A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na vagyok!!!Elértem a bmc-t!!!!

Délig érjek oda!!!Nem tok oda érni 12 ig!!!!Akkor is bemegyek!!! :? 10 től apa közjegyzőnél,remélem hamar végez,aztán indulunk!!!kb másfél óra az ut! :roll:

Gabicsibe,köszi az infót!!!Pusszantlak!!!

Majd délután jövök!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

nika!

Nem tudom lehet de nem vagyok lázas egyenlőre viszont picit kapar a torkom, most kezdte. De inkább kifekszem minden bogyesz nélkül mert nem kell több antibiotikum.
nikó

Szép napot nektek!
Szebbet, mint ez a hülye esős idő. Útálooooooooom!!!!!!!!!!! :(

Zsebi,
Ez a beszéd!!! :wink:

Estrella,
Küldök pü-t! :D

Natü,
Üdv itt, és pocaklakót kívánok neked!
A többiek már szinte mindent leírtak neked! A HSG-t egy másik épületben csinálják. De a nővér menni fog veletek, és mindent szépen mondanak. Még a BMC-ben előtte kapsz egy fájdalomcsillapító szurit (ami megjegyzem, rám semmilyen hatással nem volt :roll: ). Utána vissza a BMC-be a záróért. Nekem az Újváry doki csinálta.

Jázmin,
Neked is üdv itt! Mielőbbi babásodást neked! Ti mióta próbálkoztok?

Nyunyi,
Remélem odaértek!

Törpe,
Hogy vagy?

Nika,
Mégha jól is érzed magad, azért csak pihengess! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ja, Estrella, nagy-nagy drukk az AFP-hez!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok Lányok!

Tegnap félig otthon voltam , mert reggel szorulásos görcsöm volt :oops: :oops: kicsit fetrengtem a fürdőszobában, aztán ittam kávét egy barackkal és jobb lett a hasam, borzasztóan görcsöltem közben meg mondogattam hogy ez nem olyan görcs nem a lombikkal összöfüggő....

bonya,
nem értem Te nem endos voltál? MErt nekem antagonista protokollom volt sőt velem együtt egy másik lánynak is.

Üdv az újaknak!
Gabicsibének igaza van mindegyik doki nagyon jó szakmailag, én a Konc tanárúrhoz járok, ha szereted ha ápolgatják a lelked akkor ő nem a megfelelő ember Neked:) Kicsit nyers a stílusa... Ráadásul nem szereti ha butus az ember,ami elég nehéz főleg ha először csinálja az ember, de érzem hogy nála jó kezekben vagyok.
A HSG nekem nem fájt,gondolom függ attól is hogy ki csinálja,én annyira féltem hoyg előtte már nem aludtam, remegett -kezem lábam ehhez képest egy vizsgálatnek megfelelő érzés volt.

Manda mi újság? NEm mertem még sms-t küldeni Neked....

Lányok melyik a legjobb terhességi teszt veszek egyet, úgy tudom a 10 napos a legkorábbi teszt ugye? Ezt a 10 napot a leszívás/megtermékenyítéstől kell számolni?
madrin

Nikó! jobbulást kívánok!

nyunyi! Sztem nem gond, ha később esel be. 2-ig biztosan ott vannak.

madrin: hányadik napon vagy? bocsi nehéz követni.

Én indulok Bp-re, au oroszkán barlangjába.
estike66

Ja még annyi bonya ha nem késő, a Déliből induló vonatok jó része megáll pont a Campona mögött, nem tudom mi a megálló neve de a pénztárban megmondják, talán ez is jó közlekedés mert a Délibe még akár le is lehet sétálni és hapont jön egy vonat 10 pec alatt ott van.
madrin

Sziasztok lányok!

Nagyon köszönöm a kedves fogadtatást, tényleg nagyon aranyosak vagytok, bár már amúgy is meggyőződtem arról, hogy nagyon lelkes,
összetartó ez a társaság. Én sajnos nem nagyon tudok írni, az időm nem engedi, hogy mindig naprakész legyek a fórumban, de majd időnként benézek hozzátok.

Mi tavaly év eleje óta járunk a BMC-be, és jelenleg úgy néz ki, hogy egy darabig nem megyünk. Addig is mindenkiért izgulok!

Bonya!
Ment pü.
Vendég

Helló csajok!
Önző módon most nem tudok mindenkihez szólni, mert munka van.
Szal csak röviden:
- Üdv az újaknak!
- Jobbulás a betegeknek és az allergiásoknak!
- Ezer drukk az eredményre váróknak!
- Kitartás a szurkálóknak!

