A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Lányok, mennyi palástfű teát isztok naponta?

http://www.hazipatika.com/topics/herba/ ... eges?id=87

Itt azt olstam, hogy napi 2 csészénél többet nem szabad, mert károsíthatja a májat. Nem is tudtam... régebben én is ittam.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Bogyo: Streptococus :arrow:

büngyike

Gabi: szerintem a fél liter az éppen két csésze :) De a dúla is ennyit mondott, fél litert.

büngyike

gabi,
mindenbol en egy cseszet szoktam
egy csesze malnalevel , egy csesze palastfu
este fele egy csalan, reggel zoldtea

koszi, bungy, az az ! es ezt a Streptococus-t mikor csinaljak ?
bogyogyorgyi

Na, sziasztok!

CUKIKA! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG! Vigyázz magatokra és ne menj kórházba még.

Én dokinál és szülésznőnél voltam. 2 hét múlva CTG és strepto vizsgálat, aztán UH és hetente CTG.

Adatok, Heléna:
BPD: 85,8 mm
HC: 304,4 mm
AC: 306,7 mm
FL: 65,4 mm

súly 2394 g :) (doki szerint nem lesz nagy :roll: )

büngyike

Streptococcus nálunk a 36. héten lesz

büngyike

Sziiiaaasztoook!
Hazaértem én is, benn voltam a munkahelyemen.
Megint pletyiztem mindenkivel egy kört, megebédeltünk, majd hazafelé bementem a C&A-ba.
Húúújjj, milyen leértékelések vannak!!! Minden Yessica nyári felső 690 Ft, kismama cuccok közül is volt egy csomó minden, bár már nagyon ki volt válogatva, elég mérethiányos volt, de vettem egy farmer halászgatyát, amit hosszú csizmával lehet hordani 690 Ft-ért!!!
Még egy csomó mindent akkor áraztak át, de már nem birtam mászkálást, így nem vártam meg. De pont volt egy eladó csaj, szintén kismama, ő pont árazott, és 2x is odajött hozzám, hogy ezt is próbáljam fel, meg azt is... :lol: nagyon ari volt..

Vettem 56os nadrágot (mivel férjem pólókat vett, pedig inkább body párti vagyok), 2 db 2200 volt, meg nem tudtam otthagyni egy 3 részes cuccot..Nem volt olcsó...de ha meglátjátok, megértitek...Büngyi, ha lefotózom, segitesz megint lekicsinyiteni??

Sheepy- én már 1 nagypárna+2 kispárnán alszok, laposban nem kapok levegőt... :shock:

Pólyát nem szeretnék..nem tudom miért, de nem..

Evu, jó a szabi-táppénz-szülési sorrend, ma kérdeztem benn a munkaügyes láynokat, és ez a legjobb így..

Tidi, jó a kép!!! :)

Gabi, nem semmi az ismerősöd! 56 cm 4750 g--jesszus!! A múltkor néztem a tv-ben, Rába Timeának 62 cm-rel született a gyereke!!

Csilla, ez a por... :? Nem semmi, megetetnék veled szárazon..Még jó hogy itt van Sheepy-férj!!

Missi, én nem tudok róla, h kellene 2. cukorterhelésre menni...tuti, hogy van még vérvétel, labor, de hogy már megint az a cukros lötty :? hrhrh

Mozgásszámláló - :?: és hogy kell számolni? Ha belegondolok, mikor Kisvicsok beindul balról jobbra, fel és le, azt mennyinek számolod??

Kicsit pihenek, sokat mászáltam ma. Buszmegállóban persze ott dohányzik mellettem, ráadásul esett az eső, és mindezt a tető alatt :evil: Élvezet volt végig bkv-zni a városon, buszon minden ablak fel és behúzva, no levegő... :?

