Sziasztok!
Olvastalak benneteket minden nap, csak nem nagyon írtam.
Zsebike!
Még ne add fel, kérlek. Hátha. Az meg hogy sikerült teherbe esned jó jel, mert akkor a következő vagy az utána következő biztosan tuti siker. Ez egy nagyon jó jel.
Kriszti!
Neked ugyanezt tudom mondani. És örülök, hogy írogatsz a topicba és a táblácskát is frissíted. Néha elcsodálkozom, hogy naprakészebb vagy bárkiből!!!!
Rebe,
Sajnálom az anyukádat, mielőbbi jobbulást kívánok neki, és győzd meg hogy menjen el dokihoz.
Zsókuci,
Üdv újra itthon. Jó volt az élménybeszámoló. KRK-t most már én is imádom. De Trogirtól délre szinte az összes rész szép. Egyszer jó lenne vitorlással körüljárni ezeket a szigeteket.
Törpe
Sajnálom, hogy ennyire fájt az átjárhatósági. mindenkinek másképp fáj. Én hallottam olyanról, aki el is ájult közben, más meg meg se érzi. Azért az jó, hogy az egyik legalább átjárható. Hajrá lombik!!!
Gabi,
Mikor is lesz a leszívás?
Nyunyi babám,
Jobbulást neked, biztos az idő is hozzátesz. Pénteken mész BMC-be. Nagyon kíváncsi vagyok és drukkolok neked, hogy végre érjenek, nőjenek, repedjenek a tüszők.
Krisztikéről tud valaki valamit?
Anett megint el vagy tűnve!!!
Gil,
Ti mikor kezdtek.
Elan,
Most hagytam abba a Clostit, és képzeld egy napig nekem is mensi szerű görcseim voltak. Hétvégén meg enyhén idegebeteg lettem a férjem szerint, jöttek vendégek, takarítani kellett. Ilyenkor amúgy is hisztis vagyok egy kicsit, de most assszem túlzásba vittem. De mondtam neki,hogy a hormonok biztos. Egyéb tünetem nem volt.
Viszont engem a doki nem küldött el uh-ra most, hogy szabin van, máshoz nem küldött, hogy menjek be a BMC-be. Viszont a gyógyi dobozára az van ráírva, hogy rendsteres orvosi és uh elleneőrzés kell. Ehhez képest én most ezt jól bekajáltam, tüszőrepit nem kapok. Nem parázok, csak azért jó lenne tudni, milyen állapotban van a petefészkem most. Majd 10.-e után jön vissza, akkor megyek hozzá, de akkor meg már úgyis ciklus vége felé leszek. Most kéne akciózni a napokban apával.

))))))
Velem, még annyi, hogy megint nagyon sz..r most a munkahelyen minden, egyszerűen kezdem nem bírni idegileg, lehet, hogy tényleg keresni kéne egy másik helyet. Csak így hogy ugráljak.
És ma pluszba még telefonáltak a nyelviskolából, hogy nem indul a tanfolyam, amire beiratkoztam a múlt héten. Kezdő görög. Nincs meg a megfelelő létszám, majd októbertől. Frankó. Végre lett valami ami motivált egy picit. Legalább nem lesz lelkiismeretfurdalásom az idvez vizsga miatt, tanulnom kell ezerrel. De akkor is olyan bosszantó.
Remélem a jövő héten végre sikerül beszélni az építésszel és a kivitelezővel, és elkezdhetjük idén az építkezést.
Bocs, akihez most nem írtam, de majd írok Nektek is, most ennyi jutott eszembe.