A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

1/2 órámn belül
Vendég

Boni, gyere el vhogy!!! Létszi-létszi-létszi!

Szirom anyukád h van???

Voltam ma Uh-n. Ma 17mm-nek mérte. Pénteken repeszti meg, szval szombat-vasárnap lesz dolgunk! :D Apa 11-ére kapott időpontot a dokihoz, úgyhogy ez is sínen van!

Kép
kata05

Kata: Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok,

Kis Csillag! Gratula a pöttyhöz(ökhöz) ! :)

Kata, drukk a tüsződhöz. Jót nőtt. Mindent bele hétvégén.

Jó kis idő lett... Bár nem bánom, mert már elég volt az aszódásból.

puszka! Csikken

KépKép
Kép
csikken

KAta nyugi Megyek! :lol:

babim ha meggondoltad magad, akkor csörgess megÍ!

rekordidő alatt kell ebédet főznöm apának! :mrgreen:
Vendég

Boni, juhhhhhhhhéééééééé!!

Kis csillag, nagyon nagy gratula, bár én még nagyon szorítok a másiknak is!!!!

Csikken hizlaltam-hizlaltam a kicsikémet!!!! :D Minden rendben a köldökzsinórral? Kisfiad h áll a babakérdéshez?

Ja és 10-én kell mennem vérvételre, megnézik a progiszintet!

Kép
kata05

Kata!
Gratula tüszőkhöz!!! :D
szilbee

Szilbee, köszi de úgy néz ki eddig h csak egy maradt versenybe, a másik kissé lemaradt! :D

Kép
kata05

Ha a taliban bármi változás állna be, kérlek értesítsetek, mert el kell indulnom az OEP-be!

Kép
kata05

Gaby,
nem adta vissza, szerintem nem is tudja hogy neked már nem kell!
Vendég

Sziasztok! Tudtok segíteni, hogy hol tudnék hőgörbét csinálni?
Ha tegnap 37.2 ma 37.1 akkor az rossz? Vasárnap kell megbetegednem. Ha ez számít, 14-én volt ovum.Tehát a 10. nap, nem a 14-en. :?:
Igen csak amatőr vagyok ebben, pedig már van egy csemetém, de nála szerencsére nem kellett ilyenekre figyelnem, mert ahogy kimondtuk, hogy jöhet a bébi, jött is egyből. :roll:
Köszi a segítséget
ritt

Sziasztok!

Beszélgessünk!!

http://www.anyatanya.hu/groups.php?tpId=123&tpName=Beszélgessünk&tpUrl=groupindex.php
Vendég

Nahát, milyen gerincesek egyesek...
Mielőtt elindul a találgatás hogy ez ki (én tudom) és mit jelent, elmondanám hogy mikor elmentem innen az anyatanya nevű oldalon létrehoztam egy topikot, beszélgessünk címmel. Most aztán jól le lettem leplezve... bár nem látom ebben mi a poén.
Vendég

Sziasztok! HAzaértem!

Csajok, nagyon jó volt a tali, asszem bátran elmondhatom, hogy mindig egyre jobb és jobb lesz!

Zöldi, BAbim azé hiányozatok!
:lol:
Vendég

Áfi milyen topikot?
Vendég

Sziasztok,én is haza értem....Nagyon jó volt a tali,és most emésztek,mert bezabáltam.Legközelebb eszem palacsintát is.Boni,látod milyen gyors voltam?AndiRäikkönen :lol: :lol:
vedresandi

Bonika,
semmi extra, egy zárt topikot (ezért nem is működik a link) ahol beszélgettem/beszélgetek, ahol kicsit elbújhatok az ehhez hasonló bántó szándékok elől. A dolog nem volt titkos, csak nem beszéltem róla. Senki még csak szóba sem került ott innen, teljesen hétköznapi témákról folyik ott a csevely, főleg terhes/babás dolgokról.
Ha kíváncsi vagy még valamire kérlek kérdezd meg priviben, nem lenne szép dolog azt a topikot kibeszélni itt, ahogy ezt a topikot se beszéltem ki ott.
Vendég

Kata:tényleg nem lakunk messze egymástól,legközelebb viszlek is,nemcsak hozlak :wink: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak ilyen kapkodva, de épp annyi erőm, van hogy leírjam apróságaim, mert elfáradtam ma is, de már csak 2 nap..

Legkésőbb pénteken visszaolvasok! Addig is köszönöm mindenkinek a szurkokat! :roll: :wink:

Drukkolok mindenkinek, akinek most nagyon kell, minden ujjam csuriban értetek :wink:

Jó éjt! Pusy! Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Én is hazaértem! Naggggyon jó volt Csajok a tali. :D

Áfi: minket miért nem hívtál? :shock:

snufi

*: drukkolunk nagyon! :wink:

snufi

Na,én asszem elvesztettem a fonalat :shock: :shock: :shock:
vedresandi

Bocsánat, elfelejtettem a talit, annyi gondom volt.Sorry..

+

Milyen az én formám?! Hétfőn beszéltem a dokimmal, megbeszéltük, hogy akkor szombattól számoljuk a ciklust, így hétfőn elkezdem szedni a Clostit. Bevettem hétfőn, kedden, majd kedd este megjött rendesen...Nem tudom, mit fog szólni hozzá a doki meg az UH, mert így nem a 3. napon kezdtem szedni, hanem a -1.

babaimádó
Kép
babaimado

Hali!