Anikó
Kép
Kép
vicsok

CUKIKA boldog szülinapot,és vigyázz magadra.
feichttimi

Vicsok, hogy most mennyire irigyellek a jó kis mászkálás, vásárlás miatt :)
Persze, hogy kicsinyítek, küldj nyugodtan bármit!

Itt a lányom, tessék gyönyörködni:

Kép

büngyike

bungy, koszi

vicsok, koszi az infot, ez a learazas jol hangzik

mozgas szamlalas : ez nem tok hulyeseg ?? mar bocsanat,,az a lenyeg, hogy minden nap erezzuk a manot mocorogni es kesz..ezt amugy sem lehet szamolni, vagy csak en nem ertem a lenyeget ?
bogyogyorgyi

Bogyo! Én is hülyeségnek tartom a mozgásszámlálást. Nem is tudnám csinálni. Nincs türelmem 4 órán keresztül figyelni a hasamat mereven :roll:

büngyike

Most olvastam vissza.

Tidi! Nagyon szép Emese! Nem lesz nagy baba, nem nagy egyik adat sem, amit leírtál.

Pólya: nekem a babzsákpólyám van ami szoptatós párna és pólya meg minden kutyafüle egyben: http://terhessegem.blog.hu/2007/07/16/a_28_het

Bogyo: nem a talpam fáj, hanem a sarkam fentebb... nem tudom leírni, majd lefotózom :) Különben lehet hogy az itthoni papucs az oka??? Nem túl magas, de eddig nem volt panaszom, csak egy ideje :roll:

Adri! Te Sipos dokihoz jársz a Sote II-re????? Tünemény egy orvos, jó helyen vagy ;) Nagyjából egy méretűek a babáink, örülök, hogy nem lesznek nagyobbak :)

Sorozatfüggőség: Kiráz ezektől a hideg, nekem kábeltévém sincs. Csak dvd-filmeket nézünk itthon, meghitten :) Szerintem jobb és nyugodtabb életünk van, mióta nincs kábeltévé.

Évi! Ha nem jön közbe semmi, én szeretnék menni a szülésfelkészítőre, és akkor találkozunk. Mindent elmondok részletesen a védőnőről.

Gabi! Hogy vagy? Ugye nem akarsz még megszülni???? :)

Ja, és még valami! Dokinál, amikor mondta, hogy 2394 a kiscsaj, akkor mondtam neki, hogy ez elég is, én is ennyivel születtem :)
Nagyot nézett, erre felvilágosítottam, hogy mi ketten voltunk :)
De úgy gondolom, hogy ha én ilyen kis súllyal, anyatej nélkül életben maradtam (és szép nagy gyerek lett belőlem, kicsinek sem voltunk alultápláltak) akkor az enyémnek sem lehet baja :)

büngyike

büngyi a kép nagyon nagyon jól sikerült!!!tök édi! olyan furi érzés azt mondani, írni, hogy lányom/fiam :):)hihetetlen, hogy pár hét és kézzelfogható lesz :):)
cuki: akkor holnap már többet tudsz? remélem minden a legnagyobb rendben!!
bogyo: én sem vagyok még tisztában sok dologgal, vizsgálattal..blabla..olyankor olvasok, vagy kérdezek :D
vicsok: kész élmény lehetett a bkvl :evil:

Kép
tidi

bungyi, ez hihetelenul aranyos
es miert lenne baja? mar most 2 kg folott van es meg bent fog ulni 5 hetet !

