A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Benyomtam a déli húúúúst, rizseshús tripla hússal

Bodza: köszi jólvagyok, este kicsit puffadt a hasam ma meg sűrűn látogatom a WC-t (már bocsi)

Ági: húha, nemszeretnék megismerkedni a harcias éneddel, de jó hogy adjátok a tanácsokat.

Más fórumon olvastam, h a beültitől számítva a 12. napon már + lehet a teszt, a múltkor ugyan nem Utróztam, de nem tolta el a mensit a stimuláció...na remélem vagy 1 évig nem lesz mensim!!!!

Február: mi volt Beberrel? jaj nekünk meg olyan melegünk volt a műtőben, h szakadt rólunk a víz

Zsembi: a Szabolcs u-ban nagy átalakulások vannak, lehet, h Kopa dokinak más lett a telefonja v. máshová költözött, sztem hívd fel a központi számukat

Anikó
tatulány

I.Andi: (még) nem vagyok türelmetlen, de szeretek előre gondolkozni, évvége felé inkább babakocsikat válogatnék szívesen.

a vitamint hónapokig kell szedni a párodnak

Anikó
tatulány

Jaj tök jo a barátnöm mondta hogy nekik megcsinálták itt az sztk-ban a sperma vizsgálatot ami 5 percre van felhivtam aszisztensel beszéltem doki értekezleten van megcsinálják és hivjam délután a dokit hogy megbeszéljük.

Köszi lányok igy még jobb is nekem.
Ezt a számot hivtam amit irtatok de akkor már nem hivom.

Andi
zsembi

Tatuka!

Okés. Csak pozitívan! :D
Tudom, hogy a vitamin minimum 3 hónap, de inkább több. :?

Puszka Andi
l.andi

Sziasztok Lányok!

Na itt vagyok végre megint:)

Képzeljétek, voltam hétfőn az 1es női klinikán, ahol megnézték a babót uh-val, megmérték a fejét, mellkasát, hasát, combcsontják és azt mondták, hogy minden rendben van vele. Az ottani szerint fél százalék alatti az esélye annak, hogy bármi baja van a babónak, ezért nem javasolja az amnio elvégzését sem. Igy hát azt sem kell megcsinálni:) Hurrá! Na ilyenkor tudom tiszta szivből azt mondani, hogy: az élet szép:)

A beültis lányoknak nagyon sok ragit küldök és ezer puszit mindenki másnak!

Friss kismamiknak pedig a saját sorsomból okulva tökéletes tarkóredő méretet kivánok a 12. hétre és hallgassatok mindig a megérzéseitekre!

Kép
cseka

Cseka ennek nagyon örülök akkor növeszgesd tovább a pocaklakót.

Én most lelépek mindenkinek szép napot puszi.

Andi
zsembi

Köszi Zsembi!

Szép napot Neked is!

Kép
cseka

zsembi miért nem az intézetbe mentek spermavizsgálatra?
vagy valamiről lemaradtam? :oops:
a férjemnek azt mondta Apánk, hogy minden hétfő-kedd, vigyen taj kártyát és csak mondja hogy mire jött.. ennyi..
yamita

Szia Cseka!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van! DE HÁT TE ÉREZTED, HOGY NINCSEN BAJ!
Hogy szalad az idő, mindjárt félidőben vagy! Szinte Hihetetlen!
finch

Cseka: nagyon örülök, h minden rendben van a Maciddal, mikorra is várod őt, jan/febr??? Apánkhoz jársz most is?

Akik terhesgondozásra Dévai Apánkat választják:
1. laborokra hova kell járni a Nyírőbe v. a Jánosba?
2. Hogy lehet a szülést a szabad pillanataira időzíteni?
3. Amnio kötelező nála? Bár az ICSIS papírban aláírtuk :shock:

Köszi ha válaszoltok :D

Yamita: meg vigyen pénzt magával a férjed, asszem 10 eFt

Anikó
tatulány

Finch, nagyon köszi. És tényleg éreztem, hogy minden rendben van:) És az a gáz ebben az egészben, hogy a terhesség első felét végig idegeskedtem, nem tudtam élvezni:( Na de majd most :lol:

Tatulány: köszi Neked is. Dani baba ha minden igaz, január 23-án fog megszületni. És Apánkhoz járok, de három hét múlva megyek hozzá utoljára. Keresek egy másik dokit itt a közelben, akinél bármelyik napon lehet szülni. Tudomásul vettem, hogy neki a lombikosok a legfontosabbak és nem akarom egy sima terhességgel elvonni az energiáját a többi lombikos csajszitól.

