Képzeljétek, ma voltam fodrásznál (ez a rövid haj átka: állandóan vágatni kell) és kozmetikusnál is gyantáztatni. Amig terhes voltam kéthetente kellett mennem gyantára, azt hittem utána jobb lesz a helyzet, de egy cseppet sem javult
. Van valakinek hasonló tapasztalata? Már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy valami hormonzavarom van és azért vagyok ilyen kövér is
(na persze a vaniliás karika is segit ebben
! ) És még egy kérdés: én császárral szültem (sajnos) és érzéketlen a hasam vágás körüli része. Más is érez (vagyis nem érez) ilyet? Elég kellemetlen... Bár a kozmetikusom szerint lehet, hogy végtelen számú hasizomgyakorlatot tudnék végezni, mert nem éreznék semmit
. Franyó!
Háát, ez a rontáslevevõs dolog hihetetlen
! Remélem azóta alkalmazod a módszert!!!
Myssnia!
Levinek is volt egyszer piros a kukija, én arra a megállapításra jutottam, hogy valószínûleg megnyomta a pelenka, ezért Bepanthent kentem rá, hátha használ. Használt
. Egyébként Levinek nagyon le volt nõve a fitymája születéskor, kórházi doki mûtétet javasolt, de a doktornénink azt mondta, hogy annyira mozgassam a bõrt fürdéskor, amennyire tudom, ne erõltessem. Azóta jelentõsen javult a helyzet és tényleg nem erõltetem! Állandóan rettegek, hogy valami bajt okozok, ezért nagyon óvatos vagyok.
Manó2!
Szerintem ne zargassátok azért a dokit, mert nyugodt a gyermek
. Azt hiszem páran irigyelünk! Fodrásztól hazafelé benéztem két használt babaruhaboltba, nagyon vagány, hibátlan, alig használt cuccokat vásároltam a fiatalembernek. Lehet, hogy nem is kéne a börzén aszalnunk magunkat?!? És találkoztam két kismamával is, egyik a környéken lakik, megbeszéltük, hogy majd sétálunk együtt. Szóval eddig elég jó napom volt, remélem Kispapa is hazajön ma idõben.
Na,megyek vasalni, amig alszik a Levi.
Pusza, Virág és a nyitott ablakú szobában alvó Levente