Köszi a bókot!
Shine!
Igen!!!

2003.05.09 11:58
2003.05.09 12:30
alszik a kiságyba mintha mise történt volna. cukorfalatka

2003.05.10 06:13

2003.05.10 19:13
De szerintem Annamari érti miért írtam. A lány azért adja el, mert egy könnyû kocsit szeretne venni, de erre is azt írta, hogy 5 kg, ezért érdeklõdtem meg, mert én is könnyû babakocsit szeretnék. És az Aqua ilyen
2003-as és nagyon szép és tényleg ennyi
Én, sajnos, nem vagyok tisztában a PP típúsaival, ezért érdeklõdtem. 2003.05.10 20:01
Sõt, a tegnapi nap sikerén felbuzdulva ma sonkás muffint sütöttem, ami szintén vadiúj szerzemény és nagyon-nagyon finom lett ez is! Jó kis hét ez!

2003.05.10 20:17

Ha Zsombika elér egy tisztességes kort, majd én is szeretnék újra 'normális' kajákat fõzöcskézni
))) Ez valami gyártók közötti egyezmény?

De akit be lehet palizni, az megérdemli! 2003.05.10 20:41

2003.05.10 21:35
2003.05.11 16:41

Annyira tetszik, hogy picire összecsukható és mégis masszívnak néz ki. Egyébként ugyanezt a kocsit, u.ilyen állapotba, más színû huzattal 42e-ért is árulták. Azért ez elég nagy különbség, nem?
pl. Brevi Dolce Vita etetõszék, 2 hónapos 18e Ft stb. Szóval, úgy érzem, jót börzéztünk
Zsombi és a férjem is nagyon jól bírta, de már fél 11-kor leléptünk
2003.05.12 08:32
2003.05.12 10:19

Ezekután a 4 kilós esernyõkocsi enyhén szólva felüdülés volt

2003.05.12 10:45

2003.05.12 11:12
) Nem vagyok szakember, sajnos nekem is ilyen lett a hasam. Gyógytornász mondta, hogy nem nagyon lehet vele mit kezdeni, meg lehet próbálni direkt ráedzeni, de semmiféleképpen sem direkt hasizom erõsítéssel, mert azt olvastam, az nem tesz jót. Az idõ is segíthet. Nekem lassan záródgat azért. A szöveteink a hibásak ezért. Nekem még a bõröm is rendesen megnyúlt, sosem lesz már lapos a hasam. Néha jókat rötyögök, amikor meglátom a tükörben a függõlegesen és vízszintesen is hullámos hasamat, máskor pedig kiborulok tõle. Olyankor a párom mindig felhívja a figyelmem a két ördögfiókánkra és megpróbál megnyugtatni. Sokáig gondolkodtam egy plasztikai mûtét lehetõségén, de úgy döntöttem, mégsem vállalom be a vele járó macerát. Arról nem is beszélve, hogy nem ajánlják ha még szeretnél babát. Én meg még fiatal vagyok, nem tudhatom mit hoz a holnap! Vagy kit?
Legfeljebb nem hordok ciciig nyitott pólót!
De megvan!
Anyukám Sára születése után, mikor reklamáltam, hogy mit keres ott az a csík, csak annyit mondott viseljem büszkém, így mindenki láthatja, hogy van gyermekem.
2003.05.12 11:50

Én is féltem a fogas szopitól, de nagyon-nagyon ritkán harapott, sokkal ritkábban, mint fogatlanul.
Úgyhogy a folyamat visszafordítható szerencsére

kipróbáltam, 2-3 ujjnyira vagyok nyitva 

. Ez akkor van, ha utólag próbálom az ujjamat a befeszített hasizmok közé dugni. Ha befeszítés elõtt, akkor mind a 4 befér
Ez nagyon gáz? Szerencsére a bõröm csak annyira tágult ki, amennyivel a testápoló még meg tudott birkózni. Csíkjaim a következõ helyeken lettek: vakbélmûtétem vágásának és pár kapocs pöttyének a folytatásában, és köldökömnél körben, nagyon halványan. Úgyhogy szerintem szerencsés vagyok, mert tényleg szinte semmi nem látszik. Mondjuk pocakosan magamra is kentem átlag napi fél flakon testápolót
Tényleg, nektek mekkorára nõtt a hasatok? Nekem a szülés napján 115 cm volt 
2003.05.12 12:11
) Nekem már csak 3 ujjnyi.
És azt olvastam anno, hogy szülés után 6 hétig lehet max. 2 ujjnyi, ha annál nagyobb, akkor már nem ajánlottak a hasizom gyakorlatok. Arra nem adott gyógyírt a könyv, hogy akkor mi ajánlott. Szerintem elõször pszichológus, aztán mikor megnyugtatott, plasztikai sebész.
Egyébként a gyógytornász megnyugtatott, hogy addig nincs baj, míg nem alakul ki sérv.
Úgyhogy ha lehet, ne nagyon erõlködjek.
de azt is olvastam valahol, hogy "csak" simán összehúzzák, semmi az egész.
Még szerencse, hogy nem nagyon szeretek fõzni, és teli vagyunk félkész kajákkal!

