Elöször is:
Niki, Timi, Emese, tündériek ezek a pici babák!!! Olyan jó hallani, hogy mennyire boldogok vagytok, kívánom, hogy ez mindig így is maradjon!! Sok sok örömet és tejecskét mégegyszer!!!
Én ma délelött dokinál voltam, vittem magammal Ábelt is, mert nem tudtam hova tenni. De iszonyatosan jól viselkedett, egy tünemény volt végig, annyira szeretem! Beke Andi, ne aggódj! A nagyobbaknak már simán el lehet magyarázni, hogy mi fog történni, fel lehet készíteni a kistesóra. Ábel is nagyon nagyon anyás, de megérti, hogy a pocimban van Áron, ezért már nem tudom öt felemelni, viszont megbeszéltük, hogy majd mindenben segíteni fog nekem, ha megszületik a pici. Meg én is úgy tervezem, hogy az eddigi közös programok ugyanúgy megmaradnak, mint pl. fürdetés, séta, esti mese, házimunka stb. Biztos rossz lesz neki az elején egy kicsit, de hamar meg fogják szokni, hidd el! Én ma láttam így elöször, hogy nem lesz nagy gond, mert olyan édi volt a ctg-nél is, képzeljétek, végigülte mellettem az egészet, kérdezgetett, hogy milyen zsinór ez, meg hoy Áron most mit csinál, meg ez a szivecskéje, annyira édes volt!
Velünk minden rendben, dokibá kicsit megmacerált, méhszáj zárt még, de afejecske totál lent van, érezte az ujjával.
Ctg szép rendszeres méhösszehúzódásokat mutatott, majd meglátjuk mi sül ki belöle.
Finishelöknek hajrá!! Manófalvi, mennek a drukkok, kérjük majd a képeket!!!!!
Irina, Silka, LMóni, drtukkolok nektek is, hogy mielöbb babázhassatok!!
Era,Beatrice egy kis tündér!! Látod milyen gyorsan fejlödik? Szerintem most már egyre gyorsabban fog gyarapodni, hiszen szép erös kislány!
Sense, nagyon csini vagy, a babaszobában pedig öröm lesz lakni!