A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Boni!
cn 11-től 15-ig... egész pontosan. Ez idő alatt lehetett pé, mert a 15. naptól csináltam lh tesztet 5 napig, ami nem mutatott pé-t (pont abban az időszakban amikor a ferti a hőm szerint igen... de hát az nem mérvadó, mert nem igen tudtam jól mérni a fiam miatt). A másik topikban van a görbém... nem tom ott mennyire kivehető, amiről beszélek... :?
Felteszem ide is...

Kép
szilbee

szilbee hmm ez tényleg érdekes! ugye a görbéd alapján a 19.napra tettem volna! :wink:
Vendég

Beindult a suligépezet!

Sokáig dolgoztam, most meg már itthon nyomon!
És a héten ez lesz!

Bocsi!
bettike
Eger

Igen, csakhogy cn 17. után nem volt unga-bunga.... elkaptam akkor egy hányós-fosós nyavaját... Utána egy jó ideig még csak össze se bújtunk... Ráadásul márc. 4-5-e környékén teszteltem egy nagyon halovány pozitívat... be se írtam a tábliba, mert annyira nem voltam biztos benne... meg ugye este teszteltem... :roll:
szilbee

Bettike: privi ment! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi:rendben,akkor ott találkozunk a H. pubban.

Kata:téged azért felveszlek,ha kell.Provoben írok telszámot Neked,hogy megbeszéljük hányra,hova :idea: :)

Megjöttem a dokitól.Nőgyógyásznak kellett volna mennem ilyen árak mellett :lol: Megcsinálta a szűrést,hív, ha meg van az eredmény.Kicsit idegesít ez a HPV csoda,pláne most, hogy a váróban találta szórolapon elolvastam.
vedresandi

Andi, köszi, de már tudom elvileg hova kell menni! Meg lehet 5-10percet késni fogok, mert be kell mennem az OEP-be! DE hazafelé megköszönöm az utat!! :D

Kép
kata05

Ja, de azért a telcsiszámod "elraktároztam"!

Kép
kata05

Kata:rendicsek,ha mégis kellek,szólj :wink: :lol:
vedresandi

én nem tom hova kell menni :oops:
Vendég

szilbee hát akkor direkt jó, hoyg nem mérem a hőmet, úgyis csak összezavar :lol:
Vendég

Boni:17 óra Humphry's Pub (III.Bécsi út 136.a Media Markt mellett,Stop Shop)
vedresandi

Gaby, Coca, Babim jönnek, ugye? És még?

snufi

Bonin, Katán, Andin és rajtam kívül még ki???

snufi

csajok akkor 1 es villamossal kell végállomásig mennem?
Vendég

Boni,igen,és ott egy pici séta a media center utáni stop shopig.
vedresandi

hmm értem így már talán odatalálok! ha nem akkor tévedtem :lol:
Vendég

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!!

8kor értem haza suliból jó kis fejtágítást
Beszéljen helyettem a kép /5,5mmes méhenbelüli/:

Kép
Azzal bíztat a Dr., hogy lehet nincs egyedül

Lehet ott a Kistesó?? :wink: :wink:
Kép
Jövő héten csütörtökön kell menni UHra..

Puszi mindenkinek!!
kis-csillag
Tököl

Kis*: :D

snufi

Kép

Jó éjt!

snufi

Juhééé! Kiscsillag! :wink:

Snufi ment válasz! :lol:
bettike
Eger

Új tickert próbálok!

Kép
bettike
Eger

Csak gyos bekukk:

Kis*:yupieeeeeeeee,gratulálok!!!
vedresandi

Jó reggelt!

Bocsánat, de megint csak leskelődő nézetben vagyok itt, és nem írok senkinek, mert csak átfutottam a tegnapit.
Azért a legkisebb Csillag(ok?)hoz gratulálok!!!
Esélytelennek látom, hogy ma el tudjak menni mulatozni veletek, mert tegnap is háromnegyed hétig "rendeltem" a suliban. Ma meg még pótvizsgák is lesznek... Tudtátok, hogy ez lesz az 5. pesti tali?
Kívánok ízletes szörpfogyasztást!

Kép
zölddisznó

Kiscsillag! :D

Kép
szilbee

Kis * HAtalmas és óóóóóóóóóóóóóóóriási gratuláció!

egyébkét pálinkás jó reggelt! kismamáknak szörpis jó reggelt!