És egy kérdés: Mennyibe kerül most a nagy dobozos (már elfelejtettem hány darabos) Decapeptyl? Jövő csütörtökön jövünk haza a nyaralásból és másnap már irány a BMC. Tuti kezdem a szurikat, de mennyi lével készüljek??? Előre is köszi a segítséget!

Pusszantás MiNdEnKiNeKKKK!!
süni76

Sziasztok!
Jó delet!
Jól vagyok, bejöttem dolgozni, és volt is mit csinálnom:)

A sós főtt krumpli óta semmi mozgás nálam:)
Nikó probáld meg, hátha neked is bejön!

Nika tessék pihenni!!!! Ha azt mondták feküdj, akkor feküdj :lol:

NYunyi! Menj, és jó hírekkel gyere!

Zsebi drukk ezerrel!

Törpe

Kép
törpehzs

Süni
49 ezerért váltottam ki két hete!

Nikó
Azért jobbulást kívánok!!!!

Madrin

Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50
Medi-lab: 20
Romed: 20

Remélem megosztod velünk az eredményt!!!!
gabicsibe

Gabicsibe, drága vagy, nagyon köszönöm!
Picit sokkoltál. :(
süni76

Tehát a clear blue a legjobb vagy pont fordítva?
Persze hogy megosztom :)
madrin

Sziajjasztok!!!

Most eset haza párom,nem mentünk be!+!!!!Holnapra megoldottam a bemenetelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Madrin!!!!!!!!!!!!Húúú izgulok nagyon,elárúlod az eredményt???????????????????????????? :roll:

Köszike a drukokat!!!!!!!!!!!13 kor felhívtam öket,és valamelyik recepciós lekiabálta a fejem,nem tom melyik volt az,12 ig kellett volna jönni,nem szeretik ezt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Köpni nyelni alig tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hasam még mindig szurkál!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin!!!!

Mikor csinálod meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????? 8)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin!
Nagyon izgulok! Várjuk az eredményt!
Nefke
nefke

Madrin

Nem!Minél kevesebb érték van mellette annál jobb!!
gabicsibe

Süni
Engem is mikor benyújtották a számlát!
gabicsibe

Ugy izgulok érted Madrin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mandácska!!!Holnap mész eredményért!!!!???Lehet találkozunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Drukkolok nagyon érted is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Egyáltalán ha 23-án volt a beültetés csinálhatok már?
madrin

Madrin!!!!!

Jujj de izgulok, mikor tudjuk meg az eredményt???
nikó

Csajok!
amúgy én is vettem tesztet, :roll: hogy majd amikor kb. 1 hónap múlva, megyek majd eredményhirdetésre előtte csináljak. Bár most már tudom, hogy milyen "tüneteim" voltak, illetve nem voltak és miben különbözött az eddigiektől és ez alapján is érezni/tudni fogom, hogy sikerült-e vagy sem!
De babonából megvettem, mert a legutóbbinál vettem először és az bejött. A gyógyszerek árához képest ez már semmiség. :lol:
Nefke
nefke

Madrin!!!

Hát lehet ,hogy még korán lenne Kedves!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: De én nekem ez csak tip!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindegy addig tesztelek amíg valamelyik pozitívat nem mutat :)
madrin

Madrin,
Hajrá a teszteléssel :!: Juj de kíváncsi vagyok! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Madrin :lol:
Várjuk a beszámolót:) (ami ezek után már csak pozitív lehet :lol: )

Törpe

Kép
törpehzs

Madrin!!!!

Igazad van Kedves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Ma már csinálsz is egyett??????????????????????Mondjuk most nemsoká??????????????? :lol: :lol: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Törpe Drága!!!!

Jobban vagy már?????????????????? :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Az elöbb egyszerre írtunk,Törpe!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Köszi!
Igen, a krumpli jót tett, már csak egy kicsit fáj a hasam a hsg-től, és kicsit vérzik,de amúgy ok minden!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe Drága!!!Örülök neki!!!nekem hsg után meg volt 5 napig és utána megint megjött 2 hét múlva!!Azt hittem már el se múlik!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

:shock:
nekem csak alig van valami!
remélem nem tart sokáig :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!!!

Nem hiszem!!!!!És utána hajrá????????????????? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Remélem:)
Hétfőn andrológus, majd nekem kontroll, és akkor kiderül, hogy hogyan tovább!:)
a biopszia időpontjától függ minden..

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!!!

Drukkolok,hogy minden rendben mennyen!!!!!!!!!!!!És mihamarabba pocidban legyenek a babók!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok,most mennem kell,megyünk család látógatóba!!!!Majd még este bekukkantok!!!! :wink: Szép délutánt nektek!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kedves Mindenki! :lol:

Csak egy sorban szeretném jelezni, hogy nagyon drukkolok mindenkinek!!!!
Nem szabad feladni senkinek!!!