Lanyok , ez eletunk egyik legizgalmasabb idoszaka,,nem ??? mindjart lesz gyerekunk ! es en meg mindig gyereknek erzem magam :)):)
ezzel mas is igy van ???

sorozatok: mi sem nezunk semmit, tv is alig hasznaljuk, mi anelkul nottunk fel, remelem sikerul kitenni a lakasbol mire Bebike nezne - csak dvd filmeket szeretnek nezetni vele = elektronikus babysitter :):)

tidi, nem baj - latod en sem vagyok kepben

ti fogtok videoztatni szules kozben ? (majdnem videoznit irtam...:) )
magyaran felvetetitek valakivel / emberrel ?
bogyogyorgyi

Bünygi, átküldtem a képet, nagyon köszi :)

Na, neee, videót ne....Én még azt sem szeretem, ha fotóznak, hát még hogy videóznak...meg főleg akkor...Én tuti kihagyom... :oops:

Bünygi, nagyon szép kis lányod van / lesz :wink:
nem is tudtam, hogy te iker vagy :shock:

tv - barátok közt bejön nálam..meg CSI /helyszinelők/ :oops: Nap közben nem is nagyon szoktam bekapcsolni...Ha nyugis hétvégénk van, kis délutáni pihikézéssel, mi szivesen nézünk Nat.Geo-t, Spektrum, Animal Pl és társait..
Hjajj, le kell mennem boltba, melegszenyó lesz vacsira.

Szombaton végre elmegyünk bevásárolni, ne kelljen mindenért leszaladgálni.. :roll:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Köszönjük a dicséretet.
Bogyo: csak azért, mert vannak akik minél tovább tartanák benn a babákat, hogy nagyok legyenek :shock:

Video: Nem, az tuti nem lesz, max. a babáról, ha megszületett, de még azon is vacilálok. Ráadásul a fotót sem tudom hogy oldjuk meg, mert egyszerre csak egy ember lehet benn a szülőszobában, én meg úgy gondoltam, hogy majd bejön a barátnőm és a férje, a barátnőm segít nekem a férje meg fotóz (ő gyerekkori barátom, semmi gond előtte).
De most, hogy mondta a védőnő, hogy max. egy ember, így úgy gondolom, hogy fotó csak akkor lesz, ha végeztünk. Vagy ráveszem a barátnőmet.... Bár a férje profi fotós, jobb lenne ;)

büngyike

Vicsok, vissza is ment a mail :)

büngyike

Jajj Büngyi de szép!!Ittenem :) Samuka menyasszonya :D :D

Bogyo,az a "zsákfos"nem Tee!!(A középkori hülyegyerek :wink: :lol: )

Nálunk nem cukros lötyit kell inni,hanem éhgyomori vérvétel után enni a kiflit meg 2 dl tejet,aztán ujra leveszik a vért 1 óra elteltével!!És megismétlik most,ez tuti,a védőnők előre közölték h véletlenül se reggelizzek otthon... :?

Missfried
Kép
missfried

hova lett??

Kép
tidi

samu menyasszonya :)::) ez nagyon tetszik !!!
mar most kene hazassagokat kottetni, mint Kinaban regen...
bogyogyorgyi

Nekem kolléganőm akar jönni videozni,de asszem énis inkább csak a fotónál maradnék!! :) Azt mondta éjjel is nyugodtan riasszam ha megyek szülni!!Na jó de mi van ha csak félnap mulva bujik ki Samu??Addig nem tarthatom ott a bnőm!!Na mindegy azért remélem vki majd csinál pár képet!!Másnem a drágám!!Aki mellesleg szept.17től elutazik Erdélybe,asszem 5 napra!!Mondtam neki h bízom benne Samuka nem akkor akar mexületni... :shock: :D

Missfried
Kép
missfried

írtam és eltünt :(
szóval: videó kizárt, fotó is csak a babóról :)
missi nállunk is így van!
nállunk sült tarja lesz krumplipürével, én meg asszem vajas zsemlét eszek tejjel :):)
sorozatai: barátok közt, lost, szökés, dr.house, született feleségek ja és kobra11 :lol: :lol: :lol: de nem vagyok függő!!:D

Kép
tidi

missi: mármint a vércukor vizsg. kész iQ betyár vagyok..jól ki tudom fejezni magam nem? :oops: :oops:

Kép
tidi

azt hiszem lelépek mára, mielőtt égnék még egy sort! további kellemes napot! :)

Kép
tidi

Kép

hát ott lehet hagyni???

