Már megint akkor jutnak eszembe a dolgok mikor elküldtem,
Cat: nem nagy az adagod, én 2*1-t szedtem, aztán most már csak 1*0,5-t. Szóval csökkenteni kell, nehogy túl leessen.
És nekem az inszemes túlstimulálás után 3 hónapot kellett várni, de ha nem stimulálnak túl akkor is a zagyva hormonok miatt kell várni 3 hónapot. Gondolom Neked is ez a 3 hónap. De ez a 3 hónap sokkal könnyebb. Nehezen indult, és azt hittem sose telik le,és a "de miért történik ez, miért nem most csinálja" érzés a 2. ciklus végére elmúlt és lelkileg rendbejöttem. Hidd el, ha ez most nem jönne össze, bár lehet, hogy pont most sikerül, szóval jót tesz a pihi. Nem is hittem volna, hogy ennyire magam alatt vagyok.
Bea, én is karrierista állat vagyok

de vagyunk itt még páran

gondoljanak amit akarnak, õk ezt nem tudnák végigcsinálni.
Gitta, mivel itt mindenki elmondja a bicajozásról a véleményét én is megeteszem. Ha a szervezeted hozzá van szokva a bicajozáshoz, ha nem emelkedik túlzottan meg a pulzusod és nem fulladsz ki, ha jobban érzed magad tõle és ha jól tudom hasonló cipõben jársz mint én, nevezetesen van mit leadni, akkor szerintem minden további nélkül lehet. Mivel a cangázásnál a hasizmaid annyira nem használod, én még a megtapadásnál sem érezném kockázatnak. És lombikra készülünk tudod, a dokinak nem volt kifogás a szobabicaj ellen, pedig direkt mondtam. Sõt támogatta, mert a mozgástól fogyok, és ajobb kedvem is lesz, és jobban reagálok a gyogyókra.
Leone, sírd ki magad amikor kell, mert ha elfolytod sokkal rosszabb, belülrõl rágod magad. Ha itt elmondod mi bánt már az is rengeteget segít, meg hogy látod nem vagy egyedül. Nekem is számtalan ismerõsöm és barátnõm lett terhes, hát ugye ez az a korosztály, de vannak még akik elõtt járunk, és mi leszünk terhesek majd hamarabb. de nem lóverseny, és anyósomék amióta elmodtuk olyna aranyosak, mondta vígaszképpen, hogy az idõsebb korban született gyerekek okosabbak lesznek. Erre kell gondolni. Fel a fejjel, különb picikénk lesz mint a korosztálya. És igenis már nem kell sokat várni rá.
Off leszek: (Leone írományáról jutott eszembe)
Volt a Jakupcsekben a lombikról szó. Volt egy betelefonáló teológus, aki kifejtette, hogy a lombikot az Isten egyáltalán nem szorgalmazza, és hogy ez távol áll az isteni teremtéstõl, és hogy azok a nõk akiknek nem lehet gyereke az más segítõ szolgálatban vegye ki a részét.(ez külön tetszett

) Teljesen felháborodtam, és szerettem volna hangosan elmondani a véleményem, hogy ez nem így van.
1: Mondta neki Isten ezt? Vagy honnan veszi a bátorságot, hogy ilyet nyilatkozzon? Amikor leírták a bibliát szó nem volt még errõl. És egyáltalán hogy is van ez, hogy a foganás nem tetszik neki de ha már megvan akkor igenis istennek tetszõ dolog? Ez ellentmondás. És mibõl gondolja, hogy ahhoz, hogy az a pete megtermékenyüljön nem kell isten segítsége, és ahhoz, hogy osztódjon és beágyazódjon. POnt õk akik azt mondják már a kis szedercsírára, hogy emberi lény, akkor a pillanat amikor megtermékenyül onnantól emberi lény, és hiába szúrják be azt a spermiumot a petébe ha nincs isteni segítség és nem termékenyül meg. Na és a beágyazódás..hát ahhoz is isten kell. Nem tudom mi ez a lombik ellenes vallási koncepció, szerintem tudatlanok ezen a téren.
És mit kezdjünk akkor a "segíts magadon isten is megsegít"-tel?
És ha már annyira vallásosak vagyunk nem hiszem, hogy a tudomány fejlõdése a sátán mûve, és ha isten nem akarná simán megakadályozna egy klónozásos vagy lombikos tudományos fejlõdést.
És én nem vagyok vallásos, de engem is rosszul érintett a gondolat, hogy isten nem akarja, hogy nekünk gyerekünk legyen? Szerintem próbára tesz minket, erõsíti hitünket és jellemünket, egymás iránti szereteünket. És ad nekünk is gyereket, biztos vagyok benne.
Bocs hosszú lett, de hátha még valakit felbosszant amikor olyat mondanak a papok fennahngon amirõl õk sem tudhatják mi az igaz. És ha valakit megbántottam a gondolataimmal, hát elnézését kérem.
Hurki