Izgulok érted Manda, és várom, hogy jelentkezz!

Gabicsibém! Rajtad tartom a szemem! :lol: :lol: Nagyon szorítok!

Nyunyinak is megy a drukk!!!!

hajrá lányok! jönnie kell már annak a babaesőnek!

KépKép
naposoldal

Madrin,
de igen endós is vagyok.
nem mondta a doki csak a papíromon szerepel a Long.
Ebből gondoltam.

Lehet, hogy az Endo, PCO, hypohysy adenoma miatt kell ez.?

Köszike az útinfót!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Ja értem,
akkor ezért van más protokollod, Te szegény... nekem "csak " endóm volt az is épp elég volt....
Soha többet nem szeretném ha leállítanák a petefészkemet. :(
madrin

Madrin,
Nekem egy picit korainak tűnik. Legalább 10 napnak el kell telnie. Most akármi lesz az eredmény, csak idegesíteni fogod magad. Persze érthető, hogy türelmetlen vagy.

Kép
mofly

Madrin!
Neked csináltak valamit az endoval? Még most is van?
Nefke
nefke

Jázmin ,
ment privi!

bonya

Kép

Kép
bonya

Nem tudom mi van ma velem, de a 15 órási szurival kb. 10 percet bénáztam, a 6-dik szúrásra sikerült beszúrnom.
Lehet, hogy az idő miatt érzékenyebb vagyok, de most nagyon kellemetlen volt.

Ráadásul a tű lumenén megakadt valami és a vége 1/4 része nem akart be menni, így új tűvel újra kellet szúrnom.

bonya

Kép

Kép
bonya

Madrin

Ha negatív lenne ne keseredj el,mert még lehet hogy tényleg korán van hozzá!Ha már megcsinálod akkor is csak a reggeli elsőből csináld,mert annyira kicsi ilyenkor még a hcg,hogy lehet nem mutatja még ki azt a keveset sem napközben!!
Sok Kép hozzá!!!

Manda
nagyon izgulunk ám érted,főleg így hogy nem is jelentkezel!!!!Remélem jó hírekkel jössz vissza hozzánk!!!!nagy kalappal holnapra!!!
gabicsibe

Holnap megyek vérvételre, stb. jönn valaki?

Igaz anyukám férjével megyek és az eredményig el megyünk csavarogni, de azért jó lenne valakivel talizni.

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya
ne izgulj velem is előszokott fordulni!Rossz helyet találtál ennyi az egész!Holnap ügyesebb leszel :D
gabicsibe

Sziasztok!

Madrin: Lehet, hogy butaság, de azért leirom, azaz beidézem, amit találtam a terhesség korai kimutatásáról:
"Az ovulációs tesztet orákelnek is lehet használni. Az orákel tulajdonképpen "jós"-t jelent, mivel az ovulációs tesztet nem terhesség kimutatására hozták létre, de a molekulák (LH és hCG) evolúciós rokonsága és hasonlósága miatt bármilyen ovuteszt képes a terhesség kimutatására (állítólag 70%-os biztonsággal), mégpedig pár nappal hamarabb, mint egy terhességi teszt."

http://babatervezok.otthona.net/LH-teszt.shtml

Végülis lehet benne valami, mert tüszőrepesztésre LH helyett HCG-t adnak. Én kipróbáltam, az Ovitrelle (HCG tartalmú) után csináltam LH tesztet, és kimutatta a beadott HCG-t!
Madrin: Szóval lehet, hogy az LH teszt már kimutatná, a bibi csak az, hogy azt csak 5-ös kiszerelésben lehet kapni, igy elég drága.

Bocsi a hosszú bejegyzésért, csak gondoltam, megosztom veletek, hátha valakinek hasznos lehet.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Bonya!

Válaszoltam![/b]
Vendég

Háttérben szoritok ám mindenkinek! :) Babatapasztó, tüszőnövelő energiákat küldök :!: ++++++++++

Jerika: Hogy érzed magad? Neked is feszült a pocid?
Én alig birtam ülni, úgy feszült, de szerencsére ma már alig érzem. :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

jázmin,
pü. ment

bonya

Kép

Kép
bonya

Na kukuccs!!!

Csak elköszönni jöttem,majd reggel még benézek!!! :wink:

Bonya Drága!!!

Én megyek holnap,iwiw en mi bejelöltük egymást?????????????Ha nem akkor kerress meg!!!Nyunyi,Göd Horváth Lászlóné !!!!Remélem talizok valakivel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: JÓÓCCAAKKÁÁTTT!!!!Ha bejelölsz holnap reggel megnézlek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?