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Jaa Szökés!Imádom!Csak az a baj h megvan az összes rész dvd-n..(a legutolsó évadig amit USA-ban leadtak,...de még mindig nincs vége :D )..,szóval ezeket amiket most kezdtek el adni a tv-ben már mind láttam :? !!De ezek a "kinti"részek,amik nem a börtönben játszódnak,szeríntem sokkal jobbak!!

Missfried
Kép
missfried

Húú lüktet a hüvelyem...valahol lennt ketet a Samu :D :shock:

Missfried
Kép
missfried

Vicsok, ezt én sem hagytam volna ott :wink: !! Nem tudom elérni apát!! :cry:

Missfried
Kép
missfried

Köszi Büngyi! :D

cukorterhelés-nem iszom meg a tejet..csak kakaónak.. :wink:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Vicsok fotója nagyobban :) Egy kicsit alulméreteztem előbb....

Kép

büngyike

Sziasztok !

Gabi , Cuki : vigyázzatok magatokra, és pihenjetek ,amennyit csak tudtok !!!!!!!

Bogyó : hát én is néha úgy érzem ,hogy még gyerek vagyok. Bár a párom se kutya !
Néha csak egymásra nézünk, mire megkérdezem ,hogy " tényleg Te vagy a férjem ? És most lesz egy saját gyerekünk is ?? " ???? :P :P :P . Tök furi ,de azért jó ez így. Fő , hogy legyen felelősségérzetünk meg sok ,sok szeretet és kitartás a babóhoz.
Annyira nem is vágyom " megvénülni" , mikor már semmi őrültséget nem lehet csinálni , na meg mindenki néniz és csókolommal köszön .
:shock: Majd 10év múlva ....

videó ??? Utállom a kamerát , apósék folyton mindent felvesznek ( karácsony , szülinap ....stb) ami szerintem szánalmas.
Persze egy ilyen élmény azért más , de nem hiszem ,hogy olyan állapotban szívesen venném.
Majd ha lehet, fotókat szeretnék.

Tapasztalt anyukák: fotóról jut eszembe, azt hallottam ,hogy a vaku árt a baba szemének ,ezért az első 1/2 évben lehetőleg kerülni kell.
Nem rossz ötlet, de tényleg így van ?

Magzatmozgás : ha csuklik, akkor nem mozog , de fél óráig rángatózik a kis manóm . Ezt minek kéne számolni ? Mostanában amúgy sem úgy mozog már, inkább csak ide -oda rak egy púpot a hasamra ,ahogy fészkelődik. Max. 1-2 rúgás /nap.

Bogyó : Ügyi vagy a diétával !!!

Én már azon gondolkodom ,hogy szoptatás alatt miket fogok enni, hogy ne legyen rossz a baba hasa.
Össze is írkálom majd lassan a heti menüket, hogy ne kelljen annyit gondolkodni, mikor mit eszünk majd és Apa előre tudjon hozzá vásárolgatni.
Persze Ő marad a külön koszton, mert fél az egészséges ételektől :lol:

Megyek husilevest főzni .
sziasztok !

Kép
sheepy

Hűűű Vicsok ! Klassz a szerkó!

Missi : Nem ér előre lestoppolni az asszonykát, mert még féltékeny lesz a fiam :lol: .
Bár asszem egész jó az ivararány, és mindenkinek jut majd pár !

Kép
sheepy

Na meg idősebb "nővel" kezdeni ... :P :P :P

Kép
sheepy

Sheepy!

Én nem vagyok tapasztalt, de tudom, hogy árt a baba szemének, úgyhogy csak vaku nélkül ér fotózni!
Aranyos vagy, hogy szánalmasnak titulálod apósodék videózási kényszerét. Én is így vagyok ezzel. nem bírom a béna home-videókat, de van amit jó végignézni x év múlva....
Mondjuk minden karácsony nem ez a kategória :mrgreen:

Vicsok! Még nem is mondtam, hogy milyen csini a babaruha :) Annyira lefoglalt a méretezés.

