi, üdv! :) Csak nyugi!Itt nekünk is mindig mindenféle bajunk van.... :wink: :?

Büngyi, ki volt az??A srác tudod...kíváncsi vagyok! :wink:

Na ne már,a végén még megszülnek lassan itt páran... :roll: :shock:
Ja a szájdagadás az erősen a "végefelé tünet"nem? :? Vagy ez is csak vmi féle allergiás reakcio lenne??

Na lépek mert kezdődik a Barátok közt :D
Szép estét csajok!!

Missfried
Kép
missfried

Ja nekem meg a torkom kezdett el fájni!!Remélem NEM vmi baci :shock: !!!Lehet h csak a tegnap esti tulsok sav marta ki??Hát akkor már inkább az legyen...

Missfried
Kép
missfried

sziasztok!

csak gyorsan adok magamról életjelet. havi zárás van a cégnél. ez az utolsó, amit végig kell csinálnom.
már csak 3,5 hét...
ma voltam a szt. imrében szülésfelkészítőn, és a fájdalomcsillapításról volt szó. nagyon érdekesnek találtam, és azt hiszem, el kell gondolkodnom az EDA-n. olyan nehéz így, hogy nem tudni, mire számíthatunk, szerintem így nem is igazán lehet eldönteni és felkészülni erre. na mindegy, majd gondolkodom azért még ezen.

sheppy,
én nem hinném, hogy gondot okozna a növény a gyerekszobában. a virág is talán csak az allergia/pollenek miatt. a kaktusz szerintem nem árthat. (és persze olyan helyre téve, ahol nem éri el)

pelustartó: a brendonos speciális kuka, légmentesen zár. ha a kukát magát ajándékba is adják most, a zacskót bele venni kell. és szerintem az kerül sokba, mert az folyamatosan kell.
én nem hiszem, hogy veszek ilyet. kiteszem az erélyre míg le nem kerül a nagy kukába.
az ikeás kuka nekem is teljesen meg fog felelni. úgyis most ott néztük ki a kiságyat is. meg egy csomó jó dolog van ott!

Jánososok,
mit mondtak a légzésről a mai felkészítőn. van valami infotok, amit közkinccsé tennétek?

Missi,
jók a rajzok.

Gabi,
akkor lehet, hogy te már szeptemberben szülsz? ha zárt a méhszáj, akkor szerintem minden oké, nem?

Cuki,
vigyázzatok magatokra!

Mindenkinek kellemes, pihentető estét.

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Ági: Ha nagyon muszáj szeptemberben, akkor a 27.-ét szeretném. Igaz addig még 4 hét van. Na jó, 3 héttel is kiegyezek. Hát nem tudom. Majd csütörtökön megvizsgál zárt-e a méhszájam.
Nekem mindkét gyerek pontosan 4 nappal hamarabb jött a kiírt időpontnál, furcsa lenne most hetekkel hamarabb szülni, de ha jön akkor nincs mit tenni. Azt mondta a doki, hogy sokadik gyereknél már hamarabb nyílik a méhszáj. Hát nem tudom. Eltelt majd 8 év, szerintem meg olyan, mintha először szülnék.

Még 3 és fél hetet dolgozol??? Jaj, jó sokáig húzod az igát! Nem is értem hogy bírod. Minden elismerésem!

Cukika: Tényleg magas kicsit így gyógyszerrel is, de ha nem megy 140 felé akkor ne izgasd magad. Nem lesz semmi baj! Vigyázz nagyon magatokra!

Kép
Kép
Kép
gabi39

Timi: Isten hozott!

Missi: Te is vigyázz a bacikkal! Lehet hogy csak a sav. Reméljük.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Jó rég voltam...de sokat gondolok rátok, meg persze olvastam is (már amikor, most vagy 4-5 oldalt egyszerre... :) )
Nagyon be van most sűrűsödve itthon minden, nem sok idő jut a netre, talán így este, de erre meg legtöbbször fáradt vagyok, most szerintem csak azért bírom, mert du. aludtam egy kicsit. Itt épp akkor esett az eső.
Jóslóim nekem is vannak, a hasam jól lent. Voltam ma védődőnél, 15 kg-nál tartok, most csak 2 jött fel az utóbbi 4 hétben, így annyira nem is idegesít. Megkaptam az igazolást, többször már nem kell mennem, csak 36 hetesen a dokihoz, aztán kezdődnek a CTG-k.

