Köszi a gratulációkat.
Bevallom kicsit kétségbe is ejtett az igen erős csík, mert szerintem nem egyedül van az a valaki odabenn. 3-at kaptam vissza, de nem akarok 3-as ikreket! Kettőt viszont nagyon!
kamilla, hát igen a három baba így egyszerre az elég komoly megterhelés, kívánom, hogy kettő legyen ahogy szeretnéd, de gondolom a háromnak is örülsz majd
Boris! Örülök, hogy jól vagytok és minden rendben!
Zel! Te vagy a következő zebrás!
Andi! Nagyon izgi..... A barátunk felesége 4 .-re van ki írva, de hétfön császározzák, mert már 4 kg felett van a baba és gerinc próblémája megint van és ezért műtik. Nállatok mekkora Gergő?
Mi jól vagyunk! Tegnap este nagyon nyügi volt Dávid, velem.... de aztán jött az apja és az elaltatta, pedig hasonló technikát alkalmaztam, de nállam csak a cicin akart lenni. Hiába pasi....
Kamilla,
nagyon megértelek, szorítok, hogy úgy legyen ahogy szeretnéd. Mikor mész dokihoz?
Bocsi, de emlékszem, hogy most nektek miért is kellett a lombik? Volt baj valamelyikőtökkel?
Boris!
Én már túl vagyok a 3. inszemen, és holnap reggel telik le a 2 hét. Tesztelek reggel!Úgy izgulok, és reménykedem mint mindig!
Kamilla!
Ez igazán szuper hír!Gratulálok!Mikor mész ultrahangra,és dokihoz?Vigyázz magadra, magatokra!Reggel én is tesztelek!
Szeretnék én is 2 erős csíkocskát!
sapé, na akkor egy kalappal, reggel, úramisten amikor én is ezekre a napokra vártem, annyira - iszonyatosan jó és izgalmas volt, ezeket nagyon irigylem és szép reggeli mintát kívánok, azt a teremburáját, hogy beindultatok csajok!!!!
Sapé!!!!Szurkolok neked én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MIre haza jövök a bmc-ből csupa jót írjál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát Boris,
ne irigyeld ezeket az izgalmas teszteket és az előtte lévő napokat! Legalábbis én már nagyon szívesen lemondanék róla, persze úgy, hogy már végre babás vagyok. Közel 4 év próbálkozás után ez nekem már nem édes izgalom. Szóval én inkább téged irigyellek!!!
Megjöttünk a dokitól. Egyenlőre jól állunk, még egy hetet kaptunk biztosan. Jó volt az áramlás, a CTG is és nőtt is Gergő baba. Most 2300g-ra saccolták. Jövő héten már kétszer kell mennem CTG-re és pénteken vizsgálatra, akkor viszont már nem biztos hogy haza engednek! Amikor ezt kimondta betolytam!
Boris!
Úgy tűnik Ilonkánk nem lehet hírhozó. Elküldenéd te a számodat?
Domo! Nem emlékszem, írtam én, hogy két kis tökös, vagy csak úgy ráéreztél?!?! Mert mi is így hívjuk őket. Két stramm kis tökösnek.
Andi! Biztos nehéz lesz, ha kórházban kell maradnod, de az sem véletlen. A pici mindenek előtt. Tudom , a másik gyermeked miatt lesz nehéz, de tényleg a csöpp a fontos.
Párom nagyon aranyos volt amikor olvasta a topicot. Nem a folyás, barnázás ilyesmi vel volt gondja, hanem a saját nyelvezetünkkel. Mint: babaragacs, babatapi, tüszőcskék, petikék, ilyenek.
De már nem aranyos, mert ma egyedül jöttem és már nyitogatja az ajtót, hogy fekvés.....
megyek is. ne haragudjatok, a villámlátogatások miatt, ígérem, ha ide tudok ülni, (mert nem leszek letiltva), regényeket kaptok .. Ha akarjátok
Csak gyorsra jut időm. Kamilla, én úgy érzem te leszel a következő ikres! Nekem is ilyen erős volt a két csík és kettő lett. Én annó picit szomorkodtam, hogy nem három, de ma azt gondolom, hogy az nekem rettentő sok lett volna 154 cm vagyok, így a méhem a gyomromat, tüdőmet stb már a 28. hétre felnyomta teljesen, azóta csak egyre nehezebb. De bírom!!! É nem is akarok panaszkodni, de tény hogy nagyon nehéz a vége.
Egyébként tegnap voltam uh-n minden rendben, még mindig gyönyörüen fejlődnek, zárt méhszáj. Babett 2230 gr, Balázs 2270 gr. Ja és az utolsó fotó óta nem írtam, csak olvastalak titeket. KÖSZÖNÖM a pocakbókokat, olyan jól esik, hogy már zavarban vagyok.
Sajna nem tudtam pontos árat nézni a babakocsira Tudod milyen kis béna vagyok a keresésben.Gratula a kislányodhoz,nagyon örülök,hogy minden rendben van.
Tamaranna!
NAgyon szépen fejlödnek a babák,gratula hozzá!Tényleg nagyon csinos kismama vagy!
Reni,
Köszi Akkor majd megnézem és elmodom neked is mert tudom már legalább hogy hol lehet kapni. Holnap megyek bababörzére anyós szerint ott is vannak babakocsik(új) csak olcsóbb. Na azt is megnézem.
Teszteltem reggel, de sajna negatívat. A párom azt mondta, hogy ismételjem meg, megfogom, de szerintem ez nem nagyon fog az eredményen változtatni.
Most talán ennyit írnék, azt hiszem külön komentár nem kell hozzá.
Kabóca, veled mi van? Olyan rég jelentkeztél... Kettő babát kaptál vissza, vagy hármat? hogy vagy? mikor lesz eredmény?
Zel, nem ráérzés volt, te írtad így... Csak kapaszkodjanak jó erősen Jó, hogy legalább kétnaponta írsz nekünk pár sort, a regénnyel ráérsz, most pihenj sokat, és hallgass a férjedre
Ilona, jövőhéttől szabin vagy? Meddig nem leszel? Hiányozni fogsz
Hétfőn 3 babócát kaptam vissza. A petefészkeim viszont nagyok, így még két infúzió is lejött. A dokim azt mondta, az a jó, ha fáj. Hát nekem jó! A két petefészkem nagyon érzékeny. Eddig csak feküdtem, mert másképp rossz.
Sziasztok!
Bocsi, hogy teljesen OFF leszek, de állást keresek S.O.S!
Tud valaki segíteni?
Előre is köszi szépen, nem szeretném a topicot terhelni, ha van valami írjatok ide légyszi!
hamar végeztem csak nem volt időm írni még!!!!!!!!!Semmi jó hírem nincs!!!Döffhetem magam még kedden megyek uh-ra és meglátjuk!!!!!!A nyálka hártya tuti,de a többi nem akar alakulni!!!!!!!!Olyan szomórú vagyok,mért van ez!!!!!!!!!!! Nagyon aranyosak vagytok ,hogy szoritottatok nekem!!!!!
Sapé!!!!További drukk neked,ismételd meg szerintem is!!!!!!!!!!!!!Ne keseredj el Drága!!!!!!!!!!!!!!!!!!!