2003.05.12 12:23
Az enyém dokim pedig mondta, hogy csináljak felüléseket. Lehet, hogy nem is jól csekkoltam a hasizmaimat? Hol kellene a gödröt éreznem? Függõlegesen a köldök vonalában? Vagy vízszintesen? Én ehhez olyan hülye vagyok

Hozzá a keskeny derék, mindig ilyenrõl ábrándoztam
Ki tudja meddig fog tartani! Elvégre mi még 2 babát tervezünk, tehát van még esély, hogy plasztikai sebész után nézzek én is

Ráadásul éppen a múlt héten léptem a 28. vénséges évembe. Szóval az idõ sem nekem játszik!
2003.05.12 13:09
2003.05.12 13:24
Ha még 5 kilót sikerülne leadnom, én lennék a világon a legboldogabb! Végül is, már voltam 64 kg is, csak akkor tiszta izom voltam mindenhol.
(csinálok egy ideiglenes pocakosmontázst a profilomba!
)
Meg még szinte alig jöttetek ki a klinikáról!
És ne ijedj meg, szerintem észrevetted volna, ha gond van. Mi lett a sérvvel?
2003.05.12 19:48
Akkor majdnem mind egykorúak vagyunk?:-)
2003.05.12 21:05

Azé' most nem vigyorgok annyira, hogy 4 ujjnyi vagyok. Igen, én is úgy tudtam, hogy szülés után 4-6 hétig nem ajánlott a hasizom, ki is vártam szépen, de utána is, mikor befeszítettem a hasam, olyan háztetõ-szerû volt, ha érted. És még most is olyan. Konzerv bolognai penészes bír lenni? Fujjj

A pici has és a sérv között milyen összefüggés van? Mer ha még nagy has lenne...
Jaj, cicim nekem is akkora lett, hogy öröm volt nézni, a szoptatásos fénykoromban 75E-s melltartót hordtam és új bikinit kellett vennem, mert a szokásosba nem ment bele 
Aztán úgy nagyjából a szoptatás végéig 75D volt, utána viszont 2 hét alatt iciri-piciri lett, kisebb, mint terhesség elõtt volt. Nade leszek én még terhes 

Mindennap mond valami újat, tökjó 
És tegnap megint lenyírtam a haját, most félcentis szõke haja van, tök jól megy a barna arcához, jó pasi 
2003.05.12 21:55
Ez már az utolsó két hét.
Ami késik, nem múlik!
2003.05.13 06:56
Én még csak júlisuban leszek, de azért már sorsközösséget érzek veletek
Angi, Pirus: nagyon boldog szülinapot kívánok nektek! 

Tetszik!
Nekem akármekkora lehet, mindegy, csak legyen!
De babástul! Ne csak a bendõm nõjön!
Balázs tündéri lehet, ahogy kimondja, hogy "kukucs". El tudom képzelni azzal a huncut mosolyával!
2003.05.13 09:35
2003.05.13 10:22
), így legalább nem tesz tönkre majd egyetlen nadrágot sem!
Tisztára, mint a fia!
Két évesen kezdett beszélni!
Legalább addig nyugtom van, csak az egyik rohangál és karattyol egész nap!

2003.05.13 10:48
2003.05.13 11:35

Boldog Szülinapot! 
2003.05.13 11:44
2003.05.13 12:01
Ez a kép 2 héttel a szülés elõtt készült
Kb. 3 héttel a szülés után, és ezt a dokim is megerõsítette. A kicsi has és a sérv összefüggést nem én találtam ki, hanem a dokim mondta. Sajnos nem emlékszem pontosan, mert kritikus helyzetekben képtelen vagyok koncentrálni arra, amit mondanak. Ezért sem emlékszem arra, hogy tul.képpen miért is kellett volna megindítani a szülést a kiírás elõtt
De valami olyanról szólt, hogy a hasfalam nem tágult ezért nyomást gyakorolt a méhem a köldök köré és ezért lett, valszeg. 

Ja, és bocsi, hogy lehéthónaposoztam a pocakodat!
Én most még nem gondolkozom a munkán, mert Zsombi az elsõszámú, ráadásul, ahogy említettem, még elõttünk áll a kistesó projekt is! Milyen nyelven fordítasz? 2003.05.13 14:46
Az egyik képen Dömötör Margit is látható, ha esetleg valakit érdekel
Vagyis kettõn! 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|