Sziasztok,
Móni, Mazsola, nagyon szépek a poik! Csinik vagytok!
Emese, hát nem semmi, hogy eltünt a pocid!! Nekem is így volt Ábellel, kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz a helyzet.
Cicire tényleg a masszás és a szopi a legjobb, meg a melegvizes zuhi. Sajnos ezen túl kell valahogy esni, aztán remélem hamar beáll majd a kereslet-kínálat és minden rendbejön!
Nagyon csinik vagytok a képen Zsófikával!!
Niki, hogy a kis Rania is milyen szép! Látszik, hogy apa tényleg szerelmes a lányába! Rólad esetleg egy fotó?
Milénaférj, örülök, hogy megismerhettünk téged is, nagyon nagyonszép baba Zétike!! Olyan kis fiús, úgy elérzékenyültem, én is szeretnék már babázni!
Miléna, te pedig fordrásznál voltál, jól látom? Ngaoyn csini az új frizura!
Timi, üdv itthon! Azért majd kérünk beszámolót és képeket, ha odajutsz! Tudom, most Viktorka és te vagytok a legfontosabbak, pihend ki magad, amennyire tudod!
Barkácsolók, nagyon szépek a képek, a szobák, nagyon ügyik vagytok! Mi nem vagyunk nagyon ügyesek, de apa azért megcsinál mindent, amit kell. Igaz öt is noszogatni kell, mint minden rendes férfit!
Felújítók, örülök, hogy lassan tényleg mindenkinél alakul a lakás, a babaszoba, minden készen lesz idöre, meglátjátok!
lmóni, nekem is rossz volt az éjszaka, már egész délután enyhén görcsöltem olyan mensisen folyamatosan és ehhez nem tudom hány percenként, mert nem mértem iszonyatos keményedéseim voltak. Meg kellett állnom nagyon sokszor. Na ez folytatódott éjjel is, félálomban érzékeltem a mensis görcsöt, de azért aludtam, mert tudom, hogy ez még nem az, csak gyakorolok.

De azért kicsit bennem volt, hogy talán, mert Ábellel is derült égböl jöttek a fájások, ugyanígy kezdödtek, csak aztán nem múltak el. Itt most hidegfront van, biztosan ez kavart be. De azért ma még elvégzem a maradék teendömet, nehogy meglepi érjen!
Reggelre viszont lement egy kilonyi víz is a hüvös hatására, ez jó!
Kismamik, jelentkezzetek be azért most már minden nap, jó?