Válaszok:

1. a laborokra mindig a háziorvos küld el, kivéve a speciális vizsgálatot (AFP). Ezt nekem a János kórház laborjában csinálták és ki kellett fizetnem, pedig kötelező vizsgálat. Szép, ugye?

2. na én főként ezért hagyom el apánkat. Én nem szeretnék beleavatkozni a természetes folyamatokba, arra pedig elég kevés az esély, hogy a megadott napokon szüljek sajnos:(

3. az amnio neki a vesszőparipája, most is kifejezte rosszallását, amiért nem végeztetjük el, pedig két doki is azt mondta, hogy az amnio kockázata nagyobb, mint annak az esélye, hogy bármi baja lesz a babának. Szerintem ő igy védi magát a későbbi támadások ellen. Nekem viszont a bébi a legfontosabb és azt sosem bocsátanám meg magamnak, ha a vizsgálat miatt valami baja lenne az egyébként tök egészséges babának.

Hát nekem ez a véleményem :oops:

Kép
cseka

Cseka ez szupi hír! :-)

Bodza Injekcióval kapcsolatban csak annyit, hogy az első lombiknál én sem kaptam, a másodiknál már igen. Úgyhogy ne aggódj! :-)
Ja és csak természetes, hogy megosztanám veled, (veletek!! )
Ja a plüskutyi ott kukkol a táskámban állandóan jön velem mindenhova! :-)

Ja nagyon fincsi lett a vargabéles!! :-)
Ági28

Köszi ÁgI!

Te hogy vagy?

Kép
cseka

Andi! Naggggyon köszi, nagggyon szükséges!!!!!!!! :D :D :D

Cseka! GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D De jóóóóóóóóóó!!!!!

Ágica! Tündérbogár vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D
bodza2005

cseka kösz jól! Csak feszít a hasam, és mikor meg nem feszít akkor aggódom,hogy miért is nem feszít! :-D
De jól,ma végre egész nap itthon voltam! :-)
Ági28

Yamita
- köszi a királylányt :) Mindig is toronyszobában akartam gubbasztani, hogy békákat csókolgassak :lol: :lol: :lol:
cukormókus vagy :D :D küldök neked mókacukit :D :D

Ági
Igyekszem variálni, de az nagyon macerás lesz szerintem.... no mindegy, ezt is sikerült megoldani. Nem is értem miért nem informatikai pályát választottam.... :lol: :lol:
Uppsz - te ilyen verekedős királylány vagy? Mi volt a bunyó oka?

Moncsó
Én is csak az egyenes ági rokont tudom, de majd utánabányászok a dolognak.

február
Azt hiszem én nem ismerem Beber sztoriját... :oops: :oops: :oops:

Grilli (akit nem baj, ha Grillinek hívnak)
grillázs

Kép
Kép

Akik még velünk voltak, de nyomuk veszett: Szimó
Felszólítás alatt áll: gizmixxx
grillázs

Nahh, sikerült.
Nagy nehezen megkreáltam a táblicskut.
Örömujjongásokat, királylányos jelzőket és egyebeket itt a fórumon és nem sunyiban privibe kérek :lol: :lol: :lol:

Kép
grillázs

Grillázs!

Hallelujah!!!!!! :lol: :!: :lol:
finch

Sziasztok Lányok!

Grillázs! :D
Ez a békuci aki itt virgonckodik, csak nem a királylány békája?

A tábla gyártásában tényleg minden elismerésem, nagyon jó. :D Viszont mivel tényleg egyre jobban megy össze, így helyet adnék esetlegesen jelentkező új topiktársnak. Na persze nem örökre, csak addig ameddig nem tudom a hogyan továbbra a választ.
Köszönöm. :lol:

Tatu, Bodza, Zel
Nektek a szokásos ragik: ++++++++++++
l.andi

halihó! Cseka! Éljen hurrá! Vigyázz magatokra! Lányok itt már mindenki babás lesz? Akor gyakrabban írok, hogy a tesóra ne kelljen ennyit várnunk.
Grillázs! Szóval a tábla szupi! beleférek? 33 év, Kom-E megye, harmadik lombikra egy db lány 2004-ben (ő van a képen a spontán nagyfiunkkal) októberi kezdés, addig metformin szedés
Februárom! csak pihizz nagyokat!
Gizz! mi van Veled?
Ágikám pihenj sokat!
Yamita, lehet hogy együtt kezdünk bár nekem okt végén várható a mensi...
Puszi mindenkinek és babaragasztás! Nóczi hol vagy mostanában,
Vendég