Bogyo, megkaptam az emilt, minden rendben, csak el vagyok nagyon...az itthonszüléses témát egyelőre nem feszegettem, majd...Kevés az idő a komoly beszélgetésekre. Férjem állandóan dolgozik, vagy a munkahelyén, vagy az építkezésen van kint...Hamarosan költözhető állapotba kerül a ház, így nekem is sűrűsödik ezzel a teendőm. Ma pl. karnist, csillárt, függönyt néztem csak...
És mivel otthon szülni csak 36-37 hét után lehet, most még nem vettem erre külön dolgokat. Majd. Remélem kihúzzuk addig.
A szemérem csontom nekem is szokott fájni, főleg éjszaka, amikor fordulok , vagy felkelek...
12 kg sztem nem sok, ne aggasszon! Ez a meleg már engem is kezdett kiakasztani, szerencse, hogy ma már jobb volt! :) :)
Én a két nagyobbal így csináltam, hogy nem használtam törlőkendőt. Vettem papírvattát, feldaraboltam, egy kis műanyag tálkában volt víz, így tettem őket tisztába. Bencinél már használtam a törlőkendőt. De az előző megoldás is jó volt, kicsit talán macerásabb, de olcsóbb és körny. barátabb.

Gabi, nem semmi vagy ezekkel az égésekkel! :) :(
Benedeknél én is úgy éreztem, hogy egy csomó dolgot már elfelejtettem. Érdekes, most nem érzem úgy, hogy kijöttem volna a formából. Most 5 és fél év helyett csak 4 van, lehet ezért?
Akkor a babód már be is illeszkedett ezek szerint?
Igen, hát két-három gyerek mellett már csak akkor van pihi, ha "kiköveteljük" magunknak, igaz? :) Márpedig időnként ki kell.

Masi, szép cuccaid vannak, nekem sose volt ennyi. Főleg már mostanában, lánykoromban még csak-csak. Igaz, én kórházban dolgoztam, ott meg adott volt a ruha...
Mit szoktatok kártyázni?
Akkor a babád még nem koponyatartásban van?

Sheepy, jó, hogy már jobban vagy! Nem semmi esésed volt!
Én nagyon csodálkoznék, ha októberig kihúznám a szülést. Örülök, ha 20-a előtt nem lesz meg. De biztos lesznek itt, akik bőven okt.-ban szülnek! :)
Ezek szerint a zöld tea is vízhajtó? A 6-7 kg nagyon jó!
Szép a kaktusz, meg főleg a tartója! :)

Évi, a védőnő nekem is mondta a petrezselyem meg zellerzöldet. Mostanában kifejezetten szeretem is ezeket, mindig telerakom a leveses fazekat ezekkel!

Adri, vérnyomi :( , Anna Rebeka név tetszik.
Egy kis csoki néha nem árt...

Ani, tánc :) , lányruhás érzések ismerősek...
A nagykádban sztem nem annyira jó fürdetni a piciket. Nagyon nagyot kell hajolni, meg a kisebb tér az elején szvsz jobb. Annyi vizet sem kell belerakni, mint a nagykádba, nem?
Köszi a receptet, én is leírtam! :)

Tidi, nem is emlékeztem, hogy kecskeméti vagy! :) Hányas a haskörfogatod? Az enyém mút héten 113 cm volt...

Cuki, szörnyűek ezek a bagós szomszédok... én azt látom, hogy sokan nem veszik észre, hogy a füsttel zavarnak másokat. Én is szoktam bosszankodni ezeken a dolgokon, még nyílt utcán is, nemhogy zárt térben...
Aggasztó ez az orrvérzés, meg magasabb vérnyomi... :( Remélem, minden rendben lesz veled. Ha nem vagy jól a bogyótól, akkor szvsz csökkenteni kell az adagot, ill. beállítani az orvosnak. Mielőbb. :!:

Missi, Te kész rajztehetség vagy!!! :D

Büngyi, de ari vagy ezzel a 12 kg-mal, ne aggódj, majd lemegy! :)

Evu, így van, majd lemegy, ha eljött az ideje. Csak arra kell figyelni, hogy nagyon ne engedje el az ember magát!