Samuka menyasszonya épp csuklik, engem idegesíteni szokott, mert befelé csinálja és nagyon hülye érzés. Amikor csiklandoz, azt sokkal jobban évezem :)

büngyike

[quote="sheepy"]

Missi : Nem ér előre lestoppolni az asszonykát, mert még féltékeny lesz a fiam :lol: .
/quote]

Na, Heléna, kelendőek lettünk ;)
Mondom, hogy ne csuklodjál már annyit! Nem illik, inkább dobj puszit a srácoknak :)

büngyike

Hali csajok!

Most értem haza. Hát mit ne mondjak idegrohamot kaptam, mert semmi papírom nem volt előkészítve, pedig hétfőn direkt odaszóltam, hogy ma megyek érte. Plussz volt amit még a bérszámfejtő át sem küldött, majd elromlott a fax és a fénymásoló is. Azt hittem megüt a guta. 10.45re értem be a céghez és 14 után jöttem el, úgy hogy már az aláíró aláírását hamisítottuk a papírokra mert mondtam, hogy én nem űlök itt tovább.
Elmentem Lilicsek zenélőszőnyegéért is az nagyon jó pofa.

cuki: Nagyon sok Boldog szülinapot, azért örülök, hogy nem küldtél sms-t :D

Pólya: nekem tuti nem lesz, bár anyu állította hogy csak abban adják haza a babákat, én meg mondtam neki. hogy max 1978-ban volt így mikor én születtem.

Csim: na én is erre a jógára akartam volna menni tegnap, de még jó hogy odatelefonáltam, mert habár az órarendben benne van már, még óra az nincs :(

Ma reggel én is jó kis menstruációs görcsre ébredtem, de kb 10 perc után elmúlt. Azóta viszont nagyon feszül a pocim és Lilibaba sem valami nyugodt ma. Állandóan mocorog.

Video: na az tutit nem lesz a szülésről!!!! Majd képek lesznek kisnyusziról hamár kibújt.

Sheepy: beszéltél a szülésznővel?
Én mostanában úgy alszom, hogy jól a fejem alá gyömöszölöm a párnát. Reggel viszont mikor apa elmegy akkor átmászom a helyére és az Ő párnájára teszem az enyémet. Ma így 10ig aludtunk babókával, tetszett neki ez a pozíció.

Na megyek kiszedem a mosógépet, amit reggel indítottam be. :( :D

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Vicsok - ruha: a naci végig bélelt, és a mellényke hátulján a maci hátulja van.. :lol:

Még számoljatok az én fiammal is... :shock:

ezek szerint nem vagyunk egyedül ezzel az érzéssel, pedig azt hittem, ilyen idős koromra már benő a fejem / fejünk lágya...
Apa múltkor azt kérdezte tőlem, hogy te elhiszed, hogy gyerekünk lesz? :wink: Mondtam neki, hogy azt mostmár elhiszem, de elképzelni még nem tudom...

Azt minden esetre elhatároztuk, hogy mindig szakitunk egymásra időt, nem mindig minden a gyerek körül forog majd..persze úgy lesz majd, de a lényeg, hogy néha - néha kettesben is legyünk :wink:

Masi-anyuka: pólyában adják ki a gyereket, ez nagyon tetszik 8)
De ahogy leírod, nem semmi a céged...már a múltkor is megszivattak a táppénzzel.. :?

