Sziasztok!
Megint hazajöttünk egy kis kirándulásból hamár a hosszú szabit nem a beültetés utáni pihivel töltöm.

Sikerült egy jó kis paralgfüves övezetben aludnunk, a párom hajnali 3-tól prüszkölt mellettem, úgyhogy nem aludtunk egy hunyásnyit sem attól kezdve.
Dezsina! Tényleg Izgi, jövő hét hétfőn már megyek az első UH-ra, hogy megnézzék, nem maradt e valami bibi a múlt havi stimuból, leszívásból, és akkor ha ÁMEN-t mond rá a doki, 2 naponta UH a beültiig. Kitartás a szurizáshoz! Nem ám fásultnak lenni, az most nagyon fontos, hogy lelkileg is segítsd a tüszők érését! Merthogy tényleg számít. már nem emlékszem ki mondta, de bennfentes, mert jól az agyamba véstem
Csibe, akkor már hárman megyünk egyszerre! Csak ügyesen!
Nyulasz!
Durva, amit írtál a Déli patikáról.. Remélem az Orgalutran-ra alapból nem jár támogatás, mert én azt teljes áron kaptam ott, és a 7 db volt 70ezer ft. !!!
Írtad, hogy a transzfer után 1-2 nappal áll be a hőd 37.5-re. Ingadozott fel, le? milyen intervallunmban? Csak hogy ne kapjak majd szívbajt, a beültetés előtt, ha felmegy úgy 37.7ig, vagy ilyesmi. Egyébként a nővérke mondta a kórhátzban, mikor mérték a hőm, és 37.6 volt a tervezett beültetés napján, nyugtatgatott, hogy ettől még lehet beültetés,merthogy aki érzékeny rá, annak fel szokott menni az Utrogestan miatt.
Tényleg a progeszteron szuri nem kevesebb esélyyel viszi fel a hőt? Nekem a dokim csak az utro-t mondta, nem adott választási lehetőséget. Aki progiszurizik, csajok, nálatok ez hogy volt? Mi az előnye az utro-val szemben? Gondolom nem az árfekvése
Tényleg, Nyulasz, írtad, hogy nem táppénz jár a kezelés idejére, azt nem tudod véletlen, hogy a távolléti díj a fizetés hány százaléka? Nekem ugye nem lesz most már leszívás, csak fagyibabó és, és erre már attól tartok táppénz tuti nem jár, majd ha csak zebrás tesztet produkálok, és esetleg veszélyeztetettnek nyilvánítanak.
Julika!
Örülök, hogy jobban vagy, vigyázzatok ám magatokra... (még annyit megnyugtatás képp, hogy a Sejtjeink filmben a Koncz Tanár úr mondja, hogy ami fontos, hogy ne hosszú ideig tartson a magas hő, az lehet veszélyes. És ő lázról beszélt.
A hány sejtesen szerencsésebb a beültiről olvastam, egy chicago-i tanulmányban taglalják, hogy a take home baby rate-azaz a hazavitt babák aránya, akik megszületnek-nem attól függ, hogy hány sejtesen kerülnek a méhbe, hanem hogy milyen minőségűek. A legnagyobb törekvés ezen a területen az, hogy azt tudják meghatározni a legpontosabban, hogy mely embriók a legjobb minőségűek.
Kiscsillag!
De jóóóóó! Akkor már te végig betegállományban leszel? Drukkolok ám továbbra is!
Hanna, te hogy vagy?
Te is ficánkolsz már, mint Nyulasz?
Nem értem miért mondja az egyik orvos, hogy 9 napig csak pisilni lehet kimenni a beülti után, nem is beszélve az autóban való utazásról, a másik (ebből van több, ugye,?) azt mondja, hogy mindent ugyanúgy lehet csinálni, mint eddig.??? Most akkor feküdni kell, vagy nem?
Vikimi!
Becsületreméltó a kitartásod! Tényleg pihizz sokat... Tényleg, a házasélet tabu egész végig? És mikortól? Csakhogy felkészítsem a párom lelkileg.. és fel tudjak iratni neki úszóbérletet, vagy valami ilyesmit...
Apacs!
Asszonyt kényeztesd sokat, hogy megjöjjön a kedve az otthon pihizéshez!