Én is Babylove pelenkát meg törlőkendőt vettem most.
Emlékeim szerint a klinikás pelenkát mindig lehajtottuk (visszahajtottuk) kb 1-2 cm-rel, hogy ne érjen a köldökhöz. Úgy már jó volt. De azt már nem tudom, hogy ez mini vagy newborn volt-e. De én Bencivel meg Danival tuti használtam newbornost is, és jó volt.

Timi, üdv. itt! :) A vizeletben volt a sok baci?

Na fekszem, nem semmi, mennyit írtam és hogy milyen késő van. Bocsi, ha nem jönnék egy darabig. Tényleg nagyon nincs időm. Minden szépet és jót, vigyázzatok magatokra meg a babókra! Azért igyekszem majd benézni!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

J óreggelt csajok!
Kidobtam apát, elment dolgozni... :(

Üdv Timi nálunk :)

Szájdagadás-nekem akkor, ha herpeszem jön elő.. :? lekopogom, jó régen nem volt (egyébként legelőször 2 éve jött ki :shock: )

Missi, ez a torokfájás... :? semmi fagyi, meleg tea..
Ági, komolyan, hogy birod még a melót :shock: le a kalappal előtted 8)
Gabi, Gerika - nem lehet könnyű még 2 gyerekkel :shock: nincs féltékenység, vita stb? Várják már a tesót? Be tudnak segiteni nektek?
Cuki - ez a vérnyomás dolog :? beszélj a dokival, ez így elég gáz..

Ha mégis összejön az eskvüő, mármint ha elmentek, kérünk szépen fotókat!! 8)

Na, még próbálok szunyókálni egy kicsit, legalább most hűs van..

Anikó
Kép
Kép
vicsok

jó reggelt!!
vicsok de jó, hogy visszaszunnyadhatsz :):)
én is aludnék szívesen, de hát meló :( viszont már csak pár nap és vége.
ti nem vagytok feszültek, ingerültebbek? én néha nem tudom kontrolálni magam..sajna tegnap meg is lett az erdeménye..jól összevesztünk a férjemmel, aztán később kibékültünk, de annyira rossz volt :cry: :cry: egyszerűen nem veszem észre, hogy hol a határ, meddig feszülhet a húr..ehhez képest mikor mensiztem az maga volt a nyugalomszigete.. :shock: úgyhogy nagyon oda kell figyelnem a hangulatingadozásaimra..
kis picúrkánk nagyon mocorog, mintha érezné, hogy szupi az idő!!! :lol: :lol: :lol: végre kapok levegőt!!!
11.20. 4d végre!!
ja tegnap megérkezett a forgó: és sokkla jobb, mint amire számítóttam :):):)
gerika: utoljára 111 cm :P
ági még 3,5 hét meló???mazoista vagy? :)
szia timi :)

Kép
tidi

a helyesírásom egyszerűen zseniális :shock: :shock: :shock:

Kép
tidi

Sziasztok!

Erika, de jó, hogy jöttél! A popsitörlővel én is úgy vagyok, hogy inkább lemosnám, mint törlőkendővel bénázzak :? ha én is pelenkába kakilnék, jól esne utána egy kis langyos vizes lemosás, ti nem így vagytok ezzel??? :wink:
Ha te is híztál már 15 kilót (bár nem látszik) akkor megnyugodtam :)

Missi! A srác, Attila (Vagy István.... ezeket keverem :) ) volt, ha jól emlékszem, magas, hosszú hajú. Oda járt az egész banda, mert ez egy tetkószalon volt. Egy tulajtól béreltük az üzlethelyiséget. Én mellettük dolgoztam, közös volt a bojlerünk, ezért párszor dumcsiztunk, de én nagyon rémísztőnek tartottam, aztán rájöttem, hogy nem is az. Talán még most is ott van a tetkós szalon. A mi irodánk elköltözött.

Ági, kitartást a 3.5 héthez!

Gabi! Hát te is meg akarsz előzni mindenkit :) Tartsatok még egy kicsit ki.

Adri! Az Anna Rebeka nagyon szép név. Nemsokára Rebeka névnap lesz :)

Vicsok! Jó szundizást!

Tidi! Mennyit dolgozol még?