Na én is vok! Megvacsiztattam apát!

Kép
kata05

Kata! Nagyon drukkolok, mindent bele a hétvégén! Most TUTI sikerülni fog!Minden adott hozzá.+++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, köszi! Azon leszünk!! Hű, Baba, kiváncsi leszek mit mutatt az Uh!

Mik ki nem derülnek!! Már tudom ki a leggyengébb itt!

Kép
kata05

én is hazaértem :-) nekem lasabb volt kocsi nélkül :-( ma nem is voltam olyan falánk, csak a fele kajámat ettem meg, apa már fel is falta :lol: :lol:

Anno hallottam hogy új topik indul, de nekem nincs időm és energiám több fele írkálni :? de úgy látom másnak sem, mert itt gyérebb lett a forgalom :roll: igaz én sem írkálok mostanában sokat :oops:

Áfi
Szirommal még júliusban beszéltem, mondtam hogy nem sürgős mert nem lesz az inszem, és úgy volt, majd ha erre jár a férje, akkor hív. De végülis nekem már annyira nem fontos a dolog :oops:

Snufi
akkor legközelebb bográccsozás nálad? :wink: valamelyik szabad hétvégén :P igaz nektek olyan nem nagyon van :lol:

Babim
Murphy :?

Coca drága, ma is 7-ig árultad a könyveket? :? ha gazdag leszek felvásárolnám, hogy ne kelljenn enniyt dolgoznod :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Kata! Hű mekkorát nőtt! :shock:

Kiscsillag! Ha nem írtam volna még! Gratulálok!

Tali jól sikerült?

Kép
bettike
Eger

Leggyengébb? Az aki névtelenül linkelget?
Vendég

Katica! Holnapra jó nagy kupac kaki! :wink:

Kép
bettike
Eger

Ki tudja?

Kép
kata05

Bettike naggyon jó volt !
Vendég

Aki amit akart tisztázta velem privát, vagy majd fogja.
Én abba a topikba elbújtam olyanok elől akik bántottak (vagy úgy éreztem hogy bántanak mint most is...). Ezért nem vertem nagydobra. Nem hiszem hogy bármi rosszat tettem volna, senkiről a háta mögött egy rossz sort nem írtam, főleg nem az emlegett topikba. Nem hiszem hogy további magyarázattal tartoznék, nyilvánosan semmiképp.
Vendég

Ha elárulnád téged megint ki a fene bánt?

Kép
kata05

Megnéztem ezt a linket!!!

Csajok:Én ugyan nem régen itt,de az ominózus vitánál,már igen.

Áfi:sztem kicsit bolhából lett elefáni,és ne a hormonokra fogjuk,mert ahhoz már "öregek" vagyunk.Az hogy csináltál egy ilyen topikot,az oké,de az írásokat csak oda jogosult tagok láthatják,hisz ezen az oldalon ezt írta ki nekem a rendszer.Kérlek cáfolj meg,ha rosszul gondolom,mi ez ha nem mások háta mögött bármi.Lehet,hogy nem beszéltél ki senkit,de akkor miért csak oda tartozó emberek láthatják.Kicsit furcsa,hogy akiket a "barátaidnak" tartasz,azok gyakorlatilag ki lettek közösítve.

Hansúlyozom,senki mellett nem állok,de azért bátorkodtam jönni közétek,mert jó kis csapatnak tartom ezt a topikot még mindig!!!!!!Ezt most is fenntartom,és szeretném,ha újra mindenki egyben itt!!!
vedresandi

Hali,

Kata, ködökzsinorra azt mondta akórházi doki, hogy csomó nincs rajta, hurok meg nem érdekes...

Kata-Áfi páros, lehetne, hogy a személyes ellentéteket máshol máshogyan kezeljétek?
Köszönöm!!!

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Andi elolvastam a hozzászólásodat, sé nagyon jól fogalmaztál, és

ITT MINDENKINEK UGYANAKKORA JOGA VAN ITT LENNI? ÍRNI? OLVASNI!
Vendég

Hát én ennél a vitánál hiányoztam, akkor volt itt Gabika :?
A lényeg az csajok, hogy mindenkinek lehet egyéni véleménye, tartsuk tiszteletben. Nem vagyunk egyformák, ki így ki úgy látja a dolgokat. Nekem is volt, hogy valakivel nem értettem egyet valamiben, de hát van ilyen, szép is lenne, ha a világban mindig mindenki egyetértene a másikkal :D :lol:

Kép
gaby25

Gaby: arról nem is beszélve, hogy milyen unalmas lenne! :wink:

snufi

tehát akkor mindenki jöjön, írjon, olvasson, alkosson véleményt, reagáljon, babásodjon, szüljön....... :lol: és szeressen!
Vendég

ÁMEN :mrgreen:

Kép
gaby25

ÁMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :idea:

snufi

íÁMEN! :!:
Vendég

Kép
vedresandi

Jó éjt!
Vendég

Jó éjt!

snufi

NE VESZEKEDJETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

ja,és a blog címe,amit ígértem a talis lányoknak, és mindenki másnak,akit érdekel terhesség 9 hónapja egy apuka szemével:

http://terkepesz.blog.hu/
Én jókat derültem :lol:
vedresandi

Jó reggelt!

Andi naggyon jó! :lol:
Vendég

Verőfényes napsütéses jó reggelt kedves koránkelő sorstársaim!

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?