Sheepy, ha jól tudom, minden "k" betűs ételt (káposzta, karalábé stb) és hüvelyes növényt kerülni kell ezek szelet okoznak - valahol már olvasgattam erről, de nem tudom hol.. :oops:

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Hűűű, megyek vacsit csinálni, el vagyok csúszva...
Ha nem jönnék ma, akkor holnapig mindenki vigyázzon magára és babájára!
Cuki, adj majd hirt!
pusszantás

Anikó
Kép
Kép
vicsok

K -betűs kaják : na igen , én nagy zöldségfaló vagyok, ezért is szeretném összeírni ,hogy mit főzök, mert egy csomó mindent sajna ki kell majd hagyni.
Na meg a jó kis hagymás reggeliket hétvégén , ami olyan jó volt nátha ellen :cry: őszi téli időszakban .

Masi : szülésznővel holnap beszélek, kíváncsi vagyok mire jutottak, találtak-e esetleg valakit ,aki elvállalna ! Jó lenne ....
Tetszik ez a pólyás megjegyzés :P .
Anyukám a hagyományos, fonott mózes kosárhoz ragaszkodott így ! Mondtam is ,hogy azért mert 77-ben divatban volt, mamár a KRESZ sem engedi, ezért kell az autós hordozó .

Szept.-i topikban megint baba lett: 10 nappal jött hamarabb.

Szép estét mindenkinek !

Kép
sheepy

Jót nevettem a pólyás sztorikon :) Nekem a 3 évvel ezelőtt szült barátnőm mondta, hogy pólyában kell hazahozni :shock:
Mondom, oké, de a rendőrnek mit mondok, ha megállít??? Meg eleve nem érezném biztonságban, ha az autóba nem tudom valahogy rögzíteni.

Szóval mi is az autós hordozó mellett döntöttünk, aztán majd itthon sziesztázik a kis modern pólyájában ;)

Juj, én is éhes vagyok :?

büngyike

Ki akart ma menni a Füvészkertbe?

elmarad a virágzás a rossz idő miatt. holnapra tolódik.

büngyike

Mi kaptunk pólyát meg ilyen betétet bele vagy mit anyóstól!Az egyik még páromé volt :D De hát nem tudom mi lesz a sorsuk!Én a hordozóra szavaznék...

Nekem szinte teljesen mindegy miket eszek,k betűs,...e betűs..,vagy j betűs...stb a szeleket tekintve!!Jönnek-mennek :lol: :lol: :shock:

Samu még mindig a hüvelyem "birizgálj"..legalábbis olyan érzés!! :? Meg a hólyagom feszül ma feszt....

Ja is ő is sokat csuklik ujabban!!Büngyi, hiába:összeillő pár :lol: :lol: :wink: Mutattam apucinak is a "menyasszonyt"!Tetszett neki!De ő is mindjárt azzal jött h "Dehát ő idősebb" :lol:

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Voltam dokinál, megrövidült a méhszájam. A belső még zárt, a külső már kinyílt. A doki szerint max 2-3 hetem van, a baba feje be van illeszkedve, nagyon lent van. Ha ma éjszaka is görcsölnék holnap délután be kell mennem CTG-re és lehet hogy bent tartanak.

Apa átment a boltba konyakért, hátha abbamaradna a fájás.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Juj, Gabi! Meglesz az első kismamánk :) Ne aggódj, a párod nagyon jó problémamegoldó ;)
Vigyázz magatokra, pihenj sokat! Várjuk a holnapi CTG eredményt.

Missi! Az apatárs-jelöltnek üzenem, hogy nem illik egy hölgy korát firtatni :mrgreen:

büngyike

Gabi, atyam, meg hallottam hirt es a szivem majd kiugrott a helyerol..ennyire felgyorsultak az esemenyek ?
konyak ? de jo fej a ferjed :):)
csak pihenk, pihenj...

shep, koszi, nagyon el vagyok am szallva magamtol, este ma esttem rept, meg almat meg barackot, arra gondolok, hogy NEM lehetek ehes mert 2 fogasos mega ebedet ettem es kicsi uzsit is..szoval ez van

polyaval viccesek vagytok...

egyetertek amit a Vicsok is irt, kell (egy ido utan) ido egymasra is a pasinkkal amikor nem csak a gyerekrol beszelunk, mi is ezt megfogadtuk !!

vaku : ezt nem tudtam, de koszi az infot, hogy miket tudok meg??
bogyogyorgyi

Gabi: na szép még a végén beelőzöl itt minket.