Grillikirálylányhercegőnk!
Állat a táblicsku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D

Aranyos Andikám!
Először is KÖSZÖNÖM, hogy nem felejted a ragikat küldeni!!!!!!!!!!!!:D :D
Anyira, de annyira kívánom, hogy iszonyat hamar legyél elsőként a barnásrózsaszín(?) részében a táblicskovának, majd a sárgák közé ágyazódj be (nem az irigyekre gondoltam persze, hanem a boldogságos sárgákra itten la)!!!!!!!!!!

Baboca!
Kösziköszi!!!! :D

Tüszőnövesztőnk, Ágica!
Husikák ma is, rendszeresen, tudod és víííííííííííííííz!!!!!!!!
:D :D :D

A többieknek nagyon jó kis felkészülést a sikersztori és babaeső folytatására!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Ez itt kérem nyerésre ítélt csapat és az energiák is velünk vannak, meg a Yoda erő is és minden, ami kell!!!!!!!!

Mindenkinek küldöm: ő egy kis gólyabébike, aki hamarosan felnőtt gólyaként látogat el a leendő és már aktuálisan is ebben a státuszban leledző kismamikhoz:
Kép
bodza2005

Sziasztok!

Bodza, Baboca köszi:)

Grilli drága: a táblicsku egyszerűen frenetikus, a kék pelust és Dani baba nevének feltüntetését külön köszönöm Neked! Ezúton a topik hivatalos informatikusának vagy kineveződve!!!

Puszi

CseKa

Kép
cseka

Sziasztok!
Annyian kérdezték, hát megírom, Beber azért nagy szám, mert neki elsőre sikerült. Szerintem ez a nem semmi :)

Na, mi tegnap voltunk a dokinál, mindent rendben talált. Az UH nagy élmény volt, most már látszik, hogy egy kicsi ember van a hasamban, nem valami fura szörnyecske. A gyerkőc elemében volt, folyton mocorgott, alig bírta megmérni a megmérendőket (tarkóredő 1 mm, az ülőmagassága, vagy minek nevezik, kereken 5 cm). Vigyorogtunk, mint két hüjje az apjával, és azóta is folyamatosan. A doki meg lelkesen magyarázott, hogy ez a kezecskéje, meg hoppá, ott a lábacskája, most kinyújtotta, jó, most várjunk egy kicsit, hogy forduljon egyet, mert oldalról jobban látni, és tényleg, szépen oldalra pakolta a lábacskáit, aztán a felsőtestével is utánafordult. Egyszer azt mondja a doki, hogy nézzük meg más szögből, hasi UH-on is, és lőn, csak közben bennem hagyta a hüvelyi UH vizsgálófejét, hát érdekes volt. Gondoltam, szólok, hogy esetleg a torkomon is dugjon már le egy vizsgálófejet, hátha még jobban látjuk, de aztán mégse, még véletlenül megtetszik neki az ötlet. Mondta azt is, hogy sejti már a nemét is, csak nem biztos benne, de mondtam, hogy csak akkor tippeljen, ha már biztosabban látszik. Egyébként sejtésem nekem is volt, szerintem elég egyértelműen látszott, de szerencsére időben befogtam a számat, ha ő bizonytalan benne, akkor hogy jövök én ahhoz, hogy találgassak.
Hát ez történt. Az Utrogestant még mindig kell rakosgatni, de már csak 2x2 egy hétig, aztán 3 napig 2x1. Reggel azon röhögcséltem, hogy vicces lenne, ha a franciadrazsé lenne a kedvence :) Ja, és úgy néz ki, ha 2 hétig nem lesz semmi probléma, akkor egy időre visszamegyek dolgozni.
Elnézést a hosszú beszámolóért, remélem, senki lelkét nem bántottam meg. De kivel osszam meg, ha nem veletek?
február

Hehe, Grillázs, tényleg édes a kék pelus, most fogom fel.
február

Sziasztok lányok!!!
Remélem mindenki jól van,mert én is,még pontosan 2 hét és apaci jön haza :)

Bodza,Tatu,Zel!!! Sokmillió babaragacs elküldve ma is !!!!
Nyugi és pihi!!!