Timi, üdv köztünk! Remélem te az október közepével valóban októberben fogsz szülni :)

Lányok! Lesz egy meglepetésem számotokra! Nemsokára felteszem, csak le kell töltsem a gépemről!

büngyike

Na, itt vagyok. Tegnap este a Füvészkertben voltunk, hogy megnézzük a Viktoria, a világ legnagyobb tündérrózsájának a virágzását. Fantasztikus élmény! Készítettem fotókat, hogy Ti se maradjatok le semmiről!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

büngyike

bungyi varjuk a meglepetest ! vmi gyonyoru ferfitest ??? :)::)
( alana a dm pelenka neve- kornyezetbarat, 200 ft al tobb mint a babylove)

Erika, tok jo, hogy irtal, megertem, hogy el vagy foglalva, remelem midnen oke lesz az otthonszulessel es a hazatokkal is. jo erzes lehet a csinositas, de biztos maceras is - sok sikert hozza !

itt a huvosebb ELjen, eljen eljen

nekem nagyon bejott ez a csak zoldseget / gyumolcsot vacsorazni
( ok. idaig 2 x csinaltam, majd akkor legyek hos, ha kibirom a 6 hetet igy, igaz ?? )

popsitorlo : kiprobalom a vizet, csak nem vattaval, hanem egy kulon csak erre hasznalt termeszetes szivaccsal. ahogy bungy, eri is mondja

Tobbieknek is SZIA

bogy.
bogyogyorgyi

Ja, és lesz még virágzás hétvégén: http://www.fuveszkert.com/indexf.php?mo ... view&id=27

Elmegyek erre is, emrt első napon fehér a rózsa, második napon pedig ilyen rózsaszín. Hajnalra elhervad teljesen. Két napos csoda!

büngyike

hat ez gyonyoruuuuu
en is meg fogom nezni

koszi a kepeket
bogyogyorgyi

Hűűű, Bünygi, nagyon szép :shock:
Igaz, nem egy férfitest, de hát az már kit édekel... :wink:

Tidi, 111 cm :roll: nem semmi! Veled izgulok a 4d miatt!!
Még úgy elmennék én is.. :roll: megfűzöm apát, ezt kérem szülinapomra :roll:
Eddig kétszer voltunk, de nem sok mindent láttunk :(

A helyesírás nem számít, én is sokszor csak kalapálok, és mikor visszaolvasom... :oops: a lényeg, h értjük..

Anikó
Kép
Kép
vicsok

HALI!
TIMI:ÜDV KÖRÜNKBEN!!!!
MA MEGYEK ATÁPPÉNZES PAPÍRÉRT,HOLNAP MEG DOKI
Kép

MA KRUMPLILEVES,KEVERTALMÁS A MENÜ.CUKIKA:NAGYON VIGYÁZ MAGADRA!!!!MAJD MÉG JÖVÖK.
BÜNGYI:EZEK CSODÁLATOSAK!!!!!
Kép
geosel.klara

jo reggelt :D

micsoda fantasztikus idöjaras!!! juhee :lol:

tegnap erdekes volt az elökeszitö, Masi lattalak a ferjeddel, mi hatul ültünk Lacival, mert kestünk par percet :shock:

legzestechnikakat ismertünk meg, hogy hogyan lehet ezek hasznalataval a vajudast megkönnyiteni, a relaxacio fontossaga volt a tema, es, hogy a velünk a szülöszoban bentlevö tarsunk hogyan tud nekünk segiteni.
es neztünk egy videot szülesekröl es vajudasokrol.
nagyon sokan voltak, jo volt.

tegnap este a parizsis kenyeret kivantam meg savanyukaposztaval..volt is savam az ejjel :cry:

Szia Timi 8)

Missi, le a kalappal a rajztehetseged elött, gratulalok!! Nekem anyukam rajzol, olajfest, szennel rajzol..ö is nagyon tehetseges :wink: remelem vanoka is örökli töle ezt a venat :D

ma vagyunk 31 hetesek :D uuhh, hogy szalad az idö :D

tegnap magkaptuk a zsak babaruhat, van nehany nagyon kedves darab benne
:lol: alig varom mar, hogy kiparkettazzuk Mini szobajat es akkor vegre be tudjuk rendezni :P

Tidi: ingerültseg..en soxor le tudnam löni magamat..olyan, mintha soxor egy szakadek szelen setalnek es ha valaki hozzamszol mondjuk ugy, ahogy en nem akarom eppen abban a pill.ban, akkor aztan lezuhanok es rantok magammmal mindent..egy kiados hiszti es siras utan aztan megint kerek a vilag..de jobb lenne ezeket a szitukat kikerülni...