5.tali? juhééééééééééééééééééééééééééé!
Vendég

ja és Bettike jó a tickerpróbád :wink:
Vendég

Vendég

kis-csillag: GRATULÁLOK!!! :lol: :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok! Talán emlékeztek rám, tavasszal írogattam néhányszor. Akkor mentem először dokihoz, aki a páromat küldte vizsgálatra. Ez persze nem ment azonnal, de most végre rászánta magát, és az eredményei szuperek. Nekem közben nyugdíjba ment a dokim, úgyhogy már olyat kerestem, aki a meddőségin is rendel (gondoltam, nem árt, ha ez a szakterülete) Tegnap voltam nála a magánrendelésén, nagyon szimpi, alaposan megvizsgált, UH-ot is csinált (11. napon voltam) , és mindent rendben talált. Megnézte a hőgörbéimet is, azt mondta, szépek, de mostmár hagyjam a hőmérőzést, az látszik, hogy van pé-m, fölösleges már ezzel flusztrálni magam. ő következő lépeésnek HSG-t javasolt, de kialkudtam, hogy előtte egy hormonszintet nézzünk már ( bár szerinte ez rendben van, nem tudom, így ránézésre miből gondolja?)
Mi a fene lehet 2 gyerek után?????????
Szilva, te kihez jársz ( én is debreceni vagyok) ?
zsebi_baba

Jó reggelt!

Nektekmár az 5. tali??? De jó,nekem az első :wink: :lol:

Bettike:vonalzóból ötös :lol:

Zsebi:Nekem ugyan nem kettő,hanem egy, de én sem tudom mi lehet, de lapítok a hét sikertelen hónappal a hátam mögött. Valaki a múlt héten azt mondta nekem, hogy agyban dől el, az kevés , hogy akarjuk....a szöszi agyam ezt nehezen fogta fel :? Ja, és azt is mondta, hogy a lúgosan étkezés segíti a fogamzást.

Csatlakozom a mélyponton levőkhöz.Hosszú hónapok után nálam tegnap tört el a mécses. Nem bírom elviselni magam :oops: :( .Doki megvizsgált,megcsinálta a szűrést, hív ha van eredmény.Akkor mondható hogy minden rendben van,ha a tegnapi szűréssel együtt, még két negatív eredményem lesz.Na az még egy év,mert félévente kell menni. A fogamzást nem befolyásolja elvileg.
vedresandi

zsebi_baba: privi ment

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Andi! És az első könnyen összejött? Nekem annyira hihetetlen, hogy az első kettő szinte azonnal (3 hónapon belül), most meg semmi:((((
Milyen vizsgálatod volt tegnap? Miért kell 3 negatív eredmény?

Szilva, válasz ment:))
zsebi_baba

Zsebi:Az első gyógyszermentes hónapban összejött Dani...na de azóta eltelt már 14 év....HPV szűrésen voltam :(
vedresandi

(((((((((((((Andi)))))))))))))))))))))))

snufi

Andi, tudom mit érzel,Hpv vírus olyan kis alattomos, én is félek tőle, főleg mióta mindkét tesómnál volt már :cry:
Vendég

Kiscsillag,
Kép

Talisoknak jó talizást!
(Én Szirommal futottam össze tegnap, nagyon jó volt, a kölkek is szépen eljátszottak. :) )
Vendég

CSajok lehet nem jutok el talira! :cry:
Vendég

Áfi
Szirom visszaadta a Merionalt? Mert végülis nekem inszem nem volt augusztusban, így nem volt sürgős, és nem volt múdunk talizni, hogy odaadja.

Csilla
Kép Kép

Andi
hát lentről felfelé vezet az út, kicsit mindenki sajnálhatja magát, aztán újúlt erővel optimistán nézzen előre :wink:

Akkor tali 5-kor :D

Kép
gaby25

Boni:??? :( :( :(
vedresandi

Boni, miért nem???

Kép
gaby25

újúlt = újult :wink: :? :oops: :lol:

Kép
gaby25

Boni: :shock: :( :shock: ???

snufi

valószinűleg ebnnt kell maradnom 19 ig :cry: :?
Vendég

valószinűleg bennt kell maradnom 19 ig :cry: :?
Vendég

Boni:és ha elrabolnálak???? :shock: :?
vedresandi

ja, az jó lenne. még nem biztos, úgyis szólok mindenképp

Én Menni akarok! :cry:
Vendég

Mi meg akarjuk, hogy gyere!!!!!!!!!!! :D

snufi

És ez mikor derül ki Tesó? :shock:

snufi