Na sziasztok, ez borzalmas egész este fejtem... nektek ha fejtek mennyi jön szopi után, de jó sok szopi után?
Gurgi: szerintem jön az időjárásváltozás, mert Botond is ilyen habzsolhát volt ma, egyszerűen folyamatosan éhes volt, kb. 4x evett az egyik ciciből, amiből még lefejtem 30 ml, aztán megetettem a másikból is, onnan is fejtem még 30-at... olyan volt, mintha feneketlen lenne a hasa...
Én fejés közben megfigyeltem, hogy jön a ciciből, de pl a balból kevesebb, és nem annyira spriccel, aztán egy idő után vagy jön vagy nem. Szóval azért tartott ilyen sokáig a fejés, mert pihi spriccelt, aztán semmi, pihi megint spricc. PEdig Brigi tanácsára még ingereltem is!

Szóval gondolom én, azért van nálunk szopi kb.30-45 percig mert lassabban jön a tej. Vagy nem? Valaki? Okosat?
Szóval Gurgi szerintem jön a front, mert nálunk is volt bőgicsélés, ami nem jellemző. Ez a víz (hasfájásra) nagyon bevált (kopp-kopp) alig adok neki és nincs annyira sírás, nyüszögés és kaki is volt ma jó nagy adag.
Kata: neked hogy múlt el a mellgyulladás? Egyből belázasodtál?
Légkondi: Borinak szerintem igaza van, nálunk is zavarja Dömpit a nagy "süvítés" így a szelet sem szereti, ha kint vagyunk az udvaron és fúj, azonnal jön a reklamáció.
Na megyek, elteszem magam holnapra, ma 4.20-kor keltem, hulla vagyok, egész nap pörögtem ,lemegyünk Balcsira (pont most mikor fos idő lesz) és pakolásztam meg rendetraktam, hogy ne szaladjon a ház.
Gudnájt