Cuki!: NAGYON VIGYAZZ MAGADRA!!

Agi: en 8 nap mulva leallok, 4 eve minden nap melozom, de be kell latnom, hogy Vano erdekei a legfontosabbak, ugyhogy nincs több hajtas :wink: de azert neked sok eröt es kitartast meg az utolso hetekre :wink:

Büngyi: meglepi??? juj, mi az????? :wink: imadom a meglepeteseket :D

na melozom, mindenkinek pusszancs es mosolygos napot :wink:

Evu es Vano
Vendég

büngyi: ez nagyon széép!!!
még a héten, aztán vége a melónak!! de már nagyon várom!!
milyen az a fürdőkád, ami olyan, mint egy vödör??
vicsok még aluka van?

Kép
tidi

vicsok látom közben felébredtél :lol: :lol:

evu, ha vége a melónak legalább mindenre lesz időd :)
ja igen! eddig szednem kellett ferro-folgammát, magnerotot, és d3 vitamint..elfelejtettem megkérdezni a dokit meddig kell még.. :roll: :roll:

Kép
tidi

Büngyi! nagyon szeeeeeeeeeep :D
Vendég

TIDI:KÉRDZTED HÁNY GYERMEKÜNK VAN ,HÁT 1 LÁNYUNK VAN IDÁIG ,LILLA,AKI 4 ÉVES VOLT MÁJUSBAN,ÉS MOST LESZ MÉG EGY LÁNYUNK :lol: Kép
geosel.klara

Nem, nem, már itt vagyok :)
Bár ez csak egy pár napja van így, hogy vissza tudok aludni, és még 2 órát simán...bár álmodok össze-vissza..Most is bemásztam egy kerítésen (!) egy fürdőmedencébe, ahol néger csávók voltak..Hjajjj...egyébként semmi fajgyűlölet, meg ilyesmi, de nem birom nagyon őket...Szóval valami felborult odabenn, ha már ilyen álmaim vannak.. :roll:

Klári, mi az a kevertalmás?

Evu gratula a 31.héthez :lol:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

EVU::GRAT A 31.HÉTHEZ!!!! Kép
geosel.klara

VICSOK:LEÍROM A RECEPTET ,HA GONDOLOD,EGYSZERŰ,FINOM SÜTI , DE MOST MEGYEK A DOKIHOZ,HA MEGJÖTTEM ,KÜLDÖM.OK? Kép
geosel.klara

klára akkor most kezd az oviban?
felhívtam adokit 37. hétig a magnerot, szülésig nyugodtan a ferrofolg. d. vitamint már csak pár szemet. :)
evu : 31 :):)
holnap bűvös 50-es! :):):) még 1,5 óra és uh!! ha tudok teszek fel képet délután! :)remélem jól sikerül.
hű, hogy ez a kisprücsök milyen erőben van, majdnem kifúrja az oldalamat :) állítólag a popójával, meg a hátával dúródik a bal bordáim alatt :):):)

Kép
tidi

Klári, nálatok mindig van édesség? :) A család nem panaszkodhat.

Evu! 31 hét, juhhé!

Tidi, Evu! Nemsokára végeztek a melóval, örülök neki, lehet készülni a babacuccokkal.

Bogyo! Tegnap megnéztem a pelenkát a DM-ben. Nem akartam cipekedni, de biztosan veszek belőle, és ha beválik, kit érdekel a 200 ft. árkülönbség? Nekem az a legnagyobb dilemmám a pelenkával, hogy hatalmas környezetszennyező hatása van :(

büngyike

Tidi, én pedig szorosan a nyomodban napok számával..:)
El is felejtettem mondani még nekem, h az utódom a munkahelyemen szintén kecskeméti.. 8)

Nálam bal oldalra fúródik...tegnap este megint olyan műsort előadott..hullámzás, fúródás, feszülés.. :shock: mindezt vagy 2 órán keresztül, én nem is értem, hogy birja...

Klári, várom a receptet, előre is köszi :)

Én ma bolognai -szerű valamit csinálok, darált husival, gombával, és jénaiban összesütöm..még sosem csináltam, csak ezt kitaláltam és kipróbálom...
Ma du én is megyek táppénzes papirért, holnap meg be a munkahelyemre

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?