Az én lányom már úgy látom teljesen kimarad a kiházasítási procedúrából. Mivel naptár szerint Ő a "legidősebb".

Vicsok: hát igen én is rendesen ki vagyok akadva a cégemre, azért nem erre számítottam, bár a HR-s csajszi nincs a toppon mostanában. Mondjuk nem írigylem 300 ember napi ügyeit intézni :D

Na végig böngészem milyen filmekre lesz kedvezmény a mozi hétvégén, hátha még nem láttam valamelyiket.

Jó éjszakát mindenkinek, holnap majd jövök többet :D

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sziasztok!

Hú Gabi, remélem még egy pár hétig bent marad a pici, most még korai lenne.

Ma bevettem ezt a fura magnéziumot 3*, és ma egyáltalán nem keményedett a hasam, vagy csak minimálisan, pedig tegnap nagyon rossz volt. Neked nem kell extra magnéziumot szedni?

Amikor a baba csuklik, akkor olyan lüktető érzésetek van a pociban? Nekem most ilyen érzésem van.

Bogyó, a jógán csak relaxálás, légzéstechnika és lazítás-nyújtás van, egyáltalán nem megerőltető, inkább kellemes. Szép zene, nyugodt hangulat..., nagyon klassz.

Masi, nekem a jógatanár azt mondta, hogy mostantól lesz majd a Csillagvárban.

Ma is kaptam egy csomó dolgot a sógornőmtől. Kis rugikat, ételmelegítőt a babának későbbre, zenélő forgót, szűkítőt a hordozóba (mert a Chicconak nem volt újszülött szűkítője), ja meg egy magzatvíz szivárgást jelző betétet (valahonnan szerezte nekem, már nem lehet kapni). Forgót szerettem volna venni, de nem találtam olyat, ami tetszik nekem. Amit ma kaptam szép, színes és egyszerű.

Jó éjt! Csilla
csim

Bogyó! Ügyes vagy a vacsikkal nagyon ;) Büszke vagyok rád!

Csim! A körforgó lényege, hogy színes legyen, nagyon színes! A többi nem számít. Én is így választottam, mert az elején csak ezeket figyelik a babák, az erős színeket.
Úgyhogy jót kaptál :)

büngyike

Jó éjszakát Lányok és babák!

büngyike

Hahhóó!

Büngyike Ismered a dokimat? Megnyugtattál azzal, hogy jó helyen vagyok! :) A méretek nekem is tökéletesnek tűnnek. Bár én magam már akkora vagyok, hogy szerintem látszom az űrből is......

Gabi Aztttaaa!! Már ki is akar bújni az első topic-baba??!!! Nagyon szorítunk Nektek. Pálinka? Hmmm.. :D

Csim Az lesz az!! :D

Pólya Anyukám ragaszkodik hozzá, azzal együtt, hogy a gyereket szigorúan fehérben lehet hazahozni...Rékliben! Nekem ez már egy kicsit sok(k)!! :lol:

Vicsok Mi is ugyanezt tervezzük. Néha leadjuk a lánykát nagyiéknak. Apukám mondta is, szóljak előtte, vesz füldugót. Mert mondani még ugysem fog semmit,de a sikításhoz ő már öreg :) Igazán csini a ruci!!!

Micsoda házasítások vannak!! Az én névtelen kislányomnak még nincs férjelöltje.....Nemazé'!! :wink: :D

Video Na neeeeeeeee!! Fotót azt szeretnék, nem is gondoltam erre a vakus dologra. Köszönöm a hasznos infót!

Van még itt valaki, vagy csak én "baglyoskodom" ?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?