Cseka!ez anyira jó hír,hogy minden a legnagyobb rendben Dani babával.Mostmár tessék élvezni a kismamaság örömeit!!

Grilli,eccerűen szuper ez a táblicsku!!!Zseni vagy,de hát ezt biztosan te is tudod! :lol:

Ági!Mi volt ma???Mekkorák a tüszőcskéid???
hanyatka

Február!Nem semmi egy csaj vagy te,olyan jót nevettem,hogy a kolleganőm megkérdezte minek örülök ennyire :lol:
Na és,nem oztod meg velünk,hogy mire tippelsz???Mármint ,hogy milyen nemű a kis icánk ficánk????
hanyatka

Na sziasztok!

Na most tüszőmegtartó erőket kérek, mert hétfőn lesz a pungi, de eléggé a határokat nyaldossák a tüszőkéim! Szóval holnap reggel vérvétel, éjjfélkor szuri, és hétfőn alvás! :-)

Egyébként szépen egyenletesen fejlődnek, 8 tuti megvan.
De most a hétvégére szigorú kíméletes életmódot kell folytatom, a tüszők érdekében, semmi ficánkolás, semmi kirándulás, stb.. :-)

február, de örülök, hogy jól van a DER babó! :-) (de lehet, hogy DIE babó) :-)

Grilázs nagyon ügyes vagy virágokat az öltöződbe küldtem! :-)
Ági28

Finch!Gyönyörű a fotó.Szuper lehetett minden reggel erre ébredni :)

Bodza! A gólyás képek tündériek.Ha már ilyan sokat küldtél,én is becsalogatok 1-2 t.

Ha jól hámoztam ki,akkor a B.Ági,az intézet honlapja szerinti Sieger Csabáné???

Finch,Beus,Szépem,Katóc! Nemsokára mi is indulunk.Én már nagyon várom!!!Ti is kb. szept.közepén lesztek esedékesek???Ja Finch,csak szept.végén :(

Bébé,Albi,Cseka és Február,további jó pocakosodást,élvezzétek minden percét a várandóságnak!!!
hanyatka

hanyatka nem ő a B.Ágnes. Ő sajnos nincs fenn a honlapon!
Ági28

:( Hát akkor ki lehet???Én csak az alacsony Ágit, a magasabb,Csabánét,a duci csajt meg a Gyöngyit szoktam látni.Rajtuk kivül más is van???
hanyatka

Ágikám! Akkor nagyon pihis,kimélő üzemmódban létezzél a 7végén!!!
hanyatka

Hanyatka, őszintén? Már magam sem tudom, mit láttam. Akkor olyan egyértelműnek tűnt, de minthogy a doki bizonytalan volt, én is elbizonytalanodtam, hogy akkor biztos nem olyan egyértelmű. Majd, ha már egyértelmű lesz, megírom, jól tippeltem-e :)

Cseka, még nem írtam, de nagyon örülök nektek, hogy Danibabával miinden rendben. Napok óta hatalmas tarkóredőkkel álmodom én is. Mondjuk aggódni mindig lehet valamin...

Ági, köszi Der/Die Babó nevében is :)

(Lányok, el sem hiszem, hogy nekem is írtok ilyeneket, hogy további jó pocakosodást :shock: :oops: )
február

Köszi Hanyatka, igyekezni fogok...

Kép
cseka

Sziasztok!

Hú, egy napig nem jövök és micsoda termés! :D

Cseka,
nagyon nagyon örülök, hogy minden rendben!!!!Most már tényleg csak élvezd a kismamiságot!

Február,
na, pont ezért hiányoztak az írásaid. Olyan jókat nevettem rajta. :lol: :lol: :lol: Szuper, hogy minden rendben. A nemét illetően, gondolom, ha Te is látni vélted, akkor csakis kukis lehet a baba....vagy? :D :P :D :P Már én is úgy várom a köv. uh-t, szerintem már akkor is bébiszerű lesz a pocaklakóm. Vagy nem???

Ági,
pihenj sokat, meglátod hétfőn minden rendben lesz!Már most küldök millió drukkot!!!

Tatu,Bodza,Zel,
annyit gondolok Rátok!Remélem csak pihentek és pihentek és pihentek... :wink: Babaragacs továbbra is!!!!

Grilli :P
a tábla f a n t a s z t i k u s!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon sok munkád lehet vele!Ezer köszönet érte!

Többieknek is sok sok drukk az éppen aktuális eseményekhez, Hanyatka Neked pedig kitartás, mindjárt eltelik ez a 2 hét!!!!

Kismamik pihenjetek sokat!Ma olyan szép idő van, délután én is teszek majd egy sétát!!!

Csodás őszeleji hétvégét Mindenkinek!Hétfőn újra ugyanitt :D

Bébé
bébé2007

Február: örülök nagyon, hogy nálatok minden rendben volt a tarkóredővel. Sajnos mostanában nagyon sok kismamáról hallottam, akit ezzel a rohadt tarkóredővel riogatnak. Például hollandiában és még egy csomó fejlett országban már nem is mérik a tarkóredőt és az afp-t sem mérik. Ugyanis nagyon sokszor fals eredményeket kaptak a kismamák és az aggódás nagyon ártalmas a babának...

Kép
cseka

Hanyatka a vörös hajú " nagydarbba" az az az Ági! :-)

Na megyek aludni kicsit. majd jövök még! :-)
Ági28

Ági akkor nagyon light-os hétvégét kívánok, örülök, hogy minden rendben van!! Hihtetlen, hogy hétfőn már leszívás!!!! :D:D:D:D

Csajok annyira jó, hogy ennyi kismami írogat itt mostanában! ;)
Engem tökre feldob! Meséljetek minél többet!!! :)

Grili, hát lehet ezt még fokozni???? :lol: :lol: :lol: A táblicsku átlépte a professzionális információforrás küszöbét ! :D:D:D:D
Hála, Neked! :)

hanyatka szept közepe? :D hisz az már csak két hééét! :D
yamita

Bébé, mikor mégy legközelebb? mi a 9. héten voltunk, akkor egy lüktető, mocorgó kis valamit lehetett látni.

Cseka, teljesen igazad van, mikor Anyukámnak mondtam, hogy na, akkor most a tarkóredő miatt kell aggódni, visszakérdezett, hogy ammegmi (ugyebár, mikor ő utoljára szült, még nem nagyon volt UH...). Elmondtam, meg azt is, hogy sokaknak mérnek rossz érteket, aztán a baba mégis egészséges, erre csak legyintett, hogy na, akkor ez megint valami új humbug, hogy a frászt hozzák a kismamára. Szerinte régebben sokkal egyszerűbb volt egy terhes nő élete, nem idegesítették mindenféle hülyeséggel. (Persze tudnék vele vitatkozni, én nem bánom, hogy elmúlt a kötelező beöntéses-borotválásos, többszemélyes szülőszobás, hanyatt fekve, vigyázzban szülős stb. időszak, de ebben speciel lehet, hogy igaza van...)
február

Szép álmokat, Ági! :)
február

Hát igen Február, ezen már én is sokat gondolkodtam. Ha nem lett volna tarkóredő mérés, kimaradt volna két hónap feszkó és most ugyanitt tartanék. Tök jó dolog, hogy fejlődik az orvostudomány, csak valahogy az orvosok elfelejtik, hogy mi emberek vagyunk, akiknek a lelkük irányitja a testüket és ha azzal kicsit többet foglalkoznának, nem lenne ennyi beteg ember sem. Na mind1, nem bosszankodom, mert árt a szépségemnek :lol:

És Február, voltak rosszulléteid? Éhségrohamok?

Kép
cseka

Február,

10.hetes leszek. Akkor ezek szerint már nemcsak egy paca lesz középen a dobogó szívecskéjével?Már nagyon várom!!!!!!!

Cseka,Február,
Nektek már nő a pocitok?És kilóval hogy álltok?Én inkább mínuszban vagyok egyelőre, szerencsére csak 0,5-1 kg, szóval nem vészes.

Lányok,
az én Mamám is ugyanezt szokta mondani, hogy amikor ő szült nem volt ennyi vizsgálat, uh meg miegyéb, nem hülyítették a kismamikat az újságokban, interneten, ráadásul nem voltak "celebkismamik"(brrrrrrr...tőlük kiráz a hideg....), persze az is igaz, hogy most sok minden könnyebb, és nagyobb biztonságban vannak az újszülöttek (bááááár, a tegnapi hírekből pont nem ez derül ki), viszont a kismamák élvezték és nem végigidegeskedték a babavárás hónapjait.....

Hááát, nem tudom, azt hiszem sok benne az igazság.............. :roll:

Bébé
bébé2007

Bébé, rám egyelőre feljön minden régi holmim, igaz mondjuk, hogy alkatomnál fogva mindennek gumis dereka van :roll: , bár a hasam formája határozottan más, de az szinte kezdettől fogva. Én is tartom a súlyomat, pedig azt hittem, rengeteget fogok hízni a stimuláció alatt, de nem.

Cseka, éhségrohamaim nem voltak eddig, viszont az ún. reggeli rosszullét általában hajnali 3-kor kezdődött és eltartott délig. De a porcalánbálvány előtt csak háromszor kellett görnyednem, legutóbb tegnap, mikor már azt hittem, hogy vége az émelygős-hányós időknek... Hát nem. Inkább kisebb az étvágyam egyelőre, gondolom, az émelygés miatt, ezért van, hogy alig eszem valamit napközben, aztán este 9-kor kénytelen vagyok pótvacsorázni... Nem sokat, de valamit muszáj. Hát nem egy Norbi-féle menü...
február

Sziasztok!
Előre is bocsika, ha félregépelek... Apa ismét felelőtlen volt. Elindított egy rajzfilmet a gépen, és az asztal ágy felőli végére húzta a monitort. A bill. meg vezeték nélküli :lol: :lol:

Szóval annyit írtatok mostanában, hogy alig győztem visszaolvasni. Mire pedig sikerült, elfelejtettem, mit akartam rá válaszolni.
Köszönöm a magam és Bodza és Tatu nevében is a babaragikat. fantasztikusak vagytok. Nagyon jó érzés ez a törődés.
Bodza! te is megszenvedted a beültit? ugyanazt kellett átélned, mint nekem? nagyon sajnálom. De már el is felejtettük!! Ugye?
Ági! nagyon finom, pihenős, husikás hétvégét kívánok neked. Semmi hirtelenkedés! vigyázz a tüszőkre! majd Aánk elpattogtatja őket! Te tartsd a őket egészben!
Grillázs! Naggggyon király a tábla! Fantastztikus! Óvatos kérdés: muszály annak is a tábla szerint tesztelni, aki gyáva? Mert én nagyon az vagyok ám!

Puszika mindenkinek!

Hú, most volt itt apukám, é s megy a férjemhez. Lebuktam a netezéssel. Egyetlen mentségem a fekvés. Mert ugye nem is ez a gond, hanem ha a gép előtt ücsörgök. most pedig nem csücsülök! :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Csajok nekem ez a kedvenc videóm, MINDIG rettenet jó kedvem lesz tőle, remélem nektek is hasonló lesz az élmény! ;)
:D:D:D:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=KfOwzG9gYuo
yamita

Szia zel! Igenis, muszáj akkor tesztelni :) Ezt úgy érted, hogy hamarabb szeretnél? Hát nem, kérem itten szigorú szabályok vannak. Én is nagyon gyáva vagyok, de ez nálam úgy jött elő, hogy szerettem volna a tesztet minél későbbre tolni. Végül 2 nappal korábban csináltam meg, hogy mire Dévai színe elé járulunk, addigra le bírjunk nyugodni, bármi is az eredmény. De sokkal korábban tényleg nem jó. Adhat fals negatív eredményt, ami nagyon nem tesz jót, ha valójában már megtapadt, és adhat fals pozitív eredményt is, ami még szarabb...
február

Elmentem ebédelni. Sziasztok!
február

Február!

Talán kicsit később, ha merek egyáltalán. Félek...De azt hiszem, úgysem bírom tovább, mint a jelölt időpont!

Kép
Kép
Kép
zel

Yamita!

Ez nagyon édes volt, köszi hogy megosztottad velünk:) :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Zel, akkor nagyon egyformán jár az agyunk :) Én meg jól letoltalak, bocs :oops: Hát, mert általában az szokott lenni, hogy valaki nem bírja ki, és jóval hamarabb tesztel.

Csak egy pillanatra kukkantottam be, mindjárt eldőlök, egyelőre kettő helyett alszom :)
Jó hétvégét mindenkinek! Ági és a friss transzferesek: pihenni, pihenni